Senior.dk Anmeldelse 2024

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

46% Mænd & 54% Kvinder

Score: 95/100 
✅ +590 anmeldelser

Samtale Succes
80%
Seriøsitet
90%
Gode Priser
70%
Brugervenlig hjemmeside
85%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse

Senior.dk er en stor dansk datingside for mennesker over 50 år. Gennemsnitsalderen for brugerne af siden er 60 år.

Senior adskiller sig primært fra andre datingsider, ved siden af dating også at lægge vægt på at det også er muligt at søge venskab.

Siden adskiller sig ikke fra andre datingsider ellers, det er gratis og nemt at oprette en profil, men hvis man vil have fuldt udbytte af siden kræver det at man betaler.

Herunder kommer en senior anmeldelse og hvad datingsiden har at tilbyde.

Senior.dk er en datingside for mennesker over 50 år, der søger venner og en ny kæreste. Der er en lille overvægt at kvinder, der er medlemmer. Gennemsnitsalderen er omkring 60 år. Selve siden er nem og overskuelig og selv ikke erfarne it-brugere har nemt ved at kunne bruge den.

Som andre datingsider er det nemt og gratis at oprette en profil, men hvis man vil have alle features med, er det nødvendigt at købe et VIP-medlemskab. Siden adskiller sig fra andre sider ved at der lægges vægt på at man også kan være medlem og søge efter venner og ikke alene en kæreste eller sexpartner som datingsider ellers mest er kendt for. Medlemmer kan oprette events som det er muligt for medlemmer at deltage i. Det kan være alle former for events fra en fælles tur i biografen eller en tur på museum.

Rabatkode til Senior.dk

Det er ikke muligt at få et medlemskab hos senior.dk med en rabatkode. Senior har i stedet valgt at køre med rabat ved længere medlemskaber. Jo længere periode du har valgt at købe et medlemskab af senior.dk jo mindre koster det pr. måned. Det er muligt at sælge på siden som privatperson, men kun på køb og salg siden.

Senior dating – sådan er det

Senior dating er en side som er specialiseret i dating for mennesker der er over 50 år. Siden adskiller sig fra andre datingsider ved at have et dobbelt fokus, ved at man kan søge venner alene og altså ikke en sexpartner eller kæreste.

Man starter med at oprette en gratis profil. Det er nemt og overskueligt og ejerne er opmærksomme på at det er et ældre segment, som muligvis ikke har de store it-kundskaber. Profilen man ligger op er ens basisoplysninger. Det anbefales at lave en grundig beskrivelse, det giver et bedre indtryk og er med til at modvirke at man tages for at være en falsk profil. Det er også en god ide at have et billede på.

Hvis man skal have mulighed for at kontakte og chatte med andre medlemmer, kræver det et vip-medlemskab. Dette adskiller sig ikke fra andre datingsider. Det er muligt at se om folk er aktive og bruger siden. Dette er med til at give en bedre brugerindtryk, da man ikke spilder tiden med at skrive til folk, der ikke er aktive.

Siden har en god og effektiv supportside, hvilke igen passer godt med behovet fra brugerne. Der bliver sorteret med hård hånd. Inaktive profiler eller medlemmer, der opfører sig upassende, bliver slettet.

Det er muligt for medlemmerne at oprette events og det kan være alle former for events. Dette passer rigtig godt ind i muligheden for at bruge siden til andet end at finde en kæreste. Det er ikke tilladt at oprette events, hvor der kommer andre fra andre datingsider. Datingsider med andre regler og et andet fokus end senior.dk

Senior.dk gør meget ud af at beskrive hvad senior.dk er og hvad det ikke er. Der er en fin side, hvor regler og betingelser er beskrevet. Det er med til at give siden en seriøsitet som virker godt.

Det synes jeg om Senior.dk

Overordnet fik jeg et rigtig positivt indtryk af senior.dk. Som enlig og 50+ kan det være svært at finde en ny kæreste, men det kan være lige så svært at finde nye venner og her rammer senior godt. Det er muligt at snakke, møde nye mennesker i et stille og roligt tempo som passer mig bedre.

Der er mange gode og spændende artikler og chatfora, hvor det er muligt at diskutere alt mellem himmel og jord. Fra den seneste danske Tv-serie til politik.

Det virker som om personerne bag senior.dk er seriøse og ønsker at skabe et seriøst forum, for mennesker over 50, hvor de kan søge en ny kæreste eller finde nye venner. At der er en kundeservice som har åbent dagligt og hvor det er nemt at stille spørgsmål og få hjælp giver et seriøst og trygt udtryk. Hvilke set med hvem de har som kunder er godt.

Hvem er Senior.dk

Senior.dk er alle mennesker over 50 år, primært bosiddende i Danmark, der er på udkig efter en kæreste, sexpartner eller venner. Det er mennesker der er åbne og klar til at ændre deres nuværende liv. Ikke at de nødvendigvis mener det er dårligt, men de har lyst til at der skal ske noget mere. Det gør at de har truffet en aktiv beslutning om at ændre, søge og måske finde mennesker, der har det på samme måde.

Senior.dk Trustpilot

Som alle andre datingsider er der også senior.dk anmeldelser på trustpilot. Anmeldelserne er overvejende positive, med et par få undtagelser. Anmeldelserne adskiller sig primært ved at de ikke omhandler sex og falske profiler. Anmeldelserne lægger sig godt op ad det som datingsiden tilbyder. Altså finde en kæreste eller nye og flere venner.

trustpilot senior.dk senior dk trustpilot

Senior kontakt & Kundeservice

Der er en god support og kundeservice hos senior.dk og de har en daglig åbningstid, hvor det er muligt at få fat i kundeservice. Der er dansk support.

Der er en e-mailadresse og telefonnr. Hvor man kan ringe eller skrive til senior.dk. Siden drives af et ApS, Senior.dk ApS og ligger i Viborg.

Falske profiler på senior.dk

Det er desværre umuligt at sikre 100 %, at der ikke er falske profiler på senior.dk, det er desværre et vilkår, når man er på datingsider. Senior gør meget for at undgå at de kommer og sletter med hård hånd, hvis de har mistanke om at der er en person, der ikke er hvem de udgiver sig for eller hvis de opfordre til upassende adfærd som sex, billeder eller lignende.

Regler på senior.dk

Senior.dk gør meget ud af at forklare at senior.dk ikke er en side hvor man dissideret kan søge efter sex. Her henviser de til andre sider. De gør det helt klart at det er en side, hvor man kan søge nye venner og en evt. ny kæreste. Det er ikke tilladt at have billeder af seksuel karakter på sin side eller sende eller opfordre til at andre sender billeder af seksuel karakter.

Yderlig er det ikke en side, hvor man kan sælge produkter uden tilladelse fra senior.dk. Det er heller ikke tilladt at linke til andre datingsider eller events, hvor der deltager andre fra andre datingsider.

Senior.dk gør meget ud af at drive et seriøs og sober datingside. Både via deres hjemmeside, deres regler og ved at have en god og seriøs supportside, som det er nemt at få fat i.