Dating apps 2019

1. plads
Match.com
350.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
2. plads
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Casual dating
For folk i forhold

Her er alt du skal vide om dating apps

Det har aldrig været nemmere at finde kærligheden, for med dating apps har du måske dit livs kærlighed lige ved hånden. Tiderne hvor du skulle hænge ud på røgfyldte barer, tage til tvivlsomme halbal eller håbe på at møde den helt rigtige i køen i supermarkedet er forbi. Med en eller flere dating apps downloadet på din telefon, kan du gå på eventyr i den virtuelle dating verden.

Dating apps

En dating app er en mobil applikation hvorfra du kan se, kommunikere med, møde og måske endda blive romantisk involveret med andre ligesindede. Egentligt er det bare de traditionelle datingsider, der har fulgt de teknologiske strømninger og dermed er blevet mobile. Det er heldigvis kun en fordel for dig, der altså kan tilgå din dating app uanset hvor du er og hvornår du har lyst til at møde kærligheden. Dating apps giver dig en øget fleksibilitet, og du er ikke længere afhængig af at sidde klistret til computerskærmen derhjemme i timevis. Leder du efter dating til senior, så findes de også på de fleste sider.

Fælles for alle netdating apps, med undtagelse af Tinder og 50plusmatch.dk, er at du skal være myndig og dermed 18 år gammel. På Tinder kan du være yngre og på 50plusmatch.dk skal du selvsagt være ældre end 50 år gammel. Et andet fællestræk er, at du kan sende direkte og personlige beskeder til andre medlemmer, enten i en privat indbakke eller gennem et online chatsystem.

Sådan finder du den rigtige dating app for dig

Som med alt andet i livet findes der heller ikke med dating en gylden mellemvej, der virker for alle. Der er heller ingen garanti for, at du finder den kærlighed du leder efter, men der er til gengæld en hel del ting, der kan hjælpe dig godt på vej. Den første og en af de vigtigste er, at du vælger en dating app der passer til dig.

Det du skal kigge efter i en dating app er, at den opfylder dine unikke behov og krav til en partner. Leder du efter uformel sex eller en livspartner? Gå efter dating apps, der passer til din målgruppe og dine ønsker. Der findes eksempelvis dating apps for mennesker med bestemte erhverv eller uddannelser, men markedet er større på sider uden så mange adgangskrav. For at finde den rigtige dating app, bør du derfor være bevidst om dine ønsker og krav til en partner, samt være bevidst om, hvad du selv kan bringe på bordet for en potentiel partner.

De fleste dating apps forudsætter sådan set bare, at du har en smartphone eller en tablet ved hånden. Tjek desuden at din udvalgte dating app er kompatibel med din smartphones styresystem. Langt de fleste dating apps er i dag kompatible med IOS og Android, som er de to mest dominerende systemer. Hvis ikke du kan downloade applikationen på din telefon, kan du altid tilgå datingsiden via din smartphones browser og derigennem altid have din dating med på farten.

I de følgende afsnit finder du desuden et overblik over nogle af de forskellige dating apps, der findes på markedet. Hvem ved, måske gemmer din store kærlighed eller ven for livet sig på en af dem?

Match.com

En af verdens allermest anerkendte og kendte dating apps er helt sikkert Match.com. Egentligt begyndte portalen som en hjemmeside på internettet, men nu kan du altså tage din dating med i lommen, på farten, med i seng eller med i byen. Denne dating app fra Match.com er tilmed helt gratis at downloade ned på din smartphone, men der kan forekomme tilkøb ved brug af applikationen. Ligeledes koster det penge at være aktivt medlem af Match.com.

Den helt store fordel ved Match.com er, at denne dating app er utrolig alsidig i sin brugerbase. Den henvender sig til både mænd og kvinder samt alt derimellem. Derudover finder du på Match.com ligeledes også alle tænkelige aldersgruppe, geografiske placeringer, uddannelsesmæssige baggrunde og erhverv. Dermed er Match.com et rigtigt godt bud på en dating app til dig, der ikke nødvendigvis har lyst til at søge i et alt for afgrænset omfang, eller som bare er nysgerrig på hvilke muligheder der findes derude.

På Match.com kan du sende beskeder til de medlemmer, du er interesserede i, uden at de på forhånd har udvist interesse for dig. Denne dating app er desuden tilgængelig i 25 lande og med millioner af brugere, er der altså rig mulighed for at gå på jagt på et stort, internationalt marked. Match.com er perfekt til dig, der ikke har nogle særlige præferencer. Desuden finder du hos Match.com en kompetente kundeservice med mange års erfaring fra dating, som altid er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Match.dk er en betalt service, men du kan som nyt medlem ofte få en gratis prøveperiode, for at se, om det er noget for dig.

Dating.dk

En anden god gammel kending på datingmarkedet er Dating.dk, som har været på markedet siden 1998. Egentligt minder Dating.dk utrolig meget om Match.com, men det er den danske ækvivalent og forholder sig udelukkende til det danske marked.

Foruden dating byder Dating.dk også på mange fællesoplevelser for sine medlemmer. Du kan blandt andet tage til store, eftertragtede singlefester arrangeret af Dating.dk. Hvis du trænger til sol og sommer kan du ligeledes melde dig til nogle af de eksotiske rejser, som virksomheden afholder for sine medlemmer. På trods af at Dating.dk er en dating app, er det også altid sjovt at møde ligesindede fysisk og netop disse arrangementer er noget, der er med til at gøre Dating.dk til en helt speciel datingoplevelse. Du kan som medlem også oprette og afholde forskellige former for arrangementer, så hvis du ikke umiddelbart kan finde noget, der har din interesse, kan du selv kaste linen ud.

Dating.dk er kendt som værende en meget seriøs dating app for målrettede singler. Derfor er retningslinjerne for denne dating app også en del strengere, end på nogle af de andre applikationer. Det er blandt andet retningslinjerne for hvilken type profilbilleder, du må bruge. Husk blot, at disse retningslinjer er lavet for at tilgodese dig, således at de mennesker, du skriver med, faktisk er dem de giver sig ud for at være. Du har desuden på Dating.dk mulighed for at oprette offentlige og private fotoalbum, som du kan dele med dem du ønsker.

Dating.dk er en betalt service. Hvis det er første gang du tilmelder dig Dating.dk, kan du sommetider være heldig at få en gratis måneds prøveperiode. Herefter betaler du et månedligt abonnement for servicen.

50Plusmatch.dk

Hvem siger, at den store kærlighed ikke kan lade vente på sig? 50Plusmatch.dk er dating appen for dig, der er over 50 år gammel og på jagt efter den store kærlighed. Her finder du kun ligesindede medlemmer i samme aldersgruppe, der ligeledes leder efter en partner eller ven for livet. 50plusmatch.dk er nemlig ikke kun for romantiske relationer, men også et godt sted at finde en, som du kan dele livets små og store glæder med.

50plusmatch.dk er en nordeuropæisk forretning, men du vil på den danske udgave kun møde andre danskere. Det eneste kriterie for at bruge denne dating app er, at du er 50 år eller ældre. Derudover er der ingen grænser for, hvem du må være, må lave eller måtte søge blandt sidens resterende medlemmer.

Foruden dating kan du på 50plusmatch.dk også deltage i forskellige diskussioner på det store forum, der er forhåndsopdelt efter kategorier og interesseområder. Dette er ikke kun en spændende social aktivitet, men det giver dig også et andet indblik i de medlemmer, der bruger denne dating app og øger dermed dine chancer for at finde en, der deler de samme værdier som dig selv. Hvis du er til et smil på læben, har denne dating app også forskellige former for spil og online quizzer, hvor du kan afprøve din viden mod andre medlemmer. På trods af, at der findes meget sjov og spas på 50plusmatch.dk, er der også tale om en seriøs dating app til dig, der ved hvad du leder efter.

På mange måder er 50plusmatch.dk en mere social dating app og særligt egnet til dig, der gerne vil date eller møde andre modne mennesker, som er klar på mere i livet. Der er desuden en næsten ligelig fordeling af mandlige og kvindelige medlemmer på denne dating app, så uanset hvem du er, er der gode muligheder for at finde den store kærlighed – Også i livets ældre år.

Tinder

Tidens måske mest omtalte dating app er Tinder, hvor du med et enkelt swipe på din smartphone kan indikere, om du er interesseret i ansigtet på skærmen eller ej. Det tager ganske få sekunder at oprette en profil med Tinder, som ligeledes er en gratis dating tjeneste at bruge. Du kan tilkøbe ekstra former for services, men i bund og grund koster det dig ikke en øre at bruge denne dating app. Du kan også forbinde dine sociale medier, hvilket giver andre på applikationen en ekstra garanti for, at du er hvem du udgiver dig for at være.

Tinder er især populær blandt den yngre generation. Det skyldes måske den uformelle og lettere anonyme tilgang samt det faktum, at tjenesten er gratis og dermed uforpligtende.

At bruge Tinder er en simpel oplevelse. Når du har oprettet din profil over mobiltelefonen, er du egentligt klar til at swipe løs. Hvis du fører fingeren til højre, betyder det at du er interesseret i vedkommende du ser. Vælger du derimod at føre fingeren mod venstre, er det et pænt nej tak. Du kan i dine indstillinger selv vælge, hvad du er interesseret i, i hvilken aldersgruppe og i hvilken radius af dig selv. Tinder er især også populær blandt rejsende, da din geografiske søgning kan tilpasses alt efter hvor i verden du befinder dig. Du kan desuden også bruge Tinder til at finde weekendens fest eller andet hyggeligt samvær, så Tinder er meget mere end bare en dating app.

Tinder har ligeledes fået rygtet, at denne dating app mest bruges til uformel sex dating og møder. Det er rigtigt nok, at Tinder er en mere uformel dating app hvor du kan have alverdens intentioner, men husk at oplys præcist hvad du søger, så du ikke spilder nogens tid. Der er dog også mange par, der har lange og lykkelige forhold den dag i dag, som har mødt hinanden på Tinder. En del af charmen ved Tinder er netop den store alsidighed.

Gode råd til dating

Det kan være svært at sælge sig selv over en dating app, for det er jo essentielt hvad dating på internettet er. Her finder du dog et par gode råd til, hvordan du bedst bærer dig ad når du gerne vil møde den store kærlighed, for det kan være svært at komme godt i gang. Det bedste råd er, at du altid bør være dig selv. Så er det svært at gå galt i byen.

Først og fremmest bør du altid bruge et nyere og naturligvis et vellignende foto af dig selv. Der findes næppe noget værre end at forelske sig i et 20 år gammelt foto af kvinden eller manden i dit liv, der siden har taget mindst ligeså mange kilo på eller ser komplet anderledes ud. Alle mennesker ønsker naturligvis at vise deres bedste side, og selvom du tror, at du peakede for 20 år siden, skylder du også folk på diverse dating apps at være ærlige omkring hvem du er, og hvordan du ser ud, hvis du oprigtigt ønsker en romantisk relation.

Et andet godt råd er, at du altid er ærlig omkring dine ønsker og intentioner. Leder du efter en romantisk weekend-flirt, en der vil med dig på en eksotisk rejse eller måske en at dele hele livet med?

På mange dating apps finder du alt fra A til Y, og du vil spare både dig selv og andre medlemmer for mange unødige timer og samtaler spildt, hvis blot du fra begyndelsen er ærlig omkring dine intentioner.

Det samme gælder dine krav. Måske kan du slet ikke forlige dig ved tanken om at være sammen med en ryger, eller måske vil du have en, der kan acceptere dine børn? Ærlighed fremfor alt. Igen sparer du både din og andres tid, når du er bevidst om dine egne ønsker. De færreste pensler deres datingprofiler til med mindre flatterende egenskaber eller dårlige vaner, men mange dating apps beder dig udfylde om du ryger, drikker eller har andre laster. Her er det selvfølgelig også bedst at svare troværdigt, så du giver den samme ærlige oplevelse til andre, som du selv ønsker at få retur.

Du håber garanteret også, at andre accepterer dit nej og ikke chikanerer dig, hvis du kommer med en pæn afvisning. Gør derfor heller ikke det samme, men accepter hvis et medlem ikke har samme romantiske interesse i dig. Der er trods al et væld af fisk i det virtuelle hav, så der findes med sikkerhed en eller flere andre medlemmer, der kan fange din interesse og bide på din krog

Gode råd til sikkerhed når du dater

Det kan være en nærmest utopisk tanke at finde kærligheden på internettet, men det er ikke blot en dans på roser. Du kommer rigtig langt med sund fornuft, men her finder du alligevel nogle gode råd til, hvad du bør være opmærksom og varsom på, når du bruger dating apps. Desværre er ikke alle mennesker aktive på dating apps på grund af deres lyst til kærlighed og gode intentioner.

Først og fremmest bør du aldrig oplyse personlige oplysninger som dit telefonnummer, adresse eller e-mail, hvis du føler dig usikker eller endnu ikke er klar til at sætte et møde op. Selv en af disse kontaktoplysninger kan lede til flere og sætte dig i en ubehagelig situation, som du måske ikke er klar til.

Send desuden heller ikke penge til folk, som du ikke kender, når du bruger dating apps. For nogle mennesker er dette tip logik for burhøns, men kærlighed gør blind og mange mennesker ender i forblændelsens lys med at træffe nogle rigtig ærgerlige, økonomiske beslutninger og sende store summer af penge til folk, der ikke nødvendigvis er dem, de udgiver sig for at være og som har nogle helt andre intentioner, end man forventer af folk, der benytter dating apps.

Hvis du planlægger at mødes med et medlem fra en dating app, bør I altid gøre det et offentligt sted. Det kan eksempelvis være til en gåtur i parken eller en kop kaffe på en fortovscafé. Det er ofte en mere tryg oplevelse, da det generelt bare er en dårlig idé at tage alene hjem til et menneske, du aldrig før har mødt ansigt til ansigt. Fortæl desuden altid en ven eller et familiemedlem hvor du skal hen og sammen med hvem du skal mødes. Det giver en yderligere tryghed. Fortæl desuden også i hvilket tidsrum du regner med at være tilbage.

Det korteste og bedste råd må dog være altid at bruge sin sunde fornuft og være kritisk indstillet, hvis noget lyder for godt til at være sandt. Hvis du er i tvivl, kan du altid få en ven eller veninde til at kigge med over skulderen og komme med et godt råd og en vurdering af situationen.