Spansk dating – Find spanske piger i Danmark

Leder du efter at sætte lidt ekstra krydderi på datinglivet, så kunne spansk dating måske være det helt rigtige for dig. Med spansk dating kan du møde smukke og eksotiske spanske kvinder, der kan gøre dit liv sjovt og spændende.

Spanien er af gode grunde et af de mest besøgte rejsedestinationer hos danskerne, og en spansk flirt med en eller flere spanske damer ville være en oplagt mulighed for flere rejser til det skønne land.

I dette indlæg finder du inspiration til at komme i gang med spansk dating samt alle de gode råd, der er gode at have, inden du går i gang. Du kan også læse anmeldelser af nogle af de største danske og internationale datingsider. Læs med og find de perfekte spanske piger i dag.

1. plads
Russian Cupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find spanske piger på disse sider

International Cupid

InternationalCupid-forside

På International Cupid kan du finde alle de spanske kvinder, som du drømmer om. Siden er en stor og velkendt datingside, og har derfor også et stort antal medlemmer. Og de mange medlemmer er kun til din fordel.

Det giver nemlig dig de bedste muligheder, når det kommer til at finde spanske piger, der lever op til dine ønsker og præferencer. Hvis du synes de mange medlemmer, er uoverskuelige, så bare rolig. Siden giver dig selvfølgelig også en masse gode funktioner til at finde de relevante profiler.

Du kan enten bruge nogle af de søgefunktioner, som siden har, eller du kan være heldig at blive matchet med de rigtige profiler. Siden har en match making algoritme, der viser dig profiler, der er relevante ud fra de oplysninger, du har givet.

Har du gjort opmærksom på, at det er spanish dating, du er interesseret i, burde du også få vist en række profiler med spanske kvinder. Prøv det! Du vil helt klart ikke blive skuffet, når du opretter dig på International Cupid.

Fordele

 • Niche dating side målrettet spansk dating
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Findes som app
 • Smarte søgefunktioner
 • Mange beskedfunktioner
 • Høj sikkerhed og troværdighed

Ulemper

 • Flere nationaliteter og ikke kun spanske kvinder

Dating.dk

Dating.dk forside

Vil du starte din spanien dating i Danmark, er dating.dk et godt sted at begynde. Siden er nemlig Danmarks største datingside, og har derfor også rigtig mange medlemmer.

Da siden ikke er målrettet spansk dating, er det vigtigt, at der er mange medlemmer. Ellers kan det blive rigtig svært at finde de spanske kvinder, som du søger. Derfor er dating.dk måske også det bedste bud på en dansk datingside, når det kommer til spansk dating.

Siden har ikke nogen søgefunktion, der lader dig søge på nationalitet. Men du kan selvfølgelig være tydelig i dine præferencer, når du skriver din profil tekst. Det vil både hjælpe dating.dk og den smarte match making algoritme. Men også andre profiler når de læser din tekst.

Når du opretter dig på siden, er det gratis. Det vil sige, at du kan skrive din tekst og indsætte et profil billede. Herefter kan du besøge nogle profiler og kigge lidt rundt på siden. Skal du have fuld adgang til alle funktioner og rigtig kunne bruge siden, skal du betale for et medlemskab.

Fordele

 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Effektiv algoritme til match making  
 • Danmarks største datingside
 • Danskernes fortrukne i 20 år
 • Brugervenlig hjemmeside
 • God kundeservice 

Ulemper

 • Ikke en specifik spansk dating side

Match.com

match forside

Med en international datingside er dine chancer for at møde en sød spansk kvinde selvfølgelig større. Match.com har gennem mange år været kendt som den bedste internationale datingside. Siden har mange medlemmer spredt ud over hele verden. Den internationale bredde gør, at du kan finde spanske damer fra hele verden.

Ved oprettelse skal du igennem en grundig gennemgang af dine oplysninger, præferencer og mål med din dating profil. Det kan virke omfattende og for nogen også afskrækkende, når det kommer til at oprette en profil.

Men det er altså ikke bare fordi match.com, vil snage i dit privatliv. Jo mere de ved om dig, og hvad du søger efter i en partner, jo bedre kan de matche dig med relevante profiler på siden. I sidste ende kan det altså godt betale sig at bruge god tid på oprettelsen.

Udover en grundig og gratis oprettelse har match.com også mange fede funktioner og events. De laver for eksempel mange single begivenheder rundt omkring i verden. Det er dog ofte i de store udenlandske byer.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Mange sjove ekstra funktioner som f.eks. zen-funktionen

Ulemper

 • Ikke en specifik spansk dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Har du flere krav til din spanien dating? Måske ønsker du også, at de spanske kvinder, du møder, er højt uddannet. Eller søger du bare et seriøst og langvarigt forhold? På Partner Med Niveau går man op i, at medlemmerne er ambitiøse, både når det kommer til deres karriere og deres kærlighedsliv.

Derfor kan du også læse på datingsidens hjemmeside, at 65% af medlemmerne er akademikere. Og du kan regne med en grundig oprettelse. Faktisk får du et spørgeskema med i alt 200 spørgsmål. Det er altså vigtigt, at du er villig til at bruge energi og tid på din profil på Partner Med Niveau.

Datingsiden er dansk, og er ikke målrettet spansk dating. Det kan derfor godt være en udfordring at finde de spanske damer, som du leder efter. Du kan dog sagtens være heldig, og hvis de andre krav som siden målretter sig imod, er vigtige for dig, kan det helt klart være en god løsning.

Du kan hvert fald altid prøve at oprette en gratis profil. Herefter kan du se, om du er villig til at betale for et medlemskab.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede og seriøse forhold
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making med spørgeskema

Ulemper

 • Ikke en specifik spansk dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

På VictoriaMilan kan du give spansk dating et frækt twist. Måske er du interesseret i at have en fræk affære med en eller flere spanske kvinder. Så er det på VictoriaMilan, du skal oprette en datingprofil. Siden er lavet specifikt til dem, der ønsker at have en affære.

Hvis du kan sige ja til datingsidens koncept, er det bare med at komme i gang. Siden har nemlig medlemmer fra hele verden, så du kan finde spanske piger fra hele verden.

Når du opretter dig, skal du krydse af, om du er til en kortvarig eller langvarig affære, om du leder efter en online affære, eller om du blot kigger lidt. Du kan selvfølgelig altid skifte din præferencer, så din profil altid er opdateret, i forhold til det du søger.

En lille ulempe ved VictoriaMilan når du er en mand, der leder efter spanske kvinder er, at der er en del flere mænd på siden end kvinder. Det betyder dog ikke at opgaven er umulig blot, at du måske skal væbne dig med lidt tålmodighed.

Fordele

 • Datingside til utroskab
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Gode anonymitetsfunktioner

Ulemper

 • Flest mandlige medlemmer
 • Ikke en specifik spansk dating side
 • Flere inaktive profiler

Hvad er spansk dating?

Mange mænd der har været single i længere tid, begynder at søge uden for Danmarks grænser, når de skal finde en partner. Og her er spansk dating gennem årene blevet mere og mere populært. Spanien er i forvejen en yndet rejsedestination for danskerne. Og en spansk flirt giver derfor god mening for mange danske mænd.

Hvis du er klar til at kaste dig ud i spanien dating, er det bare med at komme i gang. Det kan give dig mange nye og spændende oplevelser, give dig mulighed for at rejse og generelt bare møde nye mennesker.

Selvom spansk dating ikke er et nyt fænomen i datingverden, kan det selvfølgelig godt være en ny ting for dig. Der er derfor også forskellige måder, du kan gå til denne datingform, alt efter hvor erfaren du er, og hvilke præferencer du har.

Det kan for eksempel som det første overveje hvor og hvordan, du vil møde eventuelle spanske kvinder. Ønsker du at møde dem:

 • I Danmark
 • I Spanien
 • På en online datingside

Når du har fundet ud af, hvor du gerne vil starte din spanien dating, er det nemmere at komme i gang. Så ved du nemlig, om du skal rejse til Spanien, oprette en online dating profil eller komme ud på det danske datingmarked.

Hvis du læser videre i dette indlæg, vil vi give dig gode råd til, hvordan du finder spanske kvinder, uanset om du søger i Danmark eller Spanien. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte din søgning, kan du læse videre. Her vil du blive klogere på, hvilke fordele og ulemper der er ved begge dele. 

Kan man finde spanske piger i Danmark?

Du kan sagtens finde spanske piger i Danmark. Det er dog ikke altid så nemt. Der findes for eksempel ikke nogen online dating side til spansk dating i Danmark. Det ville helt klart gøre det nemmere. Hvis du ønsker at finde spanske damer i Danmark, bliver du altså nødt til at være meget opsøgende.

Hvis det ikke lige passer til, hvem du er, kan online verden være din redning. Her kan det være nemmere at komme i kontakt med mennesker. Og du kan lære dem bedre at kende, inden du skal møde dem i virkeligheden.

En af de klare fordele ved at starte din søgning i Danmark er, at det jo altid er mere praktisk, hvis I begge bor i det samme land. Det vil helt klart gøre tingene nemmere og forholdet mindre kompliceret. En ulempe er derimod, at din søgning kan tage noget længere tid og faktisk være ret svær.

Hvis du er opsat på at finde de spanske piger i Danmark, kan vi kun anbefale dig at bruge de store danske datingsider som for eksempel dating.dk. Jo flere medlemmer en datingside har, jo større chance er der for, at der er nogle spanske skønheder iblandt dem.

Herefter kan du selvfølgelig også være opsøgende på spanske klubber eller i nattelivet, hvor spanske kvinder mødes. Det kan dog være svært, hvis du ikke bor tæt på de større byer. Hvis du er klar til at udvide din søgning til udover de danske grænser, vil dine muligheder blive noget bedre.

Sådan finder du spanske kvinder

Er du klar til at udvide din søgning, eller drømmer du om at flytte til Spanien en dag, så kan du med fordel målrette din spanien dating mod Spanien. En måde at gøre dette på er ved at tage en rejse til Spanien. Måske har du allerede besøgt Spanien? Måske er det første gang, du skal derhen?

Det er egentlig underordnet. Det vigtigste er, at du rejser afsted med masser af gå-på-mod og et åbent sind. På den måde er du klar på nye oplevelser og nye indtryk. Det er den bedste indstilling at have, når det kommer til at møde nye mennesker i et nyt land.

Ved at rejse til landet har du selvfølgelig mange muligheder for at møde spanske kvinder. Udfordringen er selvfølgelig at finde de spanske damer, der også er single. Men det er vel lidt det samme, som når man tager i byen herhjemme, og leder efter en single kvinde.

Er du derimod ikke klar på at hoppe direkte på flyet og ned til Spanien, er der også en anden måde. Du kan nemlig starte din søgning online. Ved at oprette dig på en international datingside kan du møde mange forskellige spanske kvinder, og chatte med flere af dem på samme tid.

Derudover giver online dating dig mulighed for at lære kvinderne godt at kende. Det kan være rart nok at have god tid til at snakke, inden man eventuelt rejser, og møder den anden.

Husk altid at bevare den sunde fornuft når det kommer til online dating. Der findes folk derude, der måske ikke bare søger kærligheden men også dine penge.