Victoriamilan Anmeldelse 2020

- Find i dag

man og kvinde symbol

49% Mænd & 51% Kvinder

  • Brugervenlig hjemmeside
  • God søgefunktion
  • Gratis Oprettelse
  • 254.000 danske medlemmer
  • Henvender sig til affære og dating for gifte
  • Mobilvenlig datingside
  • En smule dyrt
  • Gratis Abonnement = 0 DKK
  • Premium Abonnement = 1 md. 399 DKK

Score: 95/100 
✅ +600 anmeldelser

Samtale Succes
90%
Seriøsitet
100%
Gode Priser
80%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse

De fleste mennesker vil helst være i et forhold og opleve kærligheden. I lange forhold oplever mange dog, at man på sigt mister lidt af ”gnisten”. Man har været sammen så længe, at man godt kan mangle lidt spænding og afveksling i hverdagen og i kærlighedslivet. Derfor går flere og flere mænd og kvinder, der er i et forhold, på jagt efter diskret flirt eller affære.

Balancen mellem et fast forhold og en ”hemmelig” affære er dog ikke nem. Det er ikke nemt at finde de personer, som ønsker en diskret flirt eller affære, fordi det ikke lige frem er noget man råber op om. For de fleste vil der dog være hjælp at hente på Victoriamilan.dk. Det er et datingsite, der samler tusindvis af gifte og samboende, som søger en diskret affære. Så hvis du føler du dig låst i et monotont og kærlighedsløst ægteskab, og savner lidenskab, så er Victoriamilan.dk noget for dig.

VictoriaMilan.dk er stedet for dig, der synes, at du trænger til lidt spænding i tilværelsen. Her kan du oprette en profil og møde ligesindede, der lige som dig trænger til at få piftet hverdagen op. Modsat mange andre dating sider, så retter VictoriaMilan sig mod de, der er gift eller i et forhold. Det er altså ikke en side, hvor man opretter en profil for at finde den eneste ene, men derimod en side, hvor man søger en affære eller en elsker.

En af grundene til, at det er så spændende og udfordrende, måske lidt nervepirrende, at starte en affære, er at det på en måde er forbudt, hvilket gør det ekstra frækt. Det kan måske virke angstprovokerende at oprette en profil med billeder på en online side, der matcher gifte individer sammen til dates, men her kan man tage det helt roligt, for de har nemlig nogle anonymiseringsværktøjer.

Det betyder, at ansigtet bliver sløret i en grad, så din samlever ikke vil kunne udpege din profil på sitet, hvis han eller hun selv opretter en profil derinde. Samtidig kan personer, der ikke har en profil på sitet ikke gå ind og se de profiler, der allerede eksisterer.

For at gør søgningen efter en affære nemmere, så hjælper sitet dig med at matche en potentiel elsker. Samtidig kan du gå ind og se de profiler, der geografisk set er tilgængelige nær dig. Det gør det nemt at finde et match i nærheden relativt hurtigt, hvis du er ivrig efter at møde en elsker.

Rabatkode til VictoriaMilan

Det kan selvfølgelig være lidt svært t tage beslutningen om at oprette en profil på VictoriaMilan. Hvis du er lidt usikker på, om det er noget for dig, men samtidig nysgerrig på, hvordan det er at have en profil, så kan du starte ud med at bruge en rabatkode, så det nærmest ikke koster dig noget at komme i gang.

VictoriaMilan dating – sådan er det

Det er noget helt specielt at have en profil på VictoriaMilan.dk. Det kan ikke rigtigt sammenlignes med andre ting og datingsider. Mange danskere kører med tiden sur i ægteskabet eller parforholdet. Det ses tydeligt på statistikkerne. Men at være kørt død i sexlivet og gamle rutiner er ikke altid det samme som, at man ikke holder af sin partner.

Med en profil på VictoriaMilan kan du udleve nogle af alle de fantasier, du går og drømmer om, men som du måske er flov over og derfor ikke fortæller om til din partner. Det er også en måde at få stillet sexlysten og få noget spænding ind i den kedelige hverdag.

Det synes jeg om VictoriaMilan

Min VictoriaMilan anmeldelse vil lyde, at det er et trygt sted at oprette en profil, selvom det er et sted, hvor man egentlig gør noget, der i offentligheden anses for at være forbudt – men det er også en del af det, det gør det spændende. De har gjort meget for at sikre deres brugeres anonymitet, blandt andet med deres anonymiseringsværktøjer, hvor det er nemt at gå ind og sløre ansigtet på sine billeder, så venner, bekendte eller ens partner ikke vil kunne genkende en på billederne.

Siden er meget overskuelig og nem at navigere rundt på. Der er en ”hjælp” funktion, hvor man kan finde svar på ofte stillede spørgsmål og diverse guides, så man ikke behøver at skulle i kontakt med nogen. Kan man ikke finde svaret her, så er det nemt at få fat i en serviceminded medarbejder fra VictoriaMilan, der hurtigt er behjælpelig med at løse problemet. Det er også meget praktisk, at der er en funktion, man kan gøre brug af, hvor man kan se profiler fra folk i nærheden af en, så det er nemt at finde en elsker, der bor i nærheden. Min VictoriaMilan.dk anmeldelse i én sætning vil være, at siden lever fuldt op til forventningerne.

Hvem er VictoriaMilan.com

VictoriaMilan.com er et datingsite for gifte folk og folk i et fast parforhold, der søger en affære eller en elsker. Sitet er for dem, der mangler spænding i tilværelsen, og det er netop det, VictoriaMilan.com kan levere. Her kan du finde det perfekte match på en elsker.

VictoriaMilan.dk Trustpilot

Her er et lille udpluk af VictoriaMilan.dk anmeldelser fra Trustpilot

Trustpilot Victoria milan Victoriamilan trustpilot

VictoriaMilan kontakt og kundeservice

Stifterne bag VictoriaMilan er yderst servicemindede. Hvis man støder ind i problemer på siden, så kan man nede i bunden trykke på ”hjælp”. Her kommer man ind på en side, hvor der er guides til de forskellige ting i forbindelse med oprettelse og lignende, som andre har haft brug for hjælp til. Der er også nogle ”ofte stillede spørgsmål”.

Kan man ikke finde det, man søger her, så er det nemt at få fat i kundeservice og få dem til at guide en til at løse det problem, man står med. Alt i alt er siden meget brugervenlig, og er der noget, man ikke selv kan finde ud af, så er kundeservicen helt i top.

Konceptet bag Victoriamilan.dk

Internationale undersøgelser viser, at 30 % af medlemmerne på de traditionelle dating sider for singler er gift eller i et forhold, men skjuler eller lyver om sin civilstatus. På Victoria- milan.dk kan man være 100% anonym. Man skal ikke opgive personlige oplysninger som f.eks. adresse, cpr-nummer eller lignende. På Victoriamilan.dk opretter man en gratis profil, hvor man kan bruge et fiktivt brugernavn og uploade billeder, som med sidens hjælp kan sløres, så man ikke kan genkendes. Man sætter selv grænserne for, hvor langt man er villig til at gå med sin flirt.

Man vælger selv om ens billeder skal være offentlige eller private. På baggrund af en række søge parametre, udvælger sidens søgemaskine en række singler, som kunne være interessante. Man kan herefter sende en privatbesked eller livechatte med brugeren direkte gennem Victoriamilan.dk.

Man kan altså 100% anonymt gå på jagt efter en diskret flirt eller affære. Netop anonymiteten er meget vigtig, hvis man vil drive et datingsite baseret på utroskab, og derfor gør Victoria milan.dk meget ud af dette.

Pris, sikkerhed og service på Victoriamilan.dk

På Victoriamilan.dk kan man starte som gratis medlem. Som gratis medlem kan man bruge lidt tid på, at finde ud af om det virkelig er en diskret affære man ønsker. Hvis man ønsker det, så kan man senere blive betalt medlem og få adgang til flere funktioner. Prisen på dette medlemskab afhænger af længden. Victoriamilan.dk gør meget ud af persondatasikkerhed.

De rydder også jævnligt ud i deres profiler, så man sikrer at der ikke er nogle ”falske profiler” i systemet. Skulle man opleve nogen former for problemer, så kan man altid tage kontakt til den hjælpsomme kundeservice, som sidder klar til at hjælpe 24 timer i døgnet.