5 gode ideer til en udendørs date

Der er intet så hyggeligt som en udendørs date, og med hygge opstår kemi og følelser. Mulighederne er uendelige, så det er bare med at komme ud i naturen og nyde hinandens selskab.

Her i artiklen har vi udvalgt 5 gode ideer til en dejlig ude date, så lad dig inspirere og inviter din næste date en tur i det fri.

1. Gå en tur i parken

En tur i parken er en klassisk ide til den første date, da det er nemt og uskyldigt. I kan nyde parkens natur i fred, men samtidig med andre mennesker omkring jer.

Der er mulighed for at tale i ro og fred, så i kan lære hinanden bedre at kende. De flotte grønne omgivelser virker desuden beroligende, så har du tendens til at blive nervøs, så kan en date i parken være en glimrende løsning. Generelt er en walk-and-talk date bare en god idé, fordi bevægelse generelt gør nerverne lidt mindre.

2. I skovens dybe stille ro

Vi mennesker elsker skoven, da der er både hygge og mystik at finde her. Man kan holde nogle fantastiske dates i skoven, da rammerne indbyder til romantik og afslapning.

En date i skoven er nok bedst, når man kender hinanden i forvejen. Det kan virke grænseoverskridende at tage alene i skoven sammen på den første date. Vent derfor til date nr. 2, så i har fået opbygget noget tillid til hinanden.

3. Vær turister i egen by

Vi har en tendens til ikke at opleve vores egen by i den travle hverdag. En date er den perfekte lejlighed til at være turist i ens egen by, og tage sig tiden til at opleve denne.

Gå på opdagelse i de snørklede gader og slut måske med at foreslå at sætte jer ved en lille hyggelig cafe. Lad være med at planlægge for meget. Det kan i gøre undervejs.

At gå en tur i byen kan give anledning til en masse small-talk:

  1. Hvor skal i gå hen.
  2. Historiske monumenter.
  3. Ting i aldrig har lagt mærke til før i byen.
  4. Sjove historier fra byen.
  5. Lejligheder, hvor i kender nogle der bor.
  6. Gode caféer, restauranter mv.

Der er masser af gode oplevelser lige rundt om hjørnet, der bare venter på at blive opdaget. Det giver samtidig en masse gode samtaleemner, da i undervejs kan snakke om de ting i kommer forbi, og hvad i har lyst til.

4. Hold en hyggelig picnic

Hvorfor ikke gøre som vores bedsteforældre, når de skulle på date. En picnic er noget nær den hyggeligste date, da man kan slappe af sammen og nyde lidt god mad og drikke.

Der er samtidig noget virkeligt romantisk over en picnic, hvilket ligger helt dybt i os. Det skyldes bl.a. de mange idylliske Morten Korch film, hvor hyggelige picnic dates var en fast del af idyllen.

Der skal ikke så meget til, for at skabe en god picnic. Finder du et hyggeligt sted, så er du allerede godt på vej mod en dejlig date.

5. Saml gode råvarer i naturen

Dette er en genial ide til en aktiv date, da i samarbejder om at skabe et hyggeligt måltid. Dette leder tankerne tilbage på gamle dage, hvor det ikke var en selvfølgelig med mad på bordet.

I bliver derfor udfordret sammen, hvilket kan bringe jer helt tæt på hinanden. Hele arbejdet bliver så forløst, når i kan sætte jer ned og spise et simpelt hjemmelavet måltid mad.

Går det helt galt kan i altid købe en pizza, så har i stadig haft en virkelig sjov dag sammen. Det handler nemlig ikke så meget om målet, det handler mere om at have det godt og lave noget sammen.

Slutteligt et godt råd: Vær i nuet og nyd din date

Til sidst kommer lige nogle gode råd til en vellykket date. Det handler meget om at være til stede i nuet og være sig selv. Jo mere du er i stand til at nyde daten i sig selv, jo større chance er der for god kemi og kærlighed opstår.

Man kan ikke springe direkte til kærligheden, man bliver nødt til at værdsætte processen først. Gør dig umage for at nyde de gode oplevelser, som man ofte får på en date. Dette er tit nemmest udendørs, da naturen giver os ro og mulighed for at nyde øjeblikket. En udendørs date kan også lade sig gøre i regnvejr!

Hvis du mangler nogle at gå på date med, så kan du lede på netdating sider eller andre single sider.