C-date.com anmeldelse

Hvis man tidligere har været i et forhold og senere er blevet single, så kan det være svært, at komme op på hesten igen. Mange har svært ved, at acceptere livet som single, fordi man føler at man pludselig ikke er god nok. Med single livet følger der dog også en helt masse frihed, som man meget passende kunne udnytte.

Her kommer onlinedating og særligt C-date.dk ind i billedet. Det er den perfekte løsning for personer, der ønsker at date uden forpligtelser. Dating på C-date.dk er meget distræt og man kan forblive 100% anonym overfor omverdenen.

Man kan sidde i fred og ro, mens man søger rundt blandt de andre singler, som også søger lidt ekstra krydderi i hverdagen. C-date.dk er en datingside, der bygger på et koncept kaldet casual dating. Konceptet casual dating handler bl.a. om, at møde nye mennesker og om at date på en afslappet måde uden forpligtelser.

Konceptet bag C-date.dk

C-date.dk er en datingside for alle. Siden bygger som sagt på konceptet casual dating. På C-date.dk er der plads til alle. Der er ingen forpligtelser, og det er nemt at møde nye mennesker, der deler de samme interesser som én selv. At C-date.dk bygger på casual dating betyder bl.a. også, at mange på brugere primært søger éngangs-stævnemøder eller længere affære, som kan puste lidt liv i deres nuværende parforhold.

Casual dating betyder bl.a. også, at alt er tilladt. Der er ingen krav og ingen forpligtelser. Så hvis man ønsker, at udnytte sin single-status til f.eks. uforpligtende sex, så er C-date.dk den perfekte løsning. C-date.dk giver deres brugere den nødvendige anonymitet og diskretion, som er nødvendig for at man kan udleve sine fantasier.

C-date.dk er en prisvende datingside, som er udbredt i flere europæiske lande. I Danmark har C-date.dk over 100.000 bruger, hvoraf 53% er kvinder og de resterende 47% er mænd. Siden fungerer som så mange andre datingsider ved, at man opretter en gratis profil, hvor man fortæller lidt om hvem man er, hvad man søger og hvilke interesser man har. Ud fra disse oplysninger bliver man matchet med andre interessante singler. C-date.dk har deres eget chatsystem, som man kan bruge til, at skrive til de singler som man er interesseret i.

Pris, sikkerhed og service på C-date.dk

På C-date.dk kan man selv vælge om man ønsker, at have en gratis profil eller om man ønsker en betalt premium profil.Prisen på en premium profil afhænger lidt af, hvor lang tids medlemskab man ønsker. Hvis man vælger en betalt profil, så får man naturligvis også adgang til lidt flere funktioner end de gratis profiler.

Databeskyttelse og anonymitet står højt på listen hos C-date.dk, særligt på grund af konceptet om casual dating. Hvis man har nogen former for problemer på C-date.dk, så kan man altid skrive til deres service mail. Man får i de fleste tilfælde et kvalificeret svar inden for 24 timer.