C-date.dk Anmeldelse 2020

- Find i dag

man og kvinde symbol

48% Mænd & 52% Kvinder

  • Casual dating = Dating side for alle
  • Brugervenlig hjemmeside
  • Mere end 36 mio medlemmer på verdens plan
  • Gratis Oprettelse
  • Mulighed for dating med andre nationaliteter
  • Mobilvenlig datingside
  • En smule dyrt at være medlem
  • Gratis Abonnement = 0 DKK
  • Premium Abonnement = 1 md. 179 DKK

Score: 91/100 
✅ +1300 anmeldelser

Samtale Succes
90%
Seriøsitet
100%
Gode Priser
80%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse 

Hvis man tidligere har været i et forhold og senere er blevet single, så kan det være svært, at komme op på hesten igen. Mange har svært ved, at acceptere livet som single, fordi man føler at man pludselig ikke er god nok. Med single livet følger der dog også en helt masse frihed, som man meget passende kunne udnytte.

Her kommer onlinedating og særligt C-date.dk ind i billedet. Det er den perfekte løsning for personer, der ønsker at date uden forpligtelser. Dating på C-date.dk er meget distræt og man kan forblive 100% anonym overfor omverdenen.

Man kan sidde i fred og ro, mens man søger rundt blandt de andre singler, som også søger lidt ekstra krydderi i hverdagen. C-date.dk er en datingside, der bygger på et koncept kaldet casual dating. Konceptet casual dating handler bl.a. om, at møde nye mennesker og om at date på en afslappet måde uden forpligtelser.

Jeg har prøvet C-date.dk for at undersøge, hvordan denne datingside fungerer og egner sig til at finde potentielle partnere. I den forbindelse kan du læse min anmeldelse og finde ud af, om C-date måske er lige noget for dig.

C-date er anonymt og sikkert. Her finder du diskret partnersøgning, som enten kan begrænse sig til et kort bekendtskab eller udvikle sig til noget mere. Det er uforpligtende, og det er helt i orden, hvis du ikke lige leder efter en kæreste, men blot ønsker en flirt, en spændende aften eller måske bare en god ven.

På den måde er der ingen store forventninger på C-date, og du skal ikke være bange for, at du pludselig står og skal have barn og giftes med din date – med mindre det er noget, I begge to får lyst til hen ad vejen, selvfølgelig.

Rabatkode til C-date

Hvad er en anmeldelse af C-date.dk uden et tip om rabatkoder? Den er faktisk helt fin, for hos C-date har du slet ikke brug for en rabatkode. Det kan godt være du finder sådan en rundt omkring nogle gange, men det er først og fremmest for reklamens skyld, og i virkeligheden kan du altså fint tilmelde dig uden.

Du behøver derfor ikke at lede internettet tyndt, for det er simpelthen bare gratis at registrere sig, og derfor er det slet ikke nødvendigt at tage pengepungen frem. Du kan derfor spare både tid og penge ved at oprette en profil, så hvis du finder C-dates indgangsvinkel på dating spændende, er der bestemt gode muligheder.

C-date.dk dating – sådan er det

Det her er en ærlig anmeldelse af C-date. Vi kan derfor ligeså godt fastslå, at det ikke nødvendigvis er her, du skal søge, hvis du gerne vil have et langvarigt parforhold. Det betyder naturligvis ikke, at din date ikke kan blive til en kæreste, men man bruger C-date for at finde en uforpligtende flirt, som de ikke nødvendigvis kommer til at se igen.

Der er også en del, som leder efter venner ”med fordele”, som de ikke nødvendigvis ønsker at være i et forhold med. Som regel er folk dog ærlige omkring det, og så længe det er tilfældet, er det jo helt i orden. På C-date.dk er der plads til lidt mindre seriøsitet og lidt mere sjov, så hvis det er noget for dig, er det et godt sted at starte.

Det synes jeg om C-date

Jeg prøvede C-date i en måned, og jeg må sige, at jeg overordnet set havde en god oplevelse. OK, det er som sagt ikke stedet at tage hen, hvis du leder efter seriøse forhold, men generelt er folk respektfulde og venlige, og som det er tilfældet med internetdating, har du altid mulighed for at sige fra, hvis der opstår situationer, du ikke er tryg ved. Der er dog også nogle skumle profiler indimellem, så dem skal du være opmærksom og naturligvis undgå.

Der er ikke så meget sniksnak, så hvis du er klar på hurtigt at gå fra ord til handling, er C-date perfekt. Hvis du derimod et typen, som egentlig bare gerne vil have nogen at skrive med, anbefaler jeg ikke denne side. De fleste vil gerne mødes, og derfor er der mange andre bedre alternativer, hvis du gerne vil skrive sammen med en sød fyr eller pige en periode og måske mødes til en kaffedate. C-date er lidt et andet koncept, hvor der måske er lidt mere ”mødes i byen”-vibe over det.

C-date Trustpilot

C-date.dk har lidt blandende anmeldelser på Trustpilot, men der er altså nogle positive imellem, hvor folk har haft rigtig gode oplevelser med at finde lige præcis dét, de ledte efter. Mange af de dårlige anmeldelser er baseret på, at der kan være falske profiler indimellem, og det er selvfølelig også et problem.

Dog gør C-date meget for at komme problemet til livs, så det er noget, der bliver taget hånd om, så vidt det er muligt. Du skal derfor huske at bruge din sunde fornuft og for eksempel kigge på, om folks billeder virker troværdige. Mange af de falske profiler er heldigvis ret lette at gennemskue.

C-date trustpilot Trustpilot cdate

C-date kontakt og kundeservice

Hvis du skal have fat i C-dates kundeservice, kan du kun vælge at sende en mail. Der er ikke noget telefonnummer, og firmaet er registreret i Luxemburg, så de er ikke lige de letteste at få fat på via telefon. Mailadressen du skal skrive til, er service@c-date.dk. Du skal dog ikke være bekymret, for de skal nok forholde sig til din henvendelse og du får hurtigt svar, hvis du har brug for hjælp.

Det er altid en god ide at tage kontakt, hvis der er noget, du ikke synes virker helt troværdigt. Det vil C-date også gerne have, så du skal aldrig være bange for at sende en mail afsted, hvis du er i tvivl.

Konceptet bag C-date.dk

C-date.dk er en datingside for alle. Siden bygger som sagt på konceptet casual dating. På C-date.dk er der plads til alle. Der er ingen forpligtelser, og det er nemt at møde nye mennesker, der deler de samme interesser som én selv. At C-date.dk bygger på casual dating betyder bl.a. også, at mange på brugere primært søger éngangs-stævnemøder eller længere affære, som kan puste lidt liv i deres nuværende parforhold.

Casual dating betyder bl.a. også, at alt er tilladt. Der er ingen krav og ingen forpligtelser. Så hvis man ønsker, at udnytte sin single-status til f.eks. uforpligtende sex, så er C-date.dk den perfekte løsning. C-date.dk giver deres brugere den nødvendige anonymitet og diskretion, som er nødvendig for at man kan udleve sine fantasier.

C-date.dk er en prisvende datingside, som er udbredt i flere europæiske lande. I Danmark har C-date.dk over 100.000 bruger, hvoraf 53% er kvinder og de resterende 47% er mænd. Siden fungerer som så mange andre datingsider ved, at man opretter en gratis profil, hvor man fortæller lidt om hvem man er, hvad man søger og hvilke interesser man har. Ud fra disse oplysninger bliver man matchet med andre interessante singler. C-date.dk har deres eget chatsystem, som man kan bruge til, at skrive til de singler som man er interesseret i.

Pris, sikkerhed og service på C-date.dk

På C-date.dk kan man selv vælge om man ønsker, at have en gratis profil eller om man ønsker en betalt premium profil.Prisen på en premium profil afhænger lidt af, hvor lang tids medlemskab man ønsker. Hvis man vælger en betalt profil, så får man naturligvis også adgang til lidt flere funktioner end de gratis profiler.

Databeskyttelse og anonymitet står højt på listen hos C-date.dk, særligt på grund af konceptet om casual dating. Hvis man har nogen former for problemer på C-date.dk, så kan man altid skrive til deres service mail. Man får i de fleste tilfælde et kvalificeret svar inden for 24 timer.