Fordele ved at være single – Komplet liste

De fleste mennesker kan sikkert godt nikke genkendende til, at det ikke altid er super fedt at være single. Man kan nemlig godt komme til at mangle nogen at tage ud at spise med, se en film i biografen med eller at ligge og putte med under dynen. Derudover så kan ens families konstante interesse i ens kærlighedsliv – eller mangel på samme – også hurtigt gå hen og blive frustrerende.

Heldigvis er der også en række gode fordele ved at være single, som man skal sørge for at værdsætte, imens man har chancen. Hvis du trænger til at blive mindet om de gode sider ved singlelivet, så læs med herunder, hvor du får en komplet liste over fordelene ved at være single.

1. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge din tid på

Når du er single, så behøver du slet ikke tage hensyn til andre ønsker end dine egne. Hvis du har lyst til at bruge din aften på at gå i byen og flirte med fyre eller kvinder, så er det bare det, som du gør! Hvis du omvendt ikke gider at gå uden for en dør hele dagen, men i stedet bare gerne vil stene din yndlings-reality serie på sofaen, så er der ikke nogen, som kan sige dig imod.

Din tid er helt din egen, og der er ingen kæreste, som kræver, at du skal slæbes med til en fjern slægtnings 80 års fødselsdag, når du ellers hellere ville spise brunch med vennerne. Husk at nyd denne tid, førend du atter må gå på kompromis med en partner.

2. Den næste store kærlighed ligger forude

En anden stor fordel ved at være single er, at kærligheden ligger forude i fremtiden. Bare tænk på alle de hede kys og følelser, som du en dag vil komme til at opleve igen. Det er langt fra sikkert, at det er dette, som du leder efter i øjeblikket, men tanken om, at kærligheden blot venter på én, er da en fantastisk ting at tænke på.

3. Du har frihed til at date, så meget du vil

Indtil den næste store kærlighed dog dukker op, så har du muligheden for at date alle de mennesker, som du har lyst til. Slå dig løs på diverse datingsider og mød en masse spændende mennesker. Nogle af dem vil sikkert være langt fra en kærlighedsforbindelse, men så har du da muligheden for at have nogle interessante samtaler eller måske endda nogle hede ture under dynen.

Hvis du gerne vil gå på nogle spændende dates, så bør du melde dig til nogle netdating sider, hvor du har muligheden for at møde andre singler, som gerne vil møde nye mennesker. Hvis du er klar til at date, så kan du finde netdating sider her på siden.

4. Du skal ikke dele dit hjem med andre

Når man er single og bor alene, så har man den kæmpe fordel, at man ikke skal dele sit hjem med en anden person. Det betyder, at den eneste, som rydder dit hjem til, er dig selv. Du behøver ikke samle beskidte sokker op fra gulvet eller at vaske en andens sure undertøj.

Godt nok er det kun en til at tage opvasken, men det er da ikke så galt, når man bare kan lade den stå, så længe man gider, uden at der er en anden til at brokke sig over det.

5. Du har muligheden for at stille krav til den rette person

Når Amors pil rammer én, så kan man sjældent stille noget op omkring, hvem personen, som man er blevet forelsket i, er. Og ofte er det først langt inde i forholdet, at man indser, at man faktisk slet ikke passer sammen med denne person.

Som single har du heldigvis muligheden for at have indflydelse på, hvem du falder for. Dette kan man nemlig gøre ved at bruge forskellige dating sider. I dag kan man nemlig finde en række dating sider, som fokuserer på forskellige aspekter af ens personlighed, så man specifikt kan lede efter en person med en god uddannelse, eller som har en speciel alder. Hvis du vil vide mere, så kan du finde dating sider her.

6. Du har hele sengen for dig selv

Kærligheden skal nok dukke op i dit liv igen, så hvorfor ikke nyde en af de ultimative luksusser ved singlelivet, inden du atter er i et fast forhold? Flad ud og nyd, at du har sengen helt for dig selv, uden at der er nogen, som konstant skubber dig udover kanten. Brug begge puder og dyner på dig selv og sov som en engel, så længe der ikke er en anden persons snorken til at holde dig vågen.

7. Du kan være fuldstændig egoistisk i soveværelset

Bare fordi man er single, så betyder det ikke, at man ikke kan få masser af sex – enten med sig selv eller med en anden person. Køb dig fattig i sexlegetøj, og nyd en masse stunder kun med dig selv under dynen, eller nyd uforpligtende sex med andre mennesker, hvor du kan tillade dig at holde fokus på dig selv og dine egne orgasmer.

8. Du har tid til at fokusere på dig selv og din udvikling

En af de allerstørste fordele ved at være single er, at man har tid til kun at fokusere på sig selv og ens velbefindende. Som single er det nemmere at blive opmærksom på, hvad man som person har brug for i sit liv, og hvad man omvendt slet ikke har brug for. Dette kan gøre sig gældende både i forhold til at finde en ny partner, men også i forhold at blive et gladere menneske på egen hånd.

Derudover så kan man sætte fokus på sin egen udvikling og på at opnå de mål, som man har sat sig for. Uanset hvad man gerne vil åbne, så er det bare med at udnytte den tid og frihed, som man har, når man er single. Man skal tidsnok igen skulle dele sit liv med anden person, så det er okay at bruge sin tid som single til udelukkende at være opmærksom på sig selv og ens egne behov.