Be2.dk Anmeldelse 2020

- Find i dag

man og kvinde symbol

57% Mænd & 43% Kvinder

 • +750.000 medlemmer
 • International datingside, som kan bruges hele verden over.
 • Videnskabelig matchmaking
 • Gratis Oprettelse 
 • Mobilvenlig datingside
 • Kundeservice er ikke den hurtigste afdeling
 • Få falske profiler
 • Gratis Abonnement = 0 DKK
 • Premium Abonnement = 3 md. 499 DKK

Score: 92/100 
✅ +750 anmeldelser

Samtale Succes
75%
Seriøsitet
90%
Gode Priser
50%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse

I dagens Danmark er der ikke meget tid til dating. De fleste unge mennesker vælger, at prioritere karriere frem for kærlighed og familieliv. De fleste singler lever derfor et hektisk liv, hvor det kan være svært at få tid til dating, også selvom man gerne ville. At date er dog blevet en helt del nemmere med de mange online datingsider der findes i dag.

Et af de mest populære danske datingsider er be2.dk, som har udviklet en avanceret matchmaking metode, som hjælper danske singler med at finde en partner. Be2.dk er repræsenteret i hele 37 lande og de har over 20 millioner medlemmer verden over.

Vi har mere travlt end nogensinde før og derfor er dating og jagten på en partner også noget, der gerne skal gå hurtigt eller foregår, når det passer ind i hverdagen. Med online dating har du muligheden for at indrette din søgning efter en partner efter din hverdag – det er måske ikke umiddelbart særlig romantisk, men det er både praktisk og ofte også effektivt. I denne anmeldelse har jeg set nærmere på datingsiden be2.dk. Læs med herunder og find ud af, om den måske kunne være noget for dig, i din jagt på den eneste ene.

Denne anmeldelse er lavet for at gøre det lettere for dig at vælge den helt rette side i din søgen efter en partner. Der findes rigtig mange forskellige spændende datingsider, både dem, der henvender sig til alle singler, men også dem, der henvender sig til et mere specifikt publikum. Med denne anmeldelse kigger jeg nærmere på hvem, der bruger be2.dk, hvordan siden fungerer og, hvad tidligere og nuværende brugere tænker om kundeservice, brugervenlighed og sidens overordnede indtryk.

Rabatkode til be2.dk

Der findes altid rabatkoder til ting, der kan købes på nettet. Med datingsider er der dog langt mellem de store tilbud, både fordi det kan ende med at tiltrække de forkerte mennesker, men også fordi der på stort set alle sider er mulighed for at oprette en gratis profil og kigge sig omkring inden man binder sig med et abonnement.

Her er be2.dk ikke anderledes, for også her kan du oprette en profil uden at betale. Den giver dig muligheden for at se de andre profiler, men ikke til at chatte, maile eller kontakte interessante brugere. Det er med andre ord kun for at kigge dig omkring.

Be2.dk dating – sådan er det

Spørger man folkene bag sitet, så er deres motto: ’Mød autentiske personer med seriøse intentioner’, så ideen bag siden er rigtig god. Kigger man på siden virker den også til at være henvendt til netop singler, der leder efter den ægte kærlighed – og især, hvis du er i alderen mellem 25 og 45 år.

Det er en overskuelig side, der  passer godt til dens ide og koncept, som er, at det skal være let for alle at finde en partner på nettet.

Det synes jeg om be2.dk

Efter mit besøg på siden kan jeg sige, at det virker til at være en fin og brugervenlig måde at søge efter kærligheden.

Som en del af min ansøgning blev jeg bedt om at udfylde en personlighedstest, der tog omkring 15 minutter. Det er meningen, at det skal give flere passende match og sørge for, at det bliver letter for sitet at holde øje med nye brugere, der også kan passe til mig.

Umiddelbart er der mange spændende profiler og tonen synes også at være rigtig god. Desuden er der mange profiler med flere billeder og god, uddybende tekst, der gør det let at se, om de er interessante for mig. De match jeg fik i min tid på siden synes jeg var rigtig gode og få gav også anledning til nogle sjove skriverier. Der er flest brugere i den ældre ende og der mærkes også på det de søger efter.

Langt de fleste brugere søger nemlig en partner frem for intime møder eller venskab.

Hvem er be2.dk

Siden har eksisteret siden 2004 dog kom den først til Danmark i 2008, men har fra dag et haft et fint udbud af singler, der er på udkig efter kærlighed, venskab og hyggeligt samvær.

Ønsket fra firmaet bag siden er at skabe et forum, hvor folk, der er seriøse i deres søgen efter en partner kan mødes og finde hinanden. Derfor er den omfattende personlighedstest også så stor en del af fordelen ved netop denne side.

Gennem testen får du belyst mange af de sider hos dig selv, der er vigtige for en eventuel partner, men også, hvad du tænder af og på. Det giver sidens algoritme det bedst mulige udgangspunkt for at finde potentielle partnermatches til dig ud fra en videnskabelig og præcis viden. Du får med andre ord en profil på en side, der tager sine brugere seriøst og gerne vil yde en god service for målgruppen.

Be2.dk kontakt og Kundeservice

Selve hovedkontoret bag be2.dk ligger i Luxembourg, men på deres side finder du alle informationer til den danske kundeservice.

Firmaets adresse i Luxembourg er:

 • 13, rue du Commerce
 • L-1351
 • Luxembourg

Men skal du I kontakt med dem hurtigere end posten kan rende gennem Europa, så kan du sende en mail på: kundeservice@be2.dk , der sender dig direkte videre til den danske afdeling indenfor kundeservice. Her kan de hjælpe dig med svar på henvendelser om alle problemer, spørgsmål og efterspørgsler.

Vær dog opmærksom på, at der kan være ventetid fra kundeservice, for det er et kæmpe site med mange brugere.

Konceptet bag Be2.com

Be2.dk har stor succes med online dating i Danmark, både blandt mænd og kvinder. Siden har omkring 380.000 medlemmer i Danmark, hvoraf 57% er kvinder og de resterende 43% er mænd. Be2.dk er baseret på et avanceret matchmaking-system. Dette matchmaking-system er skabt på baggrund af en videnskabelig personlighedstest.

Denne test går man igennem når man opretter en profil på Be2.dk og man bliver så matchet med andre singler ud fra de svar, der er givet. Man bliver altså matchet med personer, som passer på de krav man har til sin kommende partner. Det er en dokumenteret metode, som eftersigende virker langt bedre end traditionel dating.

Det tager ingen tid, at komme i gang med at date på Be2.dk. På Be2.dk har man en princip om, at man ikke skal spilde tiden på de singler, som ikke søger et seriøst forhold. Man bliver matchet med en række mulige partnere og man kan derefter begynder, at skrive til dem eller sende korte quizzer, så man kan lære dem bedre at kende. Siden indeholder altså udover det avancerede matchmaking-system også alle de traditionelle dating funktioner.

Pris, sikkerhed og service på Be2.com

Det er muligt, at være gratis medlem på Be2.dk. Man kan tilmelde sig gratis og tage personlighedstesten, hvorefter man vil blive matchet med nogle interessante singler. Hvis man vil skrive med disse singler, se billeder af dem og meget andet, så skal man have et premium medlemskab. Man vælger selv længden af ens premium medlemskab og prisen vil variere derefter.

Hos Be2.dk ligger man stor vægt på sikker og seriøs dating. Det vil sige, at man selv kan bestemme hvem der skal kunne se ens billeder og læse ens profil. Be2.dk står også inde for beskyttelse af persondata. Når man betaler for sit premium medlemskab, så sker dette via en krypteret forbindelse, så alle data er sikret. Hvis man oplever nogen former for problemer på Be2.dk, så har de en yderst hjælpsom kundeservice, som sidder klar 24/7.