Sverige Dating – Find svenske piger i Danmark

Er du som så mange andre danske mænd faldet for den svenske skønhed og charme? Så kan det være, at Sverige dating er det helt rigtige for dig.

Flere og flere mænd søger aktivt mod vores naboland Sverige, når det kommer til dating. De svenske piger er smukke, og er ikke særlig langt væk. Samtidig er der både ligheder og forskelle i forhold til de danske piger.

Hvis du læser med i dette indlæg, vil vi fortælle dig, hvordan du finder de svenske kvinder, og hvad Sverige dating egentlig går ud på. Læs med og find din svenske kærlighed.

1. plads
Russian Cupid logo
59.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.9
Rating
Mest kendte
Brugernes favorit
Hurtig oprettelse
2. plads
Dating.dk logo
80.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Mange brugere
Yngre målgruppe
Dansk ejet side
3. plads
Match.com logo
60.200+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
+25 forskellige nationer
Verdens største datingside
Partnermedniveau logo
49.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Garanti for beskeder
Casual dating
For folk i forhold
Victoria Milan logo
219.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Fræk chat
Sex garanti

🥇Find svenske piger på disse sider

International Cupid

InternationalCupid-forside

På International Cupid kan du finde singler fra hele verden – også Sverige. Siden er ikke målrettet svensk dating, men med over 4 millioner medlemmer burde der også være en del svenske piger.

Du kan oprette dig gratis og herefter se, hvad siden har at byde på. Du kan dog ikke se og besvare beskeder med en gratis profil. Hvis du virkelig vil have noget ud af siden, skal du derfor oprette et betalt medlemskab. Siden har dog nogle helt fair priser, og du kan vælge et abonnement på enten én, tre eller tolv måneder.

Siden har også både et Platin og et Gold abonnement. Det ene er selvfølgelig dyre end det andet, og du får mere med Platin abonnementet end med Gold. Du kan altid opgradere og få adgang til flere funktioner. Det kan være nødvendigt, hvis du synes, siden virkelig har noget at byde på i forhold til Sverige dating.

Generelt er siden meget brugervenlig, og der er også gjort meget for at sikre, at dine oplysninger er beskyttet. Derudover har siden mange praktiske og sjove funktioner.

Fordele

 • Niche dating side målrettet international dating
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Høj sikkerhed og troværdighed
 • Findes som app til Android
 • Over 4 millioner medlemmer
 • Smarte søgefunktioner
 • Mange beskedfunktioner

Ulemper

 • Flere nationaliteter og ikke kun svenske kvinder

Dating.dk

Dating.dk forside

Selvom dating.dk er en dansk datingside, og ikke har en målrettet svensk dating kategori, kan den muligvis stadig noget. Siden er Danmarks største datingside, og har i over 20 år været danskernes fortrukne, når det kommer til online dating.

Da Sverige og Danmark er nabolande, og mange svenske kvinder bor i Danmark, er der også gode chancer på en stor dansk datingside som dating.dk. Siden har en flot layout og et brugervenligt design.

Det betyder, at du nemt kan navigere rundt i siden funktioner og finde de profiler, der er relevante for dig, og det du søger.

Når du bruger dating.dk, kan du være sikker på, at der er styr på sagerne. Deres kundeservice er vellidt, og får en del ros på diverse anmeldersider. De tager hånd om de klager og problemer, som brugerne eventuelt møder, og sætter også ind for at undgå og fjerne falske profiler.

Når du opretter dig, skal du blot give nogle grundlæggende oplysninger om dig selv. Du skal også tilføje et billede og en profiltekst. Og så er du egentlig i gang. Det er selvfølgelig gratis og en gratis profil, lader dig bruge de mest basale funktioner på siden.

Fordele

 • Danmarks største datingside
 • God kundeservice 
 • Hurtig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Effektiv algoritme til match making  

Ulemper

 • Ikke en specifik Sverige dating side

Match.com

match forside

Med match.com får du en international datingside med medlemmer fra hele verden. Her får du altså endnu flere flotte single kvinder at vælge i mellem dog spredt ud over alle mulige lande. Du kan dog altid bruge siden geografiske søgning til at finde svenske kvinder i nærheden af dig.

Sidens internationale rækkevidde og generelle popularitet giver dig en masse profiler at kigge igennem og blive matchet med. Derudover kommer der hele tiden nye til. Det vil alt andet lige altid gøre din søgning efter en partner nemmere og mere effektiv.

Derudover har siden også mange gode funktioner. Du kan for eksempel bruge deres zen-funktion. Den gør, at du kun kan kontaktes af andre profiler, der lever op til de kriterier, du har opstillet. Det kan altså gøre, at de henvendelser du får, har større chance for at være relevante.

Siden har også gratis oprettelse, smarte søgefunktioner og en generel brugervenlig hjemmeside. Du vil derfor få en overskuelig og nem oplevelse.

Fordele

 • International datingside med profiler fra hele verden
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Mange single-events i større udenlandske byer
 • Mange sjove ekstra funktioner som f.eks. zen-funktionen

Ulemper

 • Ikke en specifik Sverige dating side

PartnerMedNiveau

Partnermedniveau forside

På Partner Med Niveau handler det ikke bare om at finde en partner. Men den rigtige partner. Siden er for dig, der leder efter den eneste ene, og som er seriøs i sin Sverige dating. Partner Med Niveau lægger vægt på, at de er en side for ambitiøse mennesker. Både når det kommer til karriere og kærlighedsliv.

Hvis du leder efter svenske kvinder, der er højt uddannet, eller som generelt bare har høje ambitioner for livet, så kan det være, at du skal forsøge dig med Partner Med Niveau. Siden er som sådan ikke målrettet Sverige dating. Men du vil helt sikkert kunne finde svenske damer, der bor i Danmark på siden.

Siden seriøse tone understreges også at prisen på et medlemskab. Siden ligger helt klart i den dyre ende. Det betyder dog også, at dem der er derinde, faktisk mener det, når det kommer til at finde en partner.

Det kan være rart, da du derfor ikke spilder tiden, men kun får seriøse henvendelser. Du kan også være sikker på en effektiv match making på grund af en grund oprettelsesprocedure.

Fordele

 • Niche datingside for højtuddannede og seriøse forhold
 • Effektiv match making med spørgeskema
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik Sverige dating side
 • Lidt dyrt medlemskab

Victoria Milan

Victoriamilan-forside

Skal din Sverige dating være lidt ekstra fræk? Så kan det være, det er på Victoria Milan, du skal lede efter svenske piger. Datingsiden er nemlig en såkaldt niche datingside for gifte og singler, der ønsker en affære.

Hvis du synes, det lyder spændende, kan du med fordel oprette en gratis profil på siden og undersøge det nærmere. Du får faktisk lov til at gøre en hel del med en gratis profil, og du kan på den måde danne dig et godt indtryk af siden.

Er du nervøs for at blive fanget? Bare rolig. Victoria Milan ønsker selvfølgelig ikke, at dit lille sidespring skal få dig i fedtefadet.

Derfor har de lavet en masse forskellige anonymitetsfunktioner. Du kan for eksempel trykke på en panik-knap. Hvis din partner lige pludselig dukker op, kan du trykke på den. Herefter vil du lyn hurtigt blive sendt videre til en anden og helt ”uskyldig” hjemmeside.

Siden er ikke målrettet svensk dating, men de har medlemmer fra hele verden. Og det ville da være underligt, hvis der ikke gemte sig nogle svenske piger blandt de mange medlemmer.

Fordele

 • Datingside til utroskab
 • Gode anonymitetsfunktioner
 • Grundig og gratis oprettelse
 • Flot og brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke en specifik Sverige dating side
 • Flest mandlige medlemmer
 • Flere inaktive profiler

Hvad er Sverige dating?

Ofte vil danske og svenske kvinder have rigtig meget tilfælles. Derfor vil mange danske mænd også have nemt ved at snakke med de kvinder, de møder gennem Sverige dating.

Kort sagt er der tre måder, hvorpå du kan møde svenske piger:

 • Du kan møde dem i Sverige
 • Du kan møde dem i Danmark
 • Du kan møde dem online

Det kan være en god idé at overveje, hvilken en af disse tilgange tiltrækker dig mest. Nogle gange kan det også være helt lavpraktisk. Kommer du aldrig til Sverige, eller har du ikke nogen planer om at flytte til Sverige, kan det være, du skal starte din søgning i Danmark.

Omvendt er der mange danskere, der pendler frem og tilbage til Sverige hver dag. Eller som allerede bor derover. Her er det jo oplagt at lede efter svenske damer i Sverige.

Er du åben for både Sverige og Danmark, når det kommer til svensk dating, kan du prøve en international datingside. Her vil du få chance for at møde svenske kvinder fra både Sverige, Danmark eller et helt tredje sted.

At date online vil helt sikkert give dig flest muligheder. Her er der flere at vælge i mellem, du er sikker på, at alle dem du møder, er single. Og sidst men ikke mindst kan du være meget mere målrettet i din søgning. Du kan for eksempel også gøre det klart, hvis du nu foretrækker en kvinde, der bor i Sverige eller Danmark.

Hvis du aldrig har besøgt Sverige, vil vi dog råde dig til det, inden du kaster dig ud i Sverige dating. Det vil give dig vigtig viden om landet og kulturen, som du kan bruge i din videre dating.

Kan man finde svenske piger i Danmark?

Det korte svar er; at det kan du helt sikkert. Sverige og Danmark er tætte nabolande. Både kort afstand og tætte kulturelle bånd gør, at danskere arbejder, og bor i Sverige. Samt at svenskere arbejder, og bor i Danmark.

Det tætte naboskab vil helt sikkert også gøre det nemmere at have et forhold med en svensker. Det er nemt at flytte for det ene land til det andet. Men det er også nemt at pendle frem og tilbage. Det kan for eksempel være aktuelt, hvis man er i starten af forholdet.

Du kan altså trygt prøve kræfter med Sverige dating, selvom du bor i Danmark. Måske er du så heldig, at du kan finde en eller flere svenske kvinder, der allerede bor i Danmark. Hvis du omvendt faktisk har en plan om at flytte til Sverige, kan du målrette din søgning efter dette.

Når det er så nemt at finde svenske piger i Danmark, er det også aktuelt at bruge danske datingsider. Du kan også bruge de internationale, men det betyder jo også, at de svenske kvinder, bliver spredt ud over hele kloden.

Mange finder det også mere trygt at bruge en dansk datingside. På for eksempel dating.dk er du sikret en dansk kundeservice. Det kan være rart, hvis du oplever problemer med falske profiler eller andre gener.

I sidste ende handler det om, at du finder en datingside eller anden svensk dating metode, der passer til hvem du er, og hvad du søger.

Sådan finder du svenske kvinder

Svenskerne er ligesom danskerne over hele verden. De er rejselystne, og har bosat sig flere forskellige steder. Du kan derfor helt sikkert finde svenske kvinder, uanset hvor du kigger hen. Leder du efter et internationalt forhold, eller vil du bare gerne sprede din muligheder ud?

Så kan du med fordel oprette en profil på International Cupid. Her vil du kunne finde svenskere fra alle lande i verden. Siden har mange forskellige nationaliteter fra mange forskellige lander, og Sverige er blot et af dem.

Nogle ser dette som en fordel, mens andre synes, det er for meget. Det er en smagssag, og du ved sikkert selv bedst, hvad du er til. Er du dog i tvivl, kan du altid oprette en gratis profil. Med en gratis profil kan du kigge nærmere på siden, og de funktioner den har.

Det kan også give dig en fornemmelse af, hvilke medlemmer der er på siden. Er der nok svenske kvinder, eller synes du de er svære at finde? Det kan du hurtigt finde ud af ved at oprette en gratis profil. Siden er virkelig anerkendt over hele verden, og der kommer hele tiden nye medlemmer til. Den er derfor et skud værd.

Om du ender med at bruge en dansk eller international datingside, eller om du vælger at tage en rejse til Sverige. Det er helt op til dig.

Det gode ved Sverige dating er, at det kan gøres på præcis den måde, du ønsker det. Sverige dating kan dog give dig mange flere muligheder, når det kommer til at finde kærligheden.