Thai Dating – Find thai piger i Danmark

Mange mænd drømmer om at finde drømmekvinden blandt mange af de skønne thailandske kvinder, der findes i verden. Derfor har mange danske mænd også sagt mod Thailand i forsøget på at finde den perfekte kvinde.

Synes du, at det virker uoverskueligt at skulle finde drømmekvinden i det kæmpe hav af online datingsider og andre muligheder, er du kommet til det rette sted. Dette indlæg vil nemlig fungere som en guide til, hvordan du kan finde thailandske kvinder gennem thai dating.

Vi giver dig anmeldelser af nogle af de mest populære dating sider til thai dating. Derudover får du gode råd og fif til, hvordan du finder thailandske kvinder ved at bruge thai dating sider. Kort sagt får du alt, hvad du har brug for samlet på et sted. Vi håber, at vores indlæg kan hjælpe dig på vejen mod at finde din drømme kvinde gennem thai dating.

1. plads
ThaiDating logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find thailandske kvinder på disse sider

Thai Cupid

ThaiDating forside

Siden 2002 har Thai Cupid givet mænd over hele verden mulighed for at finde deres drømme thai kvinder. Med over imponerende 3 millioner medlemmer burde du også kunne finde thailandske damer, der er efter din smag.  Du finder faktisk ikke nogen side med så mange medlemmer, og som kan sætte dig i forbindelse med så mange single thai piger og andre fra resten af verden.

Thai Cupid er den førende side inden for thai dating, og er det bedste bud, hvis du søger thailandske kvinder. Der findes ikke mange specifikke thai dating sider derude, og du får derfor en helt unik mulighed på Thai Cupid.

Siden er en niche dating side, og er derfor udelukkende til dig, der søger en thailandsk dame, eller som selv er en, og søger en mand fra et eller andet sted i verden. Da siden er international, får du virkelig mange muligheder for at finde din drømmepartner.

Du opretter dig gratis på siden, og kan herefter indsætte et profilbillede. Du kan også skrive med og se andre profiler. Vil du have flere funktioner, skal du opgradere dit medlemskab med et abonnement. 

Fordele

 • Niche dating side målrettet thai dating
 • Over 3 millioner medlemmer
 • Mange beskedfunktioner
 • Hurtig oprettelse
 • Findes som app
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Stor overvægt af mænd der er medlem

Dating.dk

Dating.dk forside

Dating.dk er en veletableret datingside. Siden er Danmarks største datingside, og er en af de ældste, der stadig findes den dag i dag. Siden blev oprettet i 1998, og har siden da udviklet sig og holdt sig relevant som datingside.

Datingsiden er den side med flest profiler i Danmark, og du får altså mange forskellige mennesker at vælge i mellem. Siden er ikke en specifik thai dating side, men du kan på grund af det store medlemstal stadig finde thailandske kvinder.

Det gode ved Dating.dk er, at du får mange gode søgefunktioner. Det betyder, at du kan lede efter specifikke interesser eller kvaliteter ved dit match. Blandet andet hårfarve, højde eller øjenfarve.

På siden kan du også hver dag besvare et nyt spørgsmål. Algoritmen på hjemmesiden bruger dit svar til at finde partnere, der matcher dig bedst.  

Det er mest bosiddende danskere, der bruger en side som dating.dk. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde thai damer på siden, der nu bor i Danmark.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Troværdig og sikker
 • Dansk kundeservice 
 • Har andre funktioner som horoskop og nyhedsbrev
 • Hurtig oprettelse
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik thai dating side

Match.com

match forside

Det hele starter med et klik. Det har i mange år været Match.coms tagline og gjort dem velkendte i hele verden. Match.com er nemlig en international datingside og derfor et godt sted også at finde thailandske kvinder.

Siden har en del danske brugere, men den internationale side gør det muligt for dig som dansker at finde en partner fra hele verden herunder også thai dating.

Match.com er ikke tænkt som en decideret thai dating sider. Men datingsidens store størrelse og internationale rækkevidde giver dig gode muligheder hvis du ønsker at finde thai damer. På siden kan du lave din søgning meget målrettet, hvilket kan sparer dig for meget, hvis du ved præcis hvad du går efter.

Siden hjælper dig også med at få mere relevante matches, ved at oprettelsen er mere tidskrævende. Her skal du nemlig besvare en række spørgsmål om dig selv, og den partner du søger. Det kan godt tage lidt tid, men giver dig i sidste ende også en bedre oplevelse, når du bruger datingsiden.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Grundig oprettelse
 • Gratis oprettelse
 • Mange single-events
 • Mange sjove og brugbare funktioner
 • Brugervenlig og flot hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik thai dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Partner Med Niveau er en dansk niche dating side. Siden er en såkaldt elitedating-side, og lægger vægt på, at størstedelen af deres medlemmer er folk med en lang videregående uddannelse og et generelt højt ambitionsniveau i livet.

På siden har de udviklet en kompliceret og effektivt matchmaking algoritme. Den skal sikre, at du bliver matchet med de relevante profiler. For at denne algoritme virker, som den skal, kræver det også, at du indtaster en del information, og besvarer nogle spørgsmål ved oprettelse.

Siden er godt nok en niche dating side, men den er ikke målrettet thai dating. Derudover vil du stort set kun finde danske profiler. Leder du efter thailandske kvinder, der stadig bor i Thailand, kan det være svært at finde dem på denne side. 

Leder du blot efter thai piger med thailandsk afstamning, kan der sagtens være gode chancer på denne datingside. Derudover er det selvfølgelig et plus, hvis du også leder efter en højtuddannet kvinde. Generelt har datingsiden meget seriøse profiler, hvilket vil sige, at du ikke spilder din tid med useriøse henvendelser.

Fordele

 • Datingside for højtuddannede
 • Niche datingside med seriøse profiler
 • Grundig oprettelse
 • Gratis oprettelse
 • Effektiv matchmaking algoritme
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik thai dating side

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

Datingsiden VictoriaMilan vagte stor uro, da den kom frem. Siden er nemlig målrettet kvinder og mænd, som ønsker at have en affære. Det kan selvfølgelig godt diskuteres, hvor etisk korrekt dette er. Men det vil vi egentlig springe let og elegant over.

Det handler nemlig om, hvad du kan få ud af datingsiden. Og det er faktisk ikke så lidt. Siden har nemlig over 6,2 millioner medlemmer fra hele verden. Uanset hvor du befinder dig i verden, kan du bruge funktionen ”find profiler nær dig”, og du vil kunne se, hvem der er klar til fræk thai dating nær dig.

Siden er selvfølgelig ikke målrettet thai dating, men det store medlemstal på verdensplan giver dig naturligvis også mange muligheder.

Når du har oprettet en profil på siden, kan du oplyse, hvilken slags affære du leder efter, samt hvilke udseendemæssige træk og kvaliteter du ønsker hos din nye partner. Her kan du med fordel også oplyse, at du leder efter thailandske kvinder.

VictoriaMilan er naturligvis mest relevant for dig, der søger en kort flirt eller affære med thailandske damer og ikke et mere seriøst forhold.

Fordele

 • Datingside for dig der ønsker en affære
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig oprettelse
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik thai dating side
 • Flest mandlige medlemmer
 • Flere profiler der er inaktive

Hvad er thai dating?

Thai dating er kort sagt, når du ønsker at date thailandske kvinder. Der er i dag rigtig mange danske mænd, der søger efter kærligheden i den mere eksotiske del af verden. Ofte har ældre danske mænd og thai kvinder det til fælles, at de værdsætter de mere traditionelle værdier.

Mange mænd finder det svært at leve op til de forventninger, som danske kvinder kan have til dem i et forhold. Samtidig kan thai kvinder måske bedre udfylde den rolle, som nogle danske mænd ønsker. Denne sammenkobling kan derfor ofte være det perfekte match for begge parter.

Denne udvikling viser sig også i talende. I 2018 var omkring 1% af alle ægteskaber i Danmark indgået mellem en dansker og en thai. Derudover kommer der også flere ægteskaber mellem danske mænd og kvinder fra Rusland, Ukraine og Filippinerne.

Disse ægteskaber over landegrænser, for eksempel mellem danske mænd og thailandske kvinder, giver også god mening, i den globaliseret verden vi i dag lever i. Afstanden mellem os er blevet mindre, idet internettet er vundet frem. Det er de mange internationale datingsider og thai dating sider blot ét eksempel på. 

Derudover rejser vi mere og mere, og kommer derfor naturligt også i mere kontakt med hinanden på tværs af landegrænser og verdensdele. Det er derfor ikke længere en umulighed at finde kærligheden i udlandet, og heller ikke blandt thailandske piger.

Dertil kommer selvfølgelig, at thailandske kvinder også er kendte for deres skønhed og for at være smilende og loyale kvinder. Deres opvækst i Thailand har givet dem nogle traditionelle værdier og mere faste normer, end man oplever det i nutidens Danmark.

Kan man finde thailandske piger i Danmark?

Engang var den eneste måde at finde thailandske kvinder på ved at rejse til Thailand. Det kan dog være noget af en rejse at vove sig ud på. Ønsker du i stedet at udforske, hvad dating thai kan tilbyde dig herhjemmefra, er det skam også en mulighed.

Der findes datingsider, der er specifik målrettet thai dating. Eller almindelige datingsider hvor det også er muligt at finde thai damer. Som ved så meget andet, har nettet virkelig gjort thai dating meget nemmere. I dag er det derfor mest normalt, at den indledende kontakt stiftes over nettet.

Det har selvfølgelig både sine fordele og sine ulemper. Ved at, I stifter bekendtskab med hinanden online først, er der mulighed for at starte stille og roligt ud. I kan snakke sammen og lære hinanden et kende gennem jeres beskeder. Når I er klar til at mødes, kan den ene af jer så rejse.

Ved at have den indledende kontakt på nettet er der ingen af jer, der så at sige har ofret noget. Det gør det også mere komfortabelt, nemmere og billigere at finde relevante thai piger. En rejse til Thailand kan være dyr, og det kan sætte pres på, idet du kun har din rejses længde til at finde din partner.

Jeres samtale over en eventuel thai dating side kan også give jer mulighed for at diskutere nogle vigtige ting. Hvad er det for eksempel I søger i et forhold? Hvad er jeres drømme om fremtiden? Og helt lavpraktisk hvor skal I bo henne? Alle disse ting er vigtige at få snakket igennem inden i kaster jer hovedkulds ud i et forhold på tværs af landegrænser.

Sådan finder du thailandske kvinder

Du kan med fordel bruge en af de thai dating sider, vi her i indlægget har nævnt. Som du også kan læse fra vores anmeldelser, er der nogle af dating thai siderne, der er mere relevante end andre. Den mest oplagte må være Thai Cupid. Bag denne side står et stort internationalt firma, der har specialiseret sig i international dating og herunder thai dating.

Her vil du finde mange thai piger, der søger en som dig, og som derfor er helt klar til at snakke og eventuelt mødes, hvis det bliver relevant.

Men det er ikke kun på denne thai dating side, at det er muligt at finde thailandske kvinder. Der findes også andre internationale dating sider, som du også kan bruge til thai dating. Match.com er nok det bedste eksempel på sådan en side.

Her har du også internationale brugere. Du kan bruge deres grundige og smarte søgefunktioner, til at finde præcis det du leder efter.

Kærligheden kender som bekendt ingen grænser, og det gør internettet heller ikke. Online datingsider er derfor et godt sted at starte din søgen efter thailandske kvinder, der kan opfylde dine drømme.

Du kan selvfølgelig også tage en tur til Thailand for at finde thailandske kvinder. Det kan også være en god idé, at du har oplevet landet og kulturen, inden du finder en thailandsk kvinde at være sammen med.