Sådan giver du dine svigerforældre et godt førstehåndsindtryk

Først og fremmest ønsker man naturligvis at imponere sin kæreste, men for rigtig mange står svigerforældrenes indtryk også højt på listen. Din kæreste er jo selv sagt et produkt af dine svigerforældres gener, holdninger og værdier, derfor er alting meget lettere hvis dine svigerforældre synes godt om dig.

Ingen svigerforældre? Så find en kæreste på en af disse dating sider!

Start med at finde ud af hvad de interesserer sig for, på den måde bliver det lettere for dig at starte en samtale med dem. Svar pænt, høfligt og uddybende på alt hvad de spørger dig om. Medbring gerne en buket blomster til svigermor og en flaske vin til svigerfar, så de kan mærke du har glædet dig til at besøge dem. Komplementer gerne både deres hjem, maden der serveres og naturligvis hvor godt et stykke arbejde de har gjort med opdragelsen af din kæreste.

Gode samtaleemner til dit første møde med svigerforældrene

Første gang man skal møde sin kærestes forældre, så kan man godt have tendens til at blive lidt nervøs. Men alt ting går lidt lettere, hvis samtalen bare flyder og man undgår pinlig og akavet tavshed.

Stil spørgsmål hvor du viser interesse i deres liv. Det kan for eksempel være hvor længe de har boet i deres hus, hvor mange år de har været gift eller simple ting som at spørge ind til deres weekend eller seneste ferie.

Husk også at høflighed og gode maner som oftest vinder de fleste svigerforældres hjerter. Klæd dig pænt på, så du fremstår præsentabel og fornuftig. Sig tak for maden og hjælp med at rydde ud og vaske op.

Og vigtigst af alt, så husk at vise hvor glad du er for deres søn eller datter. Lad dem få en fornemmelse af, at du altid vil være glad for deres søn eller altid passe godt på deres datter. Det er jo trods alt det, der vejer tungest for langt de fleste forældre.

Det er lettere for både dig selv og din kæreste hvis du kommer godt ud af det med svigerforældrene, typisk spiller de jo en stor rolle i jeres liv og vil formentlig altid gøre det. Sørg derfor for, så vidt mulig, at komme godt fra start.

Til dig der slet ikke, endnu, har nogle svigerforældre

Hvis du er single, ja så er svigerforældre ikke det du formentlig bruger mest tid på at spekulere i. Derimod kan det være, at du brændende ønsker dig en kæreste. Måske har du travlt til hverdag og alle dine venner eller veninder er allerede optaget og fastsatte, så kan det være svært at møde den eneste ene til en tilfældig fest. Heldigvis findes der gratis dating sider uden betaling, hvor du nemt og helt uden betaling kan sætte jagten ind på din nye sjæleven.

Online dating er vokset hastigt de senest år og med god grund. Vi danskere, rent statistisk i hvert fald, bliver ældre og ældre inden vi slår os ned, bliver gift og får børn. Det kan der være flere årsager til. Først og fremmest tager mange længere uddannelser og er derfor typisk i midt/slut tyverne før de er færdige med at læse. Herefter skal der gøres karriere og tjenes penge, før man føler sig voksen nok til at købe villa, Volvo og vovhund.

Jo ældre vi bliver, bliver mange af os også mere bevidste om hvad vi vil og ikke vil. Vi lever i høj grad et egoistisk liv, hvor der primært at plads til egne behov og interesser. Det kan gøre tosomheden vanskelig, både at dyrke men også i det hele taget at finde. Netop derfor er dating via nettet så genialt. Her sparer man tid, man slipper for akavede og kiksede blind dates, og man kan mødes med ligesindede, der søger det samme som en selv.

Hvis du er single, så vær ikke bange for at prøve kræfter med netdating. Hvem ved, måske står din kommende kæreste, og tilhørende svigerforældre, alllerede og venter på dig uden du ved det.