Be2.com anmeldelse

I dagens Danmark er der ikke meget tid til dating. De fleste unge mennesker vælger, at prioritere karriere frem for kærlighed og familieliv. De fleste singler lever derfor et hektisk liv, hvor det kan være svært at få tid til dating, også selvom man gerne ville. At date er dog blevet en helt del nemmere med de mange online datingsider der findes i dag.

Et af de mest populære danske datingsider er be2.dk, som har udviklet en avanceret matchmaking metode, som hjælper danske singler med at finde en partner. Be2.dk er repræsenteret i hele 37 lande og de har over 20 millioner medlemmer verden over.

Konceptet bag Be2.com

Be2.dk har stor succes med online dating i Danmark, både blandt mænd og kvinder. Siden har omkring 380.000 medlemmer i Danmark, hvoraf 57% er kvinder og de resterende 43% er mænd. Be2.dk er baseret på et avanceret matchmaking-system. Dette matchmaking-system er skabt på baggrund af en videnskabelig personlighedstest.

Denne test går man igennem når man opretter en profil på Be2.dk og man bliver så matchet med andre singler ud fra de svar, der er givet. Man bliver altså matchet med personer, som passer på de krav man har til sin kommende partner. Det er en dokumenteret metode, som eftersigende virker langt bedre end traditionel dating.

Det tager ingen tid, at komme i gang med at date på Be2.dk. På Be2.dk har man en princip om, at man ikke skal spilde tiden på de singler, som ikke søger et seriøst forhold. Man bliver matchet med en række mulige partnere og man kan derefter begynder, at skrive til dem eller sende korte quizzer, så man kan lære dem bedre at kende. Siden indeholder altså udover det avancerede matchmaking-system også alle de traditionelle dating funktioner.

Pris, sikkerhed og service på Be2.com

Det er muligt, at være gratis medlem på Be2.dk. Man kan tilmelde sig gratis og tage personlighedstesten, hvorefter man vil blive matchet med nogle interessante singler. Hvis man vil skrive med disse singler, se billeder af dem og meget andet, så skal man have et premium medlemskab. Man vælger selv længden af ens premium medlemskab og prisen vil variere derefter.

Hos Be2.dk ligger man stor vægt på sikker og seriøs dating. Det vil sige, at man selv kan bestemme hvem der skal kunne se ens billeder og læse ens profil. Be2.dk står også inde for beskyttelse af persondata. Når man betaler for sit premium medlemskab, så sker dette via en krypteret forbindelse, så alle data er sikret. Hvis man oplever nogen former for problemer på Be2.dk, så har de en yderst hjælpsom kundeservice, som sidder klar 24/7.