Dating.dk Anmeldelse 2020

- Find din i dag

man og kvinde symbol

53% Mænd & 47% Kvinder

  • Brugervenligt system
  • Mere end +50.000 aktive brugere
  • Hele Danmarks datingside
  • Gratis Oprettelse
  • En dating side for alle
  • Mobilvenlig datingside
  • Ingen kategori for homoseksuelle
  • Gratis Abonnement = 0 DKK
  • Premium Abonnement = 1 md. 179 DKK

Score: 97/100 
✅ +500 anmeldelser

Samtale Succes
90%
Seriøsitet
80%
Gode Priser
80%
Brugervenlig hjemmeside
100%

Videoguide - Sådan opretter du dig

FAQ – Dating.dk

 

Hvem er Dating.dk?

Dating.dk er en dansk ejet datingside, som blev grundlagt / etableret i 1998 af Morten Wagner. Dating.dk er i dag ejet af freeway koncernen, som har domicil i Viborg.

Hvem bruger Dating.dk?

53% mænd og 47% kvinder. Det er hele danmarks datingside, så uanset om du er bosat på Sjælland, på Fyn eller i Jylland, så kan du date hele Danmark.

Hvor mange medlemmer har de?

Dating.dk har mere end 50.000 aktive medlemmer, som dagligt søger efter enten kærligheden eller en god ven.

Hvorfor skal jeg oprette mig der?

Det er Danmarks største online dating side. Dansk ejet hjemmeside med dansk kundeservice. Hurtig oprettelse og nem framelding. Hertil har de 53% mænd og 47% kvinder.

Er der gratis oprettelse?

Ja! Hos Danmarks førende dating side har du gratis oprettelse. Hvis du vil have mest muligt ud af din dating oplevelse, så anbefaler vi du betaler 179 DKK pr. md. for premium medlemskab.

Derfor skal du oprette dig på dating.dk

Dating på nettet har efterhånden eksisteret i lang tid. I Danmark har onlinedating for alvor fået sit gennembrud i de seneste år og mange danske singler har fundet sammen på nettet. I takt med at flere for øjnene op for dating på nettet, så bliver chancerne for at finde en partner også meget større. Danmarks ældste og største datingside hedder Dating.dk.

De fleste danskere kender nok Dating.dk og siden har da også eksisteret siden 1998. Dating.dk er et klassisk datingsite, som rummer et væld af forskellige funktioner.

Jeg vil her lave en anmeldelse af Dating.dk, som jeg anser som en skøn hjemmeside. Hvorfor vil jeg senere komme ind på.

Kort opsummering af Dating.dk

Dating.dk er en hjemmeside, hvor du kan date, hvis du er mindst 25 år gammel. Det er en datingside, som er meget populær på eksempelvis Trustpilot. Kunderne er meget tilfredse, og det er også mit indtryk i min omgangskreds, at Dating.dk er en sikker vinder jævnført eksempelvis Scor.dk. Dating.dk er Danmarks største datingside, hvor du finder klart flest profiler. Det har været danskernes yndlingsside, når det kommer til dating, i over 20 år.

Du vil opleve en kundeservice, der er dejlig afslappet og meget professionel, hvor de behandler alle sager på en måde, der får dig til at føle dig godt tilpas. Du finder et hav af singler på Dating.dk. Hvis vi kigger på det gennemsnit, jeg har oplevet, er det omtrent cirka 45.000 singler, der er online på Dating.dk. Hver eneste dag. Læg dertil også, at det er meget nemt og ligetil både at tilmelde sig og framelde sig.

En fed feature ved Dating.dk er det faktum, at du kan læse en masse ekstra artikler skrevet af Dating.dk. Det kan være ting som horoskoper og spændende blogs om eksempelvis kærestesorger, men også sexnoveller. Det er meget spændende og underholdende læsning – kan til tider også være lidt småfrækt.

Det er næsten lige før, at du kan betegne Dating.dk som mere end en datingside. Det er nærmest en hjemmeside med et fællesskab. Jeg synes personligt, at det var en skøn ting at være del af.

Rabatkode til Dating.dk

Hvis du på Google skriver ”dating.dk rabatkode,” kan du hurtigt finde en masse fine tilbud. Det er ikke unormalt, at du kan spare mellem 50 og 300 kroner ved at lede efter rabatkoder på nettet. Det gør uden tvivl oplevelsen bedre og mere givende, fordi du på den måde sparer penge. De mange penge, du kommer til at spare, kan i sidste ende bruges på eksempelvis et godt måltid. Eller det kan måske gøre, så du kan bruge flere penge på at gøre dig klar til din date.

Dating.dk – sådan er det

Jeg var meget glad for at bruge Dating.dk. Det var jeg, fordi jeg fandt min kæreste, som jeg nu har været sammen med i fire måneder. Men egentlig ikke kun derfor. Jeg havde mange rigtig gode oplevelser. Det skal måske ses i lyset af, at jeg var inde på Scor.dk, hvor jeg ikke modtog andet end erigerede penisbilleder, sixpack-billeder, overarme-billeder, beskeder om, at afsenderen ville have sex med mig og meget lignende. Det var lidt af en børnehave, og jeg følte virkelig ikke, at det var det højeste modenhedsniveau til dato. Da jeg så begyndte at bruge Dating.dk, var det en helt anden verden. Det var meget bedre. Jeg følte, at jeg skrev med mænd, der var på mit niveau rent intellektmæssigt. Og selv, hvis der var nogle, der måske ikke lige var de klogeste at skrive med, så var tonen langt mere respektfuld. Det syntes jeg var befriende.

Måske min fortid spillede et puds?
Jeg skal ikke kunne sige, om jeg ville have været lige så glad for Dating.dk, hvis ikke jeg havde brugt Scor.dk før. Så kan det godt være, at Dating.dk ville have været en ordinær oplevelse i sig selv. Men i og med den ”fortid”, som jeg havde med Scor.dk, så blev det hele meget bedre og mere befriende på Dating.dk. Det var virkelig noget, jeg satte pris på.

Jeg kom på en masse dates, hvor jeg fik grint, diskuteret, hygget mig og generelt bare følte mig utrolig værdsat, og ikke mindst respekteret. Det var virkelig rart. Jeg følte mig som en kvinde på Dating.dk. På Scor.dk var jeg ikke andet end et stykke kød, som sultne løver, der ikke havde fået mad i en uge, løb efter at få fingrene i. Men kødet var heldigvis spærret inde i et bur, de ikke kunne åbne op.

Det synes jeg om Dating.dk

Det var intet mindre end en rigtig dejlig oplevelse at være på Dating.dk, som jeg kun kan anbefale til alle. Medmindre man gerne vil have mulighed for at sende et hurtigt penisbillede.

Hvem er Dating.dk?

Danmarks største datingside, som i 2012 havde over 110.000 brugere. Siden blev startet af Morten Wagner.

Dating.dk på Trustpilot

Ikke overraskende har Dating.dk et væld af gode anmeldelser på Trustpilot. Det kan ikke overraske, når man tænker på, hvor mange tilfredse brugere der er på siden. Her følger nogle skærmbilleder fra tilfredse brugere:

Dating dk trustpilot

Dating kundeservice

Dating.dk kontakt og kundeservice

Det er muligt at få hjælp gennem chatsiden på Dating.dk. Hvis ikke det lykkes, er det også muligt at ringe på 33 89 00 00. Du kan også sende en mail på kundeservice@dating.dk, hvis du vil have flere oplysninger eller hjælp til din datingprofil online.

Konceptet bag Dating.dk

Dating.dk er Danmarks største datingsite målt på medlemmer. Hver dag er flere end 100.000 medlemmer online på Dating.dk, så chancen for at finde kærligheden er stor. Det er et meget traditionelt datingsite, hvor man opretter en profil, som beskriver en selv, ens interesser, uddannelse osv. Når man har oprettet sin profil, så er man praktisk talt i gang. Man kan inden for få minutter begynde, at gå på jagt mellem de mange andre tilmeldte singler. Det er muligt at opstille en række søgekriterier, som bruges til at finde profiler, der matcher dig.

Dating.dk har deres eget besked- og chatsystem. Hvis personen man er interesseret i er online på siden, så er det muligt, at livechatte med ham eller hende direkte gennem Dating.dk.

Man kan også vælge, at sende en privatbesked til personen. Dating.dk gør meget for, at flest mulige af deres brugere skal finde sammen. De opretter bl.a. forskellige events og begivenheder som brugere på Dating.dk kan deltage i. Disse tiltag har bl.a. gjort, at Dating.dk har Danmarks største hitrate.

Pris, sikkerhed og service på Dating.dk

Man kan gratis tilmelde sig Dating.dk og komme i gang med, at date med det samme. Hvis man ønsker adgang til alle sidens funktioner, så skal man betale for at have en PlusProfil. En PlusProfil kan man f.eks. læse/skrive breve og se hvem der besøger ens profil. Prisen på et plus abonnement afhænger af, hvor lang tids medlemskab man ønsker.

Dating.dk gør meget ud af, at deres brugere kan føle sig trygge når de dater på siden. Man kan trygt overlade sin persondate til Dating.dk, som sørger for at de er i sikre hænder. På Trustpilot.dk scorer Dating.dk også meget højt – faktisk højst af alle danske datingsider. Hvis man oplever nogen former for problemer på Dating.dk, så kan man altid kontakte deres hjælpsomme kundeservice.