Superchat anmeldelse 2022

Kort om Superchat

Superchat er en hjemmeside, hvor du kan møde nye mennesker eller bevare kontakten til dem, du allerede kender. Siden er total anonym, og du kan chatte gratis, med alle dem du ønsker.

Der er forskellige chatrum, du kan vælge, når du skal snakke med folk. Du kan vælge generel, international eller kontakt chat.

På superchat kan du være sikker på, at tonen holdes sober. Der er nemlig folk, der administrerer samtalerne, og overholder man ikke de gældende regler, bliver man smidt ud. Det er derfor også vigtigt, at du læser sidens chatregler, inden du opretter dig.

Fordele

 • Gratis og anonym chat

Ulemper

 • Besværlig registrering
 • Mange inaktive- og falske profiler

Pris

En af de helt store fordele ved Superchat er, at det er en gratis chatside. Du skal derfor ikke oprette dyre profiler eller tilkøbe ekstra funktioner. Du har adgang til alle funktioner og chatrums fra start af.

Dette er også en af de ting, der gør Superchat unik. De fleste dating- eller chatsider kræver nemlig, at man opretter et abonnement, eller betaler ekstra for bestemte funktioner.

Fordeling af brugere

Som de fleste datingsider eller chatrums er der på Superchat også flest mænd. Men det betyder slet ikke, at det er umuligt, hvis du er en mand, der søger en kvinde. Der er nemlig trods en overvægt af mænd stadig mange kvinder på superchat.

Hvorfor vælge superchat

Du skal vælge Superchat, hvis du søger at lære nye mennesker at kende, og gerne vil have en god samtale med én eller flere mennesker på samme tid.

Vi anbefaler IKKE Superchat som dating side. 

Hvis du derfor blot er ude efter en hyggeligt dialog, som kan ende alle steder – så er superchat et fint sted, men søger du en partner, så tjek nedenstående anbefalinger i stedet!

BEDSTE ALTERNATIVER

Som nævnt ovenstående anbefaler vi dig ikke at bruge Superchat.dk. Det er en gammel side, som desværre har mange falske- og inaktive profiler.

Af den grund har vi her listet bedre alternativer såfremt du er på jagt efter en datingside. 

 1. Dating.dk 
 2. Match.com
 3. 40plus.dk
 4. PartnerMedNiveau
 5. Single.dk
 6. Senior.dk

Læs anmeldelsen af disse nedenstående.

Kort om Dating.dk

Som Danmarks største datingside er Dating.dk et virkelig godt valg når det kommer til datingsider eller chat flirt.

Siden har eksisteret siden 1998 og har derfor stor erfaring i at have og udvikle en datingside. Du kan derfor også forvente en datingside hvor der er styr på tingene og hvor alt kører som det skal.

Siden er stadig lige så relevant som da den blev oprettet i slut 90’erne og har mange profiler samt smarte funktioner så du kan finde den eneste ene.

Fordele

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Mange brugere
 • Oprettelse er gratis
 • God kundeservice
 • Du kan tilmelde dig mange singleevents

Ulemper

 • Ingen sektion kun for homoseksuelle

Pris

Det er som ved de fleste datingsider gratis at oprette sig på Dating.dk. Når du opretter dig, tager det ingen tid, og du kan herefter få adgang til siden og de oprettet profiler.

Men ønsker du at interagere med de andre profiler, herunder at sende og modtage beskeder, så skal du opgradere din profil og betale med et abonnement.

Du kan vælge at betale for én, tre eller seks måneder ad gangen.

Fordeling af brugere

Da Dating.dk har eksisteret siden 1998, og er Danmarks største og mest anerkendte datingside, får du rigtig mange medlemmer at vælge i mellem.

Det betyder også, at der er større chance for, at du kan finde den, du søger – uanset om det er en kvinde eller mand.

Hvorfor vælge Dating.dk?

Dating.dk er nok den bedste datingside at gå med, hvis du søger et seriøst forhold. Men som ved alle datingsider kan du selvfølgelig prøve at søge, præcis det du ønsker.

Der vil helt klart også være medlemmer, der også bare søger en chat flirt eller anden form for løst forhold. Og man ved jo aldrig, hvor tingene kan føre hen.

Men med en profil på Dating.dk er du nået langt i forhold til at finde enten kærligheden eller bare en sød partner.

Kort om Match.com

Match.com er en helt særlig datingside. De bruger nemlig en matematisk algoritme til at matche dig med den perfekte partner. Det betyder, at du og dit match har samme præferencer og dermed større chance for at udvikle et seriøst forhold.

Datingsiden er derfor også til dig, der søger et seriøst forhold, og som leder efter den perfekte partner. Du kan med fordel også bruge siden zen-funktion. Så bliver du kun matchet med profiler, der har de samme præferencer som dig.

Fordele

 • Mange profiler
 • Smart zen-funktion
 • Match-making algoritme

Ulemper

 • Lidt omstændig oprettelse af profil

Pris

Du kan oprette din profil helt gratis. Men vil du have adgang til siden funktioner, som for eksempel beskeder og zen skal du betale for et medlemskab.

Et månedligt Premium medlemskab koster 279 kr.

Fordeling af brugere

Der er flest mænd på Match.com. Fordelingen af mænd og kvinder er, at der er 54 % mænd, mens der er 46 % kvinder.

Fordelingen af brugere er derfor næsten ligeligt, og du har gode chancer, uanset om det er en kvinde eller en mand, du leder efter.

Hvorfor vælge Match.com?

Du skal vælge Match.com, hvis du søger et seriøst forhold og den perfekte partner. Deres algoritme sørger for, at du bliver sat i kontakt med relevante profiler. Herefter kan du kontakte de profiler, der tiltaler dig mest. 

På siden finder du også smarte funktioner, der vil gøre din søgen lettere. Er det bare en flirt chat, du søger, er Match.com måske ikke det rette valg.

Kort om 40plus.dk

Datingsiden 40Plus.dk er til dig, der senere i livet står, og mangler en partner.

Der er flere skilsmisser i Danmark år efter år. Samtidig er vi generelt bare ældre, når vi finder den eneste ene end for år tilbage. Derfor er en side henvendt specielt til den ældre generation meget relevant.

40Plus.dk er til dig, der er 40 år og derover, og som søger en partner i livet. Hvilken form for forhold du søger, er selvfølgelig helt op til dig

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Nem og brugervenlig hjemmeside
 • Mange profiler
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Henvender sig specifikt til 40+ personer

Ulemper

 • Der er en del inaktive profiler

Pris

Du kan nemt og hurtigt oprette en gratis profil på 40Plus.dk.

Men vil du have adgang til alle de smarte søgefunktioner, se og sende beskeder samt have fuld adgang til andre profiler, skal du betale for et medlemskab.

Fordeling af brugere

På 40Plus.dk er fordelingen af brugerne faktisk lidt anderledes end mange andre datingsider. Der er nemlig et meget lille overtal af kvinder på siden.

Der er omkring 51% af medlemmerne, der er kvinder, mens 49% er mænd. Denne lille overvægt af kvinder er dog ikke nok til at de bliver nemmere eller sværere at finde en mand eller kvinde. Du har altså stort set lige store chancer, uanset hvad du leder efter.

Hvorfor vælge 40plus.dk?

Denne datingside er perfekt til dig, der har en moden alder, og som søger en partner at dele tilværelsen med. Sidens specifikke brugergruppe gør, at du nemmere og hurtigere kan finde relevante profiler. Du skal altså ikke rode igennem utallige profiler, der er alt for unge til dig.

Derudover får du en side, der er nem at bruge, og som har en yderst velfungerende kundeservice tilkoblet.

Kort om Partnermedniveau

PartnerMedNiveau er en datingside med et helt specielt fokus. Siden er nemlig for mennesker, der har et helt særligt ambitionsniveau, og som har en høj uddannelse. Over halvdelen af sidens medlemmer har en akademisk uddannelse.

For at oprette dig skal du derfor også besvare en personlighedstest. Den bliver derefter brugt til at matche dig med medlemmer med lignende uddannelse og præferencer.

Fordele

 • Personlighedstest for målrettet matchmaking
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Specifik målgruppe for medlemmer

Ulemper

 • Medlemskab er dyrt

Pris

Siden har en lidt dyrere medlemskabspris end mange andre datingsider. Men det kan også betyde, at dem der bliver medlem, også er seriøse i deres søgen. Du kan gratis oprette en profil, men får først adgang til sidens funktioner ved medlemskab.

Et medlemskab kan enten købes til enten én, tre eller seks måneder ad gangen. Prisen ligger mellem 309-599 kr./md.

Fordeling af brugere

Siden har en næsten ligelig fordeling mellem kvinder og mænd. Der er 52% mænd på siden, og 48% der er kvinder.

Der skulle derfor være fine chancer for at finde den perfekte ambitiøse partner, uanset om du søger en kvinde eller mand.

Hvorfor vælge partnermedniveau.dk?

PartnerMedNiveau er for dig med høje krav og standarder, og som ikke er villig til at gå på kompromis i datinglivet. Siden er også perfekt til dig, der har en travl hverdag, og som ønsker en effektiv og funktionel datingside, så du nemt kan finde potentielle dates.

Siden er derfor også til dig, der søger seriøse forhold. Du kan selvfølgelig også bruge den til chat flirt, men der vil helt sikkert være mange spændende og relevante profiler på siden.

Kort om Single.dk

Single.dk er en datingside til alle, der søger kærligheden, en tryg følgesvend eller bare en rar samtalepartner. Siden har ikke noget bestemt koncept, men er åben for enhver, der søger en eller anden form for partner her i livet.

Du får en datingside, der er nem og overskuelig, og som har en høj troværdighed. Det vidner om en seriøsitet, der helt klart er en fordel for de mange profiler på siden.

Fordele

 • Høj troværdighed
 • God hjemmeside
 • Mange medlemmer
 • Datingside for alle

Ulemper

 • 3 måneders binding ved oprettelse af abonnement

Pris

Du kan som sædvanligt oprette dig gratis på Single.dk. Du skal dog have et abonnement for rigtig at kunne bruge siden og de mange funktioner.

Single.dk tilbyder den første måned for 19 kr. Men vær opmærksom på at du hermed også binder dig til 3 måneders abonnement. Dette abonnement koster 199 kr./md.

Fordeling af brugere

Der er en stort set ligelig fordeling af kvinder og mænd på datingsiden.

Der er 51% kvinder og 49% mænd.

Hvorfor vælge Single.dk?

Siden er åben for alle mennesker uanset alder, uddannelsesniveau eller andet. Du får derfor også et meget bredt udvalg blandt de mange profiler.

Det kan helt klart være en fordel, da det giver dig mulighed for at opdage nye personer og interesser. Sing.dk er for dig, der søger kærligheden eller en fræk chat flirt.

Kort om Senior.dk

Senior.dk er en dansk datingside til singler over 50.  På siden kan du vælge om du leder efter et romantisk forhold til en mand eller kvinde, eller om du leder efter en ven.

Det er derfor en side der er perfekt til seniorer uanset om det er et romantisk forhold eller et venskab man leder efter.

Siden er derudover utrolig troværdig og er 100% danskejet.

Fordele

 • Opdateret profiler
 • Få inaktive profiler
 • Gratis at oprette profil
 • Specifik seniordating
 • Mulighed for at søge romantisk forhold og venskab

Ulemper

 • Striks aldersbegrænsning

Pris

Du kan gratis oprette en profil på Senior.dk. Herefter kan du tilkøbe et abonnement og få adgang til sidens funktioner. Et abonnement koster: 125 kr. for 1 måned, 83 kr. for 3 måneder og 69 kr. for 6 måneder.  

Med en gratis oprettelse kan du nemt kigge siden igennem, inden du binder dig med et abonnement. Kan du lide, hvad du ser, kan du vælge mellem at binde dig i én, tre eller seks måneder.

Fordeling af brugere

Som på de fleste senior datingsider er der på senoir.dk også en lille overvægt af kvinder. Fordelingen af brugere er at 54% er kvinder, mens 46% af brugerne er mænd.

Den lille overvægt gør det dog ikke umuligt, hvis du er en kvinde, der søger en mand.

Hvorfor vælge Senior.dk?

Senior.dk er perfekt til dig, der er plus 50 år, og som leder efter enten venskab eller et forhold. Siden giver dig et godt udvalg af profiler med mennesker i samme aldersgruppe som dig selv. Det gør det både nemmere og mere overskueligt at finde de profiler, der matcher dig bedst.

Du kan bruge siden smarte søgefunktioner til at finde profiler, der matcher dine præferencer bedst.