Grindr anmeldelse 2022

- Find din MAND SEXPARTNER VEN BROMANCE nu

man og kvinde symbol

95% Mænd & 5% Kvinder

Score: 54/100 

Samtale Succes
54%
Seriøsitet
0%
Gode Priser
32%
Brugervenlig hjemmeside
90%

Vores Grindr anmeldelse konkluderer, at appen helt klart kan anbefales, hvis du er en homoseksuel mand, og leder efter en kortvarig flirt. Det er også kun et plus, hvis du bor i eller nær en storby.

En anmeldelse af Grindr – hvad er Grindr?

En Grindr anmeldelse må selvfølgelig starte ved begyndelsen. Og Grindr er faktisk en af de første rigtige dating apps, der kom på markedet. Den kom endda før den nu så populære Tinder. Og hvis man har været på Grindr, er det også tydeligt, at Tinder har været inspireret af Grindr. 

Grindr kom frem i 2009, og er siden da vokset til at blive den største app til homoseksuelle mænd. Det bruger en lokationsbaseret teknologi, der viser dig andre single mænd i nærheden af dig. Det betyder også, at du kan bruge appen, uanset hvor i verden du befinder dig.

Appens store popularitet kommer selvfølgelig af, at den er en af de få apps, der er fokuseret til homoseksuelle mænd, og faktisk var den første af sin slags tilbage i 2009. Men det er også fordi appen virkelig har udviklet sig gennem tiden. Den bliver ved med at opdatere sig og være lige relevant og brugbar, her over 10 år efter den blev lanceret.

Sådan bruger du Grindr

I vores Grindr anmeldelse har vi lagt vægt på den store brugervenlighed, der er når det kommer til Grindr appen. Den er virkelig nem at finde ud af, og du er hurtigt i gang med flirts og frække hook ups.

Du kan hente appen ned fra enten app store eller Google Play. Når det er gjort, kan du registrere dig som bruger. Det er ret nemt at det tager ikke mange minutter. Herefter er du faktisk i gang. Da appen virker via gps, kan du den hurtigt vise, hvilke andre Grindr medlemmer der er i nærheden.

Det er både smart, når du sidder derhjemme, eller når du er ude i byen med vennerne. Grindr gør det nemt at identificere og kontakte andre fyre. Du behøver ikke at være i tvivl om, de også er interesseret i dig.

Grindr er populært både i Danmark og udlandet, og du kan derfor finde en partner, uanset hvor du er. Her skal det dog siges, at Grindr nok mest er til korte flirts end de mere langvarige forhold.

Grindr app anmeldelse

Når du henter appen, kan du gøre det helt gratis. Derudover er appen også helt omkostningsfri at bruge. Du får derfor adgang til alle funktioner og profiler, når du opretter dig. Det skal dog også siges, at du ikke kan se nogen medlemmer eller profiler, medmindre du er oprettet.

Du kan uploade flere forskellige billeder til din profil. Det giver dig de bedste muligheder, i forhold til at vise hvem du er. Da der ikke er almindelige medlemmer og premium medlemmer, kan alle også se dine billeder.

I vores Grindr anmeldelse kom vi også frem til, at de gør det, de kan for at undgå falske profiler på siden. Du skal for eksempel bekræfte din mail, når du opretter dig på siden. Derudover bliver alle billeder også godkendt af en såkaldt moderator.

Det sikrer også, at de billeder der vises, er af den rigtige person. Endelig kan du også rapportere det, hvis du falder over en profil, som du tror er falsk.

 

Er Grindr kun til hook ups?

Grindr har nok efterhånden fået et meget bestemt ry. Det er til hurtige flirts eller frække hook ups. Men holder denne påstand i virkeligheden. Vores erfaring som vi gjorde os, under vores Grindr anmeldelse er, at det faktisk holder langt hen ad vejen.

De fleste du bliver kontaktet af inde på appen, søger et hurtigt knald, eller vil blot skrive frækt med dig. Det kan både være virkelig dejligt men også trættende.

De mange medlemmer gør, at der altid står muligheder klar og venter på dig. Det kan selvfølgelig være en god ting, idet du aldrig skal vente længe før et møde, er sat i stand.

Vi opdagede dog også gennem vores Grindr anmeldelse, at det kan blive en smule trættende. Særlig hvis du faktisk søger noget mere og måske et seriøst forhold. Her kan der være langt mellem snapsene, men det er selvfølgelig ikke en umulighed. Et udelukkende fysisk forhold kan også altid udvikle sig.

Uanset hvad er dine muligheder mange på Grindr. Appens mange medlemmer gør, at du altid kan bevæge dig videre til den næste.

Brug Grindr hvor end du er

Grindr viser dig de profiler, der er i nærheden af dig. Det er en praktisk løsning, der gør, at den du sidder og snakker med, og aftaler at mødes med, ikke er i den anden ende af landet.

Det er bare nemmere at få en kop kaffe, eller på anden måde mødes i virkeligheden, hvis man bor tæt på hinanden. Det geografiske udgangspunkt gør også, at du altid har nogen, du kan mødes med, der hvor du er.

Er du ude i byen, kan du se, hvem der er i nærheden. Eller hvis du er ude og rejse, eller blot besøger familie på Sjælland. Grindr vil altid kunne finde dig en fræk date. Der er selvfølgelig flest medlemmer, hvis du bevæger dig i eller nær de store byer.

Konklusion af Grindr anmeldelse

Konklusionen på denne Grindr anmeldelse må være, at hvis du er en homoseksuel mand, og leder efter en smart måde at finde hook ups på. Ja, så er det nok Grindr, du skal have fat i. Appen er målrettet en bestemt gruppe, og giver derfor dig, der matcher denne gruppe flest muligheder.

Derudover er appen den mest populære blandt homoseksuelle mænd, og har derfor også mange medlemmer. Det vil alt andet lige altid give dig de bedste muligheder for at finde en partner, du kan mødes med.

En klar konklusion på vores Grindr anmeldelse må dog også være, at appen er til dig, der søger et kortvarigt forhold eller en fysisk affære. Dem der er på Grindr, leder sjældent efter et langvarigt forhold, og det kan derfor tage lang tid at finde den rette, hvis du bruger appen.