Single.dk Anmeldelse 2020

- Find i dag

man og kvinde symbol

48% Mænd & 52% Kvinder

  • Brugervenligt design
  • Fede features
  • Specielt henvendt til 30-40 årige
  • Gratis Oprettelse
  • Den side som har bragt flest sammen i DK
  • Mobilvenlig datingside
  • Relativ dyr ift. alternativer
  • Henvender sig til massen og ikke nichedating
  • Gratis Abonnement = 0 DKK
  • Premium Abonnement = 1 md. 199 DKK

Score: 94/100 
✅ +350 anmeldelser

Samtale Succes
75%
Seriøsitet
90%
Gode Priser
80%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse

Kærligheden er en svær størrelse. Den kan være svær at finde. Hvis man har været single i lang tid, så kan det være svært, at tro på, at man overhovedet kan finde den. Det er dog helt sikkert, at man faktisk godt kan. Man skal bare arbejde lidt for det, bl.a. på datingsider. Dating på nettet er ekstremt populært i tiden.

Det er nemt og bekvemt, fordi man kan sidde hjemme i sofaen når man har lyst og søge efter interessante singler. Single.dk / Singel dk er en af de mest kendte og populære danske datingsider. Her kan du søge kærligheden blandt 40.000 danske singler.

Jeg vil komme ind på, hvad jeg mener om Single.dk som datingside.

Jeg havde engang en profil på Single.dk, og det fungerede egentlig ret godt. Jeg vil lave en kort anmeldelse af Single.dk.

Jeg brugte Single.dk fra oktober 2016 til november 2018 og mødtes med 18 kvinder i perioden. Så man kan godt tale om, at det var en succes på den kvantitative front. Jeg synes dog ikke, at det var en videre succes, når man tænker på selve indholdet i mange af mine dates. Det var sådan lidt kedeligt i længden. 

Jeg vil dog gerne understrege, at det ikke nødvendigvis er deres skyld, men at det måske snarere er mig, der er lidt anderledes. Der var én kvinde, som jeg fandt meget interessant, og som jeg datede flere gange. Det var en kæmpe succes. Vi havde fantastisk kemi. Desværre var hun nødsaget til at tage tilbage til Colombia, hvor hun havde familie, og så hørte jeg aldrig fra hende igen.

Generelt om Single.dk

Single.dk er for mig at se lidt ligesom mange andre datingsider som eksempelvis Dating.dk. Der er dog den klare forskel, at hvis du er lidt nysgerrig og gerne vil vide mere om Single.dk, kan det ikke lade sig gøre. Du skal oprette en profil, før du får mere at vide om siden. For nogle kan det godt være lidt irriterende. Det var ikke som sådan noget, der gik mig synderligt meget på, men det undrede mig lidt i starten.

Du kan oprette en profil ved at logge ind med din Facebook, hvilket for mange er lidt af en mindre gave. Så slipper de nemlig for at skulle bruge lang tid på at registrere sig.

Rabatkode til Single.dk

Du kan finde mange rabatkoder til Single.dk, hvis du leder på nettet. Du skal egentlig bare skrive ”single.dk rabatkode” i søgefeltet, og så skal der nok komme noget frem. Du kan spare rigeligt med penge, hvis du vælger at tage en af rabatkoderne i brug. Det vil uomtvisteligt være godt for dig, hvis du står og mangler penge.

Single.dk dating – sådan er det

At date på Single.dk er faktisk ret fint. Det minder på mange måder om det, du oplever andetsteds, men der er lidt en anden stemning, derinde. En energi, jeg ret godt kan lide. Det er lidt som om, at folk har et glimt i øjet. De smiler lidt kækt til hinanden og laver lidt sjov med, at de bruger en datingside til at prøve at finde en kæreste eller et godt knald. Det kan jeg egentlig meget godt lide. 

Jeg synes, at Single.dk-brugerne er de bedste i datinguniverset, selvom jeg vedholder, at selve dating-oplevelsen godt kan blive lidt kedelige. Men igen: Det er formentlig bare mig.

Single.dk datingeventyret er særligt godt for de, der skal til at finde noget, efter de har mistet deres kæreste. På Single.dk er der nemlig mange brugere, der lige har mistet deres partner. Det gør selvfølgelig altid, at en del af dem går efter noget lige her og nu for at glemme ekskæresten. Meget naturligt.

Det syntes jeg om Single

Da jeg brugte Single.dk, var det uden tvivl det bedste sted at date i Danmark på nettet. Netop på grund af det glimt i øjet, jeg følte, da jeg brugte siden. Det er meget muligt, at det bare er mig, der har været heldig. Jeg taler ikke med mine venner om dating og holder generelt lav profil om, hvordan jeg klarer det med kvinderne. 

Det skyldes, at jeg tidligere har fortalt folk, hvordan jeg har klaret det med kvinderne, og det har gjort nogle mænd lettere misundelige. Så det vælger jeg totalt at holde for mig selv. Men ud fra mine oplevelser er der ingen tvivl om, at Single.dk er et fint sted, hvor du får det sjovt, når du chatter med kvinderne.

Hvem er Single.dk?

Single.dk er en af de førende datingsider herhjemme med over 30.000 brugere. Dating.dk er noget større, men Single.dk vokser for hvert år.

Single.dk på Trustpilot

Der er over 1200 mennesker, der i skrivende stund har anmeldt Single.dk. Her har siden fået over 3,5 ud af fem stjerner. Det er altså langt over gennemsnittet.

Der er bred enighed om, at Single.dk er en skøn side. Det minus, der adresseres mest, er det faktum, at man skal betale for et helt år forud. Det er ikke alle, der er lige store tilhængere af det. Men for mig var det ikke noget problem – jeg vidste, at jeg ville være på i noget tid, og det endte jo trods alt med lidt over to år på Single.dk.

Se hvad en af single.dk’s brugere skriver på trustpilot her:

Single.dk trustpilot

Single.dk kontakt & Kundeservice

Du kan tage kontakt til Single.dk ved at gå ind på https://www.single.dk/help_faqs, hvor du vil få mulighed for at stille spørgsmål. Du kan forvente svar inden for 48 timer.

Konceptet bag Single.dk / Singel.dk

Single.dk har siden 1999 bragt danske singler sammen. Single.dk har altså eksisteret i mange år og siden har vunder flere priser gennem tiden. Single.dk er på mange områder et meget klassisk datingsite.

Man opretter en profil, hvor man beskriver sig selv og samtidigt svarer på et par spørgsmål omkring interesser og holdninger. Man kan herefter søge rundt mellem alle sidens andre profiler. Siden foreslår også selv en række profiler, der kunne være interessante. Disse profiler blive nøje udvalgt af matchmaking-systemet på baggrund af de svar, man har givet på spørgsmålene omkring interesser og holdninger.

Når man har fundet en profil man kan lidt, så stiller Single.dk flere chatmuligheder til rådighed. Man kan sende en mail til den pågældende profil eller hvis han/hun er online, så er det muligt at livechatte. Single.dk har også lavet deres egen app som gratis kan downloades. På den måde har man altid adgang til sin profil og man kan date mens man er på farten.

Pris, sikkerhed og service på Single.dk

På Single.dk / Singel dk er det gratis at oprette en profil. En gratis profil er dog begrænset en smule med hensyn til funktionerne, og hvis man vil have adgang til samtlige funktioner på siden, så skal man være betalt guldmedlem. Prisen på dette afhænger af, hvor lang tids medlemskab man ønsker. Hvis man f.eks. betaler for et års medlemskab, så er prisen 39.- om ugen.

Single.dk går meget op i, at deres brugere føler sig trygge ved, at date på deres side. På deres side skriver de bl.a.: ”Din tryghed er vigtig. Fokuser på kærligheden, så tager vi os af resten.” Skulle man så opleve nogen former for problemer, så kan man altid kontakte deres hjælpsomme kundeservice.