Afro dating – Find afrikanske kvinder i Danmark

Er du også faldet for afrikanske kvinder og deres store skønhed? Så kan det være, at afro dating er det helt rigtige for dig. Flere og flere danske mænd søger væk fra de danske grænser, når de skal finde kærligheden, og afrikansk dating er en af de helt store datingområder.

Derfor giver vi dig også en komplet guide til, hvordan du finder afrikanske kvinder, og hvad du kan gøre for at få dit kærlighedsliv med afro dating til at gøre gnidningsfrit. Læs med og bliv klogere på afrika dating, afrikanske piger og meget mere.

1. plads
AfricanIntroductions logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find afrikanske kvinder på disse sider

AfroIntroductions

AfroIntroductions forside

AfroIntroductions er stedet, når det kommer til afro dating. Du finder simpelthen ikke nogen anden datingside, der er bedre, når det kommer til at finde afrikanske kvinder, der søger single mænd fra resten af verden.

Ikke nok med at AfroIntroductions er skabt til afrikansk dating, så har de også et imponerende medlemstal på over 4 millioner. Deres medlemmer kommer fra hele verden, og er både afrikanske mænd og kvinder, samt mænd og kvinder fra resten af verden, der søger afrikansk dating. 

AfroIntroduction er virkelig velfungerende. Det vil sige, at du nemt kan finde rundt på den, og finde de funktioner du har brug for. Når du første gang besøger siden, skal du dog oprette dig som medlem før, du kan bruge siden. Du kan sagtens være gratis medlem, men har dermed ikke adgang til alle funktionerne på siden.

Hvis du er seriøs i din søgen efter afrikanske piger, er det nødvendigt med et betalt medlemskab. Det koster heldigvis ikke alverden, og kan hurtigt tjene sig selv ind, når du får sat gang i din afro dating.

Fordele

 • Niche dating side målrettet afro dating
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Mange beskedfunktioner
 • Flere smarte søgefunktioner
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Findes som app

Ulemper

 • Lille overvægt af mandlige medlemmer

Dating.dk

Dating.dk forside

Skal dit afrikansk dating eventyr starte i Danmark, er dating.dk et godt udgangspunkt. Datingsiden er Danmarks største, og har derfor et stort medlemsantal. Jo flere medlemmer en datingside har, jo større chance er der for, at du finder de afrikanske piger, som du leder efter.

Det gode ved dating.dk er, at siden er utrolig brugervenlig og nem at gå til. Du kan hurtigt få oprettet en profil og sætte gang i din africa dating. Som ved de fleste datingsider kan du bruge en gratis profil til at snuse lidt rundt. Men vil du gøre alvor af din afro dating, kræver det et premium medlemskab, som du skal betale for.

Det kan godt betale sig at logge på dating.dk hver dag. Du får nemlig ét spørgsmål om dagen, som du kan besvare. Spørgsmålene handler om hvem du er, og hvad du søger ved en partner. Jo flere spørgsmål du besvarer, jo bedre kan sidens algoritme matche dig med relevante profiler.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Danskernes fortrukne i 20 år
 • Stort medlemsantal
 • Dansk kundeservice 
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Afholder single-events i hele Danmark
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Effektiv match making 

Ulemper

 • Ikke en specifik afro dating side

Match.com

match forside

Synes du Danmark er lidt for lille til afro dating, så er match.com en god løsning. Match.com er nemlig en international online datingside, hvor du kan finde afrikanske kvinder fra hele verden. Det giver dig de bedste muligheder, når det kommer til at finde den perfekte partner.

Hvis du vælger denne datingside, får du en velfungerende hjemmeside og mange sjove funktioner, der kan gøre din afro dating endnu mere spændende.

Du kan for eksempel bruge den hurtige shuffle funktioner. Her skal du vælge en person til eller fra, når deres billede vises for dig. Det fungerer meget lige som Tinder, og kan både være godt tidsfordriv samt sætte dig i kontakt med relevante profiler.

På grund af siden internationale karakter er der også rigtig mange medlemmer. Det kan derfor også være vigtigt, at du er fokuseret og målrettet i din afrika dating. Beskriv hvad du søger og gå benhårdt efter det. Ellers kan der hurtigt gå meget tid med andre og mere irrelevante profiler.

Fordele

 • Grundig og gratis oprettelse
 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Mange single-events i større byer
 • Mange sjove ekstra funktioner
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik afro dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

En datingside som Partner Med Niveau er måske ikke det mest oplagte sted, når det kommer til afro dating. Men har du specifikke og høje krav til din kommende partner samtidig med, at du søger afrikanske kvinder? Så kan det være, at du alligevel skal tjekke Partner Med Niveau ud.

Det unikke med denne datingside er, at de profilerer sig på at være en datingside for seriøse forhold og for særlig ambitiøse mennesker. De fleste af deres medlemmer har da også en højere uddannelse, og de reklamerer med, at 65% er akademikere.

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, eller søger du en partner, der kan, så er denne datingside perfekt til dig. Siden er dog ikke en datingside målrettet afrikansk dating, men det udelukker selvfølgelig ikke muligheden for at finde smukke og intelligente afrikanske kvinder på siden.

Partner Med Niveau er samtidig heller ikke en særlig billig datingside. Deres prisniveau indikerer også, at hvis du melder dig til siden, skal du også være seriøs og målrettet i din søgen.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede eller seriøse forhold
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Effektiv match making

Ulemper

 • Ikke en specifik afro dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

VictoriaMilan er en såkaldt niche dating side. Den har et specifikt koncept, og er målrettet en bestemte gruppe mennesker. Nemlig dem der ønsker at have en affære. Så leder du ikke bare efter afrikanske kvinder. Men afrikanske kvinder som du kan have en affære med, så er det på VictoriaMilan, du finder dem.

Siden har et stort medlemstal i Danmark, men har også medlemmer fra resten af verden. Det betyder, at du altid kan have en fræk affære med afrikanske kvinder, hvor end du befinder dig i verden. VictoriaMilan kan altså give et helt nyt twist til, hvad afro dating er.

Den store rækkevidde betyder, at du med garanti vil kunne finde afrikanske piger via datingsiden. Men det kræver selvfølgelig, at du er klar på præmissen. Enten er du selv gift eller i et forhold, eller også er den kvinde du møder gift eller i et forhold.

Nogle finder ideen om at have en affære utrolig fræk og tiltrækkende. Hvis det er dig, så kan dit afro dating eventyr starte med VictoriaMilan.

Fordele

 • Datingside for dig der ønsker at have en affære
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Gode anonymitetsfunktioner
 • Brug appen for let adgang

Ulemper

 • Ikke en specifik afro dating side
 • Overvægt af mandlige medlemmer
 • Flere profiler der er inaktive

Hvad er afro dating?

Afro dating kan være lige præcis det, du ønsker, det skal være. Ligesom almindelig dating kan afrikansk dating være med en kvinde fra dit eget land eller fra udlandet. Det der definerer afro dating er, at det involverer en eller flere afrikanske kvinder.

Og du er langt fra den eneste, der finder de afrikanske piger tiltrækkende. Mange danske mænd drømmer om den afrikanske skønhed, og søger derfor mod afrika dating, når det kommer til at finde kærligheden.

Mange afrikanske kvinder drømmer samtidig om at flytte mod Vesten. Ofte kan de få en bedre levestandard, idet der er flere jobs og rettigheder.

For at opnå denne drømme leder mange afrikanske kvinder efter en mand fra Vesten. Det kan nemlig være svært at bosætte sig i et fremmede land uden nogen personlig eller finansiel støtte. Selvom udgangspunktet måske er mest praktisk, betyder det ikke, at afrikansk dating ikke kan være bygget på kærlighed og god kemi.

Faktisk er det vigtigt, at både det praktiske og kærligheden er på plads. Når du skal date afrikanske kvinder, bliver man nødt til at være praktisk. Hvor skal I bo? Hvad med økonomien? Hvad med job? Og hvad med børn?

Alle disse spørgsmål er utrolig vigtige at få svar på, inden man flytter fra det ene land til det andet. Samtidig er alle disse praktiske spørgsmål slet ikke vigtige, hvis ikke der er nogen kærlighed mellem jer. Vær derfor opmærksom på både at have den sunde fornuft såvel som det åbne hjerte med, når det kommer til afro dating.

Kan man finde afrikanske piger i Danmark?

Du kan sagtens finde afrikanske piger i Danmark. Der er flere afrikanere, der allerede har taget rejsen og flyttet til Danmark. Derudover finder du selvfølgelig mange danskere med afrikansk afstamning. Det svære ved afro dating i Danmark, er at der ikke er noget samlet sted at lede.

Der er selvfølgelig altid de danske datingsider. Her kan du finde mange forskellige slags danskere, herunder afrikanske kvinder, der er flyttet til Danmark. Det kan god godt tage længere tid at finde drømmekvinden.

Hvis vi skal give dig et godt råd, når det kommer til afrikansk dating i Danmark, så er det at bruge de store datingsider. Jo flere medlemmer en datingside har, jo større chance er der for, at du kan finde de afrikanske piger, som du leder efter.

Du kan selvfølgelig også bruge den gammeldags metode og finde din fremtidige partner i byen. Men denne metode er måske endnu mere langsommelig. Det kan nemlig være svært at være helt målrettet og konkret. På en datingside kan du derimod være helt specifik, i forhold til hvad du søger. Derudover kan du hurtigt og nemt beskrive, præcis hvem du er.

Denne direkte kommunikation gør alting meget lettere og mere klart. Hvis du udelukkende er interesseret i afrikanske kvinder, kan du nemt gøre andre opmærksom på dette i din profiltekst. På den måde undgår du irrelevante henvendelser, som ellers kan spilde din tid.

Det kan altid være en udfordring, hvis du har et krav om at de afrikanske kvinder, du vil date, skal være bosiddende i Danmark allerede. Her kan det være lettere, hvis du har en international bredde, der lader dig søge efter partnere i hele verden. Til den opgave kan du med fordel bruge den internationale datingside AfroIntroductions.

Sådan finder du afrikanske kvinder

Den mest oplagte måde hvorpå du kan finde afrikanske kvinder, er ved at rejse til Afrika. Det kan være en spændende og lærerig rejse, der helt sikkert vil gøre dig klogere på kulturen og de mennesker, der bor i Afrika.

Denne viden kan være meget værd, når det kommer til afro dating. Når du er i Afrika, kan du med fordel også bruge tiden på at møde afrikanske kvinder, og se om du kan finde en, du har en god kemi med. Hvis ikke dette lykkedes, skal du dog ikke være ærgerlig. Din rejse har helt sikkert lært dig meget, som du kan bruge senere i din afrika dating.

En rejse til Afrika kan dog både være dyr og besværlig at finde tid til. Og med internettets opfindelse er det heller ikke længere nødvendigt, før du kan prøve afro dating. I stedet kan du spare både tid og penge ved at søge efter afrikanske kvinder online.

AfroIntroductions er nok det bedste sted online, når det kommer til afro dating. Det er en international datingside, hvor du kan finde et utal af afrikanske kvinder, der leder efter mænd fra udlandet. Det er kort sagt det perfekte sted for dig, der vil forsøge sig med africa dating.

Sidens store rækkevidde og brede anerkendelse sikrer også dig en god oplevelse. Der er få falske profiler, mange gode funktioner og en smart match making algoritme, der sætter dig i kontakt med de mest relevante profiler.

Du kan hurtigt komme i gang med dit afro dating eventyr på AfroIntroductions. Oprettelsen er nemlig hurtig overstået, og den er helt gratis. Herefter kan du undersøge siden nærmer, og se om den er noget for dig. Hvis du er blevet overbevist om sidens værdi, når det kommer til afrika dating, kan du betale for et premium medlemskab.