Date rige mænd her – komplet oversigt

1. plads
Dansk Sugardating logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
RichMeetsBeautiful
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
3. plads
VictoriaMilan
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
Sexhunt.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
Sexymeets
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Casual dating
For folk i forhold
ScorNU
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
Todayters
29.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.9
Rating
100% ægte brugere
Manuel autentificering
Ikke kun sugardating

Drømmer du om et liv på solsiden eller om at blive overøst med komplimenter og kostbare gaver? Vil du gerne opleve et liv i luksus helt uden forpligtelser? Og ville du også gerne få penge for det oveni – mange penge?

Kan du svare ja tak til disse spørgsmål, så kunne det godt være noget for dig at sugardate. Hvis du gør det, så kan du i en periode komme til at opleve en masse romantik og luksus. Du gør det for sjov, og du gør det for penge. Det er en fin kombination.

Start din søgen efter en sugardaddy på en af de mange datingsider, som er velegnede til det.

Hvilken slags forhold har du til en sugardaddy?

Når du går målrettet efter at finde en sugardaddy, så leder du nok efter en mand, der er ældre end dig selv. En moden mand med et glimt i øjet, pæne manerer og stor gavmildhed. En mand der kan forkæle dig på alle måder, og som du godt kan have nogle romantiske oplevelser med, uden at I kan blive kærester.

I langt de fleste tilfælde er det ikke målet, at I skal blive seriøse kærester. I lover ikke hinanden noget, og I er ikke forpligtet på hinanden.

I hygger jer i hinandens selskab. Det kan være, at I har sex. Det kan også være, at I ikke har. Det mest almindelige er, at man har sex. Desuden kan I tage ud at spise eller danse. Det kan være, at du bliver inviteret ud at rejse. Det kan være meget forskelligt, hvad det enkelte par synes om at gøre sammen.

Manden betaler for dit selskab. Det kan enten være i form af penge eller gaver – eller måske begge dele.

Der kan være mange penge i at sugardate

Nogle mænd er naturligvis mere gavmilde end andre. Men i bund og grund så har parterne en noget-for-noget aftale. Selskab og/eller sex for penge eller dyre gaver og oplevelser.

Hvis begge parter er tilfredse med den deal, så er det fint for begge. Begge parter har noget, som den anden gerne vil have.

Du kan godt ende med at få mange penge og mange dyre gaver. Det kan også være, at du får noget mindre, men der kan være mange penge i at sugardate. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvem du dater.

Om du bruger pengene fornuftigt, eller du ikke gør, det er helt op til dig selv.

Hvor finder du en sugardaddy?

Hvis det er sugardating, du leder efter, så kan du finde det på flere forskellige datingsider. Ønsker du at date rige mænd, så kan du for eksempel søge på nogle datingsider, som ikke er åbne for alle. På en selektiv datingside for personer, der er modne, veluddannede eller velhavende har du størst mulighed for at komme til at date rige mænd.

På denne oversigt kan du se, hvor du finder sugardating muligheder. Så behøver du ikke at lede efter en nål i en høstak, men kan gå målrettet efter det, du søger.

Ellers kan du risikere at skulle kysse mange frøer, for du finder en ægte sugardaddy.

Vær ærlig i sin søgning

Når du når så langt i din søgning efter en egnet rig mand at date, så er det bedst, hvis du melder rent ud, hvad du er interesseret i. Hvis nu modparten forestiller sig, at I skal blive rigtige kærester, og du ikke er interesseret i det, så bør du helt klar tone rent flag med det samme.

Hvis både du og den rige mand, som du gerne vil date, begge er ærlige i forhold til, at det er et sugardating-forhold I ønsker, så ved I det begge to. Så skal ingen af jer gå med nogen forventninger om, at forholdet kan udvikle sig til noget mere.

Det kan selvfølgelig ske, men det er yderst sjældent, og det er som udgangspunkt ikke det, der er meningen med forholdet.

Tag dine forholdsregler

Det er sådan med al dating, at du ikke kan vide, hvad den anden person indeholder. Der kan være sider af personen, som du ikke ser til at begynde med, og som du egentlig ikke bryder dig om. Det kan du ikke vide, og det kan der heller ikke gives nogen garanti imod.

Ligesom med almindelig dating så er personen jo helt anonymt, indtil man møder hinanden. Ved de første møder, og i tiden derefter er det jo reelt et fremmed menneske, som du møder. Skal du foretage dig nogle kæresteagtige ting med dette menneske, så kræver det et lidt længere bekendtskab og en stor tillid.

Det kan du ikke have lige fra starten. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler. Du bør for eksempel møde ham på en café i starten. Så kan I lige se hinanden lidt an. I kan mødes og tale sammen og dermed opnå en tættere kontakt. Er der kemi, kan forholdet så udvikle sig. Føler du ubehag eller utryghed, så sig pænt nej tak.

Lige som ved et almindeligt forhold, så bør der være en grad af gnist, kemi, kontakt og humør i jeres møde. Det bør ikke kun handle om jeres indbyrdes byttehandel.

Pas godt på dig selv

Dater du en mand, som du for eksempel har mødt på en af de mange elite dating sider, og I har det skønt sammen, samtidig med at du tjener penge på samværet, så skal du alligevel mærke rigtig godt efter, hvordan du har det med det.

Du er måske på toppen over, at du har mange penge mellem hænderne, og du vælter dig i dyre mærkevarer. Men medaljen har en bagside, som du også er nødt til at deale med.

Du kan risikere at forelske dig i manden og måske håbe på, at I kan blive rigtige kærester, selv om det ikke var aftalt. Du kan også risikere at føle en grad af fortrydelse over, at du sugardater. Begge scenarier er helt naturlige og forståelige, for du bevæger dig i en gråzone mellem ægte og fake følelser. Du kan også blive i tvivl om moralen ved at sugardate og så videre.

Vær forberedt på, at det kun er for en periode.