Partner med niveau anmeldelse

I dagens Danmark er folk mere og mere fokuserede på deres karriere. Særligt unge mennesker prioriterer arbejde og karriere meget højt. Dette betyder bl.a. at mange søger en ambitiøs og veluddannet partner, som har samme karriere mål som dem selv.

At finde en partner, som matcher ens eget niveau er dog ikke nogen nem opgave, hvis man jagter kærligheden på traditionelle datingsider. Hos Partnermedniveau.dk har man samlet singler, som søger en voksen og veluddannet partner, så det bliver nemmere for ambitiøse personer at finde en partner med lignende ambitioner i livet.

Konceptet bag Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk henvender sig til singler, der ønsker seriøse og langvarige forhold. At man søger en ”partner med niveau” vil sige, at man leder efter en person, som bl.a. ligner en selv med hensyn til uddannelsesniveau, interesser og personlighedstræk. For at matche folk bedst muligt har man i samarbejde med psykologer og relationseksperter udarbejdet en omfattende personlighedstest.

De tilmeldte singler på Partnermedniveau.dk skal alle sammen igennem personlighedstesten når de tilmelder sig. Ud fra de svar man giver bliver man matchet med andre singler, der ligner en selv med hensyn til livsstil og datingambitioner. Man kan derefter bruge sidens besked-system til, at kontakte de singler som man finder særligt interessante.

Man møder ikke nogle useriøse profiler på Partnermedniveau.dk, fordi alle profiler bliver personligt godkendt af sidens kundeservice. Det intelligente matchmaking-system øger chancen for at finde en partner markant.

Pris, sikkerhed og service på Partnermedniveau.dk

Det er som udgangspunkt gratis, at tilmelde sig Partnermedniveau.dk. Man kan være gratis medlem så længe man vil, men man vil dog ikke have adgang til alle funktionerne. Hvis man vil have denne adgang, så skal man betale for at blive premium medlem. Det kan man blive for et mindre beløb, som varierer afhængigt af, hvor lang tids medlemskab man ønsker.

Alle profiler på Partnermedniveau.dk bliver tjekket af en medarbejder. På den måde er man sikret en trygge rammer og seriøs dating. Ens personlige oplysninger er også i trygge hænder hos Partnermedniveau.dk, som bl.a. gør særligt meget ud af persondata sikkerhed. Hvis man oplever problemer, så står kundeservice klar 24 timer i døgnet og man får altid svar på sin henvendelse inden for 24 timer.