Hemmelig elsker og affærer

Der er ingen tvivl om, at det at have en hemmelig elsker og derved en affære er uetisk fra et moralsk synspunkt. Men i sidste ende lever man sit eget liv, og man skal gøre sig selv glad. For nogle involverer det at have en hemmelig elsker, og så længe man er indforstået med konsekvenserne, står der ikke noget i vejen for, at det kan føles som det rigtige valg for en.

Det er som bekendt ikke ulovligt at have en hemmelig affære. Det er blot uetisk, da man har bundet sig til en anden person på en eller anden måde. For mange er spændingen ved at have en hemmelig elsker grunden til, at man vælger at have en affære. Det behøves ikke nødvendigvis være på grund af den specifikke person, men kan i stedet blot være en fetish.

Vi kommer i denne artikel ind på de etiske overvejelser omkring det at have en hemmelig elsker, hvad der måske driver dig til det, og hvad alternativerne kan være.

1. plads
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
3. plads
Erox.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
2. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Brugernes favorit
Hurtigt voksende
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
Scor.dk
120.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Chat og video
100% Sikker og anonymitet
Ældste sexdating side
Høj succesrate
AdultKick
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Mest kendte
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
MILF Lovers
20.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.0
Rating
Frække modne kvinder
Danmarks største MILF side
Gratis oprettelse
ScorNu.dk
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.9
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
VictoriaMilan.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.3
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse

At have en affære: Hvorfor ikke bare være single?

Hemmelig elskerDet kan være svært at forstå det logiske mindset på en person, der vælger at have en affære med en hemmelig elsker. Man risikerer at give sit liv og sin hverdag op for noget, der måske kun står på i et par uger eller måneder. Vælger man sågar at have en affære med en fra jobbet, er det ikke kun familien, der smutter – så er det også jobbet, der kommer i fare.

Men det at have en hemmelig elsker skal forstås som en konsekvens af en række handlinger, der har ledt til den nødvendighed at være sammen med en anden hemmeligt. Etisk er det selvfølgelig forkert at være utro. Det er essensen af at have en affære. Men i stedet bør man spørge sig selv, hvad der kan drive en person til at komme til det punkt, hvor en affære med en hemmelig elsker er sidste udvej.

I bund og grund handler det om, at personen ikke har nok i det ene forhold, som personen indgår i. Årsagerne kan være mange, og det kan være flere ting, der er afgørende for, at en person vælger at have en affære. Nogle af grundene kan eksempelvis være:

  • Der er for meget uro på hjemmefronten
  • Der er gået for meget hverdag og systematik i den
  • Der er mindre intimitet i forholdet end tidligere
  • Kærligheden er forsvundet over tid
  • Børnene fylder for meget til, at der er plads til en selv
  • At have en affære kan være en fetish

Helt generelt afspejler de fleste ovenstående grunde, at forholdet ikke er det samme, som det var engang. Det er helt naturligt, at mange forhold udvikler sig på denne måde, og for nogle er en affære den eneste vej ud, når man ikke føler, at man kan give slip på det, man skabt.

Man kan bo i et stort hus og have en god hverdag, der fungerer godt, og man kan have gjort sine forældre stolte over det liv, man har skabt. Men at have et velfungerende liv udadtil er ikke nødvendigvis lig med, at man selv føler, at man har alt det, man skal bruge. Kompromiset er derfor at have en affære, fordi man ikke vil give slip på det gode liv, men samtidig heller ikke er tilfreds med den intimitet, man oplever. Har ens partner en affære, er man naturligvis i sin ret til at være kritisk og vred på personen. Omvendt bør man også spørge sig selv, hvorfor det er kommet så vidt, og hvordan det kunne have været forhindret, fordi det er typisk ikke et behov, der dukker tilfældigt op.

Konklusionen er derfor, at det selvfølgelig ikke er etisk korrekt at have en hemmelig elsker. At lyve og være utro er ikke en god løsning, men omvendt skal man som modpart i et forhold forstå, at det kommer som en konsekvens af nogle undertrykte behov. Ideelt set er det en snak man tager, inden behovet udmunder sig i noget konkret. Kan man få styret forholdet på rette spor, eller skal man måske overveje et åbent forhold? Der er forskellige løsninger, som ikke involverer en hemmelig elsker eller en affære.

Hvordan forebygger man en affære med en hemmelig elsker?

Opdager man et behov for at have en hemmelig elsker, eller har man taget sin partner i at have en affære, så er man nået til et meget kritisk punkt i forholdet, som man måske ikke som par kan komme tilbage fra.

Det gælder derfor om, at forholdet ikke når til dette punkt. Det kan begge parter arbejde for, og der er forskellige måder at bibeholde intimiteten i et forhold:

  • Kom med overraskelser løbende i forholdet. Det kan både være materielle og seksuelle. Det er essentielt, at man ikke kun gør dette i starten af forholdet, men fortsætter med det i nogen grad gennem hele forholdet.
  • Gør noget ud af dig selv i hverdagen. Mange par gennemgår en fase, hvor man de første par måneder virkelig gør noget ud af sig selv, når man skal være sammen. Det er okay med dage, hvor man ikke tager make-up på og går i joggingtøj, men giv din partner noget af det ydre, som personen faldt for, fordi den kropslige fremtoning betyder meget.
  • Arbejd for at undgå vægtforøgelse. At tage vægt på er en stor synder i mange forhold, og det kan bære en stor del af skylden for, at intimiteten ikke er den samme mere. Vægtforøgelse hos en partner gør partneren mindre attraktiv, og samtidig kan det føre til mentale problemer, der også påvirker forholdet. Den fysiske tiltrækning er en stor del af et forhold, og den forsvinder i mange tilfælde, når man tager vægt på.
  • Indgår én person i forholdet for mange kompromiser, kan personen føle sig mindre og mindre som sig selv. Det er vigtigt for enhver at kunne være i et forhold på en måde, der gør en tilfreds, da det ellers kan føre til en glidebane med dumme beslutninger og mentalt og fysisk fravær. Hav jævnligt snakke om, hvordan I kan gøre tilværelsen bedre for hinanden og forsøg at finde kompromiser, der peger i begge retninger.

Hvordan håndterer man affærer som en fetish?

Får en person i forholdet et kick ud af at være sammen med en hemmelig elsker, er der som regel ikke meget, man kan gøre. Man kan selvfølgelig prøve noget terapi og se, om man kan afhjælpe behovet, men når man får et kick ud af at være sammen med andre, selvom man har en partner, så er det dømt til at gå galt.

Desværre finder man ofte først ud af for sent, at en person i forholdet har denne fetish, men i bund og grund skulle forholdet være undgået til at starte med, fordi denne ene person ikke egner sig til et forhold.

Tag snakken om et åbent forhold

Har du eller din partner et behov for at være sammen med andre, og er I i stand til at italesætte det, så kan et åbent forhold være løsningen, før det udvikler sig til en affære med en hemmelig elsker. Er man glad for det liv, man har skabt sammen, og elsker man stadig sin partner, så er et åbent forhold en måde, hvorpå man kan bibeholde det uden at bringe jalousi og utroskab ind i billedet.

Man bør gøre sig bekendt med de regler, der gælder for, at et åbent forhold kan fungere. Blandt andet må man ikke være sammen med folk, man kender. Det skal være fremmede. Samtidig skal man også altid prioritere sin faste partner. Der findes et længere regelsæt, som du også kan finde her på siden i vores artikel omkring åbne forhold. På den måde kan man undgå at have en affære med en hemmelig elsker for at få tilfredsstillet sine behov.

Hvor finder man en hemmelig elsker?

Er du kommet til konklusionen, at du har brug for en affære med en hemmelig elsker, er der flere sider, hvorpå du kan finde et match passende til din situation. Der er mange, som leder efter et forhold som dette, og begge parter har derfor et ønske om at holde det anonymt.

På disse sider er der typisk stor diskretion, og så længe du selv er i stand til at holde det hemmeligt, kan du også regne med, at hjemmesiden gør det. Har du gjort op med dig selv at have en affære med en hemmelig elsker er den rette løsning i dit tilfælde, så findes der altså bestemt muligheder, der gør det nemmere for dig at finde en person, som er villig til at holde det hemmeligt med dig.

Vi anbefaler dog, at du tager snakken om et åbent forhold med din nuværende partner, hvis du i en livssituation, som du ikke har lyst til at give slip på, men alligevel giver dig det, du har brug for.