Hvornår er det tid til date nummer 2?

Det er umuligt lige præcis at svare på, hvornår det er tid til anden date. Eller det er det måske faktisk ikke…

I forbindelse med en datingproces kan der opstå mange problemstillinger, tvivl og spørgsmål. Man vil helst ikke træde ved siden af og virke for desperat eller for kold, men samtidig vil man heller ikke miste det momentum, som helst skal opstå under den første tids stævnemøder. Og et af de spørgsmål, som rigtig mange stiller sig selv og andre, er: ”Hvornår er det tid til date nummer 2?”

…Men det kommer an på mange ting! Især, hvordan den første date er gået.

Nogle siger, at der som hovedregel skal gå min. 3 dage inden anden date.

Har du dog haft verdens mest fantastiske date, så giver det omvendt heller ikke mening at insistere på, at i først ses om 3 dage.

Vil du tjekke, om du måske har dummet dig på første date, så se lige, om du har gjort noget du aldrig må gøre på første date.

Det du skal tage højde for, det er, om du måske virker for anmasende, hvis du foreslår en ny date dagen efter. Gør du det uden at være 100% sikker på, hvordan din date synes første gang er gået, så overvej at spørge på en mere casual måde!

Har du været på en dating side og mødt en derfra, så kan det være en god idé at vente lidt inden du skriver. Det kan hurtigere virker for anmasende sammenlignet med, hvis i har kendt hinanden længe.

anden date

Date nummer 1 er ofte omgærdet af en masse nervøsitet, men også mere spontanitet og umiddelbarhed. For mange er date nummer 2 derfor langt mere kompliceret på nogle lidt andre måder. Det kan nemlig være svært at vide, hvornår man skal ringe eller skrive til den anden og ikke mindst, hvornår man skal invitere vedkommende ud igen.

Når man dater kører der nemlig også altid et spil, hvor det gælder om ikke at være den mest ivrige, og dermed være den, som er ovenpå. Men denne indstilling er faktisk ganske misforstået, og den kan være grunden til, at mange forhold forliser, allerede inden de er kommet i gang. Det vigtigste, når det kommer til dating, er nemlig umiddelbarhed, ærlighed og kommunikation.

Tag tingene, som de kommer

Disse tre nøgleord er ikke mindst vigtige, når det kommer til fastsættelsen af 2. date. I stedet for at blokere sig selv med tanker om, hvorvidt man gør det rigtige eller går for hurtigt frem, skal man nemlig bare følge sit hjerte og melde sine følelser klart ud. I stedet for at vente fire dage før man igen tager kontakt, kan man lige så godt sende en besked for at afklare, at man nød den første date og stadig er interesseret. Omvendt også, hvis man ikke er. På den måde giver man også daten mulighed for at sige til og fra, og på den måde kommunikere sine følelser også.

Ud fra den stemning, som man kan fornemme ud fra kommunikationen, kan men vejre, hvornår det giver mening at invitere ud på date nummer 2. Er der stemning for det, så kan date nummer 2 sagtens ligge allerede dagen efter. Går man mere rundt som katten om den varme grød, så kan det være man skal vente en uge for at bygge stemningen op og mærke efter, om man savner hinanden. Der er ingen rigtige svar. Man er nødt til at mærke efter.

Hvordan når man til date nummer 2?

Før man stiller sig selv spørgsmålet om fremgangsmåden under dating, så kræver det dog lige, at man har fundet en at gå ud med. Og dette kan være lettere sagt end gjort. Rigtig mange danskere, unge som gamle, er singler, og leder forgæves efter kærligheden. Heldigvis kan den moderne teknologi her være en stor hjælp, blandt andet via diverse online dating apps og sider.

Der er efterhånden rigtig mange, som har forsøgt sig med at finde kærligheden online – og mange endda med et lykkeligt resultat. Det kan derfor godt betale sig at tjekke det digitale marked ud for at se, hvad det kan tilbyde.

Hvis man er i tvivl om hvorvidt online datingsider er noget for en, så kan man prøve nogle af de gratis tilbud ud. På den måde kan man nemt shoppe rundt mellem de forskellige platforme og finde netop det, som tiltaler en. Gratis dating sider online kan man finde via en google-søgning, men der findes også hjemmesider, der specialiserer sig i at samle forskellige hjemmesider i en overskuelig oversigt.

Online datingsider er således en oplagt mulighed at få arrangeret den 1. date på. Her kan man nemlig møde og skabe kontakt til helt fremmede, men interessante, mennesker. Mennesker, som man måske ikke ville møde på gaden, på arbejdspladsen eller på en bar. Til gengæld er næste del af processen, nemlig at arrangere date nummer 2, stadig ens helt eget ansvar.

Og som allerede nævnt gælder det her om at følge sit hjerte og mærke efter, hvordan stemningen er, og hvad den anden part lægger op til.