Scor.dk Anmeldelse 2024

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

62% Mænd & 38% Kvinder

Score: 91/100

Samtale Succes
40%
Seriøsitet
40%
Gode Priser
30%
Brugervenlig hjemmeside
40%

Jeg vil fortælle, hvad jeg synes om datingsiden Scor.dk med min scor anmeldelse. Jeg vil undervejs anbefale andre datingsider, så du kan nok regne ud, at Scor.dk ikke lige er min kop te.

Først til det positive på Scor.dk: Det er nemt og ligetil. Der er ikke så mange komplikationer, og det er designet på en ret ligetil måde. Det er ikke særlig svært at navigere rundt på Scor.dk, og du kan hurtigt finde, hvad du leder efter.

Kort opsummering af Scor.dk

Som sagt er Scor.dk en hjemmeside, hvor det praktiske er helt i orden. Det er en hjemmeside, hvor du bliver mødt med den røde pangfarve, der er meget iøjnefaldende. Scor.dk-stilen lægges hurtigt for dagen, når du på forsiden ser, at der er en mand, der kysser en kvinde på kinden og holder hende i håret. Det ligner ret tydeligt, at det er et par, der skal til at have sex eller har sex.

Scor.dk har eksisteret siden 1998, så det er en hjemmeside, der har mange år på bagen. Du kan søge efter alt fra sexdating til en ny kæreste eller sågar bare nye venner eller veninder.

De er meget selvbevidste om det her med deres sexprofil og opfordrer nærmest til det. For ligesom at få et indblik i, hvordan Scor.dk tænker og det univers, der er at finde hos dem, kan jeg citere direkte fra deres hjemmeside: ”I vores meget egocentriske verden er sex ikke længere forbeholdt de der har en fast partner og lever i et forhold. Sex er for alle, mænd og kvinder. Der er ikke forbehold for forholdsstatus. Sex har biologiske, fysiske, emotionelle aspekter.” Det siger alt om, hvad du får lov til at opleve på Scor.dk.

Scor.dk brander sig ved at være ”den frække dreng i klassen,” hvilket man også tydeligt mærker, når man bruger siden. De går også meget op i, at det skal være en ”voksen oplevelse.” Det ved jeg nu ikke, om jeg synes, det er, men det vender jeg tilbage til…

Der er en chatfunktion på Scor.dk, hvor du kan skrive til folk. Du kan tage direkte kontakt til folk, og du kan gå ind på en side og se, hvad den enkelte profil har lagt op. I nogle tilfælde kan der være sexvideoer, hvor du kan se dem have sex. Der kan også være meget eksplicitte billeder, hvor du ser sæd i en kvindes kønsdel, en kvinde med en erigeret penis i munden og meget mere…

Rabatkode til Scor.dk (Scor dk Priser)

Du kan finde rabatkoder til Scor.dk, som gør, at du kan bruge Scor.dk til en billigere pris. Det er selvfølgelig fordelagtigt, hvis du har i sinde at spare penge, således at forbruget ikke bliver for markant. Det er noget, der falder i god jord hos de fleste at bruge de her rabatkoder, fordi de som sagt kan spare penge. Det er ikke særlig svært at finde de her rabatkoder – det handler sådan set bare om, at du skriver det på Google. 

”Rabatkode scor.dk”, og så er den hjemme. Du vil hurtigt finde gode tilbud til rabatkoder, som du ikke vil anse som værende dårlige. Det er nogle gange muligt at finde rabatkoder, der gør, at du kommer til at spare rigtig mange penge på et par måneder. Hvis du er villig til at være på Scor.dk i så lang tid, skal du selvfølgelig bare gå efter det.

Scor dating – sådan er det

Det er meget ligetil. Lige på og hårdt, om man vil. Det er meget eksplicit. Jeg brød mig ikke om det. Som kvinde, der formentlig i manges øjne er ret tiltrækkende, var det ikke særlig rart at få nogle af de beskeder, jeg fik. Det var ikke andet end billeder af erigerede penisser. Det var mildest talt ikke lige noget for mig. 

Og hvis ikke det var erigerede penisser, jeg modtog, så var det enten sextekster som for eksempel følgende: ”hej skat. du ser godt ud 😉 er du klar på at lege lidt med far 😉 jeg ved du kan lide stor tissemand.” Det er, som om den energi, Scor.dk spreder, smitter af på den enkelte. Jeg skulle hilse at sige, at det ikke var den første person, der kaldte mig for ”skat” til trods for, at vi aldrig nogensinde havde mødt hinanden før. Om det var ubehageligt? Det var rædselsfuldt…

Ikke specielt rare beskeder

Når du så går rundt og surfer på Scor.dk, går mændene mere op i at vise deres erigerede penis eller deres kroppe. Hvad blev der af et flot ansigt? Dem er der ikke mange af på Scor.dk – lad mig bare sige det sådan… Det var lettere foruroligende, hvor intimiderende det var at bruge Scor.dk…

 Jeg blev narret af en veninde til at få en bruger derinde, som syntes, det var vældig morsomt. Vi kan godt grine af det sammen i dag, men da jeg var derinde og desperat prøvede at finde lidt mere normale mennesker, der ikke bare ville vise sæd, erigerede penisser, sixpacks, store arme, numser, sexuelt påtrængende beskeder eller kalde mig for ”skat”, ”sexy”,” ”søde” og ”honey”, så følte jeg mig faktisk ret ensom.

Det var virkelig underligt. Det var, som om jeg var kastet ind i et univers, hvor jeg var helt alene. Ikke i den bogstavelige forstand. Jeg tror, jeg fik 100 beskeder dagligt på fire billeder af mit ansigt, hvoraf jeg kun på det ene viste lidt ben omtrent til knæene. Det var ikke ligefrem det store. Men jeg skal da så sandelig love for, at det tiltrak de rå og ultraliderlige mænd. Hvad jeg imidlertid ikke forstår, er den store trang til at være så direkte. Det er ikke et turn on for mig og i øvrigt heller ikke de kvinder, jeg kender… men det må åbenbart være et hit på Scor.dk, siden alle gør det?

Beskrivelserne skaber fænomenet?

En anden årsag til, at folk måske var så lige på og aggressive i deres beskeder, skyldes måske de mange personlige beskrivelser og profiler på siden. Der var mange parforhold, der specifikt søgte efter ”mænd med flotte kroppe og store penisser” til ”en god omgang hed og våd sex.” Og for så lige at gøre det endnu mere tiltrækkende, var der en, der skrev, at ”du må godt smække min kone, hvis du tør ;-)”.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at siden det var normen på Scor.dk, så var det noget, der gjorde, at alle mænd troede, de kunne skrive den slags til hvem som helst. Også de, der havde lange personlige beskrivelser, som jeg havde. Og det var ikke en beskrivelse, der inviterede til sex.

Derfor følte jeg mig ensom på Scor.dk

Ensomhed er ikke altid det, at man har mange veninder. Du kan have lige så mange veninder, som der er bier i nærheden af honning, men hvis ikke dine veninder forstår dig, kan du godt føle dig ensom. Og sådan var det også lidt på Scor.dk: Der var rigtig mange fyre, der skrev til mig.

Der var også overraskende mange kvinder, der godt kunne tænke sig at gøre alt fra at slikke min krop til at se mig blive knaldet af deres bedste venner og kvinder, der drømte om at stikke en dildo op i mig. Det var altid de absolut første beskeder, der var så eksplicitte. Det gjorde, at jeg følte mig ensom på Scor.dk. Det var en helt anden måde at tænke på og være på, som jeg ikke kunne relatere til. Overhovedet.

Alt for eksplicit og ligepå

Jeg er meget mere til det lidt forsigtige, hvor vi lige lærer hinanden at kende. Det kan godt være, at der går lidt tid, før jeg svarer. Jeg vil se, om han er desperat, for hvis han ikke kan tåle, at der går en uge, før jeg svarer, kan det godt bekymre mig lidt. Han må gerne være en mand, der har andet at se til end bare at gå op i et svar fra en kvinde. Og selv, hvis jeg falder for en mand, er jeg endnu mere på dupperne, når det kommer til ikke at falde i ”svar hurtigt”-fælden. 

Jeg vil ikke fremstå desperat. Det står imidlertid i slående kontrast til den stil, der er at finde på Scor.dk. Alt og alle vil ikke andet end at fortælle dig, hvor meget de har lyst til at ”kneppe dig.” Det var sådan lidt som at være den eneste kvindelige abe låst inde i et bur omringet af vilde horder af mandegorillaer, der var blevet låst inde i en kælder i et år. Ikke ligefrem en oplevelse, jeg kan anbefale for den almindelige kvinde, der selvfølgelig har et aktivt sexliv, men som slet ikke er så frembrusende i sin approach til kvinder, som de er på Scor.dk…

Det syntes jeg om Scor.dk

Jeg syntes ikke særlig godt om det, da jeg var på Scor.dk. Jeg var der sådan set ikke særlig lang tid. Jeg prøvede at give det en chance et par gange, og når jeg to gange skrev til mænd for at starte en samtale, var de alt for hurtige til at svare. Det er selvfølgelig én ting. Det kan jeg godt se igennem fingre med. Men allerede hurtigt inde i forløbet kom deres dyriske side frem. Nu er det ikke sådan, at vi ikke alle har en dyrisk side. Selvfølgelig har vi det. Det er også noget, jeg værdsætter.

Men det er bare fremgangsmåden på Scor.dk, der virkelig går mig på. Jeg kan personligt godt lide, at der er lidt spænding i det, og at der er en vis ventetid forbundet med det. Men sådan er det ikke, når du bruger Scor.dk. På Scor.dk er det lidt for markant, at de gerne vil have en. Der er ikke rigtigt noget spil, og der er ikke nogen pauser i de mange beskeder om, hvor godt de kunne tænke sig at have dig.

Jeg anbefaler andre sider

Jeg mener, at du bør anvende andre sider, hvis du er til noget lidt andet. Det vil sige, at hvis du godt kan lide en ”jagt” og gå efter det uopnåelige, så skal du enten prøve dig selv af på Match.com eller Dating.dk. Jeg synes, der er mange flere mænd derinde, der har noget at byde på, og som man kan tale om andet med end deres erigerede penis-billede. Det er for mig at se ikke særlig rart at være en del af, men heldigvis er der alternativer.

Der er gode muligheder for at komme i dybden med den enkelte mand, og jeg har haft rigtig mange spændende og gode dates med søde mænd derinde. Det er virkelig noget af en omvæltning, når man har prøvet Scor.dk. Jeg troede, at Tinder var slemt, men da jeg prøvede Scor.dk, følte jeg, at Tinder var en almindelig gåtur i en skov uden forstyrrende elementer.

Men sådan er det ikke med Match.com og Dating.dk. Det er to sider, jeg kun kan anbefale. Det har faktisk beriget mit liv i en sådan grad, at jeg nu har været sammen med min kæreste i 4 måneder, og det går virkelig godt. Han er så sød. Han har også masser af fritid og meget at se til, så der er virkelig noget at se frem til, når vi aftaler at ses.

Det er svært at sige med forhold, hvor længe de varer, men hvis der er samme flamme i vores forhold om 2-3 år, som der er i dag, så håber jeg, vi bliver sammen resten af mine dage. Og det er alt sammen takket være Dating.dk, selvom jeg ikke vil underkende Match.com som en rigtig fin datingside.