Sugardating 2019

FAVORIT! Match.com er den mest populære dating side i Januar.


9,9/10

UGENS FAVORIT! Dating.dk er denne uges favorit blandt vores brugere.


9,7/10

NYHED! 50plusmatch er brugernes favorit i dag.


9,8/10

Alle dating sider:
460.000+
Medlemmer
30 år
Min. alder
Gratis
Oprettelse
9,8
Rating
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder
Gratis
Oprettelse
9,8
Rating
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder
Gratis
Oprettelse
9,7
Rating
60.000+
Medlemmer
50 år
Min. alder
Gratis
Oprettelse
9,6
Rating
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder
Gratis
Oprettelse
9,6
Rating
420.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder
Gratis
Oprettelse
9,5
Rating

Alt du skal vide om sugardating

Her i artiklen ses der nærmere på sugardating, som er meget omdiskuteret i medierne for tiden. Der bliver kigget på, hvad der kendetegner denne form for dating, og hvad man skal være særligt opmærksom på, hvis man vil prøve denne from for dating. Med andre ord er dette en komplet introduktion til konceptet sugardating på godt og ondt, hvor der kigges på alle fordele og ulemper. Samt der bliver givet gode råd, bl.a. om hvordan man beskytter sit privatliv og får det bedste ud af denne type dating.

Hvad er sugardating?

Sugardating er en helt ny datingform, hvor typisk yngre kvinder tilbyder deres samvær til ældre mænd med mange penge eller midler. Mændene betaler så kvinderne eller giver dem dyre gaver, såsom tasker, sko, smykker og alverdens andre ting. Konceptet er meget omdiskuteret, da mange mener det minder lidt om prostitution. Der behøver dog ikke være seksuelle ydelser involveret i sugardating, det kan også blot være selskab til forretningsmiddage og lignende.

Det kan være du lige så og mangler en flot date til en fest, eller du gerne vil se godt ud over for kollegaerne til den årlige galla. Her kan man så mod betaling alliere sig med en kvinde, som man har fundet via sugardating. Eksperterne mener dog, at der oftest er involveret seksuelle ydelser i denne form for dating. Der er nemlig sjældent helt klare aftaler for, hvad dette ”forhold” indeholder, og det ender derfor ofte med sex. Magtforholdet kan dog også være byttet om, så det er ældre rige kvinder, som mødes med unge smukke mænd. Her er magtforholdet dog ikke helt så skævt, da mænd generelt er fysisk overlegne.

Fordele ved sugardating

Unge kvinder har ofte ikke så mange penge, så de kan ikke leve det liv, som de gerne vil. De kan måske ikke købe det tøj og de smykker, som de virkelig drømmer om. Med sugardating er dette pludselig muligt, da de kan få en rig mand til at betale for tingene.

Dermed kan opnå deres drøm alle disse ting, hvilket kan give dem en masse glæde og livskvalitet. Samtidig kan de måske komme på spændende luksusrejser til eksotiske steder, som de ellers ikke havde råd til at opleve.

Fra mandens synspunkt får han en smuk ung kvinde, som han kan dele noget af sit liv med. Det kan være det handler om sex, men det kan også handle om det perfekte image, hvor han er ledsaget af denne smukke kvinde.

Det kan være, at han har så travlt med sin karriere, at han ikke har tid til dating. Han søger måske en kvinde at dele livet med i nogle perioder, som f.eks. når han tager på ferier og rejser. I den ideelle verden er det altså win-win, men der er dog også ulemper, hvilket bliver beskrevet herunder.

Ulemper ved sugardating

Mange vil mene, at sugardating minder meget om prostitution. Der kommer et skævt magtforhold mellem manden med pengene og den unge kvinde, så hun ikke kan sige nej til sex, da hun ellers ikke får de ting, som hun ønsker.

Hun sælger derfor på en måde sin krop til manden for at opnå nogle materialistiske goder, som hun ellers ikke ville have råd til. Det kan derfor være, at hun slet ikke bryder sig om manden, og kun er sammen med ham for pengenes skyld.

På denne måde kommer det til at minde om prostitution, da hun gør noget kun for pengenes skyld, om det så er sex eller andet samvær. Hvis dette er tilfældet, så er der en stor risiko for, at kvinden senere fortryder sine gerninger. Det kan være hun får moralske skrubler over sin adfærd, og det kan være hun simpelthen føler sig misbrugt. Det kan nemlig være hårdt for psyken, hvis man er sammen med andre mennesker kun for pengenes skyld.

Derfor ser man ofte, at prostituerede får psykiske problemer senere hen i livet. Man kan dog ikke helt sammenligne dette, da prostituerede ofte lever et meget hårdt liv, hvilket sugardating kvinder ikke gør på samme måde.

Det er derfor ikke til at vide, hvad der påvirker sjælen mest. Man skal bare være opmærksom på, at man kan få det dårligt senere hen i livet, hvis man gør ting ved sin krop, som man egentligt ikke har lys til.

Vælg en mand som du rent faktisk kan lide

Hvis man af den ene eller anden grund vil prøve sugardating, så er det bedst at vælge en mand, som man kan lide. Du behøver selvfølgelig ikke at være forelsket i denne mand, men det er bedst at kemien er god og i har det godt sammen.

På denne måde bliver det et sundere forhold, og det kommer ikke til at minde om prostitution på samme måde, som hvis du ikke bryder dig om manden. Brug derfor noget tid på at tale med de forskellige profiler, så du finder en sød mand, som du klikker godt med.

Da sugardating er blevet ret populært, er der et stort udvalg at vælge mellem. Derfor er det bare med at tale med en masse forskellige, inden du vælger den rette. Det er bedst for alle parter.

Sådan beskytter du dit privatliv

Hvis du vil prøve sugardating, så skal du have oprettet en profil på en af de datingsider, som er forbeholdt sugardating. Inden du gør dette, så skal du dog tænke dig godt om med hensyn til dit privatliv.

Datingsiderne er nemlig åbne for offentligheden, så alle kan se med. Det kan være det kræver et månedligt beløb, men det store fokus på siderne gør, at der er rigtigt mange læsere. Det kan både være interesserede partnere, men det kan også være nysgerrige folk, som lige vil vide om de kan finde en bekendt på en sugardating side. De fleste ønsker ikke, at offentligheden kender til ens sugardating, så du skal tænke dig om med dit privatliv. Først og fremmest skal du oprette en ny mailadresse, hvilket tager 5 minutter og er gratis hos f.eks. Gmail.

Valget af profilbillede

Herefter skal du vælge et godt profilbillede, hvis du ellers ønsker at have et billede på din profil. Hvis du vil have et billede på din profil, så skal du vælge et nyt billede, som du ikke bruger andre steder.

Du skal altså ikke tage et billede fra Facebook, og du skal ikke tage billedet lige i dit lokalområde eller med andre genkendelige ting. Altså medmindre du er ligeglad med, at andre kan se du har en profil på siden.

Du kan enten tage billedet lidt fra siden eller på anden måde sløre din identitet, så man kun får en ide om dit udseende. Man skal dog gerne få en fornemmelse af hvordan du ser ud, så får du i hvert fald flest henvendelser fra de andre brugere.

Du kan også vælge ikke at have noget profilbillede, men så får du næsten ingen henvendelser. Dette kan dog være en god strategi, da du i stedet kan kontakte de andre brugere, som du finder interessante.

Herefter kan du sende et billede i en privat besked, når du har tillid til den anden part. Lad dog være med at sende intime billeder, de kan nemt ende på nettet enten via dumme bekendtskaber eller hackere.

På denne måde er du meget mere i kontrol med, hvem du skriver sammen med. Du vælger altså de profiler, som du gerne vil tale med, og det er der mange fordele i. Samtidig med du ikke behøver afsløre din identitet via dit profilbillede.

Skriv en god profiltekst

Selvom sugardating ofte er en overfladisk form for dating, så bør du stadig skrive en god profiltekst. Her kan du skrive lidt om, hvem du er og hvad du interesser dig for. Det er stadig rart, at partnerne har nogenlunde samme interesser.

Derudover bør du skrive lidt om hvad du søger, så der ikke opstår misforståelser. Er du helt afklaret på, at du på ingen måde vil indgå i et seksuelt forhold, så bør du skrive det klart og tydeligt. Så bliver der nemlig ingen misforståelser, og dem som søger det seksuelle vil kontakte andre brugere. Ellers handler det om at være positiv og ikke alt for seriøs og kedelig, da sugardating primært handler om det umiddelbare og spontane. De fleste gider derfor ikke læse en mega lang og seriøs profiltekst, men de vil gerne have en smule information om dig på en let og positiv måde.

Tænk over fremtiden

En anden grund til at værne om privatlivet er din fremtid, som ofte kommer til at se helt anderledes ud, end du lige går og tror i nuet. Måske vil du gerne gøre karriere i en særlig branche, hvorfor det kan blive et problem med din fortid og sugardating.

Forestil dig en politiker, som tidligere har været aktiv med sugardating. Det kan hurtigt blive en ulempe, og du kan derfor blive nødt til at trække dig ud af politik. Der er også mange andre karrieveje, hvor en fortid med sugardating kan blive et problem.

Det skan man have med i sine overvejelser, inden man vælger at kaste sig ud i denne form for dating. Det kan også ske, at din kommende mand ikke vil bryde sig om, at du tidligere har gjort dig i sugardating. Det er som sagt et kontroversielt emne, og du risikere at lukke nogle døre senere hen i livet. Man skal i hvert fald tænke over dette, så man kan træffe sit valg på et oplyst grundlag. Og man skal huske på, at ingen kender fremtiden og den ofte indeholder noget helt andet, end man lige gik og regnende med.

Hold den første date et offentligt sted

Ligesom almindelige netdating, så er det en god ide at holde den første date på et offentligt sted. Så kan begge parter lige se hinanden an, og så er det nemmere at gå hver til sit igen. I kan mødes til en kop kaffe på en cafe, eller i kan mødes andre offentlige steder med mange mennesker. På den måde er det nemt at sige farvel, hvis den anden person virker ubehagelig eller har løjet om sit udseende.

Normalt er både netdating og sugardating et sikkert sted at møde en partner, men man kan lige så godt tage sine forholdsregler alligevel. Når tilliden så er der, kan i tage på en mere intim og privat date.

Hvilken dating side til sugardating?

Når du skal vælge den rette datingside til sugardating, så bør du vælge en side specifikt til dette formål. Sugardating er ret kontroversielt i manges øjne, og du kan derfor risikere at støde andre mennesker, hvis du opretter en sugardating profil på en almindelig datingside, hvor de fleste søger efter kærligheden. Da sugardating er blevet mere udbredt de seneste år, så er der også kommet flere gode datingsider til denne niche. Du har derfor en del forskelligt at vælge i mellem, det er bare med at kigge nærmere på de enkelte sider.

Den nemmeste måde at få overblik over dem er via nettet, hvor du bare kan søge på sugardating i Google. Så kommer de første mange resultater frem. Vælg gerne nogle af de øverste resultater i Google, da det ofte er de største sider.

De største datingsider er ofte mest professionelle, så her er der generelt mere styr på tingene. Det kan være inden for alt med internet sikkerhed, og generelt er deres systemer bare mere brugervenlige. Samtidig har de største sider flest brugere, så du har mere at vælge i mellem her. Der er derfor alt mulig god grund til at holde dig til de store sider, når du skal prøve sugardating. Er du ikke tilfreds med den første side, så kan du prøve en anden stor side. Ofte kan man prøve en gratisperiode, men det er lidt forskelligt fra sted til sted.

Du kan også bruge apps

Der er også muligheden for at bruge apps, hvilket er blevet mere og mere populært. Her er i sær Tinder blevet kæmpe stort, og mange bruger nu denne app til at finde en partner. På Tinder er det også meget forskelligt, hvad folk de søger. Det er dog ikke umiddelbart det bedste sted til sugardating. På Tinder vælger folk nemlig på få sekunder den anden til og fra, hvilket sker ud fra et profilbillede.

Derfor kræver det, at du har et nogenlunde vellignende profilbillede, og det er derfor sværere at være anonym over for omverdenen. Samtidig registrere denne app din placering, hvilket igen kan være med til at afsløre din identitet. Man skal i hvert fald være opmærksom på disse ting, hvis man vælger at bruge en app som f.eks. Tinder. Generelt kender apps meget til os og vores placeringer, hvilket vi giver lov til når vi installerer dem.

Tal med en god ven om dine planer

Går du og overvejer sugardating, så kan du med fordel tale med en god ven eller veninde om dine planer. Du skal selvfølgelig vælge en meget tæt og fortrolig person, som du ved kender dig rigtigt godt.

Gode venner er til for at sige sandheden, så ved dem om en ærlig mening om tingene. Du behøver ikke nødvendigvis rette dig efter deres mening, men det er godt at høre nogle saglige og kærlige argumenter.

Sugardating er bestemt ikke for alle, og det kan være hårdt psykisk. Derfor vil en god ven måske kunne sige, om de tror du kan holde til det, og om du vil blive glad for det. Husk at gør dem klart, at du gerne vil have en helt ærlig mening.

Tænk grundigt over din vens mening, da folk udefra ofte ser tingene mere klart. Vælger du alligevel at prøve sugardating, så har du i hvert fald talt med din ven om dette. Så kan du også nemmere dele gode og dårlige oplevelser med denne person.

Vær god ved dig selv

Når du er startet med sugardating, så stop op af og til og mærk efter dine følelser. Prøv at være så ærlig over for dig selv som muligt, så du kan genoverveje situationen. Måske har du det glimrende med denne form dating, så er det hele jo skønt. Det kan dog også være, at du begynder at have det lidt dårligt over det, og så bør du stoppe med det samme. Hvis du bliver ved, selvom du har det dårligt, så er det du risikerer at få det rigtigt dårligt psykisk. Få derfor stoppet i tide, hvis sugardating alligevel ikke er noget for dig. Stop derfor jævnligt op og overvej situationen, hvor du mærker godt efter dine inderste følelser. Vi er alle forskellige, så måske elsker din veninde sugardating, men det er ikke sikkert du kan holde til det. Det handler om dig, og du skal være god ved dig selv.