Sådan får du succes med dit langdistance forhold

Et forhold kræver kærlig, gensidig respekt og forståelse samt tålmodighed. Det gælder i særdeleshed hvis du er i et langdistance forhold. Et sådan forhold karakteriseres, som ordet antyder, at man bor langt væk fra sin kæreste eller den man dater. Måske bor man i henholdsvis Jylland og Sjælland eller måske endda i hver sit land.

For at et langdistance forhold skal fungere i praksis, så skal begge parter være villige og i stand til at planlægge efter hinanden. Man skal prioritere at bruge alle weekender og ferie sammen, så der aldrig går alt for længe i mellem at man ses. Går det for længe mellem de enkelte besøg, så kan kærligheden dø hen i frustration, savn og måske endda frustration.

Imellem besøgene hos hinanden bør man også være god til at have daglige opkald, sende søde sms’er og tanker, så man ved at man er i hinandens hjerte selvom man er adskilt. Den slags holder kærligheden og flirten i live, de dage eller perioder hvor man ikke kan ses.

Vigtigt med fremtidsudsigter

Langt de fleste mennesker kan overkomme noget der er svært og hårdt, så længe man bare ved det er for en periode og altså ikke for evigt. Få derfor sat ord på sammen med din partner, og se om I kan få skabt en fælles fremtidsplan. Måske ved I, at så snart den ene af jer går på pension, så kan I flytte sammen. Eller måske afhænger det af hvornår jeres hus er solgt eller hvornår børnene flytter hjemmefra. Gør jer det klart om I skal og kan leve i langdistance forhold i et par måneder, et år eller måske endda flere år.

Selvom det kan være svært at spå om fremtiden, så er det ikke umuligt at lave en fælles plan som I begge kan forholde jer til og finde ro i. Tit og ofte vil man nemlig opleve, at det gør tingene lettere og mindre sårbare. Forsøg også at huske jer selv på, at savn jo som sådan ikke er noget negativt. Savn er jo som oftest en følelse han har for noget man holder af og længes efter. Faktisk kan det være rigtig sundt at mærke savn i et parforhold, det får nemlig os til at sætte mere pris på hinanden og nære større glæde for hinandens selskab.

På dating markedet som senior

Jo ældre man bliver, jo sværere bliver det typisk at finde kærligheden og den eneste ene. Måske har du allerede fundet den en eller flere gange i livet, men mistet den igen i forbindelse med skilsmisse eller dødsfald. Mind dog dig selv om, at alle aldre fortjener at føle og mærke hjertevarm kærlighed. Med dating for ældre der foregår online, får du mulighed for at møde en mulig partner i samme aldersgruppe som dig. En der ligeledes har levet livet, prøvet en masse og nu trænger til et dejligt roligt liv men en de holder af.

Her kan du på afslappet vis skrive med andre og stille og roligt lære dem at kende. Måske får I lyst til at mødes, måske gør I ikke. Måske kan det endda udvikle sig til et skønt forhold, langdistance eller ej. Online dating er ganske ufarligt og kan vær en hyggelige måde at få kontakt til andre i samme situation som en selv. I stedet for at føle sig alene, og at man er den eneste der ikke har en partner, så udvid din horisont og prøv kræfter med noget nyt.

Senior dating henvender sig til dig der er over 60 og som måske er træt af at være alene. Kærligheden venter derude, det handler bare om at gribe den. Det kræver, at man tør åbne sig op og være åben overfor ny oplevelser og fremmede mennesker. Når man først har taget det skridt, så vil en helt ny spændende verden af muligheder åbne sig for dig.