Dating.dk anmeldelse

Dating på nettet har efterhånden eksisteret i lang tid. I Danmark har onlinedating for alvor fået sit gennembrud i de seneste år og mange danske singler har fundet sammen på nettet. I takt med at flere for øjnene op for dating på nettet, så bliver chancerne for at finde en partner også meget større. Danmarks ældste og største datingside hedder Dating.dk.

De fleste danskere kender nok Dating.dk og siden har da også eksisteret siden 1998. Dating.dk er et klassisk datingsite, som rummer et væld af forskellige funktioner.

Konceptet bag Dating.dk

Dating.dk er Danmarks største datingsite målt på medlemmer. Hver dag er flere end 100.000 medlemmer online på Dating.dk, så chancen for at finde kærligheden er stor. Det er et meget traditionelt datingsite, hvor man opretter en profil, som beskriver en selv, ens interesser, uddannelse osv. Når man har oprettet sin profil, så er man praktisk talt i gang. Man kan inden for få minutter begynde, at gå på jagt mellem de mange andre tilmeldte singler. Det er muligt at opstille en række søgekriterier, som bruges til at finde profiler, der matcher dig.

Dating.dk har deres eget besked- og chatsystem. Hvis personen man er interesseret i er online på siden, så er det muligt, at livechatte med ham eller hende direkte gennem Dating.dk.

Man kan også vælge, at sende en privatbesked til personen. Dating.dk gør meget for, at flest mulige af deres brugere skal finde sammen. De opretter bl.a. forskellige events og begivenheder som brugere på Dating.dk kan deltage i. Disse tiltag har bl.a. gjort, at Dating.dk har Danmarks største hitrate.

Pris, sikkerhed og service på Dating.dk

Man kan gratis tilmelde sig Dating.dk og komme i gang med, at date med det samme. Hvis man ønsker adgang til alle sidens funktioner, så skal man betale for at have en PlusProfil. En PlusProfil kan man f.eks. læse/skrive breve og se hvem der besøger ens profil. Prisen på et plus abonnement afhænger af, hvor lang tids medlemskab man ønsker.

Dating.dk gør meget ud af, at deres brugere kan føle sig trygge når de dater på siden. Man kan trygt overlade sin persondate til Dating.dk, som sørger for at de er i sikre hænder. På Trustpilot.dk scorer Dating.dk også meget højt – faktisk højst af alle danske datingsider. Hvis man oplever nogen former for problemer på Dating.dk, så kan man altid kontakte deres hjælpsomme kundeservice.