50plusmatch.dk Anmeldelse 2020

- Find i dag

man og kvinde symbol

53% Mænd & 47% Kvinder

  • Brugervenligt system
  • Send personlige beskeder
  • Bedste senior datingside
  • Gratis Oprettelse
  • Seriøs datingside
  • Mobilvenlig datingside
  • Ingen kategori for homoseksuelle seniorer
  • Gratis Abonnement = 0 DKK
  • Premium Abonnement = 1 md. 199 DKK

Score: 95/100 
✅ +550 anmeldelser

Samtale Succes
90%
Seriøsitet
100%
Gode Priser
80%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse

Internettet vrimler i dag med dating sider. Mange af dem ligner hinanden, men flere og flere sider vælger, at målrette deres side til en bestemt målgruppe. 50plusmatch.dk er en datingside for folk over 50, som leder efter kærligheden. Antallet af skilsmisser i Danmark er støt stigende og det efterlader flere og flere +50 årige som singler.

Hvis man har rundet 50 år og er single, så kan skridtet tilbage til kærlighedslivet virke som et ekstremt stort et af slagsen. Med 50plusmatch.dk bliver det lange skridt tilbage til kærlighedslivet lidt mere overskueligt.

Det kan være du sidder og tænker, at alt er tabt når du runder 50 og stadig er single, men for mange er det faktisk her det rigtig sjove begynder. Med alderen bliver vi mere afslappede omkring os selv og samtidig meget klogere på, hvem vi er og, hvad vi gerne vil have. Selv matchmakerne og de online datingsider har fundet ud af at markedet for singler over 50 ikke falder, men i stedet stiger og i en sådan grad, at der er brug for alternative platforme. Her kommer sider som 50plusmatch.dk ind i billedet. Læs med her og bliv meget klogere på, om det kunne være noget for dig.

Herunder kommer der en dybdegående anmeldelse af 50plusmatch.dk, som både vil komme nærmere ind på selve siden, hvem, der står bag og, hvordan tidligere og nuværende brugere ser siden i forhold til en række parametre.

Med denne anmeldelse er det meningen, at du lettere skal kunne finde ud af om netop denne datingside er noget for dig og, om du har lyst til at kigge dig omkring derinde i jagten på en partner.

Rabatkode til 50plusmatch.dk

Der findes altid rabatkoder til forskellige butikker og også datingsider, der giver dig visse fordele, hvis du overvejer at tilmelde dig eller købe en vare.

Fordelen ved datingsider som 50plusdating.dk er, at du altid kan oprette en gratis profil og tage dig et kig rundt blandt de andre brugere og deres profiler. I de fleste tilfælde skal du dog tilmelde dig et abonnement for at få adgang til de mange funktioner og muligheden for at kontakte de andre brugere. Den gratis tilmelding giver dig dog muligheden for at danne et billede af, om siden er noget for dig inden du tilmelder dig og sammenholdt med anmeldelserne har du god mulighed for at finde en side, der er helt rigtig for dig.

50plusmatch.dk – sådan er det

Siden er en helt almindelig datingside, hvor brugerne skal være over 50 år for at kunne oprette en profil. Når du er oprettet kan du frit gå på opdagelse blandt i andre brugere og sende beskeder eller chatte, hvis der er nogen du er interesseret i.

Det betyder, at du kan holde kontakten på siden eller vælge at mødes i virkeligheden og nyde en god kop kaffe sammen. Det er en side, som er lavet til at give muligheden for den første kontakt mellem mennesker, der er på jagt efter venskab, kærlighed eller sex. Derfor er det en god ide at være så ærlig som muligt, når du opretter din profil, for på den måde bliver det lettere for andre at finde ud af, om I er på jagt efter det samme.

Det synes jeg om 50plusmatch.dk

Personligt har jeg fået et overordnet godt indtryk af siden. Den er let at overskue og der er rigtig mange søde og sjove funktioner, der gør det lettere at bryde isen, hvis der er nogen du er interesseret i.

Jeg oplever, at der er langt færre useriøse henvendelser og at folk virker ærlige omkring, hvad de søger, så misforståelser og skuffelser undgås. Alt i alt en god og brugervenlig side med mange spændende profiler af begge køn. Desværre er der ikke mulighed for homoseksuelle match, hvilket tæller lidt ned i min bog.

Hvem er 50plusmatch.dk?

Bag siden sidder et internationalt firma, der styrer både denne og en række andre lignende sider i både Sverige, Holland og Belgien. De har specialiseret sig indenfor netop datingsider, der er tilpasset de forskellige markeder og målgrupper.

Matchmedia har et rigtig godt og solidt rygte indenfor denne kategori og markedsfører sig ved at være hurtige til at svare på kundehenvendelser og ved hele tiden at forbedre og opdatere deres sider.

50plusmatch.dk Trustpilot

Når man gennemgår de mange datingsiders anmeldelser på Trustpilot er det tydeligt, at der findes flest utilfredse kunder. Om det er fordi de ikke har fundet det de leder efter, føler sig snydt eller bare ikke kan finde rundt på siden variere, men for 50plusmatch er det lidt anderledes. Her findes der primært positive anmeldelser fra brugere, der synes siden er både seriøs og brugervenlig.

Generelt virker brugerne altså yderst tilfredse med siden og de funktioner den tilbyder. Fælles for dem alle er, at de fremhæver en høj brugervenlighed og god mulighed for at blive matchet med et passende parti.

50plusmatch trustpilot trustpilot 50plusmatch.dk

Konceptet bag 50plusmatch.dk

Siden 2010 har 50plusmatch.dk arbejdet på, at lave målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Det har resulteret i et meget traditionelt datingsite. Man opretter en profil, hvor man skal igennem 7 enkle trin og så kan man ellers gå på jagt, blandt de mange tusinde singler på siden. Fælles for alle er dog én vigtig ting – nemlig alderen. Desuden er 43% af sidens brugere mænd og de resterende 57% er kvinder. Der er altså rig mulighed for, at finde et perfekt match uanset om man er mand eller kvinde.

Når man har fundet en eller flere interessante singler, så kan man sende dem en besked direkte igennem siden. Man skal altså ikke til, at sende dem en mail eller en SMS, det hele kører online gennem siden. Der er også mulighed for live chat med andre medlemmer, der er online på siden. Hyggelige aktiviteter og stævnemøder kan også arrangeres på siden. Siden er generelt meget brugervenlig og nem at gå til. Derfor skal der heller ikke de store computertekniske færdigheder til for, at man kan bruge siden og de tilhørende funktioner.

Pris, sikkerhed og service på 50plusmatch.dk

50plusmatch.dk tilbyder to former for medlemskab. Der er et standard medlemskab, som er gratis og man kan have det så længe man ønsker. Man kan også vælge at betale for et abonnement, som giver adgang til flere funktioner. Prisen på et abonnement går fra 59 kr. til 179 kr. og den nøjagtige pris afhænger af, hvor lang tids medlemskab man ønsker. En af fordele ved det betalte medlemskab er, at det åbner op for at man kan sende personlige beskeder og live chatte med andre medlemmer.

50plusmatch.dk er kendt for, at være et sikkert datingsite med en hjælpsom kundeservice. De er meget omhyggelige med hensyn til beskyttelse af privatliv og private oplysninger. Alle profiler bliver valideret manuelt, så man sikrer at alle medlemmer opfylder de betingelser, der gælder for at man kan tilmelde sig.