Singles50 Anmeldelse 2020

- Find din nu

man og kvinde symbol

52% Mænd & 48% Kvinder

 • Dating for seniorer 
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Gratis & Nem oprettelse
 • Data sikkerhed & anonymitet i højsæde
 • Udenlandsk hjemmeside 
 • Ikke voldsomt mange brugere
 • Singles50 priser:
 • 3 md 1797 DKK (599 DKK pr. md.
 • 6 md 2994 DKK (499 DKK pr. md.)

Score: 89/100 
✅ +190 anmeldelser

Samtale Succes
70%
Seriøsitet
95%
Gode Priser
90%
Brugervenlig hjemmeside
85%

Med netdating er det nemmere end nogensinde før at finde den store kærlighed. Alt kan gøres foran computeren og det er relativt nemt at komme i gang. Her følger vores anmeldelse af dating siden Singles50.dk, der henvender sig til singler over 50 år. Vi vil komme ind på sidens funktionalitet, pris for oprettelse og evt. fordele og ulemper ved at bruge sitet.

Kort opsummering af Singles50.dk

Singles50.dk er en typisk dating side, der retter sig hovedsageligt mod seniorer. Siden er optimeret til singler i deres bedste alder, der søger kærligheden eller en lille flirt. Det kan ofte være svært at navigere sig på diverse dating sites og det bliver bestemt heller ikke bedre, når aldersgruppen typisk ligger et sted mellem 20 og 35 år.

Det problem bliver adresseret på Singles50.dk, hvor det kun er singler over 50, der kan blive medlemmer. Siden er forholdsvis nem at navigere, med en brugerflade, der er til at forstå. Især hvis man ikke er verdensmester i at bruge en computer.

Rabatkode til Singles50.dk

Med Singles50.dk er det fuldstændig gratis at oprette en profil. Der er som sådan ikke brug af rabatkode da tilbuddet kører løbende. Det kan dog blive relevant senere hen at skifte til et betalt medlemskab, hvor du få lidt mere udbytte, siden mange af sidens funktioner er låst. Du kan her vælge et medlemskab på henholdsvis 3, 6 og 12 måneder.

Abonnementet bliver naturligvis billigere pr. måned, jo længere periode du vælger. Vær her opmærksom på at priserne er forholdsvis dyre, især når man sammenligner med andre lignende dating sider.

Priser for medlemskab

 • 3 måneder – 599 kr./md. = 1.797 kr. i alt
 • 6 måneder – 499 kr./md. = 2.994 kr. i alt
 • 12 måneder – 349 kr./md. = 4.188 kr. i alt

Det får du med et betalt abonnement hos Singles50.dk

 • Kontakt med andre medlemmer over enten chat eller mail
 • Match med ligesindede medlemmer
 • Stor brugerbase med masser af potentielle partnere
 • Jævn opdatering af dine kontaktforslag
 • Mulighed for at indsætte billeder af dig selv
 • Du kan se hvem, der har set din profil

Singles 50 dating – sådan er det

Singles50.dk fungerer på den måde at du udfylder din information, med alle relevante oplysninger om hvem du er og hvad du søger. Du får en personlighedstest på 34 spørgsmål, hvorefter sitet giver dig 50 passende kontaktforslag. Her kan du også tilføje informationer om din øjenfarve, hårfarve og højde. Kort sagt, er det muligt at skræddersy din profil, så den passer helt perfekt til dig.

På diverse profiler på Singles50.dk er der også en værdi, der kan fortælle dig, hvor meget profilen passer til dine ønsker. Når du finder en person, der virker interessant, kan du kontakte dem med en sjov åbningsreplik, der er med til at bryde isen.

Det er muligt med en gratis profil at sende en åbningsbesked til en af dine kontaktforslag, men det er ikke muligt at besvare beskeder eller sende yderligere, medmindre du er betalende medlem. Igen er det vigtigt at pointere at et gratis medlemskab dermed ikke får dig særlig langt. Skal du have noget ud af din oplevelse på Singles50.dk er det derfor nødvendigt at du køber dig til en profil.

Fordele ved at bruge Singles50.dk

 • Skræddersyet platform til seniorer i deres bedste alder
 • En let og forståelig brugerflade, uden for meget gætværk
 • Kontaktforslag der henvender sig til dine ønsker og forbehold
 • En let og tilgængelig måde at møde mennesker på din egen alder

Ulemper ved at bruge Singles50.dk

 • En lidt pebret pris på abonnement

Det synes jeg om Singles50.dk

En af de store ulemper ved siden, er den høje pris, man betaler i forhold til andre lignende dating sider. Leder du efter en lidt billigere løsning, er det måske et andet sted, du bør lede. Med det sagt, er brugerfladen nem at navigere og alt er rimelig nemt at finde. Det er også nemt at skrive til folk, som du er blevet matchet med. Det at hver profil har en værdi der svarer til hvor meget de matcher med din egen profil, gør det også meget bekvemt at finde singler, der deler dine interesser og forventninger.

Personlighedstesten er også en af de store salgspunkter for Singles50.dk. Spørgsmålene er relevante og giver resten af brugerne en god idé om hvem du er som person. Så længe du sørger for at svare oprigtigt, giver det en god mulighed for andre at se dine bedste kvaliteter.

Vi kommer dog ikke udenom at du ikke får den helt store pakke, hvis du ikke betaler dig fra det. Der er begrænsede muligheder, med mindre du er villig til at betale for et abonnement, der lukker op for sidens mange muligheder. Gør op med dig selv om det er prisen værd at betale så mange penge, eller om det er relevant at finde kærligheden andet steds.

Fordelen ved sitet er at den er mere skræddersyet til et publikum, der mere søger en seriøs livspartner end en hurtig flirt. Dermed ikke sagt at det er umuligt at flirte afslappet, uden alt for meget hurlumhej. Den anden fordel som siden også har, er at dens medlemmer har det med at være mere seriøse og søgende end man finder det på mange andre sider.

Hvem er Singles50.dk

Siden er et alternativ til sider som dating.dk og match.com, der mest henvender sig til personer i deres 20’ere og 30’ere. På siden er det kun muligt at blive medlem, hvis du er 50+. Siden har til formål at henvende sig mere til det modne publikum.

På trods af navnet er den største aldersgruppe på siden 60-65 år, hvilket vil sige at det er her du finder mest succes. Singles50.dk ynder at give dig den bedste oplevelse, når det kommer til at finde din ideelle partner. Deres videnskabelige personlighedsvurdering anbefaler kun de allerbedste profiler, der passer til din personlighed.

Singles50.dk Trustpilot

Når man går ind på Trustpilot, ser det ikke ligefrem rosenrødt ud. Desværre er det alt for nemt at oprette falske profiler på trustpilot, der kan bruges til at ødelægge et firmas renomme. Anmeldelser på disse sider skal dermed tages med et gran salt, da det er muligt at ikke alle har rent mel i posen. Det er måske bedre, hvis du selv giver siden et forsøg og ser om det er noget for dig.

På trods af alle disse dårlige anmeldelser er Singles50.dk dog en side, der tager kritik op til overvejelse og prøver at forbedre brugernes oplevelse så meget som overhovedet muligt, som det også kan ses i nedenstående eksempel. Single50.dk arbejder jævnligt på at forbedre deres service og det er altid muligt at komme i kontakt med kundeservice repræsentanter.

Singles50.dk kontakt & Kundeservice

Hvis du oplever problemer med siden, din profil eller hvis du bare har generelle spørgsmål til hvad Singles50.dk kan tilbyde dig, kan du skrive til kundeservice her: kundeservice@singles50.dk Du kan med fordel forhøre dig om hvilke funktioner, de kan tilbyde.