1. plads
Match.com

BEDSTE VALG! Match.com. er den mest populære dating side i July.

RatingRatingRatingRatingRating

Perfekt (5 af 5)


2. plads
Be2.com

UGENS FAVORIT! Be2.com er denne uges favorit blandt vores brugere.

RatingRatingRatingRatingRating

God (4 af 5)


3. plads
Partnermedniveau.dk

BEDST! Partnermedniveau.dk er igen kåret til den bedste dating side for seriøse forhold.

RatingRatingRatingRatingRating

God (4 af 5)


Dating side Information Rating Målgruppe Besøg siden
Dating.dk
 • done Bedste danske side
 • done Nem at bruge
 • done Har mobil app
God (4 af 5)
RatingRatingRatingRatingRating
Alle Opret nu
Dating side Information Rating Målgruppe Besøg siden
40plus.dk
 • done Kendt fra medierne
 • done Til den ældre målgruppe
 • done Største side i segmentet
God (4 af 5)
RatingRatingRatingRatingRating
40+ Opret nu
Dating side Information Rating Målgruppe Besøg siden
50plusmatch.dk
 • done Match making
 • done Virker på mobil og tablet
 • done Manuel kontrol af profiler
God (4 af 5)
RatingRatingRatingRatingRating
50+ Opret nu
Dating side Information Rating Målgruppe Besøg siden
C-date.dk
 • done Casual Dating
 • done Stort publikum
 • done Har mobil app
God (4 af 5)
RatingRatingRatingRatingRating
30+ Opret nu
Dating side Information Rating Målgruppe Besøg siden
Senior.dk
 • done Stort publikum 50+
 • done Dansk brand
 • done Gratis profil
God (4 af 5)
RatingRatingRatingRatingRating
50+ Opret nu
Dating side Information Rating Målgruppe Besøg siden
Single.dk
 • done Til den yngre målgruppe
 • done Massevis af features
 • done Hurtig support
Over middel (3 af 5)
RatingRatingRating RatingRating
Alle Opret nu
Dating side Information Rating Målgruppe Besøg siden
Nextlove.com
 • done Til enlige forældre
 • done Mange brugere
 • done Stor brugervenlighed
Over middel (3 af 5)
RatingRatingRating RatingRating
Enlige
Forældre
Opret nu

Netdating

Netdating ekspert lyder så smart, men det er faktisk et stort emne og der er mange faldgrupper på nettet man skal tage højde for. Jeg har valgt at undersøge netdating og hjælpe folk med at på en positiv oplevelse når de dater på nettet. Jeg vil her fortælle lidt omkring netdating og hvad du skal være opmærksom på.

Netdating er en vanskelig størrelse

Netdating kan være en vanskelig ting, især når du er gået ud af gymnasiet og ud i den virkelige verden. Folk kan have alt for travlt med arbejde til at date, mens andre ikke kommer ud meget eller tager ofte i byen for at ville mødes med nogen.

Nogle er bare for genert eller bange for at tage det første skridt og derfor har vi netdating. netdating har eksisteret siden 1965, hvor Harvard studerende skabte verdens første netdating tjeneste, “Operation Match". I 2013 blev det anslået, at der er over 2.500 netdating-tjenester med 1.000 nye der åbner hvert år.

Det skal nævnes at man både kan finde betalte, men også gratis dating sider.

Netdating
Netdating

Netdating i mange forskellige nicher

Det hele er blevet meget nichepræget alt fra: religion, etnicitet, hobbyer, seksuel orientering, aldersgrupper til musik smag. Uanset hvad dine præferencer er, er der sandsynligvis en datingside for dig.

Omkring 36% af danskerne bruger eller har brugt en netdating tjeneste. Jeg er en af ​​de 38%. Jeg sluttede mig til efter min ex-kæreste, Adam, slog op med mig. Vi boede i to forskellige byer, og til sidst blev det for meget. Mit job gør at jeg har meget travlt, og når jeg går ud, foretrækker jeg normalt selskab med mine venner i forhold til at møde nye mennesker. Så her er jeg. Jeg har været på denne rejse i mange måneder, og her er hvad jeg har lært:

Du lærer en masse om dig selv og hvad du ønsker i en kæreste er betydelig. Vi har alle en tjekliste over ting, vi ønsker i en kæreste, fra uddannelse til religion til fælles interesser. Jo flere dates, du går på, og jo længere tid der går, jo mere, ændres tjeklisten.

Den bliver kortere, mere raffineret; elementer bliver omarrangeret. Ting, der engang var deal breakers er nu til forhandling, og ting, som engang var omsættelige nu deal breakers.

Disse varierer fra person til person. Min checkliste har haft mange revisioner over månederne. Den indeholdt engang mange deal breakers, men nu kun har den kun to. De gode og anstændige mennesker, som jeg mødte har hjulpet med at forme denne tjekliste og lært mig om mig selv. Thomas viste mig, at det er vigtigt at have et fast job og ikke bo hos sine forældre. Nikolaj lærte mig, at jeg har brug for lidt personlig tid i de første uger af dating. Jesper viste mig, at kemien er utrolig vigtig, og uden at det, sker der ingenting. Endelig viste Lars mig betydningen af ​​kommunikation.

Kommunikation er vigtig - i livet, i ethvert forhold, i dating. Det starter i profilen med det du kommunikere, det du leder efter i en match og være ærlig om dig selv. Derfra udvikler det sig til beskederne - gennem datingsiden, tekst, andre sociale medier - og endelig til den første date.

Det er vigtigt at være åben om, hvad du vil, og hvor interesseret man er i den anden person, hvis du er interesseret overhovedet. Vi har alle kæmpet med kommunikationen, og det er noget, som jeg altid arbejder med.

Det bringer mig til emnet ghosting. Ghosting er, når du eller den anden person stopper alle former for kommunikation uden grund. Det kan ske før eller efter det første møde, eller efter du har været sammen i et par uger. Årsagen er aldrig kendt, men fra hvad jeg gætte på, er de to vigtigste: mistet interesse eller finder en anden. Hvis du er blevet ghosted, er det ikke enden af verden. Ja, det ikke føles ikke godt at vide, at nogen har ikke lyst til at tale med dig mere, men i denne teknologiske verden, er hurtigt og nemt for alle at afslutte ting - du holder bare op med at reagere på beskeder og telefonopkald. Ingen konsekvenser. Ingen konfrontation. Men vi er voksne og du mister interessen for nogen er almindelig høflighed at lade dem vide.

Find prinsen på den hvide hest med netdating

Det meget usandsynligt, at du vil møde prinsen på den hvide hest indenfor de første tre måneder. Ja, det en af de eventyrlige kærlighedshistorier, men du er ikke en af ​​dem. Han er bare ikke vild med dig og har lært os at vi er reglen og ikke undtagelsen. Det er ikke til at sige, at du aldrig vil møde den rigtige og blive lykkelig. Jeg er en drømmer, og en enorm optimist, og jeg er rejst på eventyr, men jeg har lært ikke at forvente prinsen på den hvide hest i hver fyr jeg møder. Jeg ved, at han vil komme med tiden; han har nok faret vild et sted og vil ikke bede om retninger.

Oddsene for at møde din kommende ægtefælle online er temmelig god. Omkring en tredjedel af ægtepar mødes online, og det forventes, at antallet vil stige i løbet af årene.

Når det er sagt kan vi ikke automatisk antage, at du har en fremtid med hver fyr, du ser online. Det er bedst ikke at forestille sig, hvordan du vil fejre seks måneder eller seks år sammen. Men du kan forblive optimistisk og håber på, at tingene vil lykkes, det er vigtigt at forblive realistisk; ellers kan ende skidt.

Disse erfaringer er ikke beregnet til at afskrække nogen fra netdating. Det kan være sjovt og spændende at møde nye mennesker, og som jeg sagde før, har det været en stor og lærerig oplevelse. Alt dette bidrager til sjove historier omkring middagsbordet! Nu venter jeg bare på min prins til endeligt at bede om retninger og finde sin vej til mig.

Netdating