Sådan får du en kæreste: 12 bedste sider at møde en kommende kæreste på!

Går du og dagdrømmer om det store kærlighedseventyr? Men møder du aldrig ham eller hende som du ønsker dig at møde? Du har måske bare ikke ledt det rigtige sted. Her er 12 af de bedste datingsider, som du kan møde din fremtidige kæreste på. Der er en datingside for alle, uanset hvor gammel du er, hvad du ønsker dig i et parforhold, og hvordan du foretrækker at date. Så hvis du ikke har haft så meget held med at møde kærligheden ude blandt mennesker, så er det tid til at prøve en datingside.


Match.com

Match.com logo

Hvordan får jeg en kæreste? Det har du måske spurgt dig selv. Svaret er, du opretter en profil på Match.com. Match.com er datingsiden for alle. Her er ingen specifikke krav til alder, karriere, livsstil eller livssituation. Så uanset hvor gammel du er, og hvordan dit liv ser ud, så kan du få en kæreste gennem Match.com.

Match.com er desuden international. Så hvis du jævnligt rejser til en sted i et andet land, så kan match.com hjælpe dig med at finde et andet menneske, du passer sammen med. Eller hvis du bare synes det er spændende og eksotisk at date en mand eller en kvinde, der kommer udenlands fra.

Hvordan møder man en kæreste på match.com? Det gør man ved at oprette en gratis profil. Men hvis man vil forbedre sine chancer, så må man opgradere til et premium abonnement for 299kr for en måned. Derefter er det bare at begynde at bladre igennem profiler, som søger det samme som du søger.

Match.com har også en app, der ligesom Tinder giver dig muligheden for at swipe. Du kan også skrive dine kriterier, og på den måde sortere profiler fra, som alligevel ikke er et match. Datingsiden har over en halv million brugere, så der er altså stor mulighed for at møde den rigtige, og få en kæreste.


Dating.dk

Dating.dk anmeldelse

Jeg vil have en kæreste, men hvordan får jeg en kæreste? Er det et dilemma du nogle gange funderer over? Fortvivl ej længere. Bor du i Danmark og er over 25 år gammel, så kan du oprette en profil på dating.dk. Dating.dk er måske danskerne yndlingsdatingside. De har over 50.000 brugere fordelt rundt i landet, og deres brugere er tilmed glade, tilfredse og aktive.

Du kan oprette dig gratis på dating.dk. Du laver blot en profil, hvor du fortæller lidt om dig selv og din intention med din profil. Det er nemt og enkelt, og du er hurtigt i gang. Tonen er som regel ordentlig derinde. Du har gennem siden mulighed for både at skrive sammen og videochatte. Derudover har dating.dk også en del arrangementer, som man kan deltage i. Dette spændende tilbud er en rigtig stor fordel ved siden.

Opret en profil på dating.dk og begyndt at skrive med nye mennesker – sådan får du en kæreste. Dating.dk er både brugervenlig og mobilvenlig, og hvis du vil opgradere dit abonnement derinde, kan du får det for 179kr om måneden.


40plus.dk

40plus anmeldelse

Hvordan får man en kæreste, der også er over 40 år gammel? At få en kæreste på sin egen alder er noget de fleste ønsker sig. Det gør som regel tingene nemmere, at man er det samme sted i livet. Så hvis du drømmer om at møde en ny flamme, men har nogle alderskrav til dette mennesker, så prøv 40plus.dk.

Generelt ved 40plus.dk er, at det er mere seriøst derinde. De unge, umodne, overfladiske og fjollede er sorterede fra. Tilbage sidder en gruppe voksne mennesker, som er derinde, og som reelt og ærligt siger: Jeg vil gerne have en kæreste.

Du, som er i fyrrene og opefter, er i et af livets herlige aldre. Du er ung nok til at kunne alting og have masser af appetit på livet. Men du er gammel nok til, at du, sandsynligvis, ikke længere har små børn, og dit liv er måske mere stabilt. Det er et dejligt sted i livet at møde en ny kærlighed.

Sidens fordele er klart dens seriøsitet og  troværdighed, og pæne, sobre tone og omgangsmåde. Når man er over 40 i alder, kan mange synes at det er svært at gå ud og møde nogen. Det er jo ikke ligesom da de var unge og gik i byen hver weekend. Men med 40plus.dk er der et nyt mødested, og brugere er enormt glade for det.


Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau anmeldelse

Sådan får du en kæreste, som forstår at din karrierer kommer først eller som kan møde dig intellektuelt: opret en profil på partnermedniveau.dk. Det er datingsiden for danske mænd og kvinder, som har høje krav til deres kommende partner. Det er datingsiden for dem, der prioriterer deres arbejde højt. Det er en side, hvor ambitiøse og veluddannede mennesker kan møde hinanden.

Lige børn leger bedst. Det er alment kendt. Når det kommer til uddannelse, livsstil og karrierevalg, så er det bestemt ingen udtagelse. For det første vil vi gerne have en partner, der forstår, støtter og opmuntrer os, på den vej vi har valgt at gå. Men vi vil også have en partner vi kan sparre med, diskutere med, og blive positivt udfordret af.

To mennesker med samme livsstil vil sandsynligvis trives væsentligt bedre sammen, end to mennesker der har vidt forskellige livsstile. Lignende interesser og mål i livet gør samliv bedre. Og to hoveder, der er omtrent lige kloge, har det også sjovere sammen.

Hvis du ser dig selv som en person med niveau, og du tænker: ”jeg vil have en kæreste med samme niveau”, så er partnermedniveau.dk helt klart datingsiden for dig. Herinde kan du stille krav, og du bliver præsenteret for særligt udvalgte kandidater baseret på personlighedstests. Brugerne på siden søger forhold, der er langsigtede og seriøse.


Senior.dk

Senior.dk anmeldelse

Hvordan får man en kæreste, når man er blevet gammel? Hvis det ikke giver pote at møde andre enlige ældre ude i samfundet, så prøv senior.dk. Det er datingsider for danskere, der er rundet de 50. Gennemsnitsalderen på siden er ca. 60 år. Det er altså et nyt mødested for ældre mænd og kvinder, som søger kærligheden. Måske du er enke eller fraskilt, eller måske du søger din næste eller første kæreste. Du kan også bruge siden til at søge selvskab og venskab.

Senior.dk er meget brugervenlig. Så selv de ældre mennesker, som stadig er lidt teknologiforskrækkende, kan sagtens finde rundt derinde. Man kan oprette sig gratis, men for rigtigt at kunne bruge siden, skal man betale. Det koster 125kr om måneden, så det er rimelig overskueligt.

Senior.dk laver også arrangementer, som deres brugere kan deltage i. Det er da særligt populært blandt de ældre, som måske ikke går i byen og på bar og mødes længere. Arrangementerne kan være meget forskellige, fx som at gå ud og se eller lave noget sammen.

Om du siger ”jeg vil have en kæreste” eller ”jeg kunne godt tænke mig en ny god ven” så hjælper senior.dk dig med at finde det. På senior.dk forsøger de at holde siden fri for tekst og billeder af upassende seksuel karakter og i stedet holde det en rart og seriøst forum for alle der er 50 plus.


Single.dk

Single.dk anmeldelse

Hvordan får man en kæreste? Hvordan møder man en kæreste? Ja, single.dk kan prale af at være den datingside, der har bragt flest danskere sammen. Så svaret på de to spørgsmål er: opret en profil på single.dk. Sådan får du en kæreste!

Single.dk er for alle singler i det danske land, men deres primære målgrupper er de i alderen 30-40 år. Siden er kendt og populær, og det er rimelig almindeligt, at have en profil derinde. Stemningen er god derinde, og folk virker friske og måske endda lidt kække.

Det er ikke så nemt at finde en kæreste derinde gratis, men hvis du giver 199kr om måneden, så har du fuld adgang.


50plusmatch.dk

50plusmatch anmeldelse

Du kan få en kæreste, der er over 50 år gammel på 50plusmatch.dk. Det er en international datingside med en dansk afdeling, som har specialiseret sig i forskellige nicher indenfor datingverden. På 50plusmatch.dk har de dermed specialiseret sig i at skabe et rum, som ældre danskere kan mødes i. Og møde nogen som de passer godt sammen med.

Opret dig på den brugervenlige hjemmeside ved at klikke dig igennem 7 simple trin. Vælg at have en gratis profil eller betal mellem 59kr og 179kr i måneden afhængig af bindingsperiode. Begynd at kigge på profiler eller bliv matchet af siden, og skriv til en mand eller kvinde, som du finder tiltrækkende. Sådan får du en kæreste – det kan netop være så simpelt.

Som det også gælder for andre datingsider for de lidt ældre, så er brugerne ofte ret seriøse. De fjoller ikke bare rundt derinde, men vil gerne møde en særlig mand eller kvinde, som de kan udvikle et venskabeligt eller romantisk forhold til.


be2.dk

Be2 anmeldelse

”Jeg vil gerne have en kæreste” siger du. ”Hvordan får jeg en kæreste med be2.dk” spørger du så. Be2.dk har et helt særligt og avanceret matchmaking system, som kan koble dig sammen med dit perfekte match. Ikke nok med, at siden kan foreslå dig en kontakt. Den foreslår dig en kontakt, som med stor sandsynlighed er en person du vil gå rigtig godt i spænd med.

Be2.dk er en stor international datingside med over 750.000 brugere. De har mange brugere i Danmark, men også i udlandet, så du kan også møde mennesker over landegrænserne. Deres motto er: Mød autentiske personer den seriøse intentioner. Det er jo det man gerne vil have, når man bevæger sig ind på en datingside. Heldigvis er det da også generelt stemningen inde på siden.

Be2.dk har ikke en særlig niche, som de henvender sig til, med siden er dog mest tiltænkt de, som er mellem 25 år og 45 år. Deres matchmaking redskab er baseret på en personlighedstest, som man bliver bedt om at tage, når man opretter en profil. Jo mere ærligt man svarer på testen, jo bedre er chancen for succes.


c-date.dk

c date anmeldelse

C´et i c-date.dk står for casual, det engelske ord for afslappet og uhøjtideligt. Det er altså en datingside, for dem som ikke nødvendigvis leder efter noget seriøst. Så på c-date.dk går brugerne også efter møder, som også bare kunne være sex en enkel gang.

Det kan være at du har rigtig god kemi med en person, som du møder gennem c-date.dk. I vælger at mødes og har sex. Hvis intimiteten mellem jer var god, har i måske lyst til at mødes igen. Derfra begynder kærligheden måske at blomstre, og i har lyst til at ses ofte. Sådan får du en kæreste med denne datingside.

Det starter som regel uformelt og useriøst. Noget bliver ikke til mere, men noget gør. Så det er bestemt muligt, at finde kærligheden på denne side. Det er bare mest for dem, som foretrækker at tage det stille og roligt til en start, og ikke have nogle kriterier og forventninger.

Denne side er perfekt for dig, der søger noget uforpligtende, og som er klar på hurtigt at gå fra snak til handling. Det er en datingside, hvor alle må være med, og hvor man lidt har lov til det hele.

Så hvis dit spørgsmål er ”hvordan møder man en kæreste”, er det oplagte svar ikke på c-date.dk. Siden er for useriøs til den store kærlighed. Men der er altid muligheden for, at du møder et menneske derinde, og i ender med at forelske jer.

C-date er desuden international og har over 36 millioner brugere på verdensplan. Det er altså en rigtig stor datingside.


VictoriaMilan.dk

Victoria milan anmeldelse

Hvor er det bedste sted at finde en kæreste, når man allerede har en kæreste eller er gift? Hvordan møder man en kæreste, når man skal holde det skjult og hemmeligt? På VictoriaMilan.dk, naturligvis. Det er en datingside specielt til de, som allerede er i en fast parforhold, og som søger en affære.

På VictoriaMilan.dk er brugernes diskretion og anonymitet det allervigtigste. Nogle af brugerne er måske i et åbent forhold, men mange går bag om deres partners ryg. Det er derfor vigtigt, at man kan føle sig helt tryg og sikker, når man bevæger sig rundt derinde. 

Der kan være mange grunde til, at man søger intimitet uden for ens ægteskab eller parforhold. Måske man savner passion og lidenskab, måske man savner liv og spænding. Måske man ikke er glad og tilfreds, men omstændighederne er komplicerede. Måske man ikke vil give slip på det søde familieliv, men man kan ikke undvære nye møder og nye elskere.

Det er også rart at vide, at man møder nogen, som er i samme situation som en selv. Man behøver ikke lyve om sin civiltilstand, men i stedet kan man blive mødt med forståelse.

Et månedligt medlemskab ligger i den dyre ende. Men det er også et særligt og ekstra sikkert mødested, så for mange, er det prisen værd. Siden har alene i Danmark 250.000 brugere.


Sexhunt.dk

Sexhunt forside

”Jeg vil have en kæreste, og jeg vil finde ham eller hende ud fra hvor godt vi seksuelt passer sammen.” Passer det udsagn på dig? Så er sexhunt.dk slet ikke så dårligt et sted at finde og få en kæreste. Selvom siden er, som dens navn også tydeligt beretter, et mødested med sex i centrum, så kan man også sagtens finde sin store kærlighed derinde.

Danmarks frækkeste datingside – uden undtagelse. Det er den tekst du bliver mødt af, når du klikker ind på deres hjemmeside. Deres slogan er ”Fræk sexdating, der tænder”. Sex er tydeligvis det, som tiltrækker folk til datingsiden, og det har endda tiltrukket 200.000 danskere.

Så hvis det er rigtig vigtigt for dig, at sex bare er noget der spiller og sidder lige i skabet i dit parforhold, så er det ikke så dumt til en start at gå efter den person, som du har bedst seksuel kemi med.

En side som sexhunt.dk gør det muligt at mødes bare for sex. Hvis jeres sex er fantastisk, skal det nok lægge op til et møde mere. Et møde kan blive til mange, og stor seksuel tiltrækning leder da som regel også til et sundt og lækkert forhold fyldt med passion og kærlighed.

Hvis du lige har behov for at lure siden af, før du beslutter dig for at betale for et medlemskab, kan du sagtens det. Hvis kan lide det du ser og bliver nysgerrig på mere, kan du vælge at opgradere til et betalt abonnement.


Scornu.com

Scornu forside

Hvordan møder man en kæreste? Måske du også er træt af at gå og lede efter en kæreste og håbe på at løbe ind i din store kærlighed. Det kan være fantastisk befriende at give slip på de store krav og forventninger og bare møde nye mennesker uden at der er alt det pres på. Scornu.com er helt perfekt, hvis du ønsker at møde andre på en afslappet og uforpligtende måde.

Det er rigtig nemt og hurtigt at oprette en profil på snornu.com. Navnet fortæller da også brugeren, at det er et sted for aktion. Når du opretter dig bliver du bedt om at være specifik omkring, hvad du søger. Her kan du naturligvis vælge, at du søger en kæreste. Men du kan også bare sige, at du søger et magisk møde og en åbenhed for, hvad det kan lede til.