Russisk Dating – Find russiske kvinder i Danmark

Mange danske mænd drømmer om en smuk russisk pige at være sammen med. Heldigvis giver nettet dig mange muligheder, når det kommer til at finde russiske piger i Danmark. Der findes nemlig et utal af både danske og internationale dating sider, der kan hjælpe dig med at finde din drømme kvinde.

I dette indlæg finder du en komplet guide til russisk dating, samt hvordan du finder russiske piger i Danmark. Vi giver dig anmeldelser af nogle af de mest populære datingsider, så du kan finde den, der matcher dine interesser og præferencer bedst. Herefter kan du læse mere om, hvad russisk dating går ud på, og hvordan du finder russiske kvinder i Danmark.

1. plads
Russian Cupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find russiske kvinder på disse sider

RussianCupid

Russian cupid forside

Siden 1999 har RussianCupid sat mænd fra hele verden sammen med russiske kvinder. Siden har over 2 millioner medlemmer, og der er derfor gode chancer for, at de perfekte russiske piger til dig findes lige her. Dating siden er lavet specifikt til mænd, der er interesseret i russisk dating.

Du kan nemt komme i gang på siden. Når du opretter din profil, er det gratis, og det eneste du skal gøre, er at oplyse basale informationer om dig selv og uploade et billede. Du kan faktisk også sende og modtage beskeder med den gratis version.

Er du dog mere seriøs i din søgen efter russiske kvinder, kan det kun anbefales at betale for enten guld eller platin medlemskab. Du kan købe medlemskabet til én, tre eller tolv måneder.

Siden hjælper dig med at finde det korrekte match. Ved at sammenligne profiler med ens præferencer eller interesser bliver du matchet med forskellige relevante profiler på siden. Det betyder også, at jo bedre du beskriver, hvad du søger, jo større er dine chancer, når det kommer til russisk dating på RussianCupid.

Fordele

 • Mange medlemmer (over 2 millioner)
 • Gratis oprettelse
 • Mange chatmuligheder
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Forskellige abonnement muligheder

Ulemper

 • Der er nogle falske profiler
 • Lidt dyrt medlemskab

Dating.dk

Dating dk forside

Dating.dk er Danmarks største datingside, og er derfor den danske datingside med flest aktive profiler. Det betyder derfor altid bedre chancer for dig, når det kommer til at finde russiske damer. Derudover får du en datingside, hvor brugervenligheden er i top, og det samme er kundeservicen.

På grund af dating.dk er en så stor datingside, kan du finde en bred gruppe af mennesker derinde. Det vil alt andet lige altid give dig de bedste muligheder, når det kommer til russisk dating. Men siden er selvfølgelig ikke skabt specifikt til russisk dating.

Det gode ved hjemmesiden er, at den er dansk og, at du derfor får en dansk kundeservice samt høj troværdighed. Der er nemlig god grund til, at siden har været danskernes fortrukne i mere end 20 år.

Hvis du leder efter russiske kvinder, der er bosiddende i Rusland, er dating.dk måske ikke det ideelle sted. Men du kan selvfølgelig godt være heldig at finde russiske piger, der allerede bor i Danmark. Beskriv hvad du søger i din profil, og dating.dk vil prøve at matche dig med relevante profiler.

 Fordele

 • Mange medlemmer
 • Gratis oprettelse
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • God og dansk kundeservice
 • Stort set ligelig fordeling af mænd og kvinder

Ulemper

 • Der er nogle falske profiler

Match.com

Match.com forside

Som international datingside er Match.com et godt alternativ til RussianCupid, når det kommer til russisk dating. Siden har mange profiler og uanset, hvor du befinder dig i verden, kan du bruge siden til at finde matches. Du opretter din profil helt gratis. Det giver dig mulighed for at kigge lidt rundt på siden, inden du vælger at betale for et abonnement.

Det gode ved Match.com er, at du opretter en ret grundig profil. Du skal nemlig besvare nogle spørgsmål. Spørgsmålene omhandler både dig selv, og hvilke forventninger du har til en mulig partner. Det kan være en god ide at bruge lidt ekstra tid på denne del. Det vil nemlig gøre de matches, du får mere relevante. Her kan du med fordel beskrive din interesse i russian dating.

Derudover har datingsiden mange sjove funktioner. Du kan for eksempel bruge shuffle. Det fungerer lidt ligesom Tinder, hvor du kan sige enten ja eller nej til et match. 

Du kan også forvente få fake profiler på Match.com. Det kan være en fordel i forhold til russisk dating, da du derved undgår snyd eller bare at spilde din tid.

Fordele

 • Mange medlemmer
 • Gratis oprettelse
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • International datingside
 • Stort set ligelig fordeling af mænd og kvinder

Ulemper

 • Ikke den bedste kundeservice afdeling

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Partner Med Niveau finder du medlemmer, der har en høj uddannelse, eller som har en god og ambitiøs karriere. Datingsiden er en såkaldt nicheside for elitedating, og er til dem, der enten har, eller som søger en partner med høj uddannelse eller generelt højt ambitionsniveau for livet.

Det er samtidig også en datingside, hvor det handler om seriøse forhold. Det er derfor ikke den rette side, hvis du leder efter russisk dating som en flirt. Samtidig er siden en udelukkende dansk side. Det vil sige, at medlemmerne for det meste vil være bosiddende i Danmark.

Du kan sikkert finde russiske kvinder på Partner Med Niveau, men de vil højst sandsynligvis være bosiddende i Danmark. Hvilket måske også kun er en fordel.

Siden er heller ikke helt billig at være medlem af. Det har selvfølgelig også noget at gøre med, at man ønsker, at dem der bliver medlem, også er seriøse i deres søgen. Det skal dog så også siges, at pris og kvalitet i dette tilfælde hænger sammen.  Betaler du for et abonnement til datingsiden, får du også et velfungerende matching system samt en lækker og brugervenlig hjemmeside.

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Seriøs datingside
 • Gode matches

Ulemper

 • I den dyre ende
 • Ikke lavet til russisk dating

VictoriaMilan

Victoriamilan forside

Siden skabte vild omtale da den først kom frem. Men den megen omtale har helt sikkert kun været et plus for VictoriaMilan, der hurtigt er blevet en af de mest populære datingsider i Danmark. VictoriaMilan er en datingside, for folk i forhold eller som er gifte, og som ønsker at have en affære.

Det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på denne præmis, inden du skriver dig op på siden. Samtidig kan det være en ulempe, at der er en overvægt af mandlige medlemmer på siden. Leder du efter russiske kvinder, kan det være lidt op ad bakke på VictoriaMilan.

Derudover skal du selvfølgelig være klar på, at de russiske damer du finder, måske allerede er gift. Det kan selvfølgelig også være, at du selv er i et forhold, og ønsker en affære med russiske piger. Så kunne VictoriaMilan hurtigt blive din nye yndlings datingside.

Når du opretter din profil, hvilket selvfølgelig er gratis, kan du beskrive, hvad du leder efter. Både i forhold til dit forhold, og generelt hvad dine præferencer er i forhold til en partner. 

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Niche datingside til affærer 

Ulemper

 • Mange mandlige medlemmer
 • Ikke lavet til russisk dating

Hvad er russisk dating?

Russisk dating er i alt sin enkelhed mænd, der dater russiske kvinder. Og det er faktisk en meget udbredt ting i Danmark så vel som resten af verden. Der er både mange russiske damer, der søger en dansk mand og mange danske mænd, der søger en russisk partner eller kone.

Mange danske mænd finder russiske kvinder meget feminine og flotte. Rusland er et meget traditionelt land, og kvinderne ser derfor ofte også mere traditionelt på et parforhold. Her forventer de, at manden indtræder i en traditionel mandlig rolle, men kvinden dermed også har en traditionel kvindelig rolle.

Flere og flere danske mænd søger denne traditionelle stabilitet i et parhold. Det kan være svært at finde blandt danske kvinder, hvorfor du søger for eksempel russiske kvinder.

Russiske piger kan omvendt finde danske mænd mere stabile end for eksempel russiske mænd. Derudover kan Danmark give dem bedre muligheder i forhold til job og uddannelse. Russisk dating kan derfor være en god mulighed for både danske mænd og russiske kvinder, der hver især får noget ud af forholdet.

Disse forskelle kan for en fordel, idet russiske kvinder finder det, de søger hos en dansk mand. Men som altid kan kulturelle forskelle også være svære at overkomme. Det er derfor vigtigt, at I hver især er klar over, hvilke forskelle der er, og hvordan I forholder jer konstruktivt til dem i et forhold.

Ved at tale om jeres forskelle kan I få en bedre forståelse for hinanden og undgå at fornærme den anden. Det vigtigste at huske på ved russisk dating er at være åben for nye muligheder og at være fordomsfri.

Kan man finde russiske piger i Danmark?

Det er helt klart muligt at finde russiske piger i Danmark. Mange flytter væk fra Rusland enten for at få mere frihed, eller for at få bedre muligheder i forhold til job og uddannelse.

Der vil derfor helt klart være mulighed for russisk dating i Danmark. Her kan det være en fordel at bruge en af de større danske datingsider. De har flest medlemmer, og der er derfor størst chance for, at du kan finde russiske damer, du finder tiltrækkende.

Der er dog også mange russiske kvinder i Rusland, der søger en partner i for eksempel Danmark, så de kan rejse væk. Hvis du søger russiske piger, der lever i Danmark, kan du med fordel bruge en af de danske datingsider. Her kan du så gøre din søgning meget specifik og blive matchet med kvinder, der kommer fra Rusland.

Her kunne et godt bud for eksempel være dating.dk. Fordi det er Danmarks største datingside, er dine chancer for at finde russiske damer bedst på denne side. Derudover får du en god og brugervenlig side, der har en god kundeservice og som er sikker at bruge.

Der er altså gode muligheder for at finde russiske piger i Danmark. Med de danske datingsider der i dag findes, kan du gøre dine præferencer klare og blive matchet med relevante profiler.

Uanset hvilken løsning du går med, giver de mange datingsider dig mulighed for at finde russiske kvinder, som du kan date. Drømmen om den perfekte partner findes for mange danske mænd hos russiske kvinder. De kan være mere traditionelle og familieorienteret, hvilket kan være meget tiltrængt og tiltrækkende for danske mænd.

Sådan finder du russiske kvinder

Når du leder efter russiske kvinder og russisk dating generelt, er internettet helt klart din ven. Du kan hjemme fra Danmark af finde mange russiske piger, der er interesseret i at date eller gifte sig med en dansk mand. RussianCupid er selvfølgelig den ultimative datingside til russisk dating, der er en datingside specifikt målrettet mænd, der søger russiske kvinder. Her har du mange muligheder på grund af det store medlemstal.

Siden er en del af en større international virksomhed, der har specialiseret sig i international dating. Du kan derfor være sikker på, at folkene bag ved hvad de laver. De har en række nichesider til forskellige nationaliteter, så du kan vælge den du finder mest tiltrækkende. Er du til russian dating, så er RussianCupid det helt rette valg.

Når du opretter en profil på for eksempel RussianCupid, er det også vigtigt, at din profil indeholder det som tiltrækker russiske kvinder. Det er altid vigtigt, at du er grundig i din profiltekst, og generelt når du opretter dig. Jo bedre du beskriver hvem du er, og hvad du leder efter, jo større chance er der for, at du får relevante henvendelser og matches.

Du kan for eksempel starte med at beskrive dine interesser, og hvad du laver til dagligt. Herefter kan du også beskrive, hvad du søger i en partner. Og hvad du gerne vil have ud af dit forhold. Herunder kan det også være en god ide at beskrive, hvorfor du er interesseret i russian dating.