Match.com anmeldelse

At lede efter kærligheden er ikke nogen nem opgave. Man kan gøre det på den traditionelle måde, hvor man går i byen for at møde nye mennesker. Det er dog ikke alle der har lyst til, at gå i byen hver weekend for, at se om de kan finde kærligheden. Derfor benytter de fleste sig i dag af online dating.

Match.com er en af Danmarks største og mest kendte datingsider. Siden har eksisteret siden 2002 og der kommer hverdag nye medlemmer til.

Konceptet bag Match.com

Hvis man ønsker at møde spændende og interessante mennesker, så er Match.com det perfekte sted. På Match.com finder man alle typer af personer og der skulle være rig mulighed for, at man kan finde kærligheden. Man har muligheden for, at møde nogle mennesker som man ellers aldrig ville have mødt.

Match.com gør dating nemmere end nogensinde. Man opretter en gratis profil med ét klik, uploader et billede af sig selv og skriver en kort beskrivelse. Herefter svarer man på et par spørgsmål, som senere bruges til at matche ens profil med andre profiler. Når man har oprettet sin profil kan man begynde, at søge efter interessante singler.

Siden har en unik søgefunktion, som gør det muligt at udvælge profiler på baggrund af en række parametre, f.eks. alder, køn, geografisk placering, interesser osv. Man kan kontakte andre singler direkte gennem Match.com via deres beskedsystem eller deres livechat.

Match.com arrangerer regelmæssigt singleaftener og andre aktiviteter. Her kan man på en afslappet og behagelig måde møde andre singler. Hvis man som mange andre danskere har en travl hverdag, så kan man altid date via Match.com’s app når man er på farten.

Pris, sikkerhed og service på Match.com

På Match.com kan man vælge at være gratis medlem fra starten af. Det sætter dog en række begrænsninger, da man ikke får adgang til alle sidens funktioner. Hvis man vil have adgang til alt på siden, så skal man være plus eller premium medlem. Der findes flere typer medlemskaber på Match.com og priserne afhænger af den type man vælger, og hvor lang tids medlemskab man ønsker.

På Match.com går man meget op i, at brugerne kan føle sig trygge når de dater. Man kan selv vælge, hvilke andre profiler, der skal have adgang til ens profil. Match.com har en omfattende privatlivspolitik, som sikrer at privatoplysninger aldrig bliver videregivet.

Hvis man vælger at date på Match.com, så slipper man også for falske profiler. Alle profiler bliver tjekket manuelt, så man sikrer at de useriøse bliver holdt ude. Skulle man opleve nogen former for problemer, så er det altid muligt, at kontakte den hjælpsomme kundeservice på siden.