Spirituel dating – Dating for spirituelle

Kort om Spirituel-dating

Spirituel-dating.dk er for dig, der har en interesse i det åndelige og spirituelle her i verden. Og som søger en partner med samme interesse.

Siden blev skabt i 2017, og har siden da opbygget et godt medlemstal.

På spirituel dating kan du finde en meget specifik gruppe mennesker med bestemte interesser.

Fordele

 • Bruger- og mobilvenlig hjemmeside
 • Hurtigt at oprette profil
 • Smarte søgekriterier

Ulemper

 • I den lidt dyre ende

Pris

Du kan gratis oprette en profil, men er du seriøs i din søgen efter en spirituel partner, er det nødvendigt med et medlemskab.

Der er forskellige betalingsordninger, og du kan selv vælge, om du vil binde dig for én, tre eller seks måneder. Du kan også gøre brug af en 5 dages prøveperiode, hvor du kan se, om spirituel dating er noget for dig.

Fordeling af brugere

Der er næsten ligelig fordeling af mænd og kvinder på spirituel dating siden. Det betyder også, at du uanset køn og seksuel orientering kan finde en partner på siden.

Hvorfor vælge Spirituel-dating

Spirituel-dating.dk er for dig, der søger en anderledes og specifik dating oplevelse. Hvis du er træt i store datingsider med for mange medlemmer uden dine interesser, er denne datingside perfekt. Her er du sikret andre medlemmer, der har de samme præferencer som dig, og som deler dit syn på livet her på jorden.

På den måde kan du nemmere og mere hurtigt finde den perfekte partner, uanset om du leder efter et åndeligt eller fysisk forhold.

BEDSTE ALTERNATIVER

Hvis du er på jagt efter en seriøs datingside, hvor alle medlemmer har samme mål – nemlig at finde en partner. Så vil vi IKKE anbefale spirituel dating, men i stedet en af nedenstående. 

 1. Match.com
 2. 40plus.dk
 3. PartnerMedNiveau
 4. Single.dk
 5. Senior.dk

Læs en detaljeret anmeldelse af hvorfor du skal vælge disse om ikke spirituel-dating.dk. 

Kort om Match.com

På Match.com gør man brug af en videnskabelig algoritme til at matche de forskellige profiler. Siden er perfekt til dig, der søger et seriøst forhold.

Siden er også ret brugbar, hvis du går op i spirituel dating. Siden har nemlig en zen-funktion. Med den kan du sørge for, at du kun bliver sat i kontakt med andre profiler, der matcher lige præcis dine interesser.

Fordele

 • Mange profiler
 • Zen-funktion for relevant kontakt
 • Mange forskellige events
 • Bruger match-making algoritme

Ulemper

 • Lidt besværligt at oprette sin profil
 • Ikke specifik spirituel dating side

Pris

Der er helt gratis at oprette en profil på Match.com. Du kan også vælge at betale for et Premium medlemskab. Med det får du adgang til flere funktioner som for eksempel zen-funktionen. Et Premium medlemskab koster 279 kr./md.

Fordeling af brugere

På Match.com er der flest mænd. Det er dog ikke en særlig stor skævhed, og det vil højst sandsynligvis ikke påvirke dine chancer for at finde en kvinde, hvis det er det, du søger.

Den præcise fordeling er 54% mænd og 46% kvinder.

Hvorfor vælge Match.com?

Du skal vælge Match.com til spirituel dating, fordi siden har rigtig mange profiler.

Derudover har de en virkelig effektiv match-making algoritme, så du nemt kan blive matchet op med dem, der ligesom dig går op i spirituel dating. Derudover har de mange søgefunktioner, så du kan finde de profiler, der er relevante for dig.

Kort om 40plus.dk

Datingsiden 40Plus.dk er for mennesker over 40, som leder efter en partner af enten venskabelig eller romantisk art. Siden har specialiseret sig i det mere modne publikum, og du kan derfor også være mere specifik i din søgen.

Er du selv over 40 år, og leder efter et sted med spirituel dating, kunne 40Plus.dk godt være en god løsning.

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Mange medlemmer
 • Mobil- og brugervenlig hjemmeside
 • Gode søgefunktioner

Ulemper

 • Er ikke specielt henvendt spirituel dating
 • En streng aldersbegrænsning

Pris

Du kan godt vælge at bruge siden som gratis medlem, men du skal være opmærksom på, at det vil begrænse de muligheder, du har på siden.

Vil du for eksempel kunne bruge de smarte søgefunktioner, skal du have et Premium abonnement. Sådan et koster 169 kr./md., og er derfor i en den meget almindelige prisklasse for datingsider.

Fordeling af brugere

På de fleste datingsider til seniorer eller det mere modne publikum finder du faktisk oftest en overvægt af kvinder.

Og det er derfor også tilfældet med 40Plus.dk. Her er der ca. 51% kvinder, mens 49% af medlemmerne er mænd.

Hvorfor vælge 40plus.dk?

Datingsiden 40Plus.dk er målrettet en specifik aldersgruppe, og du skal derfor vælge siden, hvis du ligeledes ønsker en partner i denne aldersgruppe. At alle de for unge mennesker er sorteret fra, kan gøre din søgen lettere.

Siden har ikke et specifik koncept målrettet spirituel dating, men har flere søgefunktioner, så du kan finde medlemmer med de samme interesser som dig selv.

Kort om Partnermedniveau

På PartnerMedNiveau finder du medlemmer, der har et særlig højt ambitionsniveau i livet, og som oftest også har en høj uddannelse.

Ca. 65% af medlemmerne på siden har en akademisk uddannelse. Datingsiden er derfor henvendt til folk, der ligeledes er højt uddannet, og som leder efter ligesindet i forhold til karriere og uddannelse.

Fordele

 • Specifik målgruppe
 • Bruger personlighedstest til match-making
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Dyrt medlemskab

Pris

Når du opretter en profil på siden, er det gratis. Men er du seriøs efter din søgen, er det nødvendigt med et betalt medlemskab.

Et medlemskab koster mellem 309-599 kr./md, alt efter om du vælger én, tre eller seks måneder.

Fordeling af brugere

Der er en meget ligelig fordeling af mænd og kvinder blandt profilerne på siden. Du har derfor lige gode chancer for at finde en partner, lige meget om du leder efter en mand eller kvinde.

Hvorfor vælge partnermedniveau.dk?

PartnerMedNiveau er måske ikke den mest oplagte datingside, hvis du søger spirituel dating, og generelt går op i den åndelige verden frem for den materialistiske. Siden har dog et stort medlemstal, og der er derfor altid en chance for, at du kan finde mennesker med de samme interesser som dig.

Kort om Single.dk

Single.dk er en af Danmarks største datingsider og har rigtig mange profiler. Derfor er der også gode chancer for at finde medlemmer med spirituelle interesser ligesom dig. Siden har intet koncept eller en bestemt målgruppe.  

Fordele

 • Troværdig og brugervenlig hjemmeside
 • Kan bruges i app
 • Mange medlemmer

Ulemper

 • Intet specifikt koncept for spirituel dating

Pris

Du kan oprette dig gratis, hvorefter du kan vurdere, om du vil bruge penge på et medlemskab.

Det er nemlig nødvendigt at have et betalt medlemskab for at få adgang til alle funktioner på siden.

Fordeling af brugere

Single.dk har stort set lige mange mænd og kvinder, der er medlem.

Der er 51% kvinder og dermed 49% mænd.

Hvorfor vælge Single.dk?

Med Single.dk får du et bredt og stort udvalg af profiler fra hele Danmark.

Du kan søge efter bestemte interesser og præferencer, hvorefter du kan finde andre profiler, der er interesseret i spirituel dating.

Kort om Senior.dk

Er du plus 50 år, og leder efter kærligheden? Så er det på Senior.dk, du finder den.

Siden har et stort medlemstal, og er perfekt til dig i den modne alder. Sidens specifikke aldersbegrænsning gør, at du nemmere kan finde en relevant partner på siden. Du kan både søge efter romantiske forhold så vel som venskaber.

Fordele

 • 100% danskejet
 • Specifik seniordating
 • Løbende opdateret ift. Inaktive profiler

Ulemper

 • Ikke målrettet spirituel dating

Pris

Det er helt gratis at oprette en profil på Senior.dk. Du kan også vælge mellem tre forskellige abonnementer. Det koster mellem 69-125 kr./md. at have et medlemskab. Det bliver billigere, jo flere måneder du binder dig.

Fordeling af brugere

Du kan finde en partner på siden, uanset om du leder efter mænd eller kvinder. Der er en lille overvægt af kvinder, idet der er 54% kvinder på siden.

Hvorfor vælge Senior.dk?

Med en profil på Senior.dk kan du finde mennesker i din aldersgruppe, der ligeledes er interesseret i spirituel dating. Siden har flere forskellige funktioner, der gør, at kan finde relevante profiler med de samme interesser.