40plus.dk Anmeldelse 2020

- Find i dag

man og kvinde symbol

49% Mænd & 51% Kvinder

 • Brugervenlig hjemmeside
 • God søgefunktion
 • Gratis Oprettelse
 • Mange medlemmer 
 • Henvender sig primært til personer omkring 40 år 
 • Mobilvenlig datingside
 • En del inaktive brugere
 • Gratis Abonnement = 0 DKK
 • Premium Abonnement = 1 md. 169 DKK

Score: 95/100 
✅ +250 anmeldelser

Samtale Succes
90%
Seriøsitet
100%
Gode Priser
80%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Videoguide - Sådan opretter du dig

Anmeldelse

Antallet af skilsmisser i Danmark er højt. Folk som har været vant til et fast forhold og som er ved at være lidt oppe i årende bliver efterladt som singler. Det kan være utroligt svært, at komme videre, hvis man har været i et fast forhold gennem mange år. Man føler sig måske ikke ligeså attraktiv og selvtillidsfyldt som dengang man var 20.

40plus.dk er en dansk senior datingside, der har som formål, at hjælpe danske +40 singler med, at finde kærligheden igen.

Det er anderledes at date i 40erne og 50erne end det er at gøre det samme i 20erne – det ved både du og jeg. Det ved de mange firmaer, som har specialiseret sig i datingsider også. Derfor er der siden 00ere poppet rigtig mange spændende sider op for voksne, der søger efter den eneste ene på nettet.

Hos 40plus.dk har du muligheden for at finde andre singler i livets bedste alder og med seriøse hensigter, der kan være svære at finde blandt yngre mænd. Denne anmeldelse er skrevet ud fra mine egne erfaringer med siden for at give dig et overblik over, hvad du kan forvente og, om 40plus.dk kunne være interessant for dig søgning efter kærligheden.

Kort opsummering af 40plus.dk

I denne anmeldelse har jeg kigget nærmere på de mange fordele og ulemper ved netop denne side – både fra egne erfaringer og fra anmeldelser fra Trutpilot.

Brug anmeldelsen som et pejlemærke i din søgning efter den perfekte datingsite at starte din jagt på kærligheden som medlem på. Du finder både informationer om selve siden, firmaet bag og, dem, du kan møde derinde, hvis du vælger at blive bruger.

Rabatkode til 40plus

Som udgangspunkt findes der ingen eller kun få rabatkoder til datingsider. Indimellem kører siderne med et tilbud, hvor du kan tilmelde dig til en reduceret pris og spare penge på abonnementet året ud eller en fastsat periode.

Det er dog ikke ofte set, fordi man mener, at det både nedsætter kvaliteten af dem, der tilmelder sig – ikke fordi de bliver ’dårligere’, men fordi de synes at blive mindre seriøse i deres søgning.

Vil du gerne snuse til siden inden du skriver dig op til et abonnement kan du dog altid oprette en gratis profil og kigge dig omkring inden du betaler. Som gratis medlem kan du dog ikke anvende de mange funktioner på siden, blot se dem, der har profiler.

40plus dating – sådan er det

Brugerne på siden er i både 40erne, 50erne og 60erne, så du bliver med andre ord ikke ’for gammel’ til at oprette en profil, bare fordi du har passeret de 50. Der er faktisk rigtig mange brugere i den ældre ende af spektret og derfor også rig mulighed for at finde en ven eller partner selv om du ikke længere er i 40erne.

Det er en side med seriøse brugere og derfor er omgangstonen også væsentlig mere sober end på sider, der er åbne for brugere i alle aldre. På samme måde er der også flere, der leder efter venskab og kammeratskab på siden, og ikke nødvendigvis kun kærlighed eller intime møder.

Det synes jeg om 40plus

Når det kommer til mine egne erfaringer med siden er de overordnet positive. Jeg gik ind på eksperimentet med åbent sind og vel vidende, at jeg er i den lave ende af aldersgruppen, men det blev en positiv oplevelse.

Det første der møder en er en ordentlig og let overskuelig side, hvor brugervenligheden er helt i top. Det er let at finde rundt og der er mange sjove og søde funktioner, der gør det lettere at komme i kontakt med interessante profiler.

Der er lidt mindre aktivitet på siden end på siderne med et bredere segment af brugere, men dem der er på 40plus.dk er klart mere seriøse. Det er en hyggelig og skøn side, hvis du leder efter en partner over 40.

Hvem er 40 plus

Siden 40plus.dk er ejet og administreret af et dansk firma med navnet Cyperfusion Aps. Når det kommer til kundeservice på mail og telefon er det da også dette firma du skal have fat i.

Selve siden gik i luften i 2006 og nu, knap 15 år senere er det stadig en populær og velbesøgt side med en del spændende og seriøse profiler.

Den danske kundeservice er en stor hjælp for ældre singler, der måske ikke er velbevandret i andre sprog og derfor kan opleve misforståelser.

40plus.dk Trustpilot

Der er blandede anmeldelser af siden på Trustpilot, men størstedelen taler rigtig pænt om det danske site og vil anbefale det til andre. Her kommer et par eksempler på anmeldelser fra siden:

40plus trustpilot 40plus.dk trustpilot kundeservice 40plus dk trustpilot 40plus

Der vil altid være mindre heldige anmeldelser at finde, fordi folk, der er utilfredse er hurtigere på tasterne end dem, der er glade for et produkt. Når der findes så mange pæne og positive anmeldelser af siden må der altså være noget om snakken.

40plus kontakt og Kundeservice

Skal du i kontakt med folkene bag siden findes der en rigtig god og hurtig kundeservice, der virkelig arbejder for at gøre et godt stykke arbejde.

Selve firmaet har til huse i Skive på adressen:

 • Søndergade 11, 1. sal
 • 7800 Skive

Har du spørgsmål, forespørgsler eller klager foregår det dog på:

Telefon: 50417510 eller

Mail: kontakt@40plus.dk

Konceptet bag 40plus.dk

40plus.dk har siden 2006 hjulpet flere tusinde danske singler over 40 år, med at finde kærligheden igen. Siden har i skrivende stund over 60.000 aktive medlemmer, så chancen for at finde kærligheden er stor. 40plus.dk handler ikke kun om kærlighed. Det handler også om, at skabe fællesskaber omkring hobby og interesse for folk over 40.

Det tager kun 1 minut, at oprette en gratis profil på 40plus.dk. Det eneste krav for at man kan oprette en profil på 40plus.dk er, at man minimum er 40 år gammel. Dette giver et godt og seriøst grundlag for at finde kærligheden blandt andre voksne mennesker. Det er vigtigt at man tager sig god tid til, at skrive en grundig og ærlig beskrivelse af sig selv på sin profil. Alle profiler bliver gennemgået manuelt, så man sikrer at alle profiler på siden er seriøse.

Når man har oprettet sin profil, kan man begynde at jagte kærligheden. Man kan fra starten af vælge, hvilket køn man søger og hvilket post nummer man bor i. På baggrund af disse valg finder søgemaskinen på siden, en række singler, som burde være særligt interessante. Det er også muligt, at søge venner på 40plus.dk. Når man har fundet en eller flere interessante personer, så kan man sende dem en personlig besked direkte gennem 40plus.dk. Det er også muligt at livechatte, deltage i debatter på forummet og tilmelde sig ”single events” på siden.

Pris, sikkerhed og service på 40plus.dk

40plus.dk er en yderst brugervenlig datingside, så du kan koncentrere dig om det vigtige – nemlig at finde kærligheden. Siden indeholder en række forskellige guides, som hjælper brugerne med hurtigt, at komme i gang med at bruge siden og de tilhørende funktioner. Teksten på siden er større end på andre sider, så den er let læselig for alle. Hvis man har nogen former for problemer med siden, så står der et hjælpsomt support team klar alle ugens dage.