Alternativ til Tinder: 8 datingsites og apps, der er LANGT bedre end Tinder!

Tinder er en af Danmarks mest kendte datingsider, og appen har været med til at skabe accept omkring det at date på nettet. Det er desuden også en af de første datingapps, der popper op i hukommelsen, når datingapps bliver nævnt. Det betyder dog ikke, at det er den eneste mulighed – og heller ikke den bedste.

Hvis du ikke er interesseret i ligegyldigt dating-spil, hvor du swiper til højre og venstre mere eller mindre baseret på udseendet, så er der mange muligheder derude, som du kan benytte i stedet for Tinder.

Og hvis du meget specifikt søger enten useriøs eller seriøs dating, så er det ligeledes bedre muligheder. Tinder er en datingapp, hvor forventningerne mellem to personer ikke altid stemmer overens – nogle bruger den nemlig for at finde kærligheden, mens andre blot ønsker et nemt engangsknald.

Hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder, som du har, når det kommer til datingsider og apps, så kan du blot læse videre her.


Match.com

Match.com logo

Match.com er en af de 8 datingsider, som du kan bruge som et tinder alternativ – især hvis du ønsker at møde ham eller hende, der passer helt perfekt til dig.

Du bruger siden i 3 enkle trin, hvor du først fortællere om dig selv, hvorefter du søger efter din eneste ene og sidst tager kontakt. Det er nemt og det er brugervenligt.

Når du fortæller om dig selv, så skriver du et par linjer, der skal gøre et godt indtryk. Vær naturlig, ærlig og spontan, og så har du hurtigt et godt førstehåndsindtryk. Derudover er der nogle søgekriterier, som du udfylder – jo flere du udfylder her, jo bedre er chancerne for, at du bliver kontaktet af din eneste ene.

Det er nemlig sådan, at du søger via disse søgekriterier, så du nemmere finder de singler, som du er på bølgelængde med.

Når først du har fundet en single, som du finder interessant, så handler det bare om at starte kontakten.

Den detaljerede personbeskrivelse, er den, der gør Match.com lidt bedre end Tinder, da du finder singler, der passer bedre sammen med dig og dine interesser. Så slipper du for alle dem, der alligevel var spild af tid.

Desuden kan du også få Match-appen, så du kan søge videre på farten og aldrig gå glip af en potentiel flirt.


Dating.dk

Dating.dk anmeldelse

Dating.dk er endnu end hjemmeside, som du kan bruge, hvis du ønsker et alternativ til Tinder. Dating.dk er nemlig både Danmarks største og bedste datingside – også hvis du spørger brugerne.

Oprettelsen er nem og det samme er frameldingen, hvis du finder den eneste ene, eller blot mister interessen for netdating – det er jo ikke for alle, og det er dating.dk klar over.

Desuden er dating.dk ikke bare en datingside, der er faktisk en hjemmeside, der tilbyder en masse forskellige ting, som du ikke finder på Tinder. Her drejer det sig om artikler om kærlighed, horoskoper, events, spil og meget mere.

Dating.dk har dog ikke en app, hvilket er en ulempe, hvis din primære brug af netdating foregår på farten, men til gengæld er dette datingsiden for dig, der ønsker at være en del af datingsiden med flest brugere, der stadig sikrer tryg og sikker dating på nettet.


Single.dk

Single.dk anmeldelse

For mange bliver Tinder betragtet som en sjov datingside, hvor du møder nye mennesker hele tiden, og sjældent forventer, at det ender ud i noget seriøst. Hvis dette ikke er det, du søger, så er single.dk måske Tinder-alternativet til dig. Her er det nemlig den seriøse kærlighed, der er i fokus.

Single.dk er kort sagt skabt til dig, der er træt af dating og gerne vil finde den eneste ene, så I kan begynde at dele livet sammen. Kærligheden er vigtigst, og den romantiske kærlighed er noget, som mange stræber efter, fordi den netop er stærk og meningsfuld.

Lignende dating.dk, så har single.dk også mange andre muligheder på deres hjemmeside end blot dating. De tilbyder ligeledes artikler og events, så du kan bruge hjemmesiden til lige netop det, som du mangler.

Single.dk har desuden end app som Tinder, men hvor dating stadig fungerer på seriøse vilkår. Efter deres erfaring, er datingapps blot mobile mødesteder, og derfor har udarbejdet en unik matchmaker-teknologi, så du ikke selv skal gøre alt arbejdet, når du blot vil møde din eneste ene. Appen matcher dig med andre singler på personlighed, livsstil, humor og fremtidsdrømme, hvilket er derfor appen er bedre end Tinder, der blot matcher dig med singler i nærheden af dig.


50plusmatch.dk

50plusmatch

Når du tænker på datingsider, så tænker du nok oftest på unge, der sidder og swiper til højre og venstre, fordi Tinder er en af de mest kendte datingsider i Danmark. Noget Tinder ikke har tænkt på, er dog at ældre mennesker også kan være single af forskellige årsager – og de vil lige så gerne finde kærligheden, som ungdommen vil. Derfor eksisterer 50plusmatch.dk.

Her kan du gratis oprette en profil og møde mennesker i samme aldersgruppe. 50plusmatch.dk er dog ikke blot en datingside, hvor du kan finde kærligheden – chancen for at du har mistet din eneste ene er nemlig en mulighed, og det er ikke alle, der ønsker at finde en ny. Derfor kan du også bruge datingsiden til at finde dansepartnere eller venner, hvis blot du ønsker selskab.

50plusmatch.dk understreger vigtigheden af seriøs dating, og derfor opdaterer de regelmæssigt siden og slette useriøse eller inaktive profiler, så du altid kan føle dig sikker, når du benytter hjemmesiden. Derudover er du også 100% anonym, ligeledes så du kan føle dig sikker, når du benytter hjemmesiden.

Modsat Tinder har 50plusmatch.dk ikke en app, hvilket selvfølgelig handler om målgruppen.


Be2.dk

Be2 anmeldelse

Be2.dk er ikke blot anerkendt i Danmark, men det er faktisk et af verdens ledne matchmaking-firmaer, hvis mission er at forbinde sjælevenner og hjælpe dig med at finde den eneste ene – altså apps som Tinder – blot bedre.

Be2.dk ønsker ikke at være endnu en ordinær, underholdningspræget hjemmeside, men i stedet en platform, hvor du kan finde et meningsfuld, længerevarende forhold, hvilket er derfor hjemmesiden er opbygget på en måde, hvor din personligheds kompatibilitet med en anden bliver undersøgt til mindste detalje – først når processen er gennemført, vil du blive introduceret til en partner, som du passer godt sammen med. Dette resulterer i, at Be2.dk er meget bedre end Tinder.

Platformen benytter desuden fuld diskretion, så aldrig skal føle dig usikker ved at tilmelde dig. Du bestemmer selv hvem og hvornår, du vælger at dele dine private oplysninger, så du ikke skal være bange for et uventet møde med en, du chattede med på hjemmesiden.

Hvis du ikke udelukkende er interesseret i datingaspektet på en hjemmeside, men derimod ønsker en platform der tilføjer lidt mere end de andre, så har Be2.dk også en blog, en side med succeshistorier og andre ting, som du kan benytte.

Tilmeldingen er desuden gratis, så du ikke behøver forpligte dig før du er helt sikker på, at det er noget, som du kan få gavn af.

Datingsiden har ikke en app, hvilket betyder, du bliver nødt til at sidde med en computer, og altså ikke kan bruge den på farten. Dog kan du også tage dig tiden til at kigge ordentligt på singlerne, som du er kompatible med inden du sender en besked, når du har computeren fremme og ikke koncentrerer dig om andet.


C-date.dk

c date anmeldelse

De foregående hjemmesider har alle primært været tiltænkt seriøs dating, da det er et område, hvor Tinder ikke er særligt stærkt. Dog er Tinder heller ikke specielt stærkt, når det kommer til det useriøse aspekt af dating, da appen befinder sig på et mellemstadie. Det kan nemt komme til at betyde, at brugerne ikke har samme forventninger til daten, og dermed kan der også nemt komme følelser i klemme og mange bliver skuffede i løbet af processen.

C-date.dk er modsat de forrige hjemmesider, på den måde at den er tiltænk de uforpligtende dates, hvor du møder spændende mennesker, men ikke nødvendigvis forpligter dig til et længerevarende forhold.

Dating på hjemmesiden er anonymt, sikkert og som sagt uden forpligtelser, fordi der simpelthen er nogen, der ikke ønsker et seriøst forhold, men stadig ønsker det intime aspekt en gang imellem. C-date.dk er også klar over, at det ikke nødvendigvis er en præference, der er ligeså accepteret i samfundet i dag, hvilket er grunden til, at du kan søge en partner i diskretion og stadig have lidenskabelige sammentræf – antallet af brugere på disse hjemmesider tyder dog på, at der er flere, der benytter sig af servicen, end der vil stå ved det.

Blot fordi datingen på C-date.dk ikke nødvendigvis er seriøs, betyder det ikke, at sikkerheden ikke er en prioritet. Din profil er stadig sikker og billederne tjekkes manuelt, så du ikke skal bekymre dig om falske profiler – dette er også en måde hvorpå, de mindsker skuffelsen, som Tinder kan medføre grundet ulige forventninger.

C-date.dk er desuden ikke generte omkring deres statistikker – og med god grund. De har nemlig mere end 25.000 nye medlemmer dagligt, mere end 10.000 samtaler dagligt, 72% chance for samtalesucces og et mere eller mindre perfekt forhold mellem kønnene – nemlig 48% mænd mod 52% kvinder.


VictoriaMilan.dk

Victoria milan anmeldelse

Hvor C-date er datingsiden til uforpligtende forhold, så tager VictoriaMilan.dk lige skridtet videre – her er mulighederne nemlig uendelige. VictoriaMilan.dk er nordens første hjemmeside for gifte og samboende, der ønsker en affære om end det drejer sig om en anonym onlineflirt, en engangsaffære, en affære over landegrænser, en langvarig affære eller noget helt andet. Hvis det er det, du søger, så er VictoriaMilan.dk det trygge og diskrete mødested for dig og en masse andre på nettet.

Grundet situationen, som dig og alle andre på hjemmesiden befinder sig i, er anonymitet og diskretion selvfølgelig essentielt, og derfor er VictoriaMilan.dk hjemmesiden, der kan hjælpe dig med at starte en affære, ved af hjælp af værktøjer, der er designet efter situationen og dermed bevarer din identitet, fortrolighed og sikkerhed. Dette gør denne dating sider meget bedre end Tinder.

Der er dog også andre elementer, der gør, at denne side er bedre end Tinder. Ægteskaber kan nemt gå i tomgang, og mange bliver derfor både nysgerrige og interesserede i nye følelsesmæssige forhold; VictoriaMilan.dk er beviset på, at du ikke er ene. Diskretionen og anonymiteten er selvfølgelig til for, at du ikke bliver opdaget, og derfor vælger du også selv hvem du vil have kontakt med, udveksle billeder med og opgive din identitet til i fald af et eventuelt møde.

Hvis du blot har leget lidt med tanken, og ikke har turde kaste dig ud i det, fordi du ikke er helt sikker på, om det i virkeligheden er det, du ønsker, så kan du oprette en profil helt gratis, og blot mærke efter om det føles rigtigt – hvis ikke, så er ingen skade sket, og du ved, det ikke er den vej, du vil gå.


40plus.dk

40plus anmeldelse

40plus.dk er lidt i stil med de første datingsider, og især i stil med 50plusmatch.dk. 40plus.dk er nemlig et Tinder alternativ for singler, der er over 40 år gamle.

At være single som 40-årige er der intet galt i og der kan være mange forskellige årsager til, at du endnu ikke har fundet kærligheden. Måske har du haft travlt med at opbygge en karriere eller måske er du blevet skilt fra ham eller hende, der ikke var dit livs store kærlighed alligevel.

Hvis dette er tilfældet, er 40plus.dk netop det bedste Tinder alternativ. Her kan du nemlig date seriøst eller useriøst eller blot finde nye venskaber.

For at date seriøst på hjemmesiden og finde en kæreste, der passer til dig, så kan du betale så lidt som 3 kroner om dagen – det samme gælder, hvis du ønsker at udvide dit netværk og finde venner med samme interesser som dig. Ønsker du derimod blot at bruge 40plus.dk som et socialt netværk, hvor du kan hygge med andre, så er det helt gratis.

Datingprofilen oprettet på under 1 minut, hvorefter du får mulighed for at møde den eneste ene blandt 50.000 danskere, der alle ønsker det samme som dig. At det kun er andre på 40 år og derover, skaber blot et grundlag for at finde en kæreste bandt andre voksne mennesker.

Hvis du så ender med at møde den helt rigtige, så handler det jo blot om at få sat gang i en date, så I kan mødes og udvikle jeres forhold. Dette er i vores mening langt bedre end Tinder.