Academicsingles.dk Anmeldelse 2020

- Find din nu

man og kvinde symbol

46% Mænd & 54% Kvinder

 • Dating side for akademikere 
 • Velfungerende matching algoritme
 • Seriøs dating 
 • 100% Gratis Oprettelse
 • Har ikke særskilt kategori til homoseksuelle
 • Gratis = 0 DKK
 • 3 md. 449 DKK/pr. md.
 • 6 md. 349 DKK/pr. md.

Score: 91/100 
✅ +275 anmeldelser

Samtale Succes
80%
Seriøsitet
90%
Gode Priser
70%
Brugervenlig hjemmeside
85%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Kort opsummering af academicsingles.dk

Når man som single bevæger sig ud på datingmarkedet, så har langt de fleste en temmelig god ide om, hvad de søger i en ny partner. Det kan dog være svært, når man møder en person at vurdere, om de indeholder de kvaliteter, som man søger. Heldigvis specialiserer flere og flere online datingsider sig i at samle en speciel brugergruppe, så det bliver nemmere at finde en person med de egenskaber, som man ønsker.

Hos academicsingles.dk finder du højtuddannede singler, som søger partnere der ligeledes har avanceret sig indenfor deres branche. Hvis du derfor søger en kæreste, som er lige så ambitiøs omkring deres uddannelse eller arbejde, som du er, så er academicsingles.com den rigtige datingside for dig.

Læs denne academicsingles.dk anmeldelse og lær mere om hvad denne datingside går ud på, og hvordan du kan bruge det til at finde din næste store kærlighed.  

Academicsingles.dk er en datingside for dig, som leder efter en partner med lige så høje ambitioner som dig selv. Denne datingside er specialiseret i at matche højtuddannede akademikere med hinanden ud fra et videnskabeligt baseret matching system. På denne måde kan du finde en ligesindet kærlighedsforbindelse, som også går meget op i deres job. 

Når du opretter en profil hos academicsingles.com, så gennemfører du først en videnskabelig personlighedstest. Denne test består af en række spørgsmål, hvis svar er designet til at fortælle match-making systemet om dine personlighedstræk. På denne måde matcher systemet dig kun med profiler, som den mener, at du kan have et harmonisk og længerevarende kærlighedsforhold til.  

Rabatkode til academicsingles

Der findes desværre ikke rabatkoder til denne datingside. Til gengæld er det gratis at oprette en profil på academicsingles.com, og hvis du ønsker fuld adgang til alle sidens funktioner, så kan du tilkøbe et Premium abonnement. 

Academicsingles – sådan er det

Når du opretter en gratis profil på academicsingles.dk, så skal du oplyse din mail og vælge en adgangskode. Samtidig skal du angive dit køn, og hvorvidt du søger en mandlig eller kvindelig partner. Dernæst skal du udfylde en række spørgsmål, som specificerer hvilke kvaliteter, du leder efter i en potentiel partner, og hvordan du selv tackler begyndelsen på et nyt forhold.

Der er en del spørgsmål, som man skal tage stilling til, før man kommer ind på selve datingsiden. Disse spørgsmål oplagres dog kun i sidens match-making system, så den kan finde de matches, som passer til lige netop dig. Når du er kommet igennem spørgsmålene, så er du klar til at blive sluppet løs inde på datingsiden.  

Det synes jeg om academicsingles.com

I min academicsingles anmeldelse synes jeg generelt, at academicsingles.com er en professionel og målrettet datingside. Man skal lige bruge et par minutter til at orientere sig på hjemmesiden, men det er generelt brugervenligt og nemt at gå til. Der er dog nogle ting, som det er godt lige at være opmærksom på, når man melder sig til siden. Derfor får du her en overskuelig liste over de fordele og ulemper, som der er at finde på denne side.

Ulemperne:

 • Begrænsede muligheder med gratis udgaven
  com har nogle rigtig gode funktioner, som tillader dig at finde og lære dine matches at kende. Nogle af disse funktioner er bl.a. at du kan se, hvem der besøger din profil, du kan like/dislike profiler, tilføje favorit profiler og chatte med potentielle partnere. Disse funktioner er desværre ikke tilgængelige i gratis udgaven af datingsiden. Heldigvis er det nemt og hurtigt at oprette et Premium abonnement, så du kan få adgang til disse behjælpelige funktioner.
 • Egner sig bedst til aldersgruppen 30+
  Dette er som sådan ikke en ulempe, med mindre man er under 30 år og søger en partner i ens egen aldersgruppe. Aldersgruppen på datingsiden ligger gennemsnitligt imellem 30 – 50+ år. Så med mindre man er ligeglad med aldersforskel, så er der ikke så mange matches, hvis man er i tyverne. Til gengæld er der masser af muligheder at vælge imellem, hvis man har passeret de 30 år.

Fordelene:

 • Masser af singler med høj uddannelse
  dk har over 50.000 aktive medlemmer, så der er masser af mulighed for at få mange matches og med tiden endda finde en ægte kærlighedsforbindelse. Langt størstedelen af profilerne overholder sidens løfte om, at medlemmerne er højtuddannede, hvilket gør det meget nemmere at finde en person, som også er ambitiøs omkring deres job.
 • Du kan sende én gratis besked pr. profil
  I modsætning til mange andre datingsider, så har du lov til at sende én gratis besked til hver profil, selvom du ikke betaler for et Premium abonnement. På denne måde er du altså ikke helt uden muligheder, hvis du vælger at benytte gratisudgaven af siden.
 • Du styrer, hvem der kan se dine billeder og beskeder
  Når du uploader private billeder til din profil, så skal du give andre profiler tilladelse, før de kan se dine billeder. På denne måde ligger dine private billeder ikke til frit skue for alle. Derudover bliver alle data på siden sendt igennem en SSL-forbindelse, hvilket gør det umuligt for nogen at opfange dine beskeder.

Fordelene ved academicsingles.dk opvejer klart de mindre ulemper, som datingsiden måtte have. Jeg kan derfor klart anbefale dig at oprette en profil hurtigst muligt og så ellers bare komme i gang med at lede efter din næste kærlighed.    

Hvem er academicsingles

Academicsingles blev grundlagt i 2018 og er derfor lige fyldt ét år. Datingsiden er grundlagt ud fra psykoterapeutisk forskning, som indikerer, at par, som har meget tilfælles, har en tendens til at blive sammen i længere tid. Derfor har siden ikke en søgefunktion, men i stedet finder match-making systemet via en algoritme matches til dig ud fra den videnskabelige personlighedstest, som man tager, når man opretter en profil på siden.

På denne måde sikres der en kompatibilitet imellem dig og dine matches, og du har dermed en langt større chance for at finde et længerevarende parforhold ved at benytte dette videnskabelige match-making system, som academicsingles tilbyder. 

Academicsingles.dk Trustpilot

Academicsingles har desværre en rating på kun én ud af fem stjerner på Trustpilot. De fleste af de anmeldelser, som har haft en negativ oplevelse med datingsiden, har oplevet problemer med, at de har betalt for meget for deres oprettelse af medlemskab.  

Academicsingles har dog en profil på Trustpilot, som reagerer på de anmeldere, som har haft en negativ oplevelse med siden. Der bliver derfor taget hånd om de klager, som der måtte være. Dette kan også ses, da flere af anmelderne senere har opdateret deres negative anmeldelser, så de nu forklarer, at problemerne er blevet løst takket være hjælp fra sidens kundeservice.   

Academic singles trustpilot

Academicsingles.dk kontakt & Kundeservice

Academicsingles.dk har en rigtig god kundeservice lige fra det allerførste sekund. Lige så snart du har besvaret spørgsmålene til match-making systemet, så modtager du en besked fra kundeservice, som byder dig velkommen til siden. Her kommer de med en række tips til at få flere matches, og råd til hvordan du generelt bedst muligt bruger adademicsingles.com. Derudover nævner de nogle af deres betingelser og vilkår, samt inviterer dig til at skrive til dem, hvis du skulle få brug for det.  

Academicsingles.com går desuden højt op i deres brugeres sikkerhed, og de passer derfor godt på dine data. Der er ingen aftale med et tredjepartsparti, og du styrer derfor helt selv, hvem du gerne vil dele dine billeder og beskeder med.