Single.dk anmeldelse

Kærligheden er en svær størrelse. Den kan være svær at finde. Hvis man har været single i lang tid, så kan det være svært, at tro på, at man overhovedet kan finde den. Det er dog helt sikkert, at man faktisk godt kan. Man skal bare arbejde lidt for det, bl.a. på datingsider. Dating på nettet er ekstremt populært i tiden.

Det er nemt og bekvemt, fordi man kan sidde hjemme i sofaen når man har lyst og søge efter interessante singler. Single.dk er en af de mest kendte og populære danske datingsider. Her kan du søge kærligheden blandt 40.000 danske singler.

Konceptet bag Single.dk

Single.dk har siden 1999 bragt danske singler sammen. Single.dk har altså eksisteret i mange år og siden har vunder flere priser gennem tiden. Single.dk er på mange områder et meget klassisk datingsite.

Man opretter en profil, hvor man beskriver sig selv og samtidigt svarer på et par spørgsmål omkring interesser og holdninger. Man kan herefter søge rundt mellem alle sidens andre profiler. Siden foreslår også selv en række profiler, der kunne være interessante. Disse profiler blive nøje udvalgt af matchmaking-systemet på baggrund af de svar, man har givet på spørgsmålene omkring interesser og holdninger.

Når man har fundet en profil man kan lidt, så stiller Single.dk flere chatmuligheder til rådighed. Man kan sende en mail til den pågældende profil eller hvis han/hun er online, så er det muligt at livechatte. Single.dk har også lavet deres egen app som gratis kan downloades. På den måde har man altid adgang til sin profil og man kan date mens man er på farten.

Pris, sikkerhed og service på Single.dk

På Single.dk er det gratis at oprette en profil. En gratis profil er dog begrænset en smule med hensyn til funktionerne, og hvis man vil have adgang til samtlige funktioner på siden, så skal man være betalt guldmedlem. Prisen på dette afhænger af, hvor lang tids medlemskab man ønsker. Hvis man f.eks. betaler for et års medlemskab, så er prisen 39.- om ugen.

Single.dk går meget op i, at deres brugere føler sig trygge ved, at date på deres side. På deres side skriver de bl.a.: ”Din tryghed er vigtig. Fokuser på kærligheden, så tager vi os af resten.” Skulle man så opleve nogen former for problemer, så kan man altid kontakte deres hjælpsomme kundeservice.