50plusmatch.dk anmeldelse

Internettet vrimler i dag med datingsider. Mange af dem ligner hinanden, men flere og flere sider vælger, at målrette deres side til en bestemt målgruppe. 50plusmatch.dk er en datingside for folk over 50, som leder efter kærligheden. Antallet af skilsmisser i Danmark er støt stigende og det efterlader flere og flere +50 årige som singler.

Hvis man har rundet 50 år og er single, så kan skridtet tilbage til kærlighedslivet virke som et ekstremt stort et af slagsen. Med 50plusmatch.dk bliver det lange skridt tilbage til kærlighedslivet lidt mere overskueligt.

Konceptet bag 50plusmatch.dk

Siden 2010 har 50plusmatch.dk arbejdet på, at lave målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Det har resulteret i et meget traditionelt datingsite. Man opretter en profil, hvor man skal igennem 7 enkle trin og så kan man ellers gå på jagt, blandt de mange tusinde singler på siden. Fælles for alle er dog én vigtig ting – nemlig alderen. Desuden er 43% af sidens brugere mænd og de resterende 57% er kvinder. Der er altså rig mulighed for, at finde et perfekt match uanset om man er mand eller kvinde.

Når man har fundet en eller flere interessante singler, så kan man sende dem en besked direkte igennem siden. Man skal altså ikke til, at sende dem en mail eller en SMS, det hele kører online gennem siden. Der er også mulighed for live chat med andre medlemmer, der er online på siden. Hyggelige aktiviteter og stævnemøder kan også arrangeres på siden. Siden er generelt meget brugervenlig og nem at gå til. Derfor skal der heller ikke de store computertekniske færdigheder til for, at man kan bruge siden og de tilhørende funktioner.

Pris, sikkerhed og service på 50plusmatch.dk

50plusmatch.dk tilbyder to former for medlemskab. Der er et standard medlemskab, som er gratis og man kan have det så længe man ønsker. Man kan også vælge at betale for et abonnement, som giver adgang til flere funktioner. Prisen på et abonnement går fra 59 kr. til 179 kr. og den nøjagtige pris afhænger af, hvor lang tids medlemskab man ønsker. En af fordele ved det betalte medlemskab er, at det åbner op for at man kan sende personlige beskeder og live chatte med andre medlemmer.

50plusmatch.dk er kendt for, at være et sikkert datingsite med en hjælpsom kundeservice. De er meget omhyggelige med hensyn til beskyttelse af privatliv og private oplysninger. Alle profiler bliver valideret manuelt, så man sikrer at alle medlemmer opfylder de betingelser, der gælder for at man kan tilmelde sig.