Dating sider for unge – Her er de bedste

Dating er dejligt. Dating er spændende. Dating er for alle. Om du har datet hele livet, eller du aldrig har været afsted før, så er forventningens glæde den samme. Det handler nemlig om at møde et nyt menneske, du potentielt kunne få et tilhørsforhold med. Det er da også spændende.

Men hvordan finder du lige den perfekte date? Der er heldigvis rigtig mange datingsider og datingapps på markedet, hvor du har mulighed for at finde det helt rigtige match. I denne artikel er der sat fokus på datingsider for unge. Læs videre og få en komplet oversigt over de bedste datingsider.

Tinder

Tinder

Den første datingapp er en velkendt en af slagsen. De fleste har nemlig hørt om eller har selv prøvet datingappen Tinder. Selvom den har fået et ry for kun at kunne bruges til sex dating, kan Tinder faktisk rigtig meget andet.

Tinder er en simpel app, der er baseret på din alder, din lokation, en kort tekst og op til ni billeder af dig selv. På startsiden vil du få præsenteret andre profiler. Her har du mulighed for at swipe til højre, hvis du kan lide, hvad du ser, eller til venstre, hvis modsat er tilfældet. Hvis to profiler swiper til højre opstår der et match, og i har nu mulighed for at chatte sammen.

Du har også mulighed for at sende et superlike. På den måde sikre du, at profilen kan se, at du har vist interesse.

Tinder er en rigtig fornuftig datingside, der er simpel og meget brugervenlig. Derudover er den gratis at bruge. Ulempen er naturligvis, at du skal lede lidt længere tid, hvis du ønsker at finde kærligheden. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lykkedes.

Happn

Happn

Den næste datingapp er Happn. Denne app er de seneste år blevet mere og mere populært.

Ideen med Happn er meget simpel. Det går ud på, at du opretter en profil på appen med billeder og tekst og slår din lokation til. Når du så går forbi andre personer, der også har installeret appen, vil du få mulighed for at like eller dislike. Hvis I begge liker hinanden, vil I få mulighed for at chatte. Konceptet minder altså meget om Tinder, men er bygget op på ideen om, at man skal krydse hinandens vej.

Helt ideelt ville det være, hvis en reel samtale kunne opstå I toget mellem to profiler, der matchede. Desværre er dette sjældent tilfældet. Derfor når Happn desværre ikke helt ud i dagligdagslivet med deres ellers stærke koncept.

Til gengæld fungerer Happn rigtig godt i nattelivet, hvor folk er meget mere tilbøjelige til at tage en samtale op med en fremmed. Happn er gratis, så download appen og kast dig ud i det. Hvis du er en meget ekstrovert person, er det helt sikkert noget for dig.

Zoosk

zoosk dk anmeldelse

Zoosk er en nyere datingside og datingapp på markedet. Den er ikke ligeså populær som gratissiderne Tinder og Happn, men har til gengæld også flere features at byde på.

Datingsider for unge, der har fokus på en mere videnskabelig tilgang, er svært at finde. Men Zoosk er faktisk en mulighed. Det, Zoosk kan, er nemlig, at den opsamler data fra de valg, du tager på appen eller hjemmesiden. Ved hjælp af logaritmeteknik læser Zoosk, hvem der ville passe allerbedst til dig og foreslår på den baggrund profiler til dig. Dette betyder naturligvis, at jo længere tid du bruger Zoosk, jo større sandsynlighed er der for det perfekte profilmatch.

Hvis Zoosk har fanget din interesse, skal du være opmærksom på, at det koster 112 kr. om måneden at være medlem. Hvis din intention med datingappen er at finde kærligheden, kan denne pris godt betale sig. Hvis du dermed gerne vil møde en masse nye mennesker, er Happn og Tinder mere passende.

Badoo

badoo-share

Badoo er en datingapp, der samler mange af de features, der er blevet præsenteret i de første tre datingsider. Standardversionen er gratis, men ønsker du at få flere fordele, skal du betale for at få et premium medlemskab.

Du kan også læse vores Badoo vs. Tinder vurdering her.

Badoo er en datingapp, der er internationalt kendt. Du har derfor mulighed for at møde profiler fra hele verden, hvis du ønsker dette. Du har også mulighed for blot at finde profiler i det område, du befinder dig i. Derudover kan du videremere matche med folk, du er gået forbi. Badoo giver altså vitterlig muligheden for at støde på folk fra nær og fjern.

På din profil har du mulighed for at dele billeder og videoer af dig selv. Derudover kan du dele dine fritidsinteresser, og hvad du interesserer dig for. Badoo har ligeledes swipe-funktionen på sin app, som gør det muligt at matche med andre profiler, såfremt de ligeledes har swipet til højre. De giver også mulighed for, at du kan komme i videokontakt med dit match.

Badoo er altså en datingapp, der har rigtig mange gode features. Der, hvor datingsiden halter bagefter, er på sikkerheden. Du skal altså være meget opmærksom på, at du ikke deler ting, du ikke ønsker.

Dating.dk

Dating.dk anmeldelse - dating sider

Dating.dk er den næste datingside i rækken. Den skiller sig dog lidt ud i forhold til de første fire. Dating.dk er nemlig en mere klassisk datingside, der lægger mere op til at finde kærligheden.

Dating.dk er Danmarks største datingside, hvilket giver plads til alt fra unge til dating for seniorer. Det er ikke nogen hemmelighed, at datingsider for unge ofte er møntet på engangsknald frem for den store kærlighed. Men på dating.dk er der altså lagt op til, at du skal finde dig en kæreste. Det er således heller ikke gratis at blive en del af siden. Der findes forskellige tilbud, men du skal som minimum punge ud med 100 kr. om måneden, hvis du vil være medlem.

Dating.dk er en simpel datingside. Du skal blot oplyse dit navn, alder, billede, tekst, og hvem du søger. På den måde kan du meget hurtig sætte din målgruppe og finde andre unge, der også søger kærligheden. Når der opstår et match, vil du få mulighed for at skrive med vedkommende. Her kan i finde mere ud af, hvem hinanden er, inden i eventuelt beslutter jer for at mødes på en date.

Alt i alt er Dating.dk en god side, hvis du gerne vil date seriøst. Men det er mange penge, hvis du blot ønsker at møde nye mennesker i en mere spontan sammenhæng.  

Scor.dk

Scor.dk anmeldelse

Den sidste datingside er scor.dk. Denne datingside er ligesom Dating.dk en klassisk datingside. Udover formen, adskiller dating.dk og Scor.dk sig dog meget fra hinanden. Scor.dk er nemlig en noget mere fri datingside, der på mange måde giver plads til fræk snak og anonyme samtaler.

På Scor.dk kan du nemlig oprette en profil under et anonymt navn. Du skal blot oplyse din alder, og hvad du søger. Her har du mulighed for at vælge imellem sexpartner, kæreste eller ven. Det er altså ikke nogen hemmeligheder på Scor.dk, hvad du gerne vil. Og denne ærlighed gør det faktisk meget lettere. På nogle datingsider har du svært ved at vurdere, hvad intentionen er hos dit match. Her er banen kridtet op, og det er dejligt befriende.

Scor.dk er altså en meget frisindet datingside, hvor der er plads til de unge og alle deres fantasier. Der er ingen begrænsninger, og du kan skrive alle de frække beskeder, du har lyst til. Ønsker du at blive en del af denne datingside, skal du også op med over 100 kr. om måneden.

Det skal du huske, når du dater på nettet

Afslutningsvis er det vigtigt at sætte fokus på, hvor vigtig sikkerheden er, når du dater på nettet eller via en datingapp. Specielt datingsider for unge er vigtige at holde øje med. For ligeså spændende det er at skrive og måske mødes med et menneske, du ikke kender, ligeså dårlig en oplevelse kan det også blive. Der findes nemlig desværre mange falske profiler på markedet, der ikke har rene intentioner. Det kan både være mænd eller kvinder, der udgiver sig for at være en helt andet person. Men det kan også bare være folk, der ikke respekterer dine grænser.

Af den årsag er det vigtigt, at du har et par forholdsregler. For det første skal du aldrig sende billeder, til en person du ikke kender, som du ikke ville have delt selv. Du ved ikke, hvem der sidder i den anden ende, og du ved ikke, hvilke intentioner han eller hun har.

For det andet er det som udgangspunkt en god hovedregel altid at mødes på offentlige steder, de første gange i mødes. Du ved ikke, hvem du skal ud og mødes med. Derfor kan du undgå ubehagelige overraskelser ved at mødes et sted, hvor der er mange mennesker omkring jer.

Det sidste råd handler om, at der altid skal være en person, der ved, hvor du er henne. Det kan være din mor eller måske en god veninde. Det er ikke fordi, du skal være bange. Det er bare vigtigt, at du tager dig nogle forholdsregler, når du endnu ikke har lært personen at kende.

Så er der vidst bare tilbage og sige held og lykke!

FAQ – Dating sider for unge

 

Hvilke sider er de mest populære?

For den yngre generation er: Tinder, Happn, Dating.dk og Match.com de mest populære dating sider. Alle disse sider har ligeledes dating apps.

Hvorfor bruger unge dating sider?

For at finde kærligheden eller en ven. Det er i dag ret nemt, at oprette sig og chatte med ligesindede på diverse datingsider.

Hvor gammel skal man være?

For at anvende dating sider skal du være minimum 18 år gammel. De fleste af de danske datingsiders medlemmer er mellem 18 – 35 år.

Hvad koster det at oprette sig?

Der er gratis oprettelse hos de fleste danske datingsider. Det koster dog cirka 150 DKK (de fleste steder) om måneden, hvis man ønsker at blive premium bruger.