Datingprofil skabelon

Førstegangsindtrykket har altid betyder meget, men nu om dage i en digitaliseret datingverden har du kun meget få sekunder til at afsætte det afgørende indtryk, hvis du altså ikke vil swipes til venstre på.

For at gøre det bedst mulige indtryk skal du optimere din datingprofil, så du bruger de mest appellerende billeder, skriver den bedste tekst og sætter det hele op på en overskuelig måde, så man på ganske få sekunder får det absolut bedste indtryk af dig.

Vi vil i denne artikel gennemgå de bedste tips og tricks til at skabe den bedste profil, som øger dine chancer for matches på eksempelvis Tinder. Du får her vores bud på den perfekte datingprofil-skabelon.

Vælg de bedste billeder – og det rette antal

God dating profil skabelonBillederne er det absolut vigtigste på din datingprofil. Dating nu om dage er meget overfladisk, og mange tager deres beslutninger efter, hvordan du ser ud uden egentlig at læse profilteksten. Ønsker du at finde en partner, som går mere op i personlighed, bør du derfor vælge at bruge datingsider og datingapps, hvor samtalen og mennesket er i fokus i stedet for, at man introduceres til billederne som det første.

Men bruger du som mange andre Tinder og lignende apps, skal du vælge de billeder, der fremstiller dig på bedste vis – og ikke mindst det rette antal billeder. Du får her vores bedste råd til at vælge billeder via vores datingprofil skabelon:

 • Alle dine billeder skal være forskellige og helst fra forskellige vinkler. Ingen gider at se 6 billeder i træk med den samme afstand til kameraet og den samme gode vinkel. Har du den samme vinkel på alle dine billeder, giver det anledning til at tro, at du kun tager dig godt ud fra den ene bestemte vinkel, og det vil automatisk få mange til at swipe til venstre.
 • Lad være med at bruge filtre. Snapchat-filtre og lignende filtre kan i høj grad være med til at afskrække folk. Det giver anledning til at tro, at du skjuler dit sande ansigt, fordi du måske ikke synes, du er pæn nok.
 • Brug mindst ét helkropsbillede. Grunden til at man vælger forskellige billeder fra forskellige vinkler er, at man gerne vil give andre brugere på appen mulighed for at forestille sig, hvordan du ser ud i virkeligheden. Hvis du ikke har et helkropsbillede, giver det igen anledning til at tro, at du skjuler noget. Det kan være, at du sidder i kørestol, og det er en vital information, som mange gerne vil vide, inden man går ind til en date.
 • Hav mindst 3 billeder på din profil. Et eller to billeder er for få, og igen kan det give anledning til at tro, at du skjuler noget.
 • Vælg billeder af nyere dato. Ingen gider blive catfished af personer, som bruger 5 år gamle billeder fra, da de var unge og smukke.
 • Vær ærlig i brugen af dine billeder. Synes du oprigtigt ikke selv, at billederne ligner den person, du er i virkeligheden, så lad være med at bruge dem. Du vil kun skuffe potentielle brugere, som du møder i virkeligheden. Det vil også give dig en dårlig fornemmelse i maven før hver date, fordi du inden i dig selv godt ved, at de tror, de får en anden person. Du hjælper altså hverken dig selv eller din date.
 • Undgå billeder, hvor du tager dig selv alt for seriøst. Lad være med at bruge seriøse arbejdsbilleder, hvor du ser vigtig ud, eller træningsbilleder, hvor du viser dig i bar overkrop. Du vil tiltrække et bestemt publikum, og du vil i den grad også skræmme mange væk.

Dette var et par gode råd fra vores datingprofil skabelon til, når du skal vælge billeder. Vi går nu videre til næste step i vores datingprofil skabelon og skal nu kigge på, hvordan du skriver den bedste tekst.

Datingprofil-skabelon: Skriv den bedste tekst

Dine billeder er i den moderne datingverden det vigtigste element, men har du gjort en person nysgerrig på dig gennem et godt udvalg af billeder, så vil personen som det næste søge ned i din tekst efter flere svar. Derfor er det også vigtigt, at du gennem teksten giver et godt indtryk. Vi giver her bud på, hvordan du med vores datingprofil-skabelon kan skrive den bedste tekst:

 • Brug humor og herunder meget gerne selvironi. Du vil appellere til den største pulje af personer, hvis du virker naturlig, nede på jorden og humoristisk, og her kan selvironi i dine tekster være med til at udtrykke netop det. Kan du få et smil læben hos modtageren, efter at personen allerede synes godt om dine billeder, så kan du godt betragte daten som hjemme, medmindre du formår at ødelægge i den indledende samtale ved at være for aggressiv eller nedladende.
 • Giv vitale informationer. Er du eksempelvis kristen, og har du ikke mulighed for sex før ægteskab, er det essentielt, at brugerne på siden ved dette og har mulighed for at søge udenom, hvis det er et ufravigeligt krav fra din side. Vitale informationer er informationer, som vil påvirke en eventuel relation i meget høj grad.
 • Hold det nogenlunde kortfattet. Ingen gider at læse en hel blog om dig. Det kan du gemme til, når I engang mødes og har mere tid til at gøre et godt indtryk på hinanden. Brug gerne smileys og lignende til at lave punktopstillinger, som på ganske få ord kan fortælle, hvem du er, og hvad du kan tilbyde. Det er overskueligt for øjnene, og selvom man ikke tænker over det, så er brugervenlighed i teksten indirekte med til at gøre et godt indtryk. Du fremstår organiseret og med øje for detaljen, og det er noget, som de fleste kan værdsætte.
 • Du behøves ikke skrive, hvad du søger, i din profiltekst, men du kan vælge at gøre det, hvis du kun søger bestemte personer. Søger du kun en useriøs relation, vil du uden tvivl få færre matches end normalt, men omvendt vil udvalget så også være forberedt på, at det er det, du søger. Du vil altså få en bedre koncentration af netop din målgruppe, hvis du kommunikerer tydeligt, hvad du søger.

Vores datingprofil-skabelon kan ikke lave mirakler

Selvom du bruger vores datingprofil-skabelon, er det vigtigt at forstå og acceptere, at man ikke går fra 0 til 100 matches på 1 dag. Du vil øge dine chancer for matches med en vis procentsats, og du vil statistisk set være relevant for flere, der er ude af din liga.

Er du eksempelvis en 5’er på den famøse 10’er-skala over udseende, kan du med vores råd få lidt flere matches med 6’ere og måske også 7’ere i stedet for bare 5’ere eller 4’ere, som du også tiltrak før. Det er dog vigtigt at forstå, at selvom man matcher med 6’ere og 7’ere som en 5’er, så har de typisk bedre muligheder end dig baseret på udseende. De vil ligesom dig tiltrække en vis portion 7’ere og 8’ere, og derfor skal du ikke forvente, at et match er lig med en date.

Men du vil få nogle flere matches, og det giver dig muligheden for at være klogere end de 7’ere eller 8’ere, som de også matcher med. Udnyt til mulighed til fulde ved at være klog i din kommunikation og vis, at du kan leve op til din datingprofil. Husk på, at du har gjort tilstrækkeligt nok til at gøre et indtryk, og derfor har du trods alt et skud i bussen, uanset hvad der sker. Det værste, der kan ske, er, at du bliver unmatchet. Det er altså det, vores datingprofil-skabelon kan hjælpe med.

Prøv at booste din profil

Når du har optimeret din profil med vores datingprofil-skabelon, så ved vi godt, at du gerne vil se resultater med det samme. Derfor foreslår vi, at du køber dig til et boost på Tinder eller den app, som du nu engang bruger. Med et boost vil du blive eksponeret for flere, og du vil uden tvivl få flere matches.

Vi anbefaler, at du benytter vores datingprofil-skabelon som det allerførste, inden du går i gang med at sondere markedet. Lige så snart din profil kommer op for andre, vil du blive sorteret fra, og hvis du derfor venter med at gå “live”, til du har optimeret din profil, vil du give nogle af dem, der egentlig ville sige nej til dig, mulighed for at revurdere deres valg.

Du bør ikke booste din profil hver aften. De fleste apps benytter sig af en bestemt cyklus, så du igen dukker op efter et bestemt stykke tid. Dette gør de både for at hjælpe dig og give dig en chance til, men også for at give brugerne så mange valg som muligt hele tiden. Lever man i en mindre by, kan man allerede på en aften være igennem alle mulige kandidater i byen, og så bliver datinglivet en tør oplevelse.

Tak for at læse med. Vi håber, at du kan bruges vores datingprofil-skabelon som en hjælp.