Match.com Anmeldelse 2024

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN i dag

man og kvinde symbol

54% Mænd & 46% Kvinder

Score: 97/100 
✅ +1.000 anmeldelser

Samtale Succes
90%
Seriøsitet
85%
Gode Priser
80%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Videoguide - Sådan opretter du dig

FAQ – Match.com

 

Hvem er Match.com?

Match com er en dating side grundlagt 1995 i USA. De har datingsider i mere end 50 lande, og er den absolut største datingside i verden. Fun fact er, at match.com ejer tinder.

Er der danskere oprettet på match.com?

Der er mere end 50.000 danskere oprettet hos Match.com, og du skal derfor ikke være nervøs for at det kun er udenlandske medlemmer.

Hvor mange medlemmer har de?

På verdensplan siges det, at match.com har omkring 1 mio aktive medlemmer. I Danmark siger man omkring 50.000, hvilket også gør den til en af de største datingsider vi har herhjemme.

Hvorfor skal jeg oprette mig der?

Du skal oprette dig hos match.com fordi de har et flot design, som er nemt at sætte sig ind i. Hertil er det verdens største datingside, som derfor har noget af det mest udviklet teknologi indenfor dating fx. deres matching algoritmer, som sætter dig sammen med din næste kærlighed.  Match.com har også en dating app, og du kan derfor date via både telefon og computer.

Er der gratis oprettelse?

Der er 100% gratis oprettelse hos Match.com. Hvis du dog vil have det fulde ud af din dating oplevelse, så anbefaler vi, at du køber et premium medlemskab. Det koster 299 DKK pr. md.

Anmeldelse

Kærligheden er kun et klik væk. De fleste har hørt dette slogan før, og forbinder det med en af de helt store online dating sider. Her kan du læse en Match.com anmeldelse, der kan give dig en ide om, om Match.com er den datingside, der kan hjælpe dig med at finde din næste store kærlighed.

Match.com er en af Danmarks største og mest kendte datingsider. Siden har eksisteret siden 2002 og der kommer hverdag nye medlemmer til.

Det første punkt i denne Match.com anmeldelse er en kort opsummering af, hvad denne datingside kan tilbyde deres medlemmer.

Først og fremmest er Match.com en datingside, der har fokus på bredden. Der er således ingen specifikke krav om for eksempel uddannelse eller erhverv. Dette betyder, at der er mulighed for at støde på alle typer af profiler derinde. Der bliver også langt vægt på, at man kan se hvem hinanden er. Det er således obligatorisk at uploade et billede, når du opretter en profil. Det er gratis at oprette en profil, men ønsker du alle fordelene ved datingsiden, skal du investere i et premium abonnement.

Derudover er Match.com er en verdensomspændende datingside, der giver mulighed for at date folk fra hele verden.

Match.com også en App, hvor der er mulighed for at bruge mange spændende features. Udover søgekriterier, kan du også benytte en swipe-feature, der fungerer med samme princip som Tinder gør.

Match.com slår sig også op på at være mere end en online datingside. De afholder nemlig ofte datingarrangementer for deres medlemmer.

Rabatkode til Match.com

Der er i skrivende stund ikke nogen rabatkoder til Match.com. Dog kan denne match anmeldelse oplyse om, at du lige nu kan blive medlem for 79 kr./mdr., hvis du køber abonnement for de næste 6 måneder. Dette er en meget fordelagtig pris i forhold til, hvad andre datingsider tilbyder.

Match dating – sådan er det

Næste punkt i match anmeldelsen er en kort forklaring på, hvordan det egentlig fungerer, hvis du vil være medlem af Match.com.

Det foregår således, at du starter med at registrere dig på siden, hvorefter du skal svare på en række spørgsmål om dig selv. Mængden af spørgsmål kan måske virke tidskrævende i starten, men jo mere tid du bruger på det, jo mere målrettet bliver din profil. Alt i alt giver det større sandsynlighed for at møde den eneste ene.

Dernæst skal du skrive en lille tekst om dig selv og uploade et billede. Billedet skal godkendes af redaktionen, inden du kan blive medlem. Dette er udelukkende for at frasortere for eksempel stødende billeder.

Når din profil er færdig, er du klar til at begive dig ud i at finde et match.

Det synes jeg om Match.com

Match anmeldelsen handler naturligvis også om en personlig vurdering fra min side, og jeg er meget begejstret. I takt med at mange nichedatingsider med vanvittige krav kommer til verdenen, holder Match.com fast i, at der skal være plads til alle. Fordi kærlighed er jo for alle. Udover den lave månedlige pris for at blive medlem, får du også mulighed for at snuse rundt med et gratis login, indtil du har besluttet, om det er noget for dig.

Det er også rigtig dejligt at se, at der er påkrævet et profilbillede på Match.com. Dette giver synlighed for medlemmerne, og hjælper med at skabe et bredere billede af hvem personen bag profilen er.

Det er klart også et plus, at Match.com er så udbredt, som det er. Så er der nemlig også mulighed for at støde på det perfekte match i udlandet.

Med et elegant og samtidig funktionelt design, er Match.com også dejlig nemt og ligetil at bruge. Men det bedste ved denne datingside, er alle de events Match.com afholder for deres medlemmer. Dette er virkelig noget der rykker i match anmeldelsen. Der er nemlig et fremragende tilbud, der gør det lettere at komme tættere på hinanden. Og så gør det også første date dejlig uforpligtende.

Hvem er Match.com

Denne match anmeldelse vil definere Match.com som en verdensomspændende datingside, der med stor synlighed og et fedt design, er en datingside, der er ideel for langt de fleste singler.

Match.com Trustpilot

Næste punkt i match anmeldelsen er et indblik i, hvad brugerne siger om Match.com. Herunder er samlet et par anmeldelser fra Trustpilot:

Match.com trustpilot Trustpilot match com

Match.com kontakt & kundeservice

Denne Match.com anmeldelse har naturligvis også taget et kig på, hvordan kundeservice og muligheden for at komme i kontakt med Match.com forholder sig.

På hjemmesiden er der dedikeret en hel side til kundeservice. Her er det muligt at kigge på alt fra udfordringer med login, sikkerhed og abonnement, samt tage et kig på ofte stillede spørgsmål. Du kan altså i de fleste tilfælde få svar på det du leder efter, hvis du lige bruger et par minutter på at finde svaret på siden. Hvis du ikke føler, at du har fået nok svar, er det muligt at udfylde en standardblanket og sende den direkte til kundeservice. Her bestræber de sig på at give svar inden 24 timer. Du kan også skrive en mail til support@help.match.dk.

Konceptet bag Match.com

Hvis man ønsker at møde spændende og interessante mennesker, så er Match.com det perfekte sted. På Match.com finder man alle typer af personer og der skulle være rig mulighed for, at man kan finde kærligheden. Man har muligheden for, at møde nogle mennesker som man ellers aldrig ville have mødt.

Match.com gør dating nemmere end nogensinde. Man opretter en gratis profil med ét klik, uploader et billede af sig selv og skriver en kort beskrivelse. Herefter svarer man på et par spørgsmål, som senere bruges til at matche ens profil med andre profiler. Når man har oprettet sin profil kan man begynde, at søge efter interessante singler.

Siden har en unik søgefunktion, som gør det muligt at udvælge profiler på baggrund af en række parametre, f.eks. alder, køn, geografisk placering, interesser osv. Man kan kontakte andre singler direkte gennem Match.com via deres beskedsystem eller deres livechat.

Match.com arrangerer regelmæssigt singleaftener og andre aktiviteter. Her kan man på en afslappet og behagelig måde møde andre singler. Hvis man som mange andre danskere har en travl hverdag, så kan man altid date via Match.com’s app når man er på farten.

Pris, sikkerhed og service på Match.com

På Match.com kan man vælge at være gratis medlem fra starten af. Det sætter dog en række begrænsninger, da man ikke får adgang til alle sidens funktioner. Hvis man vil have adgang til alt på siden, så skal man være plus eller premium medlem. Der findes flere typer medlemskaber på Match.com og priserne afhænger af den type man vælger, og hvor lang tids medlemskab man ønsker.

På Match.com går man meget op i, at brugerne kan føle sig trygge når de dater. Man kan selv vælge, hvilke andre profiler, der skal have adgang til ens profil. Match.com har en omfattende privatlivspolitik, som sikrer at privatoplysninger aldrig bliver videregivet.

Hvis man vælger at date på Match.com, så slipper man også for falske profiler. Alle profiler bliver tjekket manuelt, så man sikrer at de useriøse bliver holdt ude. Skulle man opleve nogen former for problemer, så er det altid muligt, at kontakte den hjælpsomme kundeservice på siden.