Zoosk.com Anmeldelse 2022

- Find din KÆRESTE KONE SEXPARTNER VEN nu

man og kvinde symbol

60% Mænd & 40% Kvinder

Score: 25/100

Samtale Succes
40%
Seriøsitet
40%
Gode Priser
30%
Brugervenlig hjemmeside
40%

Hvor finger jeg min næste drømmefyr? Zoosk com anmeldelse

Står du og vil gerne i gang med at date igen? Men ved du ikke rigtig, hvor du skal begynde henne? Skal du måske starte med at spørge din omgangskreds, om de ikke kender en sød fyr eller pige, som de kunne præsentere dig for? Eller måske vil du gerne give dig i kast med de mange gode datingsider på nettet.

Jeg var præcis lige som dig. Jeg havde ikke været ude og date i rigtig lang tid og var derfor næsten begyndt at blive helt bange for hele dating forløbet. Men så anbefalede en rigtig god veninde mig denne her datingside, som hedder Zoosk. Hun havde selv fundet sin kæreste derinde, så jeg tænkte, at siden ikke kunne være helt tosset. Selvom det lader til at have virket for min veninde, så var Zoosk altså ikke lige noget for mig.

Du kan læse mere i denne artikel om, hvad helt præcist Zoosk er for noget, og hvorfor det er, at jeg i stedet ville foretrække en anden datingside som for eksempel Match.com eller Dating.dk.

Kort opsummering af Zoosk

Zoosk er en online dating service, hvor man kan komme i forbindelse med andre singler. Lige som dig leder brugerne på Zoosk efter den næste gode dates. Nogle af dem ønsker at finde kærligheden, imens andre bare gerne vil hygge sig og have det sjovt. Du lærer hurtigt at navigere imellem de mange tilbud, og folk tager det helt afslappet, når du melder fra overfor nogen, fordi I simpelthen leder efter noget forskelligt.

Zoosk har over 40 millioner singler fra hele verdenen, så der er rigeligt med søde og rare personer at skrive sammen med. Det vil være helt utænkeligt, at der ikke er mindst et par stykker i den store pulje af mennesker, som passer til dig. Så længe du er åben og velkommen, så falder du hurtigt i snak med mange af menneskerne.

Hele 3 millioner beskeder bliver sendt afsted dagligt på Zoosk, så der er en god nok politik for at svare folk. Så det helt positive ved Zoosk er, at du ikke sidder og venter i flere dage eller uger, før du får et simpelt svar tilbage fra personerne.

Samtidig er Zoosk et godt sted at møde mange forskellige mennesker. Zoosk er åbent for hele verdenen, så det vil sige at du meget hurtigt kan komme til at skrive med nogen, som sidder helt ovre på den anden side af verdenen. Hvis du lige som mig godt kan lide at møde nye mennesker, så er det en rigtig positiv ting. Og jeg har da også haft rigtig mange gode og interessante samtaler med folk, som kommer fra et helt andet sted i livet end mig selv.

Rabatkode til Zoosk

Zoosk er en af de datingsider, som koster noget at være på. Det kan godt virke som en noget træls pris for de fleste, og for rigtig mange kan det afskrække folk fra overhovedet at prøve det af. Det er kun forståeligt nok.

Vi har jo alle hørt om nogle værre skrækscenarier, hvad angår datingsider. Der er op til flere, der er blevet snydt på sådanne sider eller måske bare ikke rigtig har fundet nogen, som passer til dem. Det er derfor kun naturligt, at de fleste af os gerne vil teste produktet af, før vi køber et medlemskab.

Jeg er generelt meget sparsommelig med mine penge og havde det selv lidt på samme måde. Derfor benyttede jeg mig også af en rabatkode, da jeg i sin tid meldte mig ind. Det betød, at jeg stadigvæk skulle give et vis beløb for at være med derinde og skrive til de forskellige personer. Men det var slet ikke så mange penge, som hvis jeg ikke havde haft koden.

Med den rabatkode havde jeg mulighed for lige at prøve Zoosk af, før jeg rigtig forpligtede mig. Men det gjorde til gengæld også, at jeg blev ’fanget’ inde på siden. Nu var jeg jo begyndt at skrive med folk og havde faktisk fået en rigtig god samtale op at køre med ret mange personer. Så synes jeg jo ikke lige, at jeg bare kunne springe fra igen, selvom min rabatkupon udløb, og jeg dermed måtte betale den fulde pris.

Så jeg ville klart anbefale at bruge rabatkuponer, hvis du blot er lidt nysgerrig omkring en side og gerne vil se den nærmere an. Men vær nu i sidste ende lidt påpasselig. Det endte med at give bagslag for mig.

Zoosk dating dk – sådan er det

På Zoosk datingside har du rig mulighed for at tage kontakt med alle de mennesker, du vil. Du kan såmænd sende hundredvis af beskeder afsted, hvis det er det, du vil. Det er naturligvis ikke alle beskeder, du får et svar tilbage fra, da folk bruger det ret forskelligt, og det derfor er meget forskelligt, hvor ofte folk er på.

Det kan godt virke en smule begrænsende, når du lige til at starte med gerne vil opbygge en god og stærk relation med folk. Men hvis folk til gengæld svare hurtigt, så er relationen sikret, og du kan hurtigt få dig nogle rigtig gode samtaler.

Så send endelig gerne ret mange beskeder ud til at starte med og så se, hvad folk svarer tilbage. Og hvor hurtigt de svarer tilbage. Hvis du ikke umiddelbart føler, at der er en god kemi, imens i skriver, så kan du jo altid bare droppe samtalen igen. Du forpligter dig jo ikke til at følge op på en samtale ved blot at sende en lille hilsen ud til at starte med.

Som jeg skrev tidligere, så er Zoosk meget internationalt, og det betyder også, at du hurtigt falder i snak med folk, der kommer fra andre steder af verdenen. Det er rigtig fint, hvis du gerne vil have dig en god samtale omkring den politiske situation nede i Egypten, eller hvad i alverden det nu er der sker med Brexit fra britisk side. Eller måske vil du bare godt høre lidt, om hvordan livet er over i midten af USA, hvor der stadig eksisterer ægte cowboys med ride-konkurrencer og støvlekast.

Zoosk er et godt sted at få en god sludder, men det er ofte også alt, hvad det bliver til; en god sludder.

Det synes jeg om Zoosk

Da jeg meldte mig til Zoosk, gjorde jeg det oprindeligt, fordi jeg gerne ville finde den eneste ene. Jeg ved ikke rigtigt, om jeg tror på alt det pjat med, at der kun er én eneste en derude, men jeg håbede lidt, at jeg i hvert fald kunne finde en, som jeg kunne få det godt sammen med og dele en stor del af min tid med. Det var ikke det, der skete.

Jeg mødte skam rigtig mange spændende mennesker og fik mig nogle gode snakke. Men jeg fandt aldrig en, som jeg egentlig følte kunne blive til et romantisk emne på længere sigt. Der var altid forskellige ting i vejen for, at forholdet rigtigt kunne udvikle sig.

Nogle gange fik den anden person rigtig travlt og svarede ikke på beskederne i flere uger af gangen. Andre gange døde samtalen bare hen, og der var ikke nogen af os, der var gode nok til at samle den op igen. Til sidst var der problemet med distancen.

På grund af den måde Zoosk er sammensat, så mødte jeg rigtig mange spændende mennesker fra rigtig mange spændende steder i verdenen. Og det er rigtig fint, hvis du gerne bare vil lære dem lidt at kende og høre om den del af verdenen. Men det er ikke rigtig noget, du som sådan kan bygge et forhold på.

Jeg har aldrig været særlig god til at holde kontakten hverken med venner eller kærester, når vi har haft for mange kilometer i mellem os. Det med et langdistance forhold, det passer bare ikke rigtig til mig. Jeg kan ikke finde ud af det, og gnisten dør altid ud.

Selvfølgelig mødte jeg også af og til folk fra Danmark derinde. Men selv blandt dem jeg mødte fra Danmark, fandt jeg ikke rigtig nogen, som jeg kunne se mig selv sammen med på længere sigt. Enten var gnisten der ikke eller også var distancen simpelthen for lang. Og jeg er ikke lige personen, der ligger og kører i flere timer for at tage på date, når jeg forhåbentlig også vil kunne finde en i mit nabolag, der ville passe lige så godt.

Så min overordnede mening omkring Zoosk er, at det er et rigtig godt sted for at møde folk, men ikke et godt sted, hvis man gerne vil have at de relationer udvikler sig til noget mere. Det var i hvert fald ikke min erfaring og oplevelse, da jeg var derinde.

Og da jeg pressede min veninde lidt ekstra, sagde hun da også, at hun havde været derinde i flere år og skrevet med op til tusindvis af mennesker, før hun faktisk fandt sin nuværende kæreste. Personligt har jeg ikke lyst til at gå igennem alt det ekstra arbejde.

Hvis du derimod gerne vil møde nogle på nettet, så vil jeg anbefale dig i stedet at tage ind på Match.com eller Dating.dk. Her har jeg oplevet langt mere succes og har indtil nu været på op til flere forskellige dates. Jeg har ikke fundet den eneste ene endnu, men jeg har fået en meget dybere relation med folk gennem de datingsider fremfor med Zoosk.

Der er noget ved den måde Dating.dk og Match.com er bygget op, der gør det nemmere at få en tæt relation med folk. Det er i hvert fald det, jeg føler. Samtidig er jeg bedre i stand til at finde folk, som bor tættere på mig eller på anden vis lige opholder sig jævnligt i mit nabolag. Det gør det en hel del nemmere at mødes.

Og der er da én bestemt fyr, som jeg er overmådelig glad for. Jeg tror faktisk, at det forhold godt kunne gå hen og udvikle sig til et længerevarende et – hvilket jo er præcis det, som jeg ledte efter, da jeg startede på Zoosk i sin tid.

Zoosk.com Kontakt, Kundseservice og Login

En af de store ros, som Zoosk skal have er, at de har en helt udmærket kundeservice. De er nemme nok at komme i kontakt med, og jeg havde ofte fat i dem, fordi der var noget bøvl lige pludselig med min betaling og med mit medlemskab.

Jeg synes, de klarede mine henvendelser ganske udmærket, og jeg er glad for den dame, jeg fik fat i en af gangene, som metodisk hjalp mig igennem diverse tekniske ting og tog min bekymring om min betaling meget seriøst.

Deres kundeservice er ikke noget, der skal kimses af, men tværtimod en meget god ting, som jeg sjældent har oplevet andre steder. Det er så ofte, at man får fat i en eller anden uduelig medarbejder eller en ubehøvlet gammel mokke, som ikke rigtig alligevel kan hjælpe en med noget. Så det var faktisk en rigtig god oplevelse lige pludselig at have fat i nogle folk, som faktisk kunne finde ud af at hjælpe en – og så endda samtidig med at de talte pænt til en. Sikke en oplevelse.

Med hensyn til Zoosk login, så er det nemt nok at finde ud af, og det voldte mig ikke de store problemer. Jeg havde lidt vanskeligheder med lige at finde ud af deres system til at starte med, og der var noget bøvl med, at jeg ikke fik mit login kodeord til at starte med. Men så hev jeg bare fat i deres gode kundeservice, og det blev fikset i løbet af ingenting.

Når du først lige får prøvet deres system ad og lige får klikket dig frem og tilbage et par gange, så kommer du hurtigt efter det. Systemet giver ikke altid helt mening og virkede lidt rodet for mig af og til. Men til sidst fik jeg da lært alle smutvejene og fandt ud af, hvordan jeg skulle begærdige mig.

Alt i alt er Zoosk er udmærket dating side, men det var ikke lige et sted, hvor jeg fandt lykken.