Sexpartner​ – De bedste sider i DK

Selvom det føles som om, at hele verden ligger for dine fødder – især i disse moderne og højteknologiske tider – så oplever mange, at det alligevel er svært at finde en partner. Eller mere specifikt: En sexpartner.

Mange danskere drømmer ikke nødvendigvis om, at finde deres livs kærlighed og slå sig ned med hund, hus og have. Nogle drømmer nemlig om, at finde en sex partner, de kan have et sundt, erotisk forhold til, og som kan opfylde deres fælles behov.

Baseret på +1000 anmeldelser har vi nedenstående listet de bedste sider til at finde den perfekte sex partner.

1. plads
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
3. plads
Erox.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
2. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Brugernes favorit
Hurtigt voksende
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
Scor.dk
120.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Chat og video
100% Sikker og anonymitet
Ældste sexdating side
Høj succesrate
AdultKick
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Mest kendte
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
MILF Lovers
20.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Frække modne kvinder
Danmarks største MILF side
Gratis oprettelse
DirtyDating logo
20.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
DirtyDating - Find andre som søger det frække
Fræk dating
Nemt og hurtigt at matche med friske kvinder
ScorNu.dk
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
VictoriaMilan.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.3
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse

Hvad er en sexpartner?

En sexpartner er en person, du kan have et intimt forhold til, og hvor I i forvejen har defineret, hvordan det forhold skal se ud. Det betyder, at I kender til hinandens grænser og præferencer, og I ved, hvor forholdet er på vej hen. Der er altså ingen skjulte forventninger mellem jer.

For de flestes vedkommende handler sådan et forhold kun om sex. I har nogle behov, I kan hjælpe hinanden med at stille, men der er sjældent tale om kærlighed eller andre former for forpligtelser.

At have en sexpartner i dag er ikke unormalt. Det er for mange en god løsning, hvis man har brug for noget mere spænding i sin dagligdag, samtidig med at man søger noget mere seriøst andre steder.

Derfor er det svært at finde en sex partner

Selvom fænomenet ”sexpartnere” er blevet mere populært med tiden, betydet det dog ikke, at det ligefrem er nemt at finde en sexpartner. Det kræver, at du er heldig med at finde en person, som har de samme lyster som dig, som begærer dig, og som er på det rene med, at der sættes grænser op lige fra starten.

Og det er heller ikke ligefrem let at tage ud i byen en lørdag aften og spørge den ene fremmede efter den anden, om de vil være din sexpartner. Det lykkes for nogle, men for langt de fleste vil sådan en forespørgsel virke intimiderende.

Find let en sexpartner på en datingside

I den moderne verden i dag er der heldigvis mange muligheder for at finde en sexpartner. Den teknologiske udvikling har ført til, at du med få klik på dit tastatur kan få adgang til alverdens hjemmesider og datingportaler.

Og netop en datingside er en genial måde at komme i kontakt med en potentiel sexpartner. Her kan du hurtigt oprette en profil, indstille dine præferencer og matche med tusindvis af singler i både Danmark og andre lande. Herhjemme er især datingsider såsom Match.com og Dating.dk populære, men hvis du har andre, mere specielle præferencer, er der helt sikkert også en datingside perfekt til dig.

Mange forskellige dating sider til at finde en sex partner

De fleste danske datingsider kan det samme: De har gratis oprettelse, flere hundrede tusinde aktive profiler, og så skal du være minimum 18 år for at søge efter en sex partner dér. Det vil altså sige, at du har ret gode muligheder og frie tøjler på nettet.

Men hvis du har specifikke præferencer, er det bare med at komme i gang med at taste løs i søgemaskinen. Du kan for eksempel finde datingsider, der kun henvender sig til sexpartnere i 50+ alderen. Du kan vælge, om du vil søge efter en partner, du kan have en hemmelig affære med, eller én du bare vil ”lege” med af og til. Der er steder, hvor dine vildeste, erotiske fantasier kan blive opfyldt, og så er der selvfølgelig også bare datingsider, der fokuserer på at opbygge et seriøst kærlighedsforhold.

Nogle datingsider koster

Der er stor forskel på, hvor meget du skal punge ud for at være medlem af en datingside. Men generelt er et af kravene, at der skal betales et eller andet beløb. Nogle gange handler det om, at datingsiderne skal tjene penge på deres service. Men andre gange er det også bare et symbolsk beløb, så siderne undgår at blive propfyldt med spam-robotter.

Priserne svinger meget fra datingside til datingside. De billigste ligger i omegnen af 100 kroner om måneden, mens de dyrere kan komme helt op på 500 kroner om måneden. De dyrere har dog også nogle andre fordele og er mere niche- eller fetichprægede. Generelt set skal du ikke være bange for at blive ruineret, når du søger efter en sexpartner online.

Prøv også datingapps

Mange datingsider har også tilhørende apps til din mobil, som du med fordel kan bruge, hvis du hurtigt vil finde en sexpartner. Her er brugeroplevelsen og mekanismen ofte forsimplet, så du hurtigere får resultater.

For eksempe har datingapp’en Tinder gjort en stor forskel for datingmarkedet. Med Tinder opstod modellen, hvor du swiper enten til højre eller venstre, alt efter om personen, der dukker op på din skræm, er tiltrækkende eller ej. Når både du og en anden har swipet ”ja” til hinanden, er der et match, og så kan I begynde at skrive til hinanden.

Den model er en del mere effektiv, og den har ført til, at folk hurtigt kan finde et one-night-stand eller en decideret sexpartner.

Sådan opretter du dig på en datingside

Hvad der generelt går igen for alle datingsider er, at de kræver, at du opretter en bruger og indtaster nogle grundlæggende oplysninger. Ofte laver du en profil, hvor du kan få lov til at skrive lidt om dig selv, og hvad det helt specifikt er, du søger efter. På den måde kan du bedst blive matchet med en sexpartner, der passer til dig.

Her er det vigtigt, at du er ærlig med dig selv og over for din potentielle partner. Det nytter ikke noget, at du lover guld og grønne skove, hvis du ikke kan overholde det, når I faktisk mødes. Og omvendt er det også vigtigt, at du er sikker på, hvad du tænder på og søger efter. Hvis ikke du er det, kan det hurtigt blive et skuffende møde for jer begge to.

Når du har oprettet din profil på en datingside, er det på tide at søge efter potentielle sexpartnere. Når du har fundet én, der ser spændende ud, skriver du til vedkommende. Hvis I kan få en samtale op at køre, bør der ikke gå lang tid, før I aftaler, hvornår og hvor I kan mødes i virkeligheden.

Gør det kort og præcist

Når folk tyr til online datingsider, er det ofte fordi, de enten ikke har haft held ude i den virkelige verden, eller fordi de bare vil finde en sexpartner så hurtigt som muligt. Det betyder også, at de fleste ikke har tid til at læse lange romaner, når de skal udvælge sig en kandidat på en datingside.

Derfor skal du holde din profiltekst og info om dig selv så kort og præcis som muligt. Skriv dit navn, alder, område og profession. Beskriv kort, hvem du er som person. Hvad kan du lide? Hvad kan du ikke lide? Skriv det tydeligt, hvis der er noget, der virkelig ikke tænder dig, så andre også hurtigt finder ud af, om de skal matche med dig eller ej.

Og husk at opdatere din profil løbende. Sørg for, at dit profilbillede faktisk ligner den person, du er i dag. Og hvis du har fået nye præferencer, skal du også gøre dem tydelige i din profil.

Et billede siger mere end tusind ord

Selvom din profiltekst er helt essentiel, når du skal finde din kommende sexpartner, spiller dit profilbillede også en stor rolle. Nogle eksperter mener, at profilbilledet faktisk spiller den største rolle, da førstehåndsindtrykket er altafgørende.

Derfor bør du nøje vælge, hvordan du vil fremstille dig selv. Du skal selvfølgelig vælge et billede, som ligner den, du er i virkeligheden. Men du skal også se godt ud på billedet. Du skal smile. Have et glimt i øjet.

Men gør også billedet specielt. Skil dig ud fra den store mængde af andre sexpartner-søgende. Overrask på billedet. Og drop de typiske Facebook-billeder, hvor du står med en øl i den ene hånd og krammer to af dine kammerater med den anden – sådan et billede siger intet om dig som sexpartner.

Kig grundigt på profilerne

Når du søger efter en sex partner på nettet, vil udseendet ikke kunne andet end at spille en stor rolle. Det er klart, for det første, dit øje ofte falder på, er personernes profilbilleder. Men det er vigtigt, at du har et åbent sind, når du bruger en datingside, og at du også tager dig tid til at klikke dig ind og læse de forskellige profiltekster.

Selvom personens udseende måske ikke lige umiddelbart er dét, der vækker begær i dig, så kan det alligevel være, at vedkommende passer perfekt til dig. Kig på profilteksten. Kig på præferencerne. Mærk efter, om de matcher med dine. Hvem ved? Måske opdager du selv nogle nye præferencer eller feticher undervejs, som du ikke havde troet, du ville tænde på?

Tag initiativ og start en samtale

Det letteste er helt klart at oprette sin profil. Det sværeste derimod er at starte en samtale, når man endelig har fundet en person, som kunne være en potentiel sexparter. Hvad skriver man lige for at bryde isen?

Jo, et simpelt tip er at kigge på personens profiltekst og find noget, du kan kommentere på. Det værste er, når nogen bare skriver ”hej”. Hvordan kan man andet end at svare ”hej” igen? Samtalen dør hurtigt på den måde.

Men hvis du til gengæld dykker ned i profilteksten og ser, at personen for eksempel elsker at dykke ude i havet, kan du jo lave en sjov joke ud af det. Eller endnu bedre: Hvis du selv har samme interesse, kan du jo foreslå, at I tager ud og snorkler lidt sammen.

Match med mange

En god strategi fra starten er at prøve at matche med så mange som muligt. Jo flere du matcher med, desto større er din chance for at finde en sexpartner i sidste ende.

Men bare rolig: Bare fordi du matcher med mange, behøver du ikke at skulle forberede dig på at starte en samtale eller et forhold med dem alle. Ofte ender sådan et match alligevel bare ved dit tastatur, fordi du ikke får svar igen.

Det skal du dog ikke tage tungt. Ligesom du skyder med spredehagl i starten, gør mange andre det også. Og i sidste ende er der to hagl, som mødes på midten, og bling! Så er der et perfekt match.

Mød din sexpartner

Når du endelig har matchet med en potentiel sexpartner, og når I har skrevet lidt sammen og opbygget en vis kemi, er det på tide at møde vedkommende. Her er det dog ikke nødvendigvis ligesom almindelig dating. Du behøver ikke at tage personen ud på en romantisk date, og du skal som sådan heller ikke gå og være nervøs hele dagen inden mødet.

Du skal i stedet tage det afslappet. Vær bevidst om, at I begge er indforstået med, hvad det handler om: At finde en sexpartner. Du skal ikke forberede dig på at møde din kommende partner for livet, men derimod bare en person, du mødes med af og til og måske kun i en kort periode i dit liv.

Derfor kan I også sagtens aftale, at I mødes hjemme privat ved én af jer. For igen: Det handler bare om sex.

Vær på den sikre side

Der er dog ikke nogen tvivl om, at du ikke bare skal kaste dig hovedløs ud i sådan et eventyr, uden at overveje din sikkerhed inden da. For det hænder af og til, at sådan et møde ender uheldigt. Ligefrem skræmmende. Ligesom ved alt andet på nettet, kan du ikke rigtig vide, hvem vedkommende er, før du møder dem.

Så vær bevidst om, at det kan potentielt være usikkert. Eller i det mindste bare ikke er dét match, du havde forestillet dig.

Du bør dog tage dine forholdsregler, inden du mødes hjemme privat ved en ny sex partner, du ikke har mødt før. En simpel løsning er at fortælle en betroet ven eller veninder, hvor du tager hen, og hvem du skal mødes med. Aftal måske også, at du lige skriver til din kammerat inden og efter mødet med din nye sexpartner.

Skab en langvarig kontakt

Når du endelig har mødt dit match, og du har sikret dig, at personen er til at stole på, kan du overveje, om der er mulighed for en langvarig kontakt. Jovist, det er da sjovt og dejligt med et one-night-stand. Men hvis du har en person, du altid kan ringe til, når lysten melder sig, har du virkelig vundet jackpot!

Du skal selv mærke efter, om denne sexpartner er én, du har lys til at ses med igen. Hvis ja, bør du simpelthen bare spørge. Fortal ham/hende, at du havde en hyggelig oplevelse, og at du meget gerne vil holde kontakten. Hvis vedkommende har det på samme måde, kan I udveksle telefonnumre, og så kan I bare give hinanden et kald, når I har lyst til at gentage den gode oplevelse.

Brug sociale medier

Datingsider er geniale, når det kommer til at finde en sexpartner. Men du kan faktisk også forøge dine chancer ved at udvide din søgen til andre platforme. For eksempel de sociale medier. Både Facebook og Instagram kan bruges til at finde en sexpartner – det kræver bare, at du forstår hvordan.

Du kan selvfølgelig ikke bare skrive på din væg: ”Søger sex partner!”. Dén side af dit liv tænker jeg ikke, din mor eller bedsteforældre behøver at få indblik i. Du skal i stedet føre dig lidt mere diskret frem – til gengæld kan resultatet blive meget spændende!

Hvis du har udset dig en person på de sociale medier, som du godt kunne tænke dig at prøve af som sexpartner, så begynd at like vedkommendes billeder. Skriv en fræk lille kommentar. Og lok langsomt, men selvsikkert, personen ind i en privat chat og begynd at præsentere ideen dér. 

Match.com – Den største internationale

Selvom du med fordel kan prøve sociale medier af for at finde en sexpartner, så vil datingsider stadig være dit bedste og nemmeste bud. Folk opretter sig som bruger dér af en årsag: De skal finde et match.

Og netop Match.com er én af de mest populære datingsider i verden. Det er uden tvivl den datingside, der har flest aktive brugere verden over. Her kan du søge efter stort set alt: Lige fra et one-night-stand, til en fast sexparter og til et serøst forhold.

Men mængden af brugere kan også være en ulempe. Netop fordi mulighederne er så mange, kan det også være en som at finde en nål i en høstak, hvis du søger en sexpartner. Du bør i stedet måske prøve de mindre, men mere målrettede, datingsider af også.

Dating.dk – Den mest kendte herhjemme

Hvis du kun vil søge efter en sexpartner inden for landets grænser, bør du i stedet kigge på Dating.dk. Det er Danmarks største datingside med over 50.000 aktive brugere, og her er gennemsnitsalderen omtrent 30 år. Det er gratis at oprette sig som bruger, men der findes også et premium-abonnement, hvor du får lidt flere fordele.

Ligesom ved Match.com kan du dog opleve, at Dating.dk er meget stor og bred. Altså, det er måske sværere at finde en decideret sexpartner her, da de fleste i virkeligheden søger mere faste og seriøse forhold.

C-date.dk – Den frække datingside

Hvis du søger en sexpartner – og ikke andet end en sexpartner – bør du tjekke C-date.dk ud. ”C-date” står for ”casual dating”, og det dækker over den mere useriøse og uforpligtende type dating. Med andre ord: Det er her, folk søger hen, hvis de har brug for en sjov oplevelse frem for et ægteskab.

Du kan oprette en gratis profil, men du vil klart få mere ud af at betale for et premium-medlemskab. Dog er denne datingside i den mere dyre ende af skalaen, men til gengæld vil dine chancer for at finde ligesindede sexpartnere også være større.

VictoriaMilan.dk – Den kontroversielle datingside

Denne datingside er af den lidt mere kontroversielle slags, da den i teorien er for folk, der gerne vil være utro. Den havde i en kort periode sin tid i mediemøllen, men alligevel har hjemmesiden stadig mange aktive brugere.

Kort fortalt: Hvis du er i et seriøst forhold, men virkelig har brug for at have en sexpartner ved siden af, er det her datingsiden for dig. Alle parter er indforstået med, at affærerne skal holdes hemmelige, og dermed får du den ideelle sexpartner, hvis du vil være utro.

Den adskiller sig også fra de andre datingsider ved prisen. Hvis du er kvinde, er det gratis at oprette sig og skrive til andre. Men hvis du er en mand, må du godt oprette dig gratis, du skal bare betale abonnement, hvis du vil skrive til nogle af de andre brugere.

Academicsingles.dk – Den højtuddannede datingside

Noget af det sjove ved at finde sig en sexpartner online er, at der er så mange forskellige typer datingsider. Der er noget for enhver smag – og hver type. For eksempel Academicsingles.dk, som er for højtuddannede, der søger en anden højtuddannet sexpartner.

Man skal tage en personlighedstest for at blive medlem af datingsiden. Du kan altså ikke snyde dig ind på siden ved at pynte lidt på dit CV. Men fordelen er dog, at personlighedstesen også fungerer som en matchmaker, så du bliver præsenteret for andre sexpartnere, der passer til dig. 

Tag den med ro

Med alt dette sagt, så skal du også tage den lidt med ro, inden du skal ud på datingmarkedet. Hele ideen med at finde en sexpartner er jo netop, at du vil have det sjovt sammen med en anden ligesindet, der ikke nødvendigvis forventer, at du tager alt seriøst ved jeres forhold.

Så tag den med ro! Glæd dig over muligheden for at kunne begive dig ud på dette eventyr. Og hold sindet åbent. Det kan godt være, at du har nogle specifikke præferencer lige nu, men hvem ved? Måske er du i virkeligheden til noget helt andet?

Uanset hvad, så er der helt sikkert en sexpartner derude, der passer helt perfekt til dig!