Dating for gifte – Guide til dating side for gifte personer

1. plads
Sexymeets Club
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
2. plads
Sexhunt.dk
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.6
Rating
Mest kendte
Danskernes favorit
Hurtig oprettelse
3. plads
ScorNu.dk
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
Scor.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Chat og video
100% Sikker og anonymitet
Ældste sexdating side
Høj succesrate
Erox.dk
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.1
Rating
Garanti for beskeder
Fræk chat
Sex garanti
C-date
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.5
Rating
Casual dating
For folk i forhold
VictoriaMilan.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
8.2
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.9
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side
Senior.dk
119.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
7.7
Rating
Senior
Dating og venskaber
Ældre målgruppe

Parforholdet er gået i stå, gnisten er væk, og du begynder at se dig om efter nye muligheder. Dating for gifte er til dig, der mangler lidt ekstra spænding her i livet.

Her i indlægget finder du en liste af de bedste dating sider for gifte. Disse sider er det perfekte sted at starte, hvis du søger dating for gifte eller dating for gifte og samboende.

Læs med i indlægger og bliv klogere på hvad dating for gifte er og hvordan du kommer i gang med det frække dating liv.

Hvad er dating for gifte?

Dating for gifte kan udfolde sig på mange forskellige måder. Men i bund og grund handler det om personer, der er gift, men som søger at have en affære. En dating side for gifte hjælper disse personer med at få kontakt til andre.

Disse sider er ofte meget diskrete, og lægger vægt på anonymitet, så du kan have en affære uden at blive opdaget. Ved at bruge en dating side for gifte kan du også undgå mange dramaer.

Hvis du for eksempel vælger at have en affære med naboen, eller en anden du allerede kender, er chancen for at blive opdaget meget større. At have en affære med en tilfældig kan være meget mere diskret og ofte uden konsekvenser.

Dating for gifte på en netdating side tiltrækker dog ikke kun personer, der er gifte. Disse sider tiltrækker også single personer, der leder efter gifte mænd eller kvinder at være sammen med.

Disse personer er på siden, enten fordi de tænder på ideen om en affære. Eller at de er sikre på et uafhængigt og uforpligtende forhold ved at være sammen med en, der allerede er i et forhold.

For at opsummere kan dating for gifte altså være:

 • Personer der er gifte, og som søger en affære
 • Personer der er i et forhold, og som søger en affære
 • Singler der søger at være sammen med en, der allerede er i et forhold

Udover de forskellige typer du kan finde på en dating side for gifte, så kan du også finde forskellige behov. Medlemmerne på de forskellige sider søger ikke altid det samme.

Medlemmer på dating for gifte sider kan for eksempel søge:

 • En spændende affære
 • Et pirrende seksuelt bekendtskab
 • En uforpligtende eskapade
 • Et udelukkende online forhold
 • Et længerevarende forhold uden for parforholdet

Det er derfor altid en god ide at gøre det klart for dig selv, hvad du søger. På den måde kan du hurtigt sortere, i de tilbud du får og finde andre relevante profiler, der vil det samme som dig.

Men generelt er der ikke nogen retningslinjer, når det kommer til dating for gifte. Der handler mere grundlæggende om nye, spændende og ikke mindst pirrende oplevelser. Hvor langt du ønsker at tage din utroskab, er helt op til dig.

Kan jeg være anonym?

Det kan du godt, men det kommer an på, hvilken dating side for gifte du vælger. Når det kommer til en dating side, du skal bruge til utroskab, kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra penge.

Der findes helt klart en masse gratis sider derude, hvor du kan komme i kontakt med mange interessante kvinder og mænd. Men disse sider har til gengæld heller ingen beskyttelse i forhold til personlige oplysninger og billeder. Og så har de ofte også en masse falske profiler, der bare er ude efter dine penge.

Hvis du vil sikre din anonymitet, er der specielt fire ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til dating siden:

 • Beskyttelse af personlige oplysninger
 • Sikker og diskret betaling
 • Få eller ingen falske profiler
 • Generel diskretion og anonymitet på siden

Ved at betale godt for et medlemskab og vælge en anerkendt og velrenommerede dating side for gifte kan du også være sikker på dine personlige oplysninger. Dine oplysninger vil her være godt beskyttet i tilfælde af hacker angreb.

Sikker og diskret betaling er også en nødvendighed. Det er ærgerligt, hvis affæren bliver opdaget på grund af et dumt kontoudtog. De gode datingsider har dog en total diskret betalingstransaktion. Det betyder, at navnet på siden ikke kommer til at stå nogen steder og, at dine betalinger til siden ikke vil se mistænkelige ud.

Når du betaler for et medlemskab på en datingside, kan du også undgå mange falske profiler. De gratis sider der findes, er fyldt med scammers, og det kan være svært at finde en reel og virkelig person på disse sider. Du vil få mange flere gode og virkelig profiler at vælge mellem, når du betaler for et premium medlemskab på en datingside.

På de bedste datingsider for gifte kan du selv bestemme, hvor anonym du vil være. Det vil sige, at du kan kontrollere, hvem der må se dine billeder. De fleste gode sider har dog også en generel beskyttelse, der blandt andet gør, at dine billeder fra din profil for eksempel ikke dukker op på en Google søgning.

Hvis du sikrer dig, at alle disse fire forhold fungerer, og er til stede, på den side du vælger, kan du regne med en høj grad af anonymitet, når det kommer til dating for gifte.

Dating for gifte kan også foregå som et gift par

Dating for gifte indebærer ikke kun en gift kvinde eller mand, der søger en affære. Der kan også være tale om et gift par, der sammen leder efter en ny partner. Det kan for eksempel være, hvis man har fantasier om at prøve en trekant. Eller hvis man gerne vil eksperimentere med noget partnerbytte.

En dating side for gifte og samboende vil ofte give dig en mulighed for at krydse af eller beskrive præcis, hvem du eller I er, og hvad der søges efter.

Du kan derfor støde på mange forskellige personer på en dating side. Og der kan være mange forskellige ting, som man søger efter. Du kan gøre din søgning nemmere, hvis du gør det klart for dig selv, hvad det er, du leder efter.

Er du gift, og leder efter en ny partner sammen med din nuværende partner? Eller er du single, og leder efter et uforpligtende forhold? Eller måske er du gift, og leder efter at have en affære med enten en single person, eller en anden der er gift?

Konstellationerne kan være mange. Og det kan være en fordel at blive enig med sig selv, og eventuelt sin partner, hvad man er klar til, og hvad man ikke er.

Der kan pludselig være mange muligheder og fristelser foran en, når man kommer ind i dating for gifte. Samtidig er det vigtigt, at du ikke går over dine egne grænser eller din partners for den sags skyld.  

Ting du kan overveje, inden du går i gang med dating for gifte:

 • Ønsker du en partner, der også er gift eller en, der er single?
 • Skal din affære være online, eller vil du mødes i virkeligheden?
 • Ønsker du at mødes med flere eller kun én person
 • Søger du og din partner en anden single person eller et andet gift par?

Du kan spare dig selv for meget, hvis du alene eller sammen med din partner tænker over nogle af disse spørgsmål, inden I vover jer ud i dating for gifte. Det kan blandt andet være en god løsning i forhold til et langdistance forhold.

Jo mere afklaret du er, med hvad du vil have, jo nemmere kan du også finde det helt rigtige forhold på en dating side for gifte og samboende.

Er alle medlemmer gift / i forhold?

På en dating side for gifte kan der være mange forskellige personer. Det er faktisk ikke alle, der er gifte eller i et forhold. Du kan også finde singler på en side for gifte eller samboende. Der kan nemlig være mange singler, der af forskellige grunde gerne vil være sammen med en, der er gift.

Der findes datingsider til enhver smag, så om du søger elitedating, alders bestemt dating eller utroskabsdating, så findes der en datingside til netop dette.

Det kan både være fordi, de synes, at det giver en ekstra spændende og pirrende oplevelse at være sammen med en, der er gift. Men det kan også være, at de kun er interesseret i et uforpligtende forhold. Og at være sammen med en der allerede er gift, er en god måde at holde forholdet helt uformelt og uden forpligtelser.

På en dating side for gifte kan du altså finde:

 • Personer der er gift
 • Personer i et åbent forhold
 • Singler
 • Fraskilte

Det er heller ikke alle medlemmer, som er gifte eller i et forhold, der søger en affære. Der er også flere par, der sammen søger en ny partner til sengen. Det kan både være for at prøve en trekant med en ny og ukendt partner. Eller de kan være interesseret i at være sammen med et andet par. Det kan for eksempel være til partnerbytte.

Er du single eller en gift kvinde og mand, der er på en dating side for gifte, er det fint at være opmærksom på de forskellige typer, der kan være på en side. På den måde bliver du ikke overrasket, hvis du lige pludselig får et frækt tilbud fra et ægtepar.