Hvornår er man kærester

Hvornår er man kærester? Få svaret her

Du har mødt den helt rigtige partner, og måske kan du mærke sommerfuglene i maven. I bliver ved med at mødes på dates, og snart tænker du ikke på andet end din date. Det kan dog være svært at vide præcis, hvornår man er kærester. Det kan på sin vis også være svært at svare på, fordi det er meget individuelt fra forhold til forhold. Her findes der ikke nogen helt perfekt formel for, hvornår man er kærester. Der er altså ikke nogen helt rigtig måde at gøre det på, og dermed er der heller ikke nogen forkert måde.

Det første møde

Mange mennesker går rundt i dagligdagen og savner en partner at dele livets op- og nedture med. Det er dog aldrig til at vide, hvornår du møder den eneste ene. Kærligheden kan opstå, når du mindst venter det. Kærligheden kan opstå mellem en gammel ven, som du ikke troede, at du havde følelser for. Kærligheden kan også opstå på den første date, hvor der pludselig kan være en magisk gnist. Det er derfor altid en god idé at være åben overfor nye mennesker og inputs i dagligdagen.

Måske støder du ind i dit livs kærlighed på fitnessholdet. Det kan også være, at du finder den eneste ene på match.com. Her findes der mange forskellige typer af mennesker, så du kan finde den type, der passer til dig. Jeres første møde på daten kan ende med at sprede en varm følelse igennem jer. Kærligheden kan stå og vente lige rundt om hjørnet. Det handler bare om at være åben overfor det første møde.      

Kærligheden blomstrer og du tænker: Hvornår er man kærester?

Det første møde vækker din nysgerrighed og sender en varm følelse gennem din krop. Efterhånden som I kommer på flere dates og lærer hinanden bedre at kende, begynder kærligheden at blomstrer. Du begynder at mærke sommerfuglene i maven, hver eneste gang du skal være sammen med din date. Måske begynder du endda at savne din date, når I ikke er sammen. Det kan også være, at du har lyst til at fortælle din date, når du oplever noget sjovt i hverdagen.

Kærligheden begynder så småt at blomstre på jeres dates og tiden i mellem. I kan skiftes til at bestemme, hvor den næste date skal gå hen. På de forskellige dates kan I lære hinanden bedre at kende, og desuden kan samtalen føres hen på de oplevelser, I nu deler. Det behøver ikke at være dyre oplevelser I tager på. I kan gå en tur i skoven med udsigt til vandet, hvor I kan holde en romantisk picnic. I kan også tage på byvandring, hvor I har mulighed for at opleve den by, som I bor i.

I ser kun hinanden

Efterhånden som kærligheden begynder at blomstrer imellem jer, begynder du måske at spekulere på, hvornår I mon er kærester. Det er dog meget forskelligt fra forhold til forhold, hvornår man vælger at blive kærester. Der er ikke nogen bestemt formel for, hvornår det er rigtigt eller forkert at blive kærester.

Ofte bliver man enige om ikke at se andre mennesker end hinanden. Det er vigtigt, at I snakker sammen og finder ud af, hvor I står i jeres forhold. Man er altså kærester når det føles rigtigt, og når I beslutter, at det kun skal være jer to.   

Hvis du endnu ikke har fundet din drømmepartner og gerne vil finde en kæreste, kan du oprette en profil på dating.dk. Det er danskernes fortrukne datingside, hvor det er muligt at finde den partner, der passer til dig. Du får muligheden for at møde den helt rigtige person, der vil dele dagens glæder og sorger sammen med dig.  

Bliv enige med hinanden – hvornår er I kærester?

Det er forskelligt fra person til person, hvordan de fungerer bedst i et forhold. Det er vigtigt at få taget de dybe snakke, hvor I finder ud af, hvordan jeres forhold fungerer bedst. På den måde kan I være med til at undgå misforståelser i forholdet. I ved altså, hvor I har hinanden, og hvad I kan forvente jer af hinanden. Så for at besvare spørgsmålet: Hvornår er man kærester? Så er man det, når I bliver enige om det.

Nogle forhold fungerer bedst hvis parret ikke bor sammen, mens andre fungerer godt, når de bor under samme tag. Nogle mennesker vil gerne med til kærestens familiefester, mens andre mennesker foretrækker at blive væk fra de helt store familiekomsammener. Det er meget individuelt, men det kan være vigtigt at få snakket igennem som par.     

Der er ingen opskrift på kærlighed

Der findes ikke nogen bestemt opskrift på kærlighed. I behøver ikke at passe ind i en bestemt boks, men det er vigtigt at finde ud af, hvad der fungerer for jer som par. Nogle mennesker bliver kærester efter en uge, hvor de har set hinanden. Andre mennesker bliver kærester efter flere måneder, hvor de har set hinanden. Man er kærester, når begge parter kan mærke, at det føles rigtigt, og I bliver enige om, at det kun skal være jer to. Den helt rigtige følelse i maven kan komme, når du mindst venter det.

Hold liv i gnisten

Når I er blevet kærester, er det vigtigt at blive ved med at holde liv i gnisten. Det kan I gøre ved regelmæssigt at tage på forskellige dates. Det behøver dog ikke at være dyrt at tage på dates i ny og næ. I kan én gang om måneden skiftes til at vælge, hvor den næste date skal foregå. Hvis I er de aktive typer, kan daten for eksempel foregå i en klatrepark. Det er både sjovt og udfordrende, og det kan være et minde, som I længe vil huske tilbage på.

Jeres date kan også foregå i hjemmet. Hvis det er dig, der skal stå for at arrangere en lidt anderledes dag, kan du dække op til en fin middag. Flotte stearinlys på bordet og fine servietter kan være med til at skabe en romantisk stemning i hjemmet. En date behøver altså ikke at være stor og overvældende, men det er vigtigt, at I forkæler hinanden en gang i mellem. Hverdagen kan hurtigt blive travl, og derfor er det vigtigt at stoppe op og nyde hinandens selskab.