40plus.dk anmeldelse

Antallet af skilsmisser i Danmark er højt. Folk som har været vant til et fast forhold og som er ved at være lidt oppe i årende bliver efterladt som singler. Det kan være utroligt svært, at komme videre, hvis man har været i et fast forhold gennem mange år. Man føler sig måske ikke ligeså attraktiv og selvtillidsfyldt som dengang man var 20.

40plus.dk er en dansk datingside, der har som formål, at hjælpe danske +40 singler med, at finde kærligheden igen.

Konceptet bag 40plus.dk

40plus.dk har siden 2006 hjulpet flere tusinde danske singler over 40 år, med at finde kærligheden igen. Siden har i skrivende stund over 60.000 aktive medlemmer, så chancen for at finde kærligheden er stor. 40plus.dk handler ikke kun om kærlighed. Det handler også om, at skabe fællesskaber omkring hobby og interesse for folk over 40.

Det tager kun 1 minut, at oprette en gratis profil på 40plus.dk. Det eneste krav for at man kan oprette en profil på 40plus.dk er, at man minimum er 40 år gammel. Dette giver et godt og seriøst grundlag for at finde kærligheden blandt andre voksne mennesker. Det er vigtigt at man tager sig god tid til, at skrive en grundig og ærlig beskrivelse af sig selv på sin profil. Alle profiler bliver gennemgået manuelt, så man sikrer at alle profiler på siden er seriøse.

Når man har oprettet sin profil, kan man begynde at jagte kærligheden. Man kan fra starten af vælge, hvilket køn man søger og hvilket post nummer man bor i. På baggrund af disse valg finder søgemaskinen på siden, en række singler, som burde være særligt interessante. Det er også muligt, at søge venner på 40plus.dk. Når man har fundet en eller flere interessante personer, så kan man sende dem en personlig besked direkte gennem 40plus.dk. Det er også muligt at livechatte, deltage i debatter på forummet og tilmelde sig ”single events” på siden.

Pris, sikkerhed og service på 40plus.dk

40plus.dk er en yderst brugervenlig datingside, så du kan koncentrere dig om det vigtige – nemlig at finde kærligheden. Siden indeholder en række forskellige guides, som hjælper brugerne med hurtigt, at komme i gang med at bruge siden og de tilhørende funktioner. Teksten på siden er større end på andre sider, så den er let læselig for alle. Hvis man har nogen former for problemer med siden, så står der et hjælpsomt support team klar alle ugens dage.