Handicap dating – Dating for handicappede

Kort om Handicap-dating

Handicap-dating.dk er en datingside særlig henvendt til mennesker med handicap. Det kan både være fysiske eller andre ikke synlige handicap.

På siden kan du både finde seriøse forhold, frække flirter og hyggelige venskaber. Handicap dating siden er den største af sin slags i Danmark.

Fordele

 • Datingside henvendt til handicap dating
 • Hurtigt at oprette profil
 • Enkel hjemmeside

Ulemper

 • Ikke så mange medlemmer

Pris

Det er gratis at oprette sig på siden, og det er ret hurtigt at gøre. Vil du have mere ud af siden, kan du betale for et medlemskab. Prisen er relativ lav, og du får klar information om betaling af medlemskab.

Du kan få 1 måneds medlemskab for 119 kr. Abonnementet fornys automatisk, og skal afmeldes, hvis du ikke ønsker at forlænge det.

Fordeling af brugere

Fordelingen er som de fleste datingsider og har derfor en overvægt af mænd. Men det er skam stadig muligt at finde en kvindelig partner på siden.

Hvorfor vælge Handicap-dating

Du skal vælge handicap dating siden, hvis du selv har et handicap, eller ikke har noget i mod at have en partner med et handicap.

Siden er også rigtig god til at få venskaber og generelt til at have en hyggelig snak. Der er derfor mange gode muligheder for dig, der søger en specifik handicap dating side.

BEDSTE ALTERNATIVER

Vi anbefaler dig IKKE at bruge handicap-dating.dk grundet de mange in-aktive brugere. Tjek i stedet for en af nedenstående datingsider:

 1. Dating.dk 
 2. Match.com
 3. 40plus.dk
 4. PartnerMedNiveau
 5. Senior.dk

Vi har mere detaljeret anmeldt disse nedenstående. På den måde får du en bedre idé om hvorfor du netop skal oprette dig der og ikke hos handicap-dating.dk. 

Kort om Dating.dk

Siden 1998 har Dating.dk givet danskere i alle aldre muligheden for at finde kærligheden.

Danmarks største datingside giver dig en masse medlemmer, som du kan snakke og flirte med, og som måske kan udvikle sig til den helt store kærlighed.

Datingsidens brede anerkendelse sørger for, at der hele tiden kommer nye medlemmer til.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Mange medlemmer
 • Brugervenlig hjemmeside
 • God kundeservice

Ulemper

 • Ikke målrettet handicap dating

Pris

Du kan nemt oprette en gratis profil på dating.dk. Men der er en del begrænsninger, hvis du kun har en gratis profil. Et medlemskab koster for 1 måned 179 kr., 387 kr. for 3 måneder og 594 kr. for 6 måneder. 

Fordeling af brugere

Siden har stort set lige mange mænd og kvinder. Så uanset om det er det ene eller det andet du søger, kan du finde det på Dating.dk. Den præcise fordeling af 52% mænd og 48% kvinder. 

Hvorfor vælge Dating.dk?

Hvis du søger handicap dating, er Dating.dk egentlig et ret godt bud. Selvom siden ikke er lavet specifikt til handicap dating, er der så mange medlemmer på siden, at du har gode muligheder for at finde din partner.

Derudover har Dating.dk mange gode søgefunktioner, så du kan finde de profiler, der er mest relevante for dig.

Kort om Match.com

Mathc.com er på verdensplan en af de første datingsider.

Du får derfor en hjemmeside der er gennemarbejdet og velfungerende. Derudover har siden en virkelig stort antal medlemmer.

Det giver dig bedre muligheder for at finde den partner der er helt perfekt til lige netop dig.

Fordele

 • Mange medlemmer
 • Match-making algoritme
 • Zen-funktion
 • Mange events

Ulemper

 • Omstændigt at oprette profil
 • Ikke udpræget handicap dating side

Pris

Med et Premium medlemskab får du adgang til sidens mange funktioner. Det kan være nødvendigt for, at du rigtig får noget ud af din profil på siden. Et medlemskab er dog ikke det dyreste på Match.com. Det koster kun 279 kr./md.

Fordeling af brugere

Du har stort set lige mange mænd og kvinder på siden. Der er ca. 54% mænd og 46% kvinder. Den lette overvægt af mænd burde dog ikke gøre dine chancer mindre, hvis du søger en kvinde.

Hvorfor vælge Match.com?

Match.com har et stort medlemstal, og der er derfor mange profiler at søge igennem. Derudover giver deres zen-funktion dig mulighed for kun at blive kontaktet af andre medlemmer, der har de samme præferencer og interesser som dig selv. Til handicap dating kan sidens algoritme bruges, så du finder de relevante profiler.

Kort om 40plus.dk

Datingsiden 40Plus.dk er for dig der er over 40 og som leder efter kærligheden eller et godt venskab.

På siden kan du finde ligesindede modne mennesker der søger nye forhold og relationer i den senere del af livet. Den specifikke aldersgrænse gør det for nogle nemmere at finde det rette match.

Fordele

 • Hjemmesiden er meget brugervenlig
 • Specifik aldersgruppe
 • Gratis oprettelse
 • Mange gode søgefunktioner

Ulemper

 • Ingen specifik handicap dating funktion

Pris

Når du opretter en profil på 40Plus.dk, er det gratis. Med et Premium medlemskab til 169 kr./md. får du dog adgang til alle sidens funktioner. Er du seriøs i din søgen efter en partner, er det nødvendigt med et Premium medlemskab.

Fordeling af brugere

På datingsiden er omkring 51% af profilerne kvinder. Mens 49% derfor er mænd. Denne fordeling er næsten så lige som det bliver, og du får derfor ikke problemer med at finde hverken mænd eller kvinder på siden.

Hvorfor vælge 40plus.dk?

Hvis du søger en side til handicap dating, og du er over 40 år, er 40Plus.dk en god mulighed. Siden har en specifik aldersbegrænsning, der kan gøre søgningen nemmere og mere overskuelig. Derudover har siden et godt medlemsantal, så der skulle være nok medlemmer at snakke og mødes med.

Kort om Partnermedniveau

Datingsiden PartnerMedNiveau har et helt særligt koncept. Siden er nemlig målrettet mennesker med et generelt højt ambitionsniveau i livet, eller som har en høj uddannelse.

Det er en datingside, hvor medlemmerne søger ligesindede, og forventer en ligeledes højt uddannet person i deres fremtidige kærlighedsliv.

Fordele

 • Meget målrettet koncept
 • Bruger personlighedstest til match-making
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Dyrt medlemskab
 • Ikke målrettet dating for handicappede

Pris

Medlemskabet til PartnerMedNiveau er en smule dyrt. Men det knap så prisvenlige medlemskab sikrer også, at dem der har en betalt profil på siden, også er seriøse i deres søgen.

Fordeling af brugere

Du vil opleve en rimelig ligelig fordeling af mandlige og kvindelige profiler på datingsiden. Der er 52% af brugerne, der er mænd. Mens 48% er kvinder.

Hvorfor vælge partnermedniveau.dk?

Hvis du søger en ambitiøs eller højt uddannet partner, eller selv har disse kvaliteter, er PartnerMedNiveau det perfekte sted at finde sin næste kærlighed. Siden har mange forskellige medlemmer, og selvom den ikke er specifik henvendt til dating for handicappede, kan man stadig prøve lykken på datingsiden.

Kort om Senior.dk

På denne datingside finder du et bredt udvalg af singler, der er over 50 år.

Siden har en specifik aldersbegrænsning, og gør det derfor til det ideelle sted for seniorer at finde kærligheden. Siden er dog også perfekt til at opbygge venskaber og eller blot have givende samtaler.

Fordele

 • Løbende opdateret ift. inaktive profiler
 • Målrettet seniordating
 • 100% danskejet

Ulemper

 • Ikke udpræget handicap dating side

Pris

Du kan nemt og hurtigt få en gratis profil på Senior.dk. Derudover er det også ret billigt at få et betalt medlemskab på siden.

Du kan vælge mellem tre forskellige slags abonnementer. 1 måned for 125 kr./md., 3 måneder for 83 kr./md. eller 6 måneder for 69 kr./md.

Fordeling af brugere

Datingsiden Senior.dk har en smule flere kvinder end mænd. Men fordelingen er dog ikke skæv nok til, at det kommer til at påvirke dine muligheder på siden, hvis du søger en mand.

Fordelingen er nemlig på 46% mænd og 54% kvinder. Der er derfor stadig masser af mænd at vælge mellem.

Hvorfor vælge Senior.dk?

Datingsiden er helt klart noget værd, hvis du er over de 50 år, og søger en partner her i livet.

Udover aldersbegrænsningen, er siden åben for alle, og du finder derfor alle mulige slags mennesker på siden. Du får en fuldstændig danskejet side med høj troværdighed og mange medlemmer.