Victoriamilan anmeldelse

De fleste mennesker vil helst være i et forhold og opleve kærligheden. I lange forhold oplever mange dog, at man på sigt mister lidt af ”gnisten”. Man har været sammen så længe, at man godt kan mangle lidt spænding og afveksling i hverdagen og i kærlighedslivet. Derfor går flere og flere mænd og kvinder, der er i et forhold, på jagt efter diskret flirt eller affære.

Balancen mellem et fast forhold og en ”hemmelig” affære er dog ikke nem. Det er ikke nemt at finde de personer, som ønsker en diskret flirt eller affære, fordi det ikke lige frem er noget man råber op om. For de fleste vil der dog være hjælp at hente på Victoriamilan.dk. Det er et datingsite, der samler tusindvis af gifte og samboende, som søger en diskret affære. Så hvis du føler du dig låst i et monotont og kærlighedsløst ægteskab, og savner lidenskab, så er Victoriamilan.dk noget for dig.

Konceptet bag Victoriamilan.dk

Internationale undersøgelser viser, at 30 % af medlemmerne på de traditionelle dating sider for singler er gift eller i et forhold, men skjuler eller lyver om sin civilstatus. På Victoria- milan.dk kan man være 100% anonym. Man skal ikke opgive personlige oplysninger som f.eks. adresse, cpr-nummer eller lignende. På Victoriamilan.dk opretter man en gratis profil, hvor man kan bruge et fiktivt brugernavn og uploade billeder, som med sidens hjælp kan sløres, så man ikke kan genkendes. Man sætter selv grænserne for, hvor langt man er villig til at gå med sin flirt.

Man vælger selv om ens billeder skal være offentlige eller private. På baggrund af en række søge parametre, udvælger sidens søgemaskine en række singler, som kunne være interessante. Man kan herefter sende en privatbesked eller livechatte med brugeren direkte gennem Victoriamilan.dk.

Man kan altså 100% anonymt gå på jagt efter en diskret flirt eller affære. Netop anonymiteten er meget vigtig, hvis man vil drive et datingsite baseret på utroskab, og derfor gør Victoria milan.dk meget ud af dette.

Pris, sikkerhed og service på Victoriamilan.dk

På Victoriamilan.dk kan man starte som gratis medlem. Som gratis medlem kan man bruge lidt tid på, at finde ud af om det virkelig er en diskret affære man ønsker. Hvis man ønsker det, så kan man senere blive betalt medlem og få adgang til flere funktioner. Prisen på dette medlemskab afhænger af længden. Victoriamilan.dk gør meget ud af persondatasikkerhed.

De rydder også jævnligt ud i deres profiler, så man sikrer at der ikke er nogle ”falske profiler” i systemet. Skulle man opleve nogen former for problemer, så kan man altid tage kontakt til den hjælpsomme kundeservice, som sidder klar til at hjælpe 24 timer i døgnet.