Tysk dating – Find tyske kvinder i Danmark

Ønsker du at udvide dine chancer, når det kommer til datinglivet? Så er tysk dating måske det helt rette for dig. Tyskland og Danmark har jo altid haft et godt forhold, og det kan med garanti også komme dit kærlighedsforhold til gode.

I dette indlæg har vi samlet alt, hvad du skal vide om tysk dating og tyske damer. Du kan for eksempel læse anmeldelser af nogle af de største internationale og danske datingsider. Derudover giver vi dig også gode tips og kyndige råd om, hvordan du finder din drømmekvinde fra Tyskland. Læs med og lær alt der er at lære om dating i Tyskland.

1. plads
Russian Cupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find tyske kvinder på disse sider

International Cupid

InternationalCupid-forside

Hvis du virkelig vil gå all-in på at finde skønne og attraktive tyske kvinder, så er International Cupid det perfekte sted. Der er nemlig tale om en international datingside med over 4 millioner medlemmer fra hele verden.

Cupid Media der er firmaet bag, har en række forskellige datingsider alle dedikeret til hver deres nationalitet. International Cupid er deres samlede datingside for flere nationaliteter. Her kan du finde tyske damer, der leder efter en date fra udlandet.

Siden har bred anerkendelse, og er derfor også velbesøgt af folk fra hele verden. Du kan virkelig sætte skub i datinglivet med en profil på InternationalCupid.

Trods det store medlemsantal er siden ikke videre kompliceret at finde rundt på. Når du opretter din gratis profil, beskriver du dig selv, og hvad du søger. Ud fra disse oplysninger giver siden dig relevante profiler, som du herefter, kan tage kontakt med.

Du skal dog være opmærksom på, at før du kan få fuld adgang til alle funktioner, kræver det, at du betaler for et medlemskab. Et medlemskab koster dog ikke alverden, og er givet godt ud, i forhold til hvor meget siden vil gøre for dit tysk dating liv.

Fordele

 • Niche dating side målrettet tysk dating
 • Findes som app
 • Smarte søgefunktioner
 • Mange beskedfunktioner
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Høj sikkerhed og troværdighed

Ulemper

 • Flere nationaliteter og ikke kun tyske kvinder

Dating.dk

Dating.dk forside

På Danmarks største datingside kan du med garanti også finde tyske kvinder, der har bosat sig i Danmark. Hvis du blot leder efter tyske damer og ikke nødvendigvis kvinder, der bor i Tyskland, så er dating.dk en klar mulighed.

Siden er som sagt Danmarks største og mest anerkendte, og det er derfor også den side med flest medlemmer. Det vil jo alt andet lige give dig en større chance for at finde en tysk pige. Siden er selvfølgelig ikke målrettet tysk dating, og det kan derfor godt tage længere tid.

Men ellers får du en datingside, der virker upåklageligt, og som har alle de features, du kunne ønske dig. Samtidig får du også nogle relevante matches, jo mere du bruger siden.

Du får nemlig et nyt spørgsmål, du kan besvare hver dag, og som giver dating.dk mere og mere viden om, hvem du er, og hvad du søger. Det betyder, at de kan vise dig profiler, der matcher netop dette. Det kan derfor også godt betale sig og være lidt ekstra tålmodig, når det kommer til online dating.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Brugervenlig hjemmeside
 • God kundeservice 
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Effektiv algoritme til match making   

Ulemper

 • Ikke en specifik tysk dating side

Match.com

match forside

Synes du en dansk datingside virker lidt for småt, kan du med fordel også vælge en international datingside. Her er match.com et godt bud. Siden har et ret godt medlemstal fra hele verden. Du vil kunne finde tyske kvinder fra Tyskland men også fra andre lande.

Med match.com får du en god og brugervenlig hjemmeside, der er nem at navigere rundt i, og som har en masse gode funktioner. For eksempel har siden en zen-funktion. Hvis du slår denne til, vil du kun blive kontaktet af de profiler, der matcher de kriterier, du har opstillet.

Ved at bruge en datingside der har en god match making algoritme, kan du spare meget tid, idet du ikke skal bruger energi på at frasortere irrelevante profiler, der kontakter dig, eller som du bliver foreslået.

Match.com profilerer sig derudover også på at være til dem, der er seriøse i deres dating. Det vil sige, at du med høj sandsynlighed vil møde andre profiler, der også leder efter langvarige forhold.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Mange sjove ekstra funktioner som f.eks. zen-funktionen

Ulemper

 • Ikke en specifik tysk dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

På Partner Med Niveau finder du medlemmer, der er seriøse i deres søgen efter kærlighed, og som også er ambitiøse for deres karriere såvel som kærlighedsliv. Siden reklamerer selv for, at 65% af deres medlemmer er akademikere.

På den måde kan man kalde datingsiden for en niche datingside, der er målrettet bestemte befolkningsgrupper. I forhold til tysk dating er siden måske ikke ideel, men det kan aldrig udelukkes, at du kan finde tyske kvinder på siden.

Partner Med Niveau er en dansk datingside, og de tyske piger du muligvis kan finde på siden, vil højst sandsynligvis også være bosiddende i Danmark.

Hvis du vælger Partner Med Niveau, får du til gengæld en virkelig effektiv datingside. De har en høj succesrate, når det kommer til match making. Det kommer nok af, at de har en yderst grundig oprettelse, hvor du svarer på flere spørgsmål, og gennemgår en personlighedstest.

Det er ud fra disse besvarelser, du efterfølgende bliver matchet med andre profiler. Du kan derfor være sikker på, at du finder mindst én eller flere kvinder, du kan komme godt ud af det med. Om disse kvinder så er tyske, er ikke sikkert.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede og seriøse forhold
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making

Ulemper

 • Ikke en specifik tysk dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

VictoriaMilan er en datingside med et helt specifikt koncept. Siden er for dem, der ønsker at have en affære. Du skal derfor enten være klar på at være sammen med en, der allerede har en partner. Eller du skal selv være gift eller i et forhold og klar på at have en affære.

Hvis du ikke bare leder efter tyske kvinder, men også gifte tyske kvinder, ja så er VictoriaMilan måske det helt rigtige. Datingsiden er nemlig international, og har et imponerende medlemstal fra hele verden.

Du kan derfor også selv bestemme, om du vil have affære med en fra lokalområdet, eller om affæren skal være online og med en fra udlandet.

Siden er som sagt ikke målrettet tysk dating, men du vil helt sikkert kunne finde tyske piger på siden. Derudover får du en ret velfungerende datingside med et lækkert design og flere gode funktioner.

Du kan starte med at oprette en gratis profil og lure lidt på siden. Herefter kan du beslutte dig, om du vil blive betalende medlem.

Fordele

 • Datingside til utroskab
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Gode anonymitetsfunktioner

Ulemper

 • Ikke en specifik tysk dating side
 • Flere inaktive profiler
 • Flest mandlige medlemmer

Hvad er tysk dating?

Tysk dating kan være mange ting, men er i bund og grund egentlig bare, når du dater en for eksempel tysk kvinde. Det kan både være, når du dater tyske kvinder i Danmark, eller er sammen med en, der bor i Tyskland. Forholdet kan selvfølgelig også være udelukkende online.

Der er i bund og grund tre måder, hvorpå du kan date tyske kvinder:

 • Du kan møde dem i Danmark
 • Du kan møde dem i Tyskland
 • Du kan møde dem online (f.eks. på en datingside)

Alt efter hvad du har det bedst med, og generelt passer ind i din hverdag, kan du vælge en af disse metoder, når det kommer til tysk dating. Uanset om de tyske piger du gerne vil møde, skal være bosiddende i Danmark eller Tyskland, er online datingsider altid et godt sted at starte.

Her kan du selvfølgelig udvide eller indskrænke din søgning alt efter, om du vælger en dansk eller international datingside. Vælger du en dansk datingside, vil de tyske kvinder, du møder med højst sandsynlighed også være bosat i Danmark.

Har du drømme om at flytte til Tyskland, eller blot at finde en kæreste, der bor i Tyskland, er det nok en international datingside, du skal have fat i. Her er både match.com og InternationalCupid gode bud. De har begge et højt medlemstal samt medlemmer fra hele verden.

Når du starter med tysk dating online, har du bedre mulighed for at opbygge et forhold og lære de tyske piger bedre at kende. Det kan for eksempel være en god ting, hvis du på et tidspunkt skal rejse ned og besøge dem.

Kan man finde tyske piger i Danmark?

Da Danmark og Tyskland ligger lige op ad hinanden, og generelt har et tæt bånd både kulturelt og historisk, er der også mange tyske piger i Danmark. Det er derfor heller ikke umuligt at begynde med tysk dating i Danmark.

Det kan være nemmere at udvikle et forhold, hvis den partner du finder, også bor i Danmark. Vi ved alle, at et langdistance forhold kan være en svær ting. Mange kan gøre det i en periode, men hvis I bor i forskellige lande permanent, kan det være svært at holde forholdet ved lige.

Det gode ved tyske kvinder i Danmark er, at de højst sandsynligvis også har bosat sig. Det er sjældent, at de kun er her for at arbejde og derefter rejse hjem til Tyskland. Det giver selvfølgelig de bedste muligheder, når det kommer til at danne et godt forhold.

Udfordringen ved tysk dating i Danmark er, at der ikke er nogen dansk datingside dedikeret til dating af tyske kvinder. Du skal altså være på en dansk datingside og håbe, at du kan finde tyske piger, der ligeledes leder efter en partner på den samme datingside.

Derfor kan det tage lidt tid at finde den perfekte partner, når det kommer til Tyskland dating i Danmark. Men hvis du er beredt på at være tålmodig og give det god tid, så er det helt klart muligt at finde tyske piger i Danmark.

Tysk dating kan gøres på mange måder. Og det vigtigste er i sidste ende, at du finder de tyske piger, som du synes er de dejligste. Om dette opnås med en rejse til Tyskland eller gennem at bruge enten internationale eller danske datingsider, er helt op til dig. 

Sådan finder du tyske kvinder

Det er selvfølgelig altid en oplagt idé at rejse til Tyskland. Her har du hvert fald gode muligheder for at finde tyske kvinder. Da Tyskland som bekendt ligger tæt på Danmark, kan det også være en ret overskuelig og relativ billig rejse. Tyskland er dog også et stort land, og der kan være forskel på, om du besøger syd, nord, øst eller vest.

Måske kender du allerede meget til Tyskland, og har besøgt det mange gange før. Så ved du måske også bedst selv, hvor de tyske damer, som du leder efter, befinder sig. Ellers er det jo bare med at komme afsted og opleve flere af de større tyske byer.

Har du ikke den store rejselyst, kan online dating igen være din redning. Den mest veletableret datingside når det kommer til international dating må være International Cupid. Her har du hvert fald mange muligheder, når det kommer til tysk dating.

Der er flere fordele ved at finde tyske kvinder via online dating:

 • Tyske kvinder på datingsiderne er single
 • Du kan lære kvinderne at kende inden en eventuel rejse til Tyskland
 • Skriv med flere tyske damer på én gang
 • Du kan være ærlig og direkte omkring, hvad du ønsker

Det kan være at en eller flere af disse grunde tiltaler dig, og gør, at online tysk dating bliver det perfekte for dig. Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel kigge vores anmeldelser af online dating sider igennem igen.

Her er som sagt International Cupid som den helt store vinder. Men der findes også internationale sider som match.com og VictoriaMilan, der helt sikkert også har deres fordele.