Bumble anmeldelse

Vi anbefaler ikke Bumble ud fra denne anmeldelse!

Tjek i stedet én af nedenstående varianter hvis du leder efter en god datingside.

Fælles for alle nedenstående er, at der er gratis oprettelse og du kan derfor på 3 minutter være oprettet og have set om siden er noget for dig.

1. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Brugernes favorit
Hurtigt voksende
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
2. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Mest kendte
Hurtig oprettelse
3. plads
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
Erox.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.1
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.4
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner

Bumble anmeldelse – hvad er Bumble?

Det er altid en god ide i en Bumble anmeldelse at starte med at gøre det klart, hvad Bumble egentlig er. Det er endnu ikke den mest udbredte dating app i Danmark, og der kan derfor være at mange af jer, som ikke kender den helt endnu.

Bumble er en dating app, og fungerer langt hen ad vejen lige som Tinder. Faktisk er den skabt af nogle af de kvinder der stod bag Tinder appen. Du fandt det nemlig problematisk, at det altid var mændene, der skulle tage den første kontakt.

Faktisk blev mange kvinder stemplet som desperate, hvis de var de første til at skrive. Med Bumble kommer du helt uden om dette problem. Her er det nemlig fra appens side bestemt, at kvinden skal være den første til at skrive.  

Denne feature gør Bumble helt unik, og er en af grundene til, at vi faktisk er ret begejstret for appen i denne Bumble anmeldelse.

Hvorfor skal du vælge Bumble?

Du skal helt klart vælge Bumble, hvis du som mange andre kvinder er træt af at skulle side passivt og vente på, at en fyr skriver. Er du træt af at holde dig tilbage og afvente beskeder? Er du irriteret over, når ham den søde du har matchet med, ikke tager kontakt?

På Bumble er det kvinden, der skal skrive først. Når du er blevet matchet med en anden profil, kan manden faktisk slet ikke skrive til kvinden i første omgang.

Kvinden har 24 timer, efter I er blevet forbundet til at skrive. Hvis hun ikke gør det, bliver kontakten brudt, og ingen af parterne kan længere tage kontakt.

Du skal derfor vælge Bumble, hvis du leder efter en dating app, der griber tingene lidt anderledes an. Det kan helt sikkert være et plus, det er helt klart og forudbestemt, hvem det er, der skal tage det første skridt.

Hvordan bruger jeg Bumble?

Hvis du har brugt andre dating apps som for eksempel Tinder, så kan du også finde ud af at bruge Bumble. Appen er flot og enkel i layoutet, og er derfor også ret nem at finde rundt i. Den brugervenlige app lader dig styre forskellige samtaler, og du kan let gå til at fra den.

I denne Bumble anmeldelse er vi særlig glade for, den fortrydelsesfunktion som Bumble har. Det betyder, at du kan fortryde, hvis du er kommet til at swipe den forkerte vej. Er det gået lidt for stærkt i din søgen efter et match, og er du kommet til at sige ja eller nej til den forkerte. Så kan du nemt og hurtigt fortryde ved at ryste mobilen.

Det er altså smart! På den måde kan du undgå fejltagelser, der jo i bund og grund kan koste dig drømmemanden eller -kvinden.

Når du har fået matchet med de rigtige, kan du selvfølgelig snakke med over chat eller gennem en videochat. Reglen om kontakt inden for 24 timer fra kvindens side gør, at du hurtigt kan finde ud af, om et eventuelt match kan blive til mere, eller om du skal kigge videre efter nye matches.

Tre versioner af Bumble

Den mest kendte udgave af Bumble er nok Bumble date. Altså en app til at finde potentielle dates og partnere. I denne Bumble app anmeldelse har vi mest fokuseret på dating delen. Men der findes faktisk også andre udgaver af Bumble. Der findes Bumble BFF og Bumble Bizz.

På Bumble BFF kan du finde venskaber. I BFF tilstand gælder reglen med kvinderne først ikke. Her kan alle tage den første kontakt. Dog gælder 24 timers reglen stadig. Det vil sige, at du efter 24 timer ikke længere kan tage kontakt med dit match.

På Bumble Bizz kan finde mentorer eller bruge den til at etablere et netværk eller andet karriere fremmende. I Bizz tilstand fungerer Bumble lidt anderledes. Her er der stadig kun én, der kan tage det første skridt. Men vedkommende har til gengæld syv dage til at tage den første kontakt. Derudover har modtageren af den første besked også syv dage til at svare tilbage. Hvis ikke denne tidsgrænse overholdes mistes forbindelsen.

Disse tre forskellige versioner gør, at Bumble bliver meget mere end blot endnu en dating app. Du kan bruge appen til at få nye venner, hvis du for eksempel er flyttet til en ny by. Eller du kan bruge den til at opbygge et netværk inden for din branche.

Mulighederne er mange, og i denne Bumble anmeldelse er vi virkelig begejstret for de mange anvendelsesmuligheder, som Bumble kommer med.

Kvinden tager initiativet

At kvinder tager det første skridt i kommunikationen på Bumble, kan virke som en sjov gimmick. Og det kan det helt sikkert også være. Men dette koncept kan også have større og mere vidtrækkende konsekvenser. Særligt fordi Bumble også støtter en god sag via deres app.

Bumble arbejder nemlig sammen med en non-profit organisations kaldt Vital Voices. Organisationen har til formål at skabe rum til kvinders stemmer.

Hver gang en kvinde tager initiativet på Bumble, bliver der sendt en donation til en af tre kvinder. Disse kvinder arbejder inden for henholdsvis politik, økonomisk udvikling og menneskerettigheder.

Du kan selv bestemme, hvem dine interaktioner skal støtte ved at ændre det i din Bumble app. Dette er altså noget helt særligt, når det kommer til dating apps, der sjældent har dette brede og samfundsmæssige aspekt med i deres forretningsplan.


Konklusion af Bumble anmeldelse – Bumble er åben for alle

Det er selvfølgelig rigtigt at Bumbles koncept i første omgang, udsprang af de faste kønsroller, der opstår mellem heteroseksuelle par. Her er det traditionelt manden, der er den aktive partner, og som skal tage initiativet, når det kommer til at kommunikere og for eksempel invitere kvinden ud.

Men Bumble har selvfølgelig udviklet sig, og kan derfor også med fordel bruges af homoseksuelle. Hvis du matcher med en person af samme køn, har i begge mulighed for at tage det første skridt. Her har den anden person så 24 timer til at svare på beskeden. Ellers forsvinder forbindelsen.

I vores anmeldelse af Bumble er vi altså kommet frem til, at der er altså plads til alle på Bumble. Uanset køn eller seksualitet kan du være modig og tage det første skridt.

Hos datingpilot.dk mener vi dog også, at hvis du leder efter en seriøs datingside, så er bumble ikke det bedste valg.