Tips og tricks til at score den søde dreng

Er du træt af at være single, og ønsker at score ham den søde dreng?

Du har måske endda udset dig en helt specific fyr. Men du er lidt bange for at tage kontakten. Så er du helt sikkert ikke den eneste.

Det er svært for mange at tage det første skridt, når det kommer til at mødes med en fra det modsatte køn.

Er du en af dem, som har svært ved netop det, kan du med fordel vælge at læse med her.

Mangle du omvendt at finde en sød fyr at score? Så kan du tage et kig på disse netdating sider.

Her kommer nemlig nogle tips og tricks til at score og tage kontakt med ham den søde dreng.

Du får også nogle gode råd til hvordan, du kommer i kontakt med og finder den søde dreng eller mand, som du har ønsket dig i lang tid.

Video Guides:

Første skridt til at score ham: Fang hans opmærksomhed

Når du ønsker at score og komme i kontakt med ham den søde, er det vigtigste og første du skal, at fange hans opmærksomhed. Det er vigtigt når du ønsker at fange en fyrs opmærksomhed at du virker interesseret i ham – kig på ham, send søde smil og fang hans blik.

På denne måde udviser du interesse for ham, så må du afvente og se om han griber chancen. Hvis ikke kan du med fordel gå hen og konversere med ham.

Det er også vigtigt, når du ønsker at fange hans opmærksomhed, at du har et positivt kropssprog – det vil altså sige, at du ikke skal gå rundt med korslagte arme og med et flakkende blik.

Slap af, ret dig op og vis din åbenhed. Vis du er selvsikker, det er et kæmpe plus og virker attraktivt.

Når du har vist din interesse for ham, skal du tage skridtet og få ham til at blive opmærksom på dig. Kontakt ham, gå over til ham eller byd ham op til en dans afhængig af, hvor du prøver at score fyren. Husk også, at scorereplikker også kan bruges, selvom man kommunikere på en dating side. Det vigtigste er bare at du viser interesse for ham. Lad dog vær med at være for overgearet og overdrevet – det er der ingen der synes er tiltrækkende, og du risikerer at skræmme ham væk. Er du i tvivl om dine evner til at fange en fyrs opmærksomhed, kan du med fordel vælge at træne dine evner, eksempelvis derhjemme foran spejlet eller hos nogle venner og veninder for at se hvad der siger til det. På den måde kan du have indøvet nogle tricks på forhånd, således virke mere selvsikker, når du skal ude og benytte det i virkeligheden.

Find ud af om han er interesseret

Det næste skridt du skal tage, er at finde ud af om han er interesseret. Har han svaret dig igen med blikke og øjenkontakt, er det tid til at tage skridtet videre og finde ud af, om han virkelig er interesseret i dig. Tag kontakt til ham – spørg ham om hvad som helst, bare sig hej og indled kontakten.

Lad være med at bruge latterlige scorereplikker, det er ikke særlige attraktivt. Hvis han er interesseret i dig, finder du hurtigt ud af det. Hvis han ønsker at have en samtale med dig, så må der være en form for interesse fra hans side. Når I er i gang med jeres samtale, så husk forsat at udvise interesse for ham – du kan med fordel vælge at opretholde en øjenkontakt og røre ved ham, uden det bliver for meget.

Når I er godt i gang med samtalen, er der nogle ting du med fordel kan have fokus på for at flirte med ham og få ham til at synes om dig. Som sagt er øjenkontakt, en meget vigtig del. Øjne er fortryllende og beviser interesse. Det er også vigtigt at lytte til ham, når han fortæller dig noget – udvis interesse, og spørg ind til de ting han fortæller. Øjnene er vinduet til sjælen og afslører intentionerne og humøret på et splitsekund.

Slutteligt er det vigtigt at huske humoren. Humor er et af de allervigtigste punkter – humor og grin skaber en dejlig kemi.