Kinesisk dating – Find kinesiske kvinder i Danmark

Kinesiske kvinder søger ofte til udlandet, når de skal finde en partner. Samtidig har flere og flere danske mænd fået øjne op for alt det, som kinesisk dating har at byde på. De kinesiske damer har en eksotisk skønhed og mange gode værdier, der tiltrækker mange danske mænd.

Er du interesseret i, hvad kina dating har at byde på, er du kommet til det helt rette sted. I dette indlæg giver vi dig en grund introduktion til, hvad kinesisk dating er, samt hvor du kan finde kinesiske kvinder.

Hvis du læser med, vil du med garanti blive klogere på, hvad kinesisk dating kan gøre for dig.

1. plads
AsianCupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find kinesiske kvinder på disse sider

AsienCupid

AsianDating forside

Det oplagte sted at starte din søgen efter kinesiske kvinder er AsienCupid. Datingsiden ejes af det internationale firma Media Cupid, der har over 30 forskellige datingsider. Hver side er målrettet forskellige nationaliteter.

Asien Cupid er en dating side til alle asiatiske nationaliteter herunder også kinesiske kvinder. Siden har derfor alt, hvad du har brug for, når det kommer til kinesisk dating.

Datingsiden er internationalt anerkendt, og har derfor medlemmer fra hele verden. Du vil derfor også kunne finde en pige i Kina eller kinesiske kvinder, der er bosiddende andre steder i verden.

Udover denne internationale rækkevidde fungerer siden som enhver anden datingside. Du kan oprette dig gratis og lave din egen profil. Her kan du beskrive, hvem du er, og ikke mindst hvad du søger ved en fremtidig partner.

Den smarte kinesisk dating side findes selvfølgelig også som app. Hvis du henter appen til din smartphone, kan du nemt se på profiler, læse og besvare beskeder samt opdatere din profil. Alt dette kan du gøre, mens du er på farten.

Fordele

 • Niche dating side målrettet kinesisk dating
 • Mange beskedfunktioner
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Findes som app
 • Smarte søgefunktioner
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Høj sikkerhed og troværdighed

Ulemper

 • Lille overvægt af mandlige medlemmer

Dating.dk

Dating.dk forside

På dating.dk kan du finde alle mulige typer af mennesker. Datingsiden er Danmarks største, og er en almindelig datingside, der er åben for alle. Datingsiden er dog dansk, og har derfor flest medlemmer, der er bosiddende i Danmark.

Du kan dog også finde mange kinesiske kvinder, der bor i Danmark. Mange kommer til Danmark for at arbejde eller for uddannelse. Ved at de kinesiske damer allerede er i Danmark, kan det være nemmere at opbygge et forhold.

På dating.dk får du mange gode funktioner, som kan hjælpe dig med at få en succesfuld kinesisk dating. Siden har flere søgefunktioner, så du kan finde de profiler, der er relevante for dig. Derudover har siden også en smart match making algoritme.

Denne algoritme gør, at du bliver vist de profiler, som du har mest tilfælles med, og som lever op til de ting, du leder efter ved en partner.

Dating.dk har også gjort meget for at give dig en god oplevelse, når du besøger deres hjemmeside. Siden har et flot og overskueligt design, så du nemt kan finde rundt. Derudover er dating.dk kendt for deres gode og effektive kundeservice.

Fordele

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Danmarks største datingside
 • God kundeservice 
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making algoritme   

Ulemper

 • Ikke en specifik kinesisk dating side

Match.com

match forside

Hvis du gerne vil prøve en international datingside, så er match.com et ret godt bud. Siden har mange medlemmer fra hele verden, og er nok en af verdens mest kendte datingsider. De har profileret sig på at være en nem og overskuelig måde, hvorpå du kan finde kærligheden. På match.com er kærligheden nemlig kun et klik væk.

Om dette egentlig holder vand, må du selv bedømme. Men vi er dog enige i, at match.com giver dig virkelig gode muligheder, når det kommer til kinesisk dating. Kinesiske kvinder rejser meget rundt både på ferie, i forbindelse med arbejde eller uddannelse.

Der er derfor gode muligheder for at finde et match med kinesiske piger, uanset hvor du befinder dig i verden. Når du bruger match.com, kan du finde andre medlemmer, som er lige i nærheden af dig. Det gør det muligt at opsætte nemt og hurtigt.

Du kan selvfølgelig også bruge datingsiden til at møde kinesiske damer online og opbygge et virtuelt forhold, inden I mødes i den virkelige verden.

Fordele

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Mange sjove ekstra funktioner

Ulemper

 • Ikke en specifik kinesisk dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Partner Med Niveau er en lidt særlig dansk datingside. De kalder sig selv en elitedatingside, og er særlig henvendt til dem, der søger en ambitiøs partner, og som er seriøse i deres søgen efter et forhold. Det er altså ikke her, du finder en fræk eller kortvarig flirt.

Siden har en ret grundig oprettelsesprocedure. Du får nemlig et spørgeskema med omkring 200 spørgsmål, som du skal besvare. Det kan virke voldsomt og afskrække mange fra at oprette en gratis profil. Men de mange spørgsmål er der for en grund. De giver nemlig hjemmesidens match making algoritme de bedste betingelser.

Netop på grund af denne grundige oprettelse har Partner Med Niveau også en ret høj succesrate. Mange finder en god og langvarig partner, når de opretter sig på siden.

Det skal selvfølgelig siges, at siden ikke er målrettet kina dating. Men sidens høje ambitionsniveau og vægt på høj uddannelse kan helt sikkert tiltrække mange kinesiske kvinder, der enten selv har en høj uddannelse, eller søger en partner, der har det.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Målrettet seriøse forhold

Ulemper

 • Ikke en specifik kinesisk dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

Skal dit kinesisk dating eventyr have et frækt twist. Så kan det være, at VictoriaMilan er noget for dig. Siden er en såkaldt niche dating side, og er målrettet mennesker, der søger at have en affære. De betyder, at enten du, eller den du matcher op med, allerede har en fast partner.

Datingsiden spiller meget på den spænding, der kan opstå ved at have en affære. Og det kan helt sikkert også være et turn-on for mange, at være sammen med en, der allerede er i et forhold.

Hvis du kan nikke ja til datingsidens præmis, er det bare med at komme i gang. Siden har mange medlemmer fra hele verden. Du kan derfor finde kinesiske damer fra både Danmark og udlandet.

Du kan også oplyse, når du opretter dig, om du leder efter en kortvarig eller langvarig affære. Du kan også vælge, at du søger en online affære. Dette er nok den mest praktiske løsning, hvis du ønsker en affære med en eller flere kinesiske kvinder, der bor i Kina eller et andet sted i udlandet.

Fordele

 • Datingside til utroskab
 • Gode anonymitetsfunktioner
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik kinesisk dating side
 • Flest mandlige medlemmer
 • Flere inaktive profiler

Hvad er kina dating?

Kina dating er ret udbredt. Kort sagt betyder det, at kinesiske kvinder søger uden for Kina for at finde deres partnere. Samtidig er der mange udenlandske mænd fra for eksempel Danmark, der søger kinesiske piger at være sammen med.

Der er langt færre kvinder end mænd i Kina, og kvinderne kan egentlig vælge og vrage mellem de kinesiske mænd, de vil være sammen med. Uheldigvis for de kinesiske mænd, vælger mange kinesiske kvinder en mand fra udlandet.

Deres tab er selvfølgelig din vinding. For det betyder, at du nemmere kan finde kinesiske damer, når du vil udforske kina dating. Men det er ikke kun de kinesiske piger, der finder de vestlige mænd mere attraktive. Der er samtidig også sket en stigning i vestlige mænd, der finder en pige i Kina meget tiltrækkende.

Det er selvfølgelig ikke kun udseendet, der tiltrækker de vestlige og herunder danske mænd til Kina og deres kvinder. I Kina er de også opvokset med nogle helt andre værdier og traditioner, end vi er herhjemme. Det kan selvfølgelig give udfordringer, men det kan i høj grad også være en fordel.

De mere traditionelle værdier som kinesiske piger kan have, kan være præcis det, som nogle danske mænd søger. Mødet med en anden kultur kan også være en berigende oplevelse. Det kan hjælpe dig med at udvikle dig som person og give dig et mere bredt syn på verden.

Ved at date kinesiske kvinder kan du udvide din horisont og få nye sproglige evner. Mange mænd kaster sig ud i kina dating senere i livet, og det bliver for mange en opløftende rejse, hvor de lærer mere om sig selv, og udvikler sig.

Kan man finde kinesiske piger i Danmark?

Kinesiske piger rejser som sagt ofte væk fra Kina på et tidspunkt i livet. Nogle gange er det for at bosætte sig permanent i et andet land. Andre gange er det for at rejse og se resten af verden. Derfor kan du også finde mange kinesiske damer i Danmark.

Mange besøger Danmark på rejse, da Danmark har fået noget nær kultstatus blandt nogle kineser. Derudover er der mange kinesere der besøger Danmark i forbindelse med deres arbejde eller uddannelse. Men hvordan finder du så disse kinesiske kvinder i Danmark?

Hvis disse kvinder også leder efter kærligheden mens de er i Danmark, kan du være heldig at finde dem på en datingside. Match.com kunne måske være en god mulighed. Datingsiden er international og kan derfor være tiltalende for kinesiske kvinder der rejser meget.

Her kan du gøre brug af sidens ”nær dig”-feature. Den viser dig, når der er andre medlemmer af siden der er tæt på dig. På den måde kan du udnytte situationen når den opstår.

Er du seriøs i din søgen efter en kinesisk kæreste kan det også anbefales at du rejser til Kina. Selvom rejsen måske ikke i sig selv er en kinesisk dating rejse, så kan den give dig værdifuld viden om landet og kulturen.

Denne viden kan du med fordel bruge når du møder kinesiske kvinder online. Det giver jer noget at snakke om og gør at du bedre kan forstå hendes baggrund og de kulturelle forskelle der uundgåeligt vil være.

Sådan finder du pige i Kina i Danmark  

En rejse til Kina er selvfølgelig altid sjov. Og det kan helt klart også anbefales – uanset hvor seriøs du er med din kina dating. Men det er jo ikke altid, man lige har pengene eller tiden til sådan en rejse. Heldigvis har internettet gjort mange ting nemmere herunder også dating over landegrænser.

Du behøver altså ikke længere at besøge et land for at find den perfekte kvinde fra dette land. Du kan derimod gøre brug af en af de mange datingsider, der i dag findes. Online dating er ikke længere noget tabu belagt, og er meget udbredt over hele verden.

Derfor har Cupid Media også haft stor succes med deres mange datingsider. Firmaet har over 30 datingsider til forskellige nationaliteter. Herunder har de også Asien Cupid til mennesker fra de asiatiske lande.

Her kan du finde mange kinesiske kvinder, der leder efter en mand fra udlandet. Siden er international, og de kinesiske damer kan derfor komme fra hele verden.

Der er flere fordele ved at date online, inden man mødes.

 • Det kan give jer tid til at lære hinanden at kende, inden I mødes i virkeligheden.
 • Det er fleksibelt i forhold til tid og sted.
 • Nemt og overskueligt med en god datingside
 • Flere muligheder på en stor datingside som Asien Cupid

Du kan helt sikkert kommer på flere fordele ved online kinesisk dating. Men det er selvfølgelig også vigtigt at være varsom. Ikke alle går til kinesisk dating med gode intentioner. Det kan derfor være vigtigt, at du bevarer din sunde fornuft.

Hvis noget lyder alt for godt til at være sandt. Så er der også stor sandsynlighed for, at det er det. Du skal også altid undgå at sende penge til den person, du har datet online. Husk generelt at være tålmodig og have det sjovt, når du dater online.