Scor en pige – hvordan? Få hjælp og tips her

Mange ønsker det, men mange har også problemer på dette felt. Hvordan scorer man den søde pige, som man har kigget langt efter længe?

Det kan både være akavet og svært bare at kontakte hende, så hvordan skal man nogensinde kunne score hende. Det kan du måske få en smule hjælp til her.


Har du ikke allerede fundet en pige, som du gerne vil score?


Hvis du ved, hvilken pige du gerne vil score – så læs med her!

Her kommer nemlig nogle tips og smarte tricks til, hvordan du kommer i kontakt med den søde pige.

Og hvordan du til sidst ender score hende!

Først? Her er et par gode videoer du kan se!

Vigtige huskeregler når du ønsker at score en pige

Der er nogle helt generelle huskeregler som kan være med til at hjælpe dig godt på vej til at tage kontakt og vække interesse hos hende, som du ønsker.

En af de vigtigste regler du skal huske når du vil i kontakt med en pige, er dit kropssprog.

Kropssproget er næsten mere sigende i forhold til kommunikation end ord, derfor er det så sindssygt vigtigt at have et positivt kropssprog, hvis du ønsker at fange hendes interesse.

Lad vær med at sidde med armene over kors, over brystet – det giver nemlig et tegn til hende omkring, at du lukker dig selv inde og ikke ønsker selskab.

En anden regel, som muligvis kan være medvirkende til at vække den anden parts interesse, er at røre ved hende.

Det tager en person mellem 30 sekunder og 2 minutter at dømme og stemple en person – derfor er det vigtigt hurtigt at vise, at du har en interesse uden at det bliver for meget.

Den sidste regel, som er vigtig at huske i forhold til kropssprog er øjenkontakt – ønsker du at komme i kontakt og vække modpartens interesse er øjenkontakten utrolig vigtig.

Øjenkonkakt er nemlig hurtigt med til at afgøre om du, og hende kunne være interesserede i hinanden.

Og så til sidst – husk at smil, det pynter altid.

Men vigtigst af alt vær naturlig og dig selv.

Det signalerer overskud og selvsikkerhed og det finder alle kvinder attraktivt.

Hvordan får jeg fat på hende?

Det er svært for mange mennesker at gå ud og møde en pige.

Det er pinligt, akavet og folk tør ikke gå hen og snakke uden nogen form for forspil. Derfor kan du med fordel vælge at benytte dig af online dating sider, hvis du er meget bange for at møde piger fysisk for første gang.

Det kunne være dating sider som – Tinder, Scor.dk, Partnermedniveau.dk, Dating.dk eller Single.dk.

Alle disse dating sider har forskellige specifikationer, men fælles for alle dating siderne er at du inden, du skal møde hende fysisk kan tage kontakt med hende, og finde ud af om i er et ”match”.

Det kan gøre det langt mere afslappende for enhver, at vide på forhånd at hende du ønsker, og vil snakke med allerede har fundet ud at du kunne være en eventuel kæreste.

I har måske også skrevet sammen i længere tid, og har på den måde allerede en del viden omkring hinanden, som i kan spørge ind til og snakke om.

På den måde er der allerede en del taleemner at tage fat i, som kan gøre samtalen mere gnidningsfri end ellers.

Hold lidt igen

Hvis du enten har fået pigen med på date, eller bare har fået startet en samtale med hende – så husk ikke at vær for meget. Hold lidt igen – specielt med de sjofle scorereplikker og alkoholen.

Det er ikke mange piger, som hopper på gamle scorereplikker og ville du date eller snakke med dig selv for allerførste gang i en kæmpe brandet?

Så tænk dig lige en ekstra gang om, hvis du ønsker at møde en sød pige i baren eller ude på dansegulvet.

Det gør det en del lettere at score den pige du ønsker, hvis du kan virke en lille smule intelligent og når du ved hvad det er du laver.

Så hold nu igen drenge – det bliver lettere.