Asiatisk Dating – Find asiatiske piger i Danmark

Når det kommer til asiatisk dating, er der mange muligheder. Du er langt fra den eneste, der er faldet for asiatiske kvinder og deres eksotiske skønhed. Uanset om du leder efter en kvinde fra Thailand, Vietnam eller Indonesien, kan du starte din søgen på nettet.

Der findes mange forskellige datingsider både danske og internationale. De internationale har selvfølgelig medlemmer fra hele verden og derfor også Asien. Selvom flere af disse datingsider ikke er skabt specifikt til asiatisk dating, kan de stadig være et forsøg værd.

I dette indlæg har vi samlet alt, hvad du har brug for, når det kommer til asiatisk dating. Du får en række anmeldelser af de største og mest populære datingsider. Samt gode råd til din asien dating.


1. plads
AsianCupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find asiatiske piger på disse sider

AsianDating

AsianDating forside

Søger du asiatiske kvinder til et forhold, eller er du nysgerrig på, hvad asiatisk dating har at byde på? Så er AsienCupid det perfekte sted. AsianCupid er en international datingside med over 4 millioner medlemmer. Siden 2000 har mænd og kvinder fra hele verden kunne møde hinanden på den velfungerende platform.

På AsienCupid finder du asiatiske kvinder fra USA, Europa, Thailand, Kina, Filippinerne og Japan. Du har derfor en utrolig bred medlemsgruppe fra mange asiatiske lande, som du kan matche med. Uanset hvor i verden du befinder dig, og lige meget hvor din kommende partner er, kan I finde hinanden på AsienCupid.

Når du har oprettet dig på AsienCupid, kan du se forskellige profiler og se dine matches igennem. Der er dog begrænsning på, hvor meget du kan med en gratis profil. Derfor kan det også være nødvendigt med et betalt medlemskab.

Men når du betaler for din profil på denne asiatiske dating side, får du virkelig også noget for dine penge. Du finder nemlig ikke en side med så mange single asiatiske piger som på AsienCupid.

Fordele

 • Dating side målrettet asiatisk dating
 • Omkring 4,5 millioner medlemmer
 • Mange beskedfunktioner
 • Hurtig oprettelse
 • Findes som app
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Stor overvægt af mænd der er medlem

Dating.dk

Dating.dk forside

dating.dk finder du et stort udvalg af profiler. Siden er danskejet, og fungerer udelukkende på dansk. Derfor finder du også kun asiatiske kvinder, der bor i Danmark, og som snakker dansk. Det kan helt klart være en fordel, hvis du leder efter asiatiske piger, der lever i Danmark, og som taler sproget.

Dating.dk er en helt normal dating side, og har derfor ikke noget niche koncept. Det er derfor heller ikke en datingside, der er lavet specifikt til asian dating. Det betyder dog ikke, at du ikke vil kunne finde nogle asiatiske kvinder på siden.

Det gode ved dating.dk er nemlig, at de har rigtig mange medlemmer. De er Danmarks største datingsside, og du får derfor et bredt udvalg af profiler. Det gør også, at du kan finde asiatiske kvinder, der lever op til de præferencer og ønsker, du har for en fremtidig partner.

På datingsiden finder du også en virkelig nem og brugervenlig hjemmeside. Det er hurtigt at oprette sig, så du på ingen tid er i gang med at finde din drømme kvinde. Du kan oprette dig helt gratis, men som ved mange andre datingsider skal du betale for medlemskab, hvis du vil have adgang til alle funktionerne.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • Dansk kundeservice 
 • Hurtig og gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik asiatisk dating side

Match.com

match forside

Match.com er nok det mest velkendte og anerkendte online datingside. Det er en international side, og har derfor medlemmer fra hele verden. Du kan derfor fra Danmark finde partnere i hele verden. Det giver selvfølgelig dig flere muligheder, når det kommer til at finde asiatiske kvinder.

På siden har du også en del forskellige søgefunktioner og en særdeles effektiv matchmaking algoritme. Det betyder, at det er nemmere for dig at finde de rigtige og mest relevante profiler. Du kan gøre det hele lettere for dig selv ved, at du beskriver, at du leder efter asiatiske kvinder i din profil tekst.

Match.com og deres gode matchmaking kommer også af den grundige oprettelse. Det kan derfor godt tage lidt tid at oprette en profil på siden. Det skal du dog ikke lade dig skræmme af. Det gør kun, at du efterfølgende vil få endnu mere ud af din asien dating.

På siden bliver der også gjort meget for at undgå falske profiler. Når du opretter dig, og indsætter et billede på din profil, bliver det manuelt godkendt. Det sorterer mange falske profiler fra, og sikrer dig flere relevante medlemmer.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Afholder mange single-events
 • Mange sjove og brugbare funktioner
 • Brugervenlig og flot hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik asiatisk dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

Partner Med Niveau er den perfekte dating side til dig, der leder efter en ambitiøs partner, og som er seriøs i din søgen efter den eneste ene. Siden er ikke en specifik asiatiske dating side, men vi kan ikke udelukke, at du kan finde asiatiske kvinder på siden, der er højt uddannet, eller leder efter en ambitiøs og kyndig partner.

Omkring 65% af medlemmerne på Partner Med Niveau er akademikere. Derfor er siden særlig henvendt de højt uddannede eller singler, der søger en højt uddannet partner. Derudover lægger siden vægt på, at der er tale om seriøs dating.

Hvis du kan kombinere dine ønsker, om at date asiatiske piger med høj uddannelse, er Partner Med Niveau den perfekte side. Datingsiden har en meget grundig oprettelsesprocedure, der giver dig de bedste matches.

Når du opretter din gratis profil på siden, skal du besvare et relativt stort spørgeskema. Det er ud fra dette, at du bliver matchet med andre medlemmer på siden. Så selvom Partner Med Niveau ikke er en datingside til decideret asiatisk dating, har du gode muligheder for at finde den helt rette herinde.

Fordele

 • Niche datingside med seriøse profiler
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Spørgeskema besvarelser til matchmaking
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik asiatisk dating side

VictoriaMilan

Victoriamilan-forside

VictoriaMilan kan du udleve dine forbudte fantasier og date flere asiatiske kvinder på samme tid. Den frække datingside har over 6 millioner medlemmer på verdensplan, og derfor rigelig med profiler for dig at vælge mellem. Sidens store medlemstal gør det også nemmere for dig at finde asiatiske piger, som du kan have en affære med.

Datingsiden er en niche dating side, der er målrettet mænd og kvinder, der ønsker at være deres partner utro. Eller single mænd og kvinder der gerne vil være sammen med en gift mand eller kvinde. Kan du nikke ja til en af disse scenarier, så er det på VictoriaMilan, du finder din næste flirt.

Ved oprettelse skal du beskrive, hvem du er, hvad du leder efter, og hvem din perfekte partner er. Denne proces tager lidt tid, men det er også hele arbejdet værd. Det giver nemlig dig en masse gode matches, som du efterfølgende kan bruge til at have frække dates med forskellige asiatiske kvinder.

VictoriaMilan er ikke skabt udelukkende til asiatisk dating, men deres store medlemstal gør kun chancerne større for dig.

Fordele

 • Datingside for dig der ønsker en affære
 • Flot og brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en specifik asiatisk dating side
 • Flest mandlige end kvindelige medlemmer
 • Flere profiler der er inaktive

Hvad er asiatisk dating?

Når du udforsker verden af asiatisk dating, vil du hurtigt opdage, at det ikke kun er én ting. Der findes mange forskellige asiatiske lande, og derfor også mange forskellige asiatiske kvinder som du kan date. Der er dog nogle ting, der går igen, når det kommer til mænd, der elsker asian dating.

Mange mænd har simpelthen forelsket sig i det asiatiske look. Det asiatiske udseende kan selvfølgelig variere meget i forhold til, hvilket land kvinden kommer fra. Men der er også nogle generelle asiatiske træk, der går igen.

Derudover finder mange danske mænd det tiltrækkende at møde asiatiske damer, der har et mere traditionelt syn på parforholdet. På grund af deres opvækst i Asien er mange asiatiske kvinder vant til at indtage en klassisk kønsrolle.

Det kan for mange mænd også være en fordel, at asiatiske piger er meget familieorienterede. De ønsker oftere børn og måske endda flere, end mange danske kvinder gør. Asiatisk dating kan derfor også være perfekt til dig, der ønsker en stor familie sammen med din partner.

Asiatiske kvinder er selvfølgelig lige så forskellige som danske kvinder. Derfor kan man kun se overstående som nogle generelle træk, der er kendt fra asiatiske piger. Du bliver selvfølgelig nødt til at møde og snakke med flere forskellige kvinder gennem asiatisk dating for at finde en, der matcher dine ønsker og præferencer.

Kan man finde asiatiske piger i Danmark?

Verden er i dag så lille og globaliseret, at du kan finde stort set alle nationaliteter, uanset hvor du er i verden. Selv i lille Danmark finder du flere asiatiske kvinder, der af forskellige grunde har bosat sig her. Derfor er det heller ikke længere nødvendigt at rejse til Asien for at udforske asiatisk dating.

Du kan date asiatiske piger, ligesom du gør danske herhjemme. Prøv at møde dem på barer eller i nattelivet. Eller du kan deltage i single events. Du kan selvfølgelig også bruge en af de mange online datingsider, der efterhånden findes.

Flere af dem vi har anmeldt i dette indlæg, har udelukkende danske profiler. Her kan du helt sikkert søge efter asiatiske kvinder eller andre træk, som du ønsker, at din partner har. Derudover har flere af dem også smarte match making algoritmer, så du automatisk bliver sat i kontakt med andre relevante profiler.

Der findes ikke nogen dansk side målrettet asiatisk dating. Men den internationale datingside AsienCupid kan også sættes til dansk. På den måde kan du side hjemme i Danmark, og finde asiatiske kvinder som du matcher godt med.

Husk at bruge god tid på at lave din online dating profil når du starter ud. Det er nemlig din profil, de andre medlemmer ser først, og det er her, de skal danne sig et førstehåndsindtryk af dig. Vær derfor opmærksom på at du viser de bedste sider af dig selv.

Derudover skal du selvfølgelig gøre det klart, hvad du leder efter. Er du udelukkende interesseret i kontakt fra asiatiske kvinder, kan du spare dig selv for meget ved at gøre dette klart i din profiltekst.

Sådan finder du asiatiske kvinder

En oplagt mulighed er selvfølgelig at tage til et land i Asien. Har du en præference for kvinder fra Vietnam eller Thailand, kan du besøge disse lande. Her vil du have nok med muligheder for at møde asiatiske kvinder. Selvom det ikke skulle lykkes dig at finde den perfekte kvinde, når du besøger landet, kan det stadig være gavnligt.

Det, at du har besøgt deres hjemland, og har en større forståelse for kulturen, er kun et plus, når du skal skrive eller mødes med asiatiske piger. Det vil give jer mere at snakke om, og kan forhindre nogle misforståelser.

Har du besøgt Asien, og er det ikke lykkedes dig at finde drømmekvinden? Så kan en klar mulighed være nogle af de online dating sider, som vi her i indlægget har anmeldt. Som du nok kan se, er der mange forskellige. Disse er blot et lille udvalg af de mange datingsider, der findes i dag.

Besøg dem du synes lyder mest relevant til dig, og hvad du søger. Eller kig videre på nettet og find andre dating sider. Der vil helt klart være en, der er helt perfekt til dig og asiatisk dating.

Flere af siderne har et stort antal medlemmer samt gode matchmaking funktioner. Det er med til at give dig de bedste chancer for at finde asiatiske piger, der lever op til dine ønsker og behov.

Hvis du skal være sammen med en asiatisk kvinde, der er bosat i Asien, kræver det selvfølgelig, at I har et fælles sprog som for eksempel engelsk, som I kan snakke sammen. Bruger du AsienCupid, findes der dog flere oversættelsesfunktioner, hvis der skulle være en sprogbarriere.