Filippiner dating – Find filippinske kvinder i Danmark

Hvis du som så mange andre danske mænd også har forelsket dig i filippinske kvinder og deres eksotiske skønhed, så er filippiner dating også noget for dig. Med filippiner dating kan du finde din drømmekvinde.

I dette indlæg giver vi dig alt det, du skal vide, inden du kaster dig ud i at date filippinske kvinder. Vi giver dig også brugbare anmeldelser af nogle af de største danske og internationale dating sider. Samt råd om hvordan du finder filippinske kvinder, du kan date.

Herefter kan du beslutte dig for, hvordan dit eksotiske filippiner dating eventyr skal udfolde sig.

1. plads
FilippineCupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find filippinske kvinder på disse sider

FilipinoCupid

FilippinoCupid forside

Filipino Cupid er det helt rigtige sted at starte din søgen efter filippinske kvinder. Filipino Cupid er verdens største datingside, når det kommer til filippinsk dating. Du finder derfor heller ikke noget bedre sted, hvis du som dansk mand søger filippinske kvinder.

Siden har over 5 millioner medlemmer. Dette medlemstal tæller selvfølgelig både filippinske kvinder og mænd, samt andre nationaliteter der søger filippiner dating. Men siden har så mange medlemmer, at der burde være virkelige gode chancer for at finde filippinske damer, som du har en god kemi med.

Udover det store udvalg så byder siden også på smarte søgefunktioner samt en effektiv match making. Ud fra de informationer du giver om dig selv, kan siden vise dig relevante profiler. Det vil gøre din filipino dating meget nemmere og mere effektiv.

Du er også sikret en høj standard i forhold til sikkerhed og falske profiler. Bag Filipino Cupid står det store Cupid Media, der har over 30 forskellige niche dating sider. Hver side dækker en nationalitet, og de har mange års erfaring, når det kommer til at administrere og udvikle en datingside.

Fordele

 • Niche dating side målrettet filippiner dating
 • Over 5 millioner medlemmer
 • Mange beskedfunktioner
 • Smarte søgefunktioner
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Findes som app
 • Høj sikkerhed og troværdighed

Ulemper

 • Lille overvægt af mandlige medlemmer

Dating.dk

Dating.dk forside

Det kan nogle gange være nemmere at kaste sig ud i filippiner dating, hvis du starter i Danmark. Hvis hele den internationale scene bliver for stor, kan du starte med dating.dk. Her har du kun medlemmer, der er bosiddende i Danmark.

Fordi det er en dansk side, betyder det selvfølgelig også, at du har færre filippinske kvinder at vælge mellem. Men da dating.dk er Danmarks største datingside, er dine chancer størst her.

Derudover er siden virkelig velfungerende, nem at finde rundt på og generelt bare rigtig brugervenlig. Du behøver derfor ikke at have meget erfaring med datingsider, før du kan oprette dig på dating.dk

Du kan hurtigt komme i gang med din filippiner dating på dansk jord ved at oprette en gratis profil på siden. Det eneste du skal gøre, er at oplyse nogle basale informationer om dig selv. Når du har oprettet dig, kan du skrive en god profiltekst og indsætte et vellignende billede af dig selv.

På dating.dk har du også en meget effektiv match making algoritme. Det betyder, at du bliver sat i forbindelse med relevante profiler, ud fra de oplysninger som du giver.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Dansk kundeservice 
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Danskernes fortrukne i 20 år
 • Effektiv match making 

Ulemper

 • Ikke en specifik filippiner dating side

Match.com

match forside

Leder du efter en international datingside uden specifikke filippiner dating værktøjer, så er match.com godt valg. Her får du en kvalitets datingside med alle de funktioner, du kunne ønske dig. Siden er som sagt ikke målrettet filippinsk dating, men det kan også være, at du foretrækker dette.

Siden har et stort antal medlemmer, og de kommer fra hele verden. Du kan derfor finde filippinske kvinder fra alle mulige lande. Det kan også give mulighed for nogle spændende matches.

Hvis du beslutter dig for at bruge match.com i din filippiner dating, så kan siden også give dig mange sjove features. Du kan for eksempel bruge shuffle til at tage hurtige beslutninger om potentielle matches.

Rejser du rundt i hele verden, kan du også være heldig at falde over et af de mange single-events, som match.com arrangerer. De er dog sjældent i Danmark, og foregår oftest i en af verdens storbyer. Men de er ret populære og velbesøgte, og giver dig nogle helt nye muligheder, når det kommer til filipino dating.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Mange sjove ekstra funktioner
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Mange single-events i større udenlandske byer

Ulemper

 • Ikke en specifik filippiner dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Hvis du leder efter en partner, der har høje ambitioner her i livet, eller som har en god uddannelse, så er det på Partner Med Niveau, du finder din kommende partner. Siden er en såkaldt niche datingside, og har et specifikt koncept, der tiltrækker bestemte mennesker.

Datingsiden kalder sig en elite-datingside, og er henvendt til dem, der søger et seriøst forhold. 65% af medlemmerne på siden skulle efter sigende være akademikere, hvilket jo siger lidt om niveauet.

Siden er dansk, og den er samtidig ikke henvendt til målrettet filippiner dating. Det kan derfor være, at du oplever problemer med at finde filippinske kvinder på siden. Vi kan dog ikke udelukke noget. Samtidig kan siden jo være meget relevant, hvis du selv har, eller leder efter en partner med høj uddannelse.

Uanset hvad får du hvert fald en datingside, der er virkelig kvalitetsbevidst, både når det kommer til hjemmesidens design og dens funktioner. Derudover kommer datingsiden også som app, hvilket kun gøre det nemmere for dig at holde styr på dit filipino dating liv, når du er på farten.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Målrettet seriøse forhold
 • Effektiv match making

Ulemper

 • Ikke en specifik filippiner dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

Er det ikke bare filippinske kvinder, du søger? Men også en hed affære? Så er VictoriaMilan lige noget for dig. Datingsiden vakte stor røre, da den kom frem og den blev hurtig omtalt som både umoralsk og forkert. Men det har nu ikke forhindret millioner af mennesker fra hele verden i at tilmelde sig siden.

VictoriaMilan er en datingside målrettet dem, der ønsker at have en affære. Det kan derfor både være singler, der ønsker at være sammen med en, der er i et forhold og omvendt. Siden er som sagt international, og du kan selv bestemme, om du vil finde en partner i Danmark eller fra udlandet.

Til filippiner dating er siden ikke perfekt. Der er ikke nogen specifikke søgefunktioner til at finde filippinske kvinder, og der er ingen garanti for at du kan finde filippinske kvinder, tæt på hvor du er.

Siden er dog international, og har derfor medlemmer fra hele verden. Det vil alt andet lige gøre dine chancer større, og du kan være heldig at få en fræk samtale op at køre med en eller flere filippinske kvinder.

Fordele

 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Datingside til utroskab
 • Gode anonymitetsfunktioner

Ulemper

 • Ikke en specifik filippiner dating side
 • Flest mandlige medlemmer
 • Flere inaktive profiler

Hvad er filippiner dating?

Filippiner dating er, når danske mænd dater filippinske kvinder. Det kan forgå herhjemme i Danmark, på Filippinerne eller online. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Det handler i bund og grund om, at du finder en, som du har det godt med.

Filippinske kvinder kommer med mange forskellige kvaliteter og værdier. Filippinerne er et stort land, og alt efter hvor de er vokset op, kan de være meget forskellige. Generelt siger man dog, at filippinske damer er meget familieorienteret og traditionelle i deres kønsopfattelse.

Det kan tiltrække mange mænd, der ønsker en mere traditionel opdeling af livets gøremål, end de kan få sammen med de fleste danske kvinder.

På grund af filippinske piger og deres tætte bånd til deres familie skal du også være forberedt på rejser til Filippinerne. Leder din filippiner dating til et forhold, kommer hele familien altså med i pakken. Det kan være en skøn gave men også overvældende, hvis man ikke er forberedt på det.

Har du besluttet dig for at gå all-in på filippiner dating, kan det derfor være en god ide at besøge landet. Udover at du vil opleve en eksotisk og smuk natur, så vil det også give dig indblik i kulturen.

På grund af det tætte familiebånd, skal du indstille dig på rejser til Filippinerne, hvis din filipino dating er succesfuld. Det er derfor kun bonus, hvis du allerede har besøgt landet.

Hvis du allerede har viden om landet og kulturen, kan det også gøre din filippiner dating nemmere. Det vil give dig en masse god viden, som I kan snakke om. Og det kan hjælpe dig med at overkomme kulturelle forskelle og misforståelser.

Kan man finde filippinske piger i Danmark?

Du kan helt sikkert godt finde filippinske piger i Danmark. Det kan også være en god løsning, da det vil være nemmere at date og mødes, hvis I bor i samme land. Dog kan der også være ulemper ved at prøve filippinsk dating i Danmark.

Mange af de filippinske kvinder der er i Danmark, er nemlig allerede gift eller i et forhold. Dette er fordi, at de fleste filippinske damer der kommer til Danmark på grund af et forhold. Du kan derfor få svært ved at finde filippinske kvinder i Danmark, der også er single.

Vil du alligevel give det et forsøg, kan du med fordel lede online. Her findes der en masse gode datingsider, som kan gøre din søgen lidt nemmere. Du kan med fordel gå ud fra de datingsider, som vi her i indlægget har anmeldt.

Har du besøgt Filippinerne, eller har du viden om den filippinske kultur, kan du med fordel gøre opmærksom på dette i din profiltekst. De filippinske kvinder der er på de danske datingsider, vil helt sikkert værdsætte den tid og energi, du har brugt på at lære noget om deres hjemland.

Du kan også gøre dine chancer på de danske datingsider større ved at skrive en god og velformuleret profil tekst.

Det er vigtigt, at du beskriver hvem du er, hvad du er interesseret i, og ikke mindst hvad du leder efter ved en partner. Her kan du for eksempel også skrive, hvorfor du søger filippinske kvinder, og hvad der tiltrækker dig ved filippiner dating.

Sådan finder du filippinske kvinder

Vil du have de største chancer, når det kommer til at finde filippinske kvinder, der søger en mand fra udlandet? Så er det på Filipino Cupid, du skal lede. Siden er internationalt anerkendt, og har virkelige mange medlemmer.

Det betyder, at du får rigtig mange profiler med filippinske damer, der leder efter en mand fra et andet land end Filippinerne. Du er også så heldig, at mænd fra Skandinavien er ret populære. Skandinaviske mænd bliver nemlig set som stabile, troværdige og omsorgsfulde partnere.

Med en datingside som Filipino Cupid er du også sikker på at få en god og brugervenlig side. Firmaet bag siden har mange forskellige datingsider til mange forskellige nationaliteter. De ved altså, hvad det handler om, når det kommer til internationale datingsider. 

Uanset hvilken metode du vælger, når det kommer til at afprøve filippinsk dating, er det vigtigt at være opmærksom på falske profiler og scammere. Særlig når du dater online med en fra udlandet, kan du blive udsat for snyd.

Her kan det være svært at vide, om det du bliver oplyst om, er korrekt. Du kan dog undgå meget snyd ved at bruge din sunde fornuft. Vær tålmodig og vær sikker på hvem det er, du snakker med. Sørg for eksempel for at video chatte så du kan se hende.

Derudover bør du aldrig sende penge direkte, når det kommer til filippinsk dating. Hvis du vil betale hendes rejse eller andet så sørg for at købe varen selv. Herefter kan du sende den til hende. Med disse metoder kan du undgå, at dit filippinsk dating eventyr bliver forvandlet til et mareridt.