Happn anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

56% Mænd & 44% Kvinder

Score: 21/100 

Samtale Succes
5%
Seriøsitet
4%
Gode Priser
23%
Brugervenlig hjemmeside
71%

I denne Happn anmeldelse vil vi mene, at Happn appen helt klart har noget at byde på. Men en anmeldelse af Happn til Danmark kan ikke undgå at nævne, at den ikke er ideel til dig, der bor i en lille by langt væk fra mange mennesker.

Læs denne Happn anmeldelse og bliv klogere på hvad du kan bruge den nytænkende dating app til.

Happn anmeldelse – Hvad er Happn?

Du kender det godt. Du går på gaden, og lige pludselig ser du drømmekvinden eller -manden. Men to sekunder senere er personen væk, og du finder dem aldrig igen. Det er netop denne situation, som Happn er sat i verden for at undgå.

Happn lader dig ”like” eller ”dislike” dem, du går forbi på gaden. Det kræver selvfølgelig, at I begge er på Happn. Men hvis du går forbi en på gaden, og denne person også har Happn, dukker personens profil op på din dating app.

I denne Happn anmeldelse er vi virkelig glade for datingappens grundlæggende funktion. Det er jo en genial ide, at den lækre fyr du netop har gået pludselig, dukker op på din skærm. Herefter kan du tjekke ham nærmere ud.

Det kan jo være, at det bare var ved første øjekast, han var interessant. Hvis det alligevel ikke havde interesse, kan du blot trykke ”dislike”.

Hvordan bruger du Happn

Det første du gør, er at hente appen ned på din mobil. Herefter kan du åbne den og registrere dig. Det gør du enten gennem Facebook eller mobilen. Mere skal der faktisk ikke til, så er du i gang.

Herefter kan du vælge et billede til din profil, samt vælge hvilket køn du er. Du vælger naturligvis også, om det er mænd eller kvinder, du søger.

Når du har appen og begiver dig ud på gaden, vil du blive vist de profiler, du er gået forbi. Herefter kan du vælge at ignorere dem eller give dem et like. Du kan også sende et ”hej”. Der er dog forskel på de to funktioner.

Giver du en person et like, skal denne person også like dig tilbage, før liket bliver synligt. Sender du et ”hej”, kan personen se det, hvad end han eller hun har liket dig.

Du kan altså selv bestemme, om du vil vente og se om personen liker dig tilbage, eller om du vil tage det første skridt og kontakte den søde fyr eller kvinde, du netop har set i gadebilledet.

En gratis dating app

Happn er i første omgang gratis. Det vil sige, at du kan hente og bruge appen helt gratis. Der er altså ikke noget, du bliver nødt til at betale for. Du kan sagtens få en masse glæde ud af at bruge appen uden betaling. Der er dog nogle ekstra funktioner, der kan være særdeles brugbare, som du kan få med et premium-medlemskab.

Hvis du er glad for appen, og tilkøber et premium medlemskab, kan du for eksempel se, hvem der har liket dig, uanset om du har liket dem tilbage.

Med premium udgaven kan du også selv vælge, hvornår du vil være usynlig eller synlig. Det kan være rart, hvis man er et sted, hvor man ikke ønsker at matche med nogen. Eller måske er du allerede lidt i et forhold. Det kan selvfølgelig også være, du bare trænger til en Happn pause.

I denne Happn anmeldelse lægger vi vægt på, at flere af disse funktioner ville være virkelig rare at have adgang til. Og at det selvfølgelig er ærgerligt, at man skal betale for dem.

Er Happn det rigtige for dig?

Vi kan selvfølgelig ikke give det helt rigtige svar på dette spørgsmål i denne anmeldelse af Happn. Der kan være mange forskellige grunde til, du gerne vil have en dating app. Og hvad den perfekte dating app er for dig, kan være noget andet, end den er for andre.

Man kan grundlæggende sige, at Happn er til dig, der gerne vil gribe de muligheder, der byder sig i hverdagen. Happn lader dig matche med dem, der bevæger sig de samme steder, som du gør. Det kan give jer et fælles grundlag, hvis I tager kontakt.

Måske bor eller arbejder I tæt på hinanden, eller måske har I den samme yndlings cafe, I altid kommer på. På Happn kan du udnytte disse sammentræf.

Happn kan også være en dating app til dig, der i højere grad leder efter et forhold. Hvor mange dating apps bliver meget overfladiske, er der på Happn over grobund for mere en et hurtigt hook-up.

Kan jeg bruge Happn i Danmark?

Happn har brugere i hele verden, og da appen fungeret i forhold til, hvor du befinder dig, kan du ofte bruge den, uanset om du er i Danmark eller ude at rejse. Det giver selvfølgelig mange spændende muligheder.

Happn er endnu ikke så populær som for eksempel Tinder. Derfor er der heller ikke lige så mange brugere af Happn. Happn kræver også, at du bevæger dig et sted med en lind strøm af mennesker og, at der hele tiden dukker nye mennesker op.

Bor du i en lille by langt væk fra det meste, kan Happn derfor være en svær dating app. I denne Happn anmeldelse vil vi helt klart mene, at Happn er til dig, der er i storbyen. Det vil hvert fald give dig flest muligheder, når det kommer til at få nye likes og flere matches.

Konklusion af Happn app anmeldelse

Vores konklusion af denne Happn anmeldelse må være at Happn helt klart har noget at byde på – for nogle. Appens geografiske udgangspunkt kan helt klart være en hindring, hvis du bor i en mindre by.

Dette udgangspunkt sammen med det faktum at Happn ikke er den mest populære dating app i Danmark gør, at du godt kan rende ind i nogle problemer.

I denne anmeldelse af Happn må vi derfor konstatere, at den bedst kan anbefales til dig, der bor i storbyen, eller kommer meget vidt omkring.

Hvis dette er tilfældet, får du også en app, der er virkelig velfungerende, og som giver dig mange nye og spændende muligheder, når det kommer til dating. Du kan endelig få navnet på den smukke kvinde, du altid ser i supermarkedet, eller på ham der sendte flirtende blikke, i det du gik forbi ham på gaden.

Happn lader dig gribe de muligheder, der dukker op. Hvem ved, måske findes drømmekvinden eller -manden om det næste hjørne.