Hvordan får man en kæreste? – De 12 bedste sider til at finde kærligheden på

Hvis du er på udkig efter en kæreste, så er du kommet til det helt rette sted.

Her kan du opdage det bedste sted at finde en kæreste for netop dig. Vi har listet og anmeldt 12 forskellige datingsider, som alle har hver deres primære målgruppe.

Der er med sikkerhed en datingside, hvor du kan finde kærligheden. Der er datingsider som henvender sig til alle forskellige aldersgrupper, og datingsider der henvender sig til helt særlige grupper af mennesker. Held og lykke!


Match.com

Match.com logo

Find kærligheden på match.com. Det er en datingside med mere end 500.000 brugere, så her burde det ikke være svært at finde en kæreste. Match.com er en datingside, hvor alle er velkomne. Det er altså ikke en side, hvor du møder folk i en bestemt aldersgruppe eller samfundsgruppe. Hvor du er i livet og hvordan du lever dit liv ekskluderer dig ikke på match.com. Alle er velkomne, og det giver stor brugerdiversitet, og gør det nemt at finde en kæreste.

Hvordan finder man en kæreste på match.com? Det gør man ved helt simpelt at oprette en profil. Så kan du indtaste dine kriterier, filtrere de for dig uinteressante profiler fra, og bare blade gennem dine mulige match. For at få ekstra fordele og få adgang til mere af det match.com har at byde på, kan du opgradere til et premium abonnement. Det koster 299kr for en måned. 

Match.com har også lavet en app, som kan minde om Tinder, idet du kan swipe dig til et match. En anden kvalitet ved denne datingside er, at den er international. Så hvis det pirrer dig, at finde en kæreste fra et andet land, så er det muligt herigennem. Det kan jo være smart, hvis du jævnligt har forretningsrejser til udlandet, eller bare godt kan lide at rejse.Dating.dk

Dating.dk anmeldelse

Find kæreste og kærlighed på dating.dk. Det er måske det bedste sted at finde en kæreste i Danmark. Datingsiden er da i hvert fald populær og attraktiv blandt danskerne. Der er en aldersgrænse på 25+, men derudover er det en datingside, der egner sig til alle.

Over 50.000 danskere bruger siden dagligt, så det er altså en side med aktive brugere. Det øger chancen for at finde kærligheden. Du kan oprette dig helt gratis. Men har du lyst til at få adgang til alle sidens herligheder, så kan du vælge at få et betalt abonnement til 179kr om måneden.

Dating.dk har nogle gode fordele. Udover at skrive sammen, kan man også have videosamtaler derinde. Dating.dk arrangerer også forskellige events, hvor deres brugere kan deltage. Det er virkelig fedt med et arrangement, hvor alle, som deltager, kommer for at møde hinanden, og måske finde kærligheden.

Så hvor møder man en kæreste? På dating.dk kan man møde hinanden både online og personligt til arrangementerne.40plus.dk

40plus anmeldelse

Hvordan finder man kærligheden igen efter en skilsmisse? Hvordan finder jeg en kæreste, når jeg er halvvejs i livet? Hvor møder man en kæreste, når man ikke længere går i byen og socialiserer? Det kan være svært at finde kærligheden, når man når længere op i årene. Men med datingsider som 40plus.dk, bliver det faktisk rimelig nemt og tilgængeligt, at finde en kæreste på ny.

40plus.dk hjælper mænd og kvinder over 40 med at finde en kæreste, der hvor de er i livet. Det er en datingside, som har særdeles seriøse brugere, og en meget pæn og sober tone. De, som er herinde, fjoller ikke rundt. Det er modne voksne mennesker, som gerne vil have en chance til, for at finde kærligheden.

Siden er rigtig brugervenlig også for ældre. Skriften er lidt større, og alting er på dansk, også kundeservice. Ikke alle danskere lidt længere oppe i årene kan engelsk, så det er vigtigt på en side som denne.

40plus.dk er en rar og hyggelig side at bevæge sig rundt på. For dem, som er rigtig glade for det, og gerne vil have mere af det som bliver tilbudt, kan opgradere fra et gratis til et betalt abonnement. Det koster 169kr per måned.Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau anmeldelse

Er du selv akademiker eller karrieremenneske? Er du målrettet og ambitiøs? Partnermedniveau.dk er datingsiden skabt til dig, der stiller krav til din partner i form af uddannelsesniveau, personlighedstype, interesser og prioriteter. Det er en datingside, hvor brugerne er seriøse, og de søger som regel et langvarigt forhold.

Det er nu engang sådan, at livet er nemmere og bedre, når vi tilbringer det med ligesindede. Noget af det som afgør, hvor godt to mennesker går i spænd, er deres valg af livsstil og deres mål og drømme for livet. Hvis man ikke er samme sted i livet, kan det være svært at få det til at gå op. Men endnu sværere, hvis man ikke er på vej samme sted hen. For at kunne leve et fælles liv må man ville det samme liv.

Det er også vigtigt, at to mennesker er intellektuelt lige, så de kan udfordre og stimulere hinanden. For nogle er det nemlig ikke nok at finde en kæreste, som er sød, smuk og dejlig. For dig med niveau, er forståelse og støtte ikke nok, du har også brug for sparring og nogen der kan følge med dig.

Hvis du synes det er svært at finde en kæreste, der kan møde dig på dit niveau, så har du funden hjælpen du behøver. På partnermedniveau.dk tager du en personlighedstest og opstiller en række krav til en potentiel partner. Siden hjælper dig herefter med at finde dem, som du passer bedst sammen med. Det er et ret intelligent system, og det gør det effektivt at finde frem til lige ham eller hende, som du passer allerbedst sammen med.Senior.dk

Senior.dk anmeldelse

Find en kæreste eller en ven på over 50 år på senior.dk. Når man er er kommet lidt op i årene, kan det synes sværere at finde kærligheden igen. Nogle gange giver de sociale arrangementer du er til og de mødesteder du normalt kommer på, dig ikke det du søger. Hvis det er sandt for dig, kan det bedste sted at finde en kæreste måske være på internettet.

På senior.dk er gennemsnitalderen for brugerne på omkring 60 år. Hjemmesiden er nem og brugervenlig, så selv de, som er lidt usikre bag en skærm kan stadig være med. ”Hvordan finder man en kæreste med en computer” tænker du måske. Det gør du ved gratis at oprette dig, og så vælge at betale 125kr om måneden for din profil. Derefter kan du skrive sammen med andre, der søger det samme som dig.

En rigtig fin ting ved senior.dk er, at de afholder forskellige arrangementer og ture, som man som medlem kan tage på. Det kunne være at tage ud at se noget underholdning eller noget kulturelt. Det er en dejlig måde for de ældre at mødes på, og komme ud og lave noget samtidig. Så hvis man ikke er så meget til det med at chatte, så kan man også møder andre ældre, der søger partnerskab, venskab eller selskab via Senior.dk´s arrangementer.Single.dk

Single.dk anmeldelse

Hvordan finder man en kæreste? Hvor finder man en kæreste? Svaret er på single.dk. De har da i hvert fald været den datingside, der gennem årene har fået parret flest danskere op. Single.dk har mange glade og tilfredse brugere, især i aldersgruppen mellem 30 og 40 år.

Man mærker på single.dk, at der er en god stemning derinde. Det føles friskt og energisk, og man får lyst til at sende en sød eller kæk besked af sted til en anden bruger. Du kan oprette dig gratis, men får egentlig at kunne bruge siden, skal du give 199kr om måneden.

Mennesker i alderen 30 til 40 år, hvis de da ikke allerede har børn, søger ofte efter en partner til dette. Mange i den alder dater også en del, i søgen på deres livs kærlighed. Nogle føler, at de har travlt, fordi de har en ide om, at de skal have fundet manden eller kvinden i deres liv og gifte sig, inden en bestemt alder. Så man kan godt møde folk, der går hopper lidt fra det ene forhold til det andet. Men man møder også folk, der bare er seriøse omkring det de vil opnå.50plusmatch.dk

50plusmatch anmeldelse

Hvordan finder man kærligheden, når man når op i årene? Det kan man naturligvis på mange måder, men en af dem er ved at oprette en profil på 50plusmatch.dk. Det er en datingside særligt til mænd og kvinder, der har rundet de 50, og som på ny (eller for første gang) leder efter en anden sjæl at gå hånd i hånd med hen ad livets vej.

Siden er på dansk, men den er ikke danskejet. Firmaet har datingsider i flere forskellige lande og har specialiseret sig i at lave datingsider til forskellige målgrupper. Oprettesen på siden er gratis, og derefter kan du vælge at betale for et fuldt medlemskab. Det koster dig mellem 59kr og 179kr, alt efter hvor længe du er villig til at binde dig af gangen.

Hvis du synes det er svært at finde en kæreste i dagligdagen og på de gængse mødesteder, så skulle du prøve 50plusmatch.dk. Mange ældre mennesker har fundet lykken igennem datingsiden. Du kan finde elskere, du kan finde kærester, du kan finde venner, du kan finde en ægtefælle og alt ind imellem. Alle i seniorafdelingen. Det er da et dejligt mødested at have.be2.dk

Be2 anmeldelse

Hvor møder man en kæreste, og hvordan møder man en kæreste, som man bare passer perfekt sammen med? Det kan nogle gange være svært at gennemskue fra starten, om du faktisk passer godt sammen med den person, som du dater. Det viser sig dog altid før eller senere. Men hvis man på forhånd kunne vide noget om, hvor godt et par man vil være, ville det da være fantastisk.

På be2.dk har de et rigtig smart værktøj, der kan parre to mennesker. Værktøjet er baseret på en personlighedstest, som man bliver bedt om at tage når man opretter sig på siden. Så kan altså styre hen imod personer, som du videnskabeligt set passer sammen med. Og naturligvis også styre væk fra personer,  som testen siger er et uheldigt match.

På be2.dk kan du gratis melde dig ind og tage personlighedstesten. Du kan også se, hvem du bliver matchet med. Men for at kunne skrive til dem, skal du være betalende medlem. Prisen per måned afhænger af hvor lang en perioder du binder dig. Du kan med dine match både skrive sammen, men også sende hinanden små quizzer, der kan yderlige klargøre for dig, om i passer sammen.c-date.dk

c date anmeldelse

Hvor møder man en kæreste? C-date.dk er ikke det helt oplagte sted at finde kærligheden, men det kan sagtens lade sig gøre. C-date står for casual date. Casual betyder uforpligtende, uhøjtideligt eller afslappet. Det er altså en mere løs og useriøs tilgang til at date.

Siden egner sig godt til dig, som gerne vil undgå, at der er det store pres og for mange forventninger, når du møder nogen for første gang. På de datingsider, hvor man fra start lægger ud med at sige, at man leder efter manden eller kvinden i sit liv, kan det godt blive lidt anstrengt. Men her kan du mødes med et nyt menneske og bare gøre det, som falder jer naturligt. Derefter kan forholdet naturligt bare for lov til at udvikle sig, uden nogle ideer og krav.

Så selvom c-date.dk ikke ved første øjekast er det bedste sted at finde en kæreste, kan siden godt ende med at finde en kæreste til dig alligevel. Siden har da også 36 millioner brugere på verdensplan, så der er altså rigtige mange mennesker, du potentielt kan møde.VictoriaMilan.dk

Victoria milan anmeldelse

Hvordan møder man en kæreste, når man allerede er gift? Hvor finder man en kæreste, som også selv er i et parforhold? VictoriaMilan.dk er svaret på dine spørgsmål. Hvis du er i et ægteskab eller et andet fast parforhold og søger en ny kæreste eller elsker, så er det siden for dig. VictoriaMilan.dk er lavet specielt til at have en affære.

Her kan du møde andre, som forstår dig i den situation du er i. For det kan være kompliceret, og årsagerne til at have en affære eller være sin kæreste eller ægtefælle utro kan være mange. Den generelle reaktion fra folk er fordømmelse, men ikke herinde. Der er naturligvis også dem, som har et åbent eller polyamorøst forhold, som ikke skjuler eller lyver.

Har man familie sammen, men er ikke glad og tilfreds i forholdet, kan det for nogen virke bedre at finde en kæreste udenfor familien. Det kan være at foretrække frem for at få en skilsmisse. Nogle elsker stadig deres partner, og vakler måske midt i mellem to valg. Nogle er bare ikke skabt til kun at have en mand eller kvinde at være intim med.

Om du søger ind på VictoriaMilan.dk fordi du savner lidenskabelighed, passion og spænding, eller af helt andre grunde, så kan du være sikker på, at din anonymitet bliver beskyttet. Det er nemlig stedet, hvor de færreste har lyst til at blive fundet og genkendt. Medlemskabet koster også lidt mere end hvad det er almindeligt for en datingside. Men det er også en ret særlig gruppe, og der er ekstra høj sikkerhed, så 250.000 danskere har alligevel synes, at det var pengene værd.Sexhunt.dk

Sexhunt forside

Hvor finder jeg en kæreste, der har samme seksuelle lyster som mig selv? Det kan du gøre ved at oprette en profil på sexhunt.dk. Som navnet tydeligt fortæller, så at det ikke bare en datingside, men en sexdatingside. De praler endda af at være den frækkeste i Danmark. Her kan du være meget ligefrem og åben med din seksualitet, og finde nogen, der matcher dig og dine behov og fantasier. 

Hvordan finder man kærligheden på en sexside tænker du måske. Men her er hemmeligheden til en lykkeligt parforhold: find en kæreste som du har fantastisk sex med. Meget er vigtigt mellem to mennesker, men sex er afgjort en af de ting. Så det er faktisk slet ikke så tosset at oprette en sexdating profil. Så gå bare ind og kom i gang – opret en profil på sexhunt.dk og find kærligheden.

Møder du en mand eller kvinde på sexhunt.dk, som du har god kemi med, har i måske lyst til at mødes. Når i mødes, kan det tænkes at i ender med at have helt fantastisk sex. Så vil i helt sikkert mødes igen. Og igen. Og det kan være begyndelsen på et langt og lykkeligt parforhold.Scornu.com

Scornu forside

Hvordan finder jeg en kæreste? Hvordan finder man kærligheden? Måske ar du ledt meget og længe, og nu ved du faktisk ikke længere, hvordan man gør det. Måske det bare er tid til at gribe tingene lidt andeledes an. I stedet for at gå direkte efter en kæreste eller den store kærlighed, så prøv bare at gå efter at møde et andet menneske som du er tiltrukket af og tænder på. Scornu.com er perfekt til dette formål.

Det kan gøre en stor forskel i din søgen efter en partner ved at fjerne alt presset. Prøv ikke at kigge på hver en mand eller kvinde du møder, og tænke at de kunne være den eneste ene. Prøv i stedet bare at se mødet, forbindelsen og dynamikken imellem jer og det forhold i har til hinanden som noget der har lov til at leve og forme sig helt naturligt.

Scornu.dk er en side for sexdating. Det er et godt sted at møde nogen uden forventninger og forpligtelser, og så bare se, hvad det vil blive til. Du kan gå ind og find en kæreste gratis på scornu.com, men der går ikke længe, før du er nød til at betale, hvis du vil have flere møder.

Brevkasse: Hvordan finder man en kæreste?

Kære brevkasse

Jeg er en trediveårig pige, der bor på Nørrebro i København. Jeg har et, eller faktisk to, ret simple spørgsmål til jer: hvorfor kan jeg ikke finde en kæreste, og hvordan og hvor finder jeg en sød kæreste? Det er måske lidt mange ting at spørge om på én gang, men jeg tænker, at de måske hænger sammen.

Lidt om mig først. Jeg bor alene i en fin lejlighed, og det går generelt godt i mit liv. Jeg har et rigtig spændende job på en avis, som jeg nyder rigtig meget, og hvor jeg bruger meget af min tid. Derudover dyrker jeg ofte cross-fit, og jeg ses ofte med venner og veninder. Generelt er jeg meget ude, og bruger ikke særlig meget tid på sofaen.

Mangler en kæreste

Jeg er rigtig glad for mig selv og det sted, hvor jeg er nu. Jeg føler, at jeg har styr på mig selv, min krop og mit professionelle liv. Men der mangler altså noget, for nu har jeg efterhånden været single i fem år. Det er ikke fordi, at der ikke har været nogen mænd.

Jeg er forholdsvis tit på date, og jeg møder tit mænd i byen. Det er da også tit blevet til flere dates i streg, og jeg har også tit haft mænd med hjemme. Men det udvikler sig aldrig, og forholdet stopper efter kort tid. Det når sjældent til et punkt, hvor hverken han eller jeg er følelsesmæssigt involveret. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg gør forkert. Og nu føler jeg efterhånden, at savnet efter en kæreste er begyndt at fylde ret meget i mit liv.

Hvad gør jeg galt?

Det jeg gerne vil spørge jer om, er i bund og grund: hvorfor har jeg ikke en kæreste? Er det mig, der er noget galt med, eller er det bare svært for alle? Det virker til, at mange andre har succes med at danne par, så hvorfor ikke lige mig? Og hvordan møder man en sød kæreste i en stor by som København, hvor alle virker til at have så travlt?

Som sagt er jeg glad for mit liv, så jeg har ikke specielt meget lyst til at lave vildt meget om på det, bare for at gøre plads til en mand. Men jeg er selvfølgelig villig til at kigge indad for at kunne finde den person, som skal have denne helt specielle plads i mit liv. Jeg kan mærke at ensomheden melder sig mere og mere, og det biologiske ur er da også begyndt at tikke for mig.

Jeg håber virkelig, at I vil hjælpe mig!

Hilsner fra

Den ensomme københavner

Kære ensomme Københavner

Vi får her i brevkassen rigtig mange lignende breve fra folk, som stiller nogle af de samme spørgsmål som dig: Hvordan finder man en kæreste? Hvorfor har jeg ikke en kæreste? Og du må endelig ikke gå og tænke, at det er dig, som der er noget galt med.

Selvom det kan virke som om, at alle dine venner er i forhold, så er der altså rigtig mange på din alder, som er singler. Det gælder især i de store byer, så du har ret i, at det kan være svært i en by som København. Selvom du ikke skal ændre på dig selv, så er der dog en masse ting du kan gøre.

Gør plads i dit liv til at møde en kæreste

Du fortæller selv, at du har travlt og er glad for dit liv. Du fortæller også, at du derfor ikke er særlig interesseret i at lave om på det. Og det er både dejligt og vigtigt, at du har det sådan. For at kunne indgå i en kærlig relation med andre, er det nemlig først og fremmest vigtigt, at du kan holde af dig selv.

Men dating er noget, der kræver både tid og dedikation. Selvom du gerne vil køre videre med dit liv på præcis samme måde som før, så er du nødt til at acceptere, at du skal gøre plads til en eventuelt ny mand i dit liv. Det kræver tid, og det kræver energi. Og det er derfor noget, som du skal prioritere i forhold til det liv, du lever nu.

Målret din søgning efter hvordan man får en kæreste

Før du kan gøre alt dette, så skal du selvfølgelig lige find din kommende partner først. Og dette er også en af de ting, som du i dit brev giver udtryk for kan være rigtig svært. Og ikke underligt, for at finde en kæreste kræver timing og held.

Der er heldigvis rigtig mange ting, du kan gøre for at målrette din søgning. Går du lidt mere hårdnakket efter at finde en kæreste, så er der også større chance for, at du har heldet med dig. Her er det ikke nok at kigge på én sød mand hen over baren i byen eller lade en ven sætte en blind date op.

Integrer ham i dit liv

I en by som København er der mange, der leder efter en kæreste. Det er således ikke svært at finde en sød fyr, der drømmer om en kæreste. Men det er svært at finde én, som du er kompatibel med, og som du kan opbygge et stærkt bånd til. Én ting er således at finde ud af hvor og hvordan du finder den kommende kæreste – noget andet er at holde på ham.

Her er det enormt vigtigt, at han er en af dine første prioriteter, hvad end du kan lide det eller ej. Og det er vigtigt, at du forsøger at integrere den nye mand i dit liv. Lad ham møde dine venner og din familie, del dine hemmeligheder med ham, og gør det samme i forhold til hans verden.

Find en kæreste på nettet, som svar på hvor du finder en kæreste

Du lyder til, at du har prøvet dig ad med mange af de konventionelle metoder for at finde kærligheden. Så hvorfor ikke prøve noget, der er lidt mere vildt? Et rigtig godt bud for en ung kvinde som dig kunne for eksempel være at lede efter kærligheden på nettet. Du kan blandt andet læse vores anbefaling af de bedste dating sider.

Her er der rigtig mange forskellige måder at lede efter kærligheden på. Der er de gratis apps, som er en lidt mere hurtig og direkte måde at møde på. Her er det dog ikke altid, at folk leder efter et forhold. Tit handler det også meget om sex – også kaldet sexdating. På online datingsider kan du til gengæld oprette en profil, og her kan du nemt komme til at møde ligesindede.

Vær ærlig, når du dater online

Internettet er en nem og effektiv måde at finde mænd på. Men du skal også være meget opmærksom på, hvilket signal du gerne vil sende, og hvem du leder efter. For eksempel er det en god idé at være helt ærlig om, at du leder efter en kæreste. Det kan spare dig for meget tid og meget hjertesorg.

Og så skal du huske, at dating aldrig er nemt. Hvis det kræver mange forsøg og mange spildte timer, så er det ikke din skyld. Det er en del af livet, at kærlighedens vej aldrig er let. Du lyder dog som en tjekket kvinde med styr på tingene, så mon ikke, at kærligheden og drømmemanden venter lige om hjørnet?

Held og lykke fra brevkassen

Det søger danskere på der ønsker at finde en kæreste

 • Hvordan finder man en kæreste
 • Hvor finder man en kæreste
 • Hvordan finder jeg en kæreste
 • Hvor finder jeg en kæreste
 • Hvordan får jeg en kæreste
 • Hvor møder man en kæreste
 • Hvordan møder man en kæreste
 • Hvordan man får en kæreste
 • Vil gerne have en kæreste
 • Hvorfor har jeg ikke en kæreste
 • Hvorfor kan jeg ikke finde en kæreste
 • Hvor finder jeg en sød kæreste
 • Hvor finder man en sød kæreste
 • Hvordan kan man få en kæreste
 • Hvordan man finder en kæreste
 • Hvordan finder man en kæreste på nettet
 • Hvor møder man en kæreste i københavn
 • Hvor kan man møde en kæreste
 • Hvor møder jeg en kæreste
 • Hvordan kan jeg få en kæreste
 • Hvorfor kan jeg ikke få en kæreste