Fetish dating

1. plads
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
3. plads
Erox.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
2. plads
Scor.dk
120.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Chat og video
100% Sikker og anonymitet
Ældste sexdating side
Høj succesrate
AdultKick
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Mest kendte
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
MILF Lovers
20.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Frække modne kvinder
Danmarks største MILF side
Gratis oprettelse
ScorNu.dk
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
VictoriaMilan.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.3
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse

Er du nysgerrig efter at vide mere omkring fetish dating? Vil du gerne selv i gang med at prøve fetish dating? Eller har du gjort det i mange år og er bare nysgerrig for at vide mere? Vil du gerne lære nogle tricks til, hvordan du kommer i gang med at finde nogle andre mennesker, der også vil fetish dating?

Uanset hvad du søger, så er du kommet til det helt rette sted. Her snakkes der vidt og bredt omkring fetish dating, hvad det er, hvordan man kommer i gang og meget mere. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Hvad er fetish dating?

Lad os starte med det lidt simple spørgsmål til at starte med; hvad er fetish dating egentlig for noget? Hvis du ikke ved hvad det er, så kan du jo heller ikke tage en beslutning om, hvorvidt det er noget, du skal have prøvet af.

Fetish dating er simpelthen dating for de mennesker, som gerne vil have en lidt mere sjov form for dating end den traditionelle måde. Hvis du har en form for fetish, så kan fetish dating være lige noget for dig.

Fetish dating kaldes ofte også for SM dating, hvilket indebærer, at man indgår i et sub-dom forhold. Når man laver fetish dating, så kan man altså godt lide, når der er noget der udfordrer romantikken, og magt spiller også en rolle under sm dating.

Der er mange mennesker, der tænder på magtforhold blandet med sex, og derfor er det rart, at der er noget som fetish dating og sm dating, som disse personer kan gøre brug af. Selv hvis du ikke ved om magt, der blandes med sex for dig, så er det stadig noget, du kan prøve af, hvis du er interesseret. Hvis du alligevel ikke bryder dig om fetish dating, så er der jo ingen skade sket, og du kan fortsætte med at date på lige præcis den måde, du gerne vil.

Hvordan kommer du i gang?

Hvordan kommer du i gang med at prøve fetish dating af? Det kan du på mange forskellige måder. Først og fremmest kan det være, at du selv kender nogen i din omgangskreds, som er parat til at gå i gang med lidt fetish dating? Måske du kender nogle blandt dine venner eller bekendte, som kender noget til det.

Selv hvis du ikke går i gang med fetish dating med dine venner og bekendte, så kan det være, at de kender nogle andre, som er i gang med det eller er nysgerrige omkring det. Uanset hvad er ens netværk altid et godt sted at starte.

Måske får du ja, og måske får du nej. Uanset hvad kan det ikke skade at spørge ad og høre, om folk du allerede kender har hørt noget til fetish dating, eller kender nogle som kunne være interesserede i SM dating. I det mindste vil I sikkert kunne få jer en god snak om, hvad det er, og hvorfor det kunne være sjovt at prøve af.

Hvis du ikke lige tænker, at der er nogen i din omgangskreds, som enten allerede er i gang med fetish dating eller er nysgerrige omkring det, så kan du også altid finde frem til nogle mennesker, der vil lave fetish dating på forskellige datingsider. Datingsider er altid en genial måde at finde folk, man vil date med og fetish dating og SM dating er ingen undtagelse.

Homoseksuel fetish dating

Hvis du mest er til personer af samme køn – eller bare gerne vil prøve dig frem med sex med folk af samme køn – så kan du skam også sagtens lave fetish dating på denne måde.

Både heteroseksuelle, homeseksuelle og alle andre former for seksualiteter er der plads til, når det kommer til fetish dating. Der er ikke nogen barriere for dig her, og du kan frit slå dig løs og finde nogle andre personer af dit køn, som du kan være sammen med under fetish dating.

Når du leder efter nogen af lave fetish dating med, så leder du blot efter nogen af samme køn som dig selv – hvis du er til samme køn selvfølgelig. Så simpelt er det egentligt. Det er slet ikke så svært igen.

Når du leder blandt din omgangskreds, dit netværk eller rundt på datingsiderne på nettet, så holder du dig bare til lige præcis de mennesker, som du gerne vil lave fetish dating sammen med.

SM dating og fetish dating er egentlig meget udbredt blandt visse kreds af det homoseksuelle miljø. Og mange mennesker er desuden meget åbne for at prøve nye ting af – især når det er sammen med en, de allerede stoler på.

Specielle datingsider til fetish dating

Hvis du gerne vil prøve dig frem på nogle forskellige datingsider, for at komme i gang med fetish dating, så bør du være klar over, at der findes helt specielle former for dating sider til netop det formål.

I dag er der så mange forskellige måder at date på. SM dating og fetish dating er kun en lille del af de mange forskellige måder, som mange danskere dater på hver eneste dag. Og der skal være – ligesom der også er – datingsider til hver eneste en af alle disse. Ellers kan man meget hurtigt komme til at møde folk, som vil have noget helt andet ud af dating, end det man selv vil.

Der er ikke noget værre, end at date nogen, hvor man halvvejs gennem et forhold opdager, at man egentlig vil noget helt andet, end det den anden vil. Man kan føle det som om, man spilder både sin tid og penge. Ja, selv hvis man opdager halvvejs gennem en enkelt date, at man da leder efter noget helt andet, så skal man blive fyldt af en modløs følelse.

Hvis du derfor gerne vil i gang med fetish dating, så er det en god ide, at du holder dig til disse datingsider, som retter sig bestemt mod fetish dating. Ellers kan du meget hurtigt blive utilfreds med de dates, du kommer på og føle at du spilder din tid.

De mennesker du møder kan være nok søde, men hvis de ikke kan give dig det, du gerne vil have, så føler du dig ikke fuldendt og opfyldt i dit datingliv. Og det kan vi naturligvis ikke have.

Så hvis du vil i gang med fetish dating, så er det vigtigt, at du finder frem til folk, der vil præcis det samme som dig. Ellers er det en opskrift på katastrofe.

Fetish dating i udlandet

Hvis du befinder dig i udlandet, så har du også gode muligheder for at finde frem til andre mennesker, som er åbne for fetish dating. Fetish dating er nemlig noget, som foregår i rigtig mange forskellige lande – og ikke kun her i lille Danmark.

Hvis du derfor er vant til at lave fetish dating og lige pludselig befinder dig i USA, Tyskland eller et andet sted så se, om du ikke kan finde nogle gode datingsider, som du kan hoppe ind på og møde nogle lokale.

Måske kender du selv nogen i det her land du befinder dig i, som kender lidt til fetish dating? Måske kan de endda pege dig i retning af nogle mennesker, som er friske på at date og gerne vil gå i gang med fetish dating.

Bare fordi du befinder dig i et andet land betyder ikke, at du behøver at undvære fetish dating. Undersøg de lokale muligheder der er og se, om du ikke kan foretage dine dating aktiviteter, indtil du kommer hjem til Danmark igen.

Andre lignende former for dating

Hvis du ikke lige ved om fetish dating er noget for dig, så kan du også prøve dig frem med lignende former for dating. Der findes så mange forskellige måder at date på, at der næsten må være mindst én måde, som fungerer for dig.

Fetish dating bliver ofte også sat i samme bås som SM dating eller bdsm dating. Måske der er en af disse, som passer dig endnu bedre end fetish dating gør?

Det er altid en god ide at prøve sig frem med nye ting. Hvordan skal man ellers finde ud af, hvad det er, man godt kan lide?

Livet handler i bund og grund om kontinuerligt at finde sig selv hver dag. Og en af de måder vi gør det på er ved at prøve nogle nye ting af.

Hvis du derfor ikke føler, at fetish dating passer 100% på dig men alligevel har lidt at tilbyde, så kan du prøve dig frem med nogle andre lignende former for dating – som for eksempel SM dating.

Nyd dig selv

Uanset hvilken form for dating det er du kommer i gang med, så handler det i bund grund bare om, at du skal nyde dig selv så meget som muligt. Livet er ikke spor sjovt at leve, hvis vi ikke gør alt for at nyde vores tilværelse, imens vi har den.

Gør derfor alt hvad du kan under fetish dating eller SM dating for at nyde dig selv. Date de mennesker du gerne vil på lige præcis den måde, du gerne vil date dem.

Vær ærlig overfor de mennesker du dater under fetish dating og snak om, hvad det er i hver især gerne vil have ud af jeres midlertidige forhold til hinanden. På den måde er i langt bedre stillet og kan bedre snakke igennem og tingene, hvis der er nogle problemer.

Hvis der er noget i dit liv, der ikke helt fungerer for dig så lav det om. Se om der ikke er en mulighed ud af det og lad være med at lade dig nøjes.

Det samme gælder når du laver fetish dating. Hvis der er noget under fetish dating, som ikke lige passer dig, så giv lyd. Lad være med at holde det inde i kroppen og lade det påvirke dit sind på en negativ måde. Sig det højt og tydeligt og ændr ved det du ikke kan lide. Det er den eneste måde du kan ændre din egen tilstedeværelse.

Du er selv ansvarlig for dit liv, så hvis der er noget du ikke bryder dig om under fetish dating, så kom i gang med at ændre det.

Fetish dating i parforhold

Hvis du er i et forhold og allerede har en partner, så tænker du måske, at alt det med fetish dating og SM dating lyder meget spændende, men at det ikke lige er noget for dig. Du har jo allerede en partner, så du kan ikke bare begynde at date nogle andre. Eller hvad?

Sandheden er at der efterhånden er flere og flere forhold, som holder sig åbne. Det vil sige, at de altså er helt åbne overfor, at parterne dater andre og endda har sex med andre mennesker end hinanden. Er det sådan et parforhold du har? Eller måske er det sådan et parforhold, du gerne vil have?

Prøv at sætte dig ned og tage en stille og rolig snak med din partner om, hvad det er du går og tænker på. Fortæl ham eller hende at du er meget nysgerrig omkring alt det her med fetish dating og meget gerne vil undersøge det nærmere.

Måske er din partner helt med på ideen og synes, at det lyder spændende med fetish dating eller SM dating. Måske er det endda noget i kunne prøve af sammen, så I altså lukker op for en tredje person og har fetish dating med denne tredje person sammen?

Eller måske kan I finde ud af en ordning, hvor I lever i et åbent forhold og altså har sex med andre mennesker, mens I stadig er i forhold med hinanden. Hvis din partner ikke lige er til fetish dating, så kan dette ofte være den bedste løsning.

Hvis din partner virkelig holder af dig, så vil han eller hun forstå, at du har brug for at undersøge dette fetish dating fænomen nærmere. Bare husk på at holde en rigtig god kommunikation, når I åbner jeres forhold op for andre mennesker.

Kilden til ethvert lykkeligt forhold er god kommunikation og den gode kommunikation bliver kun endnu mere vigtig, når I åbner op for at lave fetish dating med andre mennesker.

Åbent parforhold

Som sagt er der mange mennesker, der lever i et åbent forhold i dag og det er der mange gode grunde til. Hver enkelt par har helt deres egne grunde til at gøre det.

Ofte kan denne partner dog godt forstå, at deres meget seksuelle partner har nogle behov, som de ikke kan få tilfredsstillet sammen med dem alene. Og derfor vælger de simpelthen at lukke forholdet op for at denne partner kan date andre mennesker for eksempel gennem fetish dating eller SM dating.

Andre gange er det begge partnere, som er meget seksuelle stillede og elsker at have sex med mange forskellige mennesker. Her kan det også være en god løsning at åbne forholdet op for andre mennesker, så man altså ikke føler sig indelukket i ens forhold og faktisk har mulighed for at leve sit liv præcis, som man gerne vil, samtidig med at man stadig er forbundet til hinanden.

Nogle gange er der rent romantiske grunde til, at man åbner sit forhold op, og at man føler, at man får en meget bedre relation til hinanden, hvis begge parter dater andre mennesker gennem for eksempel fetish dating, imens de stadig er i forhold til hinanden.

Uanset den grund du måtte have, så er det helt i orden, at man sammen med partneren beslutter at åben sit forhold op for andre mennesker. Så længe begge parter er indforstået med aftalen, så er der intet i vejen med dette.

Når I har et åbent forhold, så er det blot meget vigtigt, at I sørger for at have en afsindig god kommunikation. God kommunikation er vigtigt i ethvert forhold, uanset om dette er mellem venner, en datter og hendes mor eller et romantisk forhold. Men det er især meget vigtigt, når det er et romantisk par forhold, som har valgt at åbne sig op for at date flere mennesker – for eksempel gennem fetish dating.

Få fetish ind i din dating

Måske sidder du lige nu i den situation, at du allerede er gået i gang med at date en anden person, men at du nu sidder og finder alt det her med fetish dating utroligt interessant? Hvad gør du lige med det?

Nu er du jo allerede begyndt at date en anden person, og måske er det forhold allerede ved at udvikle sig til at blive ret så alvorligt imellem jer. SÅ kan du jo ikke til at begynde med fetish dating. Eller kan du nu egentlig det?

Du kan skam stadig godt komme i gang med fetish dating, selvom du allerede dater nogen – eller bare lige er begyndt på det. Fetish dating er for alle mennesker – også dem som allerede dater på en anden måde.

Hvis du gerne vil sørge for at have god kommunikation med din nye partner, så er det bedst, at du lige sætter dig ned og fortæller ham eller hende din situation. Fortæl din nye partner at du gerne vil fortsætte med at date dem, men at du altså også meget gerne vil lave det her fetish dating.

Måske er du heldig, at denne anden person endda også er interesseret i at prøve fetish dating eller SM dating sammen med dig.

Der er ikke noget i vejen med at bringe lidt fetish ind i den dating, du allerede nu foretager dig med andre mennesker. Alt hvad det kræver er at begge parter er indforståede med, at det er det i nu har gang i.

Prøv engang at høre din nye partner ad om det er noget de er interesserede i.

Bland forskellige datingformer

Der er ingen der siger, at når du først er gået i gang med fetish dating, at du så bare skal holde dig til lige præcis denne måde at date på. Du kan sagtens begynde at kombinere forskellige former for dating, uden at der sker noget videre med det.

Lad os for eksempel sige at ham eller hende du dater for tiden er en, du har mødt gennem dit netværk eller en ganske almindelig datingside. Du har drøftet det med ham eller hende, men den nye partner er altså ikke interesseret i at gå i gang med nogen form for fetish dating.

Det er selvfølgelig lidt af en skam, at du ikke kan dele denne nye ting sammen med din nye dating partner. Men det betyder jo ikke, at du ikke samtidig kan lave fetish dating sammen med andre mennesker og samtidig date denne person på en mere traditionel måde.

Hvis du gerne vil være ærlig og have en god kommunikation med denne partner, som du dater traditionelt, så er det en god ide lige at fortælle dem, hvad det er, du laver. Ellers kan de hurtigt føle, at du har løjet for dem og lavet fetish dating bag om ryggen på dem.

Sørg derfor altid for at være ærlig. Det vil du takke dig selv mange gange for senere hen.

Selv hvis du ikke dater en fast person på traditionel måde, så kan du stadig både date en masse mennesker på en mere traditionel og stille og rolig måde. Samtidig med at du laver fetish dating med en hel række andre mennesker.

Nogle gange kan disse verdener mødes og andre gange må du holde dem fra hinanden. Hvad du vælger kommer helt an på dig. Hovedpointen er, at du har det sjovt og nyder dig selv, imens du dater – uanset hvilken form for dating det så er.

Udfordrende dating

Om du bare er en smule nysgerrig overfor fetish dating, så bør du i det mindste prøve det af. Måske du ender med at elske det?

Fetish dating er meget unikt, og det er en udfordrende form for dating. Og hvis du gerne vil have en udfordring og er træt af at date på helt den samme måde igen og igen, så er det så absolut noget, du bør gå i gang med.